Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

yelda_k 13-12-2010 12:14 PM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

kahvaltıyı çok severim bennn....keşke yakın olsaydık hazırlar getirirdim.güzel sohbetle beraber nede güzel olurdu....

pek becerikli degılımdir.ama kahvaltı konusunda çok güvenirim kendimee..bölew süslü süslü tabaklarda şahanee oluo yaahuu...

aşk kırıntısı 13-12-2010 12:29 PM

ne tatlısın .....bence de süper olurdu...

hamaratsın demek ki...
kapıları bile siliyorsun okudum:)

yelda_k 14-12-2010 10:11 AM

Alıntı:

aşk kırıntısı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782863)
ne tatlısın .....bence de süper olurdu...

hamaratsın demek ki...
kapıları bile siliyorsun okudum:)

normalde hiç değilimdir.hele eskiden hiç bir iş yapmazdım.annemm de kızım ders çalışsın aman butun gun zaten yoruluorr falan dıee kıyamazdıı saolsun...

ama şimdi boş oluncaaa azıcık elimi attımm toz bezlerine bulaşıklara:)

güne seninle başlamak ablacım çok hoş olduu...

kocamn öpuyorum senii...

yelda_k 14-12-2010 10:21 AM

günaydınnn..bugun çok sevdiğim biricik arkadasımın doğum gunu malesef uzak şehirlerdeyizzz..gece 12 ye kadar bekleyip aradım ilk ben kutlmak istedimm çünkü:)

böbreklerim ağriyor bu aralar bilmem üşüttüğümden inşallah bişey yokturrr.geçici bi ağrı olur inşalllah ..

kahvaltı yapıcamm az sonraa :)

bugünleerde canım hiç yemek yemek istemiyorrr.bu güzel bir şeyy ama evde boşken hep yemek yemek hiç hoş olmazdı çünkü..

bugün yeni bir kitaba başlıcamm ...bir kaç tane var ama hangisini seçecegimi bilmiyorummmmmm..

grip olmuşum bugün bidee .bogazım çok kötuu agrıor.annemi çok özledimm ..gideyimm kar topu oynayacağımm arkadaşımla..

biliosmusunn.bazen çözümler buluorum ama cesaretim yok...

nasıl çalışırım bilmiorumm.başaramamkmı korkumm anlamıyorum kendimi..

keşke biişeyler içinn mecbur olmasamm....off nese canım benimm ben gelirim yine.

kib

aşk kırıntısı 14-12-2010 10:41 AM

günaydın güzel kız....blissy

bugün yine güne benimle başlıyacaksın sanırım hadi hayırlısı:)8977
sen de mi hasta oldun:(sad456
hemen ilaç al ve sıcak bitki çayları iç kahvesmileyayrıca belini sıcak tut birşeyle sar hatta ve en önemlisi ayağından çorap terlik çıkartma....
nasıl iyi ilgileniyor muyum senley789sapkal89

yelda_k 14-12-2010 10:46 AM

Alıntı:

aşk kırıntısı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782992)
günaydın güzel kız....blissy

bugün yine güne benimle başlıyacaksın sanırım hadi hayırlısı:)8977
sen de mi hasta oldun:(sad456
hemen ilaç al ve sıcak bitki çayları iç kahvesmileyayrıca belini sıcak tut birşeyle sar hatta ve en önemlisi ayağından çorap terlik çıkartma....
nasıl iyi ilgileniyor muyum senley789sapkal89

ablacımm çok mutlu oldum yazdıklarınaa ...benimle bu kadar ilgilenmen hoşuma gittiii yanii...sende hastasın gallibaa..soğuk ahvalardan nasibimizi almışızz demekkii..

sen çalış bende evde 2mız için dua edeyimmm :)

(bitki çaylarımı içerkennnn)
..

bugun turk kahvesiyle başladımm gunee :zpzp:

aşk kırıntısı 14-12-2010 11:13 AM

amin canım...
oh iyi yapmışın ...afiyet olsun...
benimde 3. kupa çayım ....içim ısınsın diye durmadan içiyorum :)

yelda_k 15-12-2010 10:05 AM

Cevap: POZİTİF GÜLÜMSEYİŞ

günaydınn günlüğümm..bugun için yogun bi plan yaptım dün akşamm ..bugun ise hç uymak ıstemediğim bir plan olduğuna karar verdimmm...

hayata dairr çok fazla palnım olduğunu düşündümm.yani aşırıı bir plann .sevincli..planlar insanın hayatını kaliteli kılarr.degerini artırır..

gücüm neye kadr ne ölçüde yeter bilmiyorumm..ama gucujmu artırmam gerekiyorrr ..madem para bukadar degerliii..kazanmaktan başka çaree yokk..

yoo yooo ben sağlık istiyorum önceee .sağlığım yerinde olsundaa herşey düzellirrr.herşeyy yoluna girerrr.

sınav sonuçları daha açıklanmadıı ne olurr allahım hadi beklediğim gibbi gelmesede düşük olmasın atanmama yetsin.

yoksa bu şekildee gerçekten özelde çalışmak istemiyorumm...

hep hayal ederdim gelirmi derdimm .geldi işte o gün geldii RTIK GELKECEĞİ kurma vaktii.

ailem çok çokçok değerlii.n eolurr allahım asla onları üzeccek birşey yapmıyımm..
doğru yolda oldugumu hep bileyimm.oldugum yolun sonundaa ışıklar olduğunuuu bileyimmmm

yelda_k 15-12-2010 10:12 AM

yelda_k 16-12-2010 09:54 AM

günadın fıstıkkkımm..

dün artıkk azıcık arkadslarımla sohbet edeyim dedimm.azııckk dedeğimm saatleri aldıı sevincli

dün gece ilk defaa uyuyamamnın ne demek oldugunu anladım ve bu durum 90 dk sürdüüü..en sonunda yeter artık deddimmmm vede uyudumm.sabah tabiki yine 9da uyandımm .bugun hç zırvalayasım gelmioo o yuzden cıkıorum gelirim belkii...:zpzp:..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 AM.