![]() |
Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) Herşey iyi olacak Yelda'cım :) Umudunu yitirme hiç bir zaman.actionsmile |
Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) Alıntı:
tesekkurlerr canımmm ınsallahh hepimizz içinn ii olurr |
Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) işte yıne başbaşayızzz.. .heyecanla gıttım tercıh yapmaya ...orda bır arkadası gordumm kı moralım bozulduu butun unıye gıdenlerr dondurcaklarmıss tercıh yapacaklarmıss.. bu demektırkıı gıtme sansım azzz.... 4 gundurr ole degısıgımkıı farklı bır heyecan vardııı .. şimdii ısee heyecanın yerını huzun vede umutsuzlukk kapladı... korkular sardıı heryanımııı ... ey rabbımm lutfenn yardım etttt cok azz kaldııı butun hayatımı bu tercıhlerıme bagladımmm artıkkk o sehre donmek ıstemıyorummm orda okumakıstemıyorumm orda calısmakıstemıyorumm lutfenn yaa lutfennn artık adagımı yerıne getırmek ıstıyorumm .. |
Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) olumlu dusunuyorumm ...beyın dalgalarımı olee yonleendırıyordumm ama su ann su noktadaa yapamıorum olmuorrr ... offf of dunk56 ..neden umutlanmıstım bılmıorumm su halımee bak yaaa sankı yerlesemedımdeeonun yasını tutuyorumm ne dıyım kendımı yaa ..izin veremem bunaa ızın verememm olacakk olmakk zorundaaa bu benımm artık hakkımm sanssızz olmaktan bıktımm gulumsemek ıstıyorumm ..ohh beeee ne guzell demekk ıstıyorumm bunları okudugumdaa bosunaa korkmusum demek ıstıyorumm ... lutfenn yardım ett hıcc bırseye odaklanamıyorumm |
Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) biriyle ilgılı ole buyuk bırr sır tasıyorum kiii. ama bana cok ağır gelıyooo kımseyle paylasamıyorum gunlugum sanada yazamam ...ama artık tasıyamıyorummm dusununcee mahvoluyorumm..zaten beynımm almıoo ..keske dıyorum keskee bendee bılmeseydımmm .... bılmıomus gıbı yapmak dahda yakıoo canımıı ... en zaındannbır kısıyle konussamm ..okadarr ıı gelcekkıı .. ama yapamam..gecenlerdee annemle konusmakk ıstedımm sonraa dedımm annemde uzulurr benım tasıyamadıgım yukuu annemee yukleyememm .. bu aralarr cok sıkıntıdayımm.. |
Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) kujummm ... yıne ben:) 2 gunlukk tatil cok ii geldıı ..yakında acıklanacakk tercıh sonuclarıı cok heyecanlıyımm..kalbimm pırr pırrgirlhaha hakedıyorumm guzellıklerıı bundan emınımm tek ıstedıgım uzulmek ıstemıyorumm kımsee benı uzmesınn atansamdaaa yenı hedefler edındımm bugunn ... bunlarr cok guzell hastaneyı cok sevıyorummm ..cok sevıyorumm orda calısmakk insanlara yardım etmekk vede emegının karsılıgınıı almakk bu benımm iştee iş cıkısıı marketten bırseylerr alıpp evdekıleree getırmekk...cayın yanına bırseylerr almakk bu benı mutlu edıyoo aksamm arkadaslarımı msj atmak, süt içmekk sıcak çıkolatayı buzlu içmek limon yemekk dans etmekk beyın dergılerı okumakk yenı sayısı harıkaa:) balkonda keyif yapmakk hayal kurmakk komedı fılmı ızlemekk cok guzel hareketlere gıtmekkk (tavsıyee edıyorumm) ben 12 kere gıttımm konserlerde bagıra bagıraa şarkı solemkk rock bardaa 45 dkk eglenmekkk içkiyi sevmıyorumm aaama . muzık dnlemekk işimde basarılı bırı olmakk yurttaykenn kızalar mutlu olsunn dıyeee kahvaltı hazırlandımm ..bunu cok ozledımm ben özelimm ben tekim ben güzelim ben bakımlıyımmm benkokoşum ben mutluyum ben ben ben. |
Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) bebısım bugun cok yorgunumm hemen yatıp uyuyacagımm..iş cıkısıı ablamlaa alısverısee gıttıkk cok ıı geldıı moral depoladımm...şimdii kendıne ıı bakk yakında sonuclar acıklanırrr |
Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) SENDEN NEFRET EDIYORUMMMMM.... OLMADI YELDA _K BAŞARAMADINN .. LANET OKUYORUMM HERSEYE HERKESEEEEE |
Her şeyde vardır bir hayır ... Lanet okuma ters gider .... Sağlığın yerinde en önemlisi de o... Geçecek göreceksin , tüm hayatın çok güzele dönecek...sapkal89 |
http://img03.blogcu.com/images/d/o/g...1268293979.jpg |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 AM. |