![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Canım kpss tarihleri açıklanalı çok oldu sanırım haberin yok senin. blook |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
yok tatlım var haberim..var haberim ama sonucuu tahmin edebiiorumm ....geçen gün sesninle konuştugumuzdaaa aklımdan istanbul geçmiştii .bir tek istanbulda saglık ocaklarına atama yapmıştıı diğer şehirlerde hem sağlık eviydi ..bundan yola cıkarak bendee aman istanbul yazarımm demiştimm ama istanbuldada bu uygulama olunca atanma şansımm yok ..çok teşekkur edrrim ama sana ince düşüncen içinn http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...pbczfqxfgf.jpg |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ayyy bu kediiiiiiii ..inanamıyorum kendimeee onu hiçç farketmemiştimmmmmmmmm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k
..
şimdii kendine ii bakkk actionsmile |
umut? hayat umutlarla güzell umutlarla varr..boşuna dememişler ..her bitiş bir başlangıçtır dieee ...ben istediğim yeri kazanamadımm..ama kızmıyorumm kendimee .ben güzel şeyler yaptımm..hiç hata yapmadımm..kendimle gurur duyuyorumm ....varım ben yaşıyorum ..nefes alıyorummm....ayaktayımm..güçlüyümm..hata yapsamda ahataları mla varımmm.....benliğim herşeyden değeerli..var oluşuma minnettarımmm...........sevgiyle oluştumm benn ...kendimi sevgiyle baştan büyütüyorum :) şimdi gidiyorumm kendine çok ii bakk ii varsın yelda_k sen her şeyin en iisine layıksınnn..istediğn hayatı yaşayacagınaa söz veriyorummm....şahit ol günlük şahit oll ..şükürler olsunn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k http://img257.imageshack.us/img257/6082/bjs8erfrpe0.gif makyaksınız sizz yaa...yatay geçiş sonçlarını kargoyla öğrencekmişizz...sabahtan berii kapıda camda kargo bekliyorumm..ayy sokağın başında görsemm koşarak gidicemmm yaaa....sabahtan dişciye gittimm ..nihayet kanal tedavim bitti..her neyseee kargocu gel artıkkkkkkkkk yaaa (tabi geliceksen) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yorgunum bugunn yaa..artık dermanım kalmadı sabrımda...arasammı bir kez daha bilmiorumm ..off he oluo bana yaaa..saatlerdırr tek kelime etmedım....uyusam uyuuyamıorum..otursam oturamıorummm..netede kalamıorumm..dolanıp duruorumm..huzursuzmm...bu huzursuzluk benı korkutuoo acab akabul edılmıcemde malum mu oluo die...offffffffff nese gidiorum ben. bugun hava yağmurlu(hemde ne yagmurr) ....hava bıle yaz tutuoo halımeee |
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k basardımm gunlugum olduu..olduu.kabul edıldımm....inanabılıomusnn .asla demicemmm asla pişman olmıcammm..vicdanım sızlamıcakkkk..ailem maddı olarak zorlanmıcakk.....üni bıtıcekk.....istedıgım meslege sahip olucammmm...saygınlıgım artıcakkk ... inanbılıomusunn? yemın ederım yalann dedgıll şaka gibii ama gerçekkk .olduu başardımm....hemdee iş teklifi aldımm..istedıgım sehırdenn arkadaslarımın oldugu şehırdenn ..benim için tek paris bılırım orasıda o şehirdir..ismı bende kalsın:) artıkk dah aguzell saglam basıcam yere ..başardım diyerekk depresyona girmekten korktummm ....artık inan hiç birsey rahatlatmıodu benii...kafam darmadagınıktı..olmıcak diee korktumm ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ohh ohhhh bee ohh beeee sefamm olsunn ohh beeeee hdeflerimin yanındayımm .. tutuyorum onlarııı ..ellerimdeeee ohhh beeeee rahat bir hayat ohh beeeeeeeeeeeee başardımmm ohh beeeeeeee olduu şimdii gidiorumm kendimi ve evreni seviyorumm..aslında suan herkesıı kucaklıyorumm MORLİÇEEEE |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Senin adına çok sevindim.Yolun açık olsun :))) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 AM. |