![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evet gittim işe..gittim ve karıştım hayata..hayatta bana karıştıı..kimseyi duymadımm..duyarlı tüm arkdaşlarıma burdan teşekkür ediyorumm.. geçmiş olsunn ..bunu duydum birinden dün..geçmiyor dedim içimden..geçmesini istemiyormuyum ne..geçince onu unutacakmışım gibi geliyor..unutunca ihanet etmişim gibi hissetcem..işte acımı devam ettirmemin altındaki zihinsel nedenler.. şimdi kendimi ve onu özgür bırakma vaktii..ama biraz daha zamannn.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) iyiyimmmm...olmam gerektiği gibi..çevrem tarafından koşulsuz destek ve sevgi görüyorum..ve kendimi suçlamayı bıraktım.ne kendimi ne başkasını suçlamıyorum olanlardan.böylelikle özgürüm.kitaplar okuyorum ..dağlara çıkıyorum. oksijen alıyorum. arınıyorum her geçen gün..çok ayna da kendimle yüzyüze gelmiyorum onuda yarın halletcem.vaktimi her saniyesiyle değerlendiriyorum az uyumama rağmen sürekli dinçim..iş yerindeki insanlar kuantum hakkıdna şeyler soruyor bu günlerde bana ,elimdeki kitapları görüp..siteye yöneldiriyorum interneti olanları.bazılarınada kitap önerisinde bulunuyorum..ama bir çok denememde anladım ki , zamanı gelene kadar kimse bilgiye ulaşamıyor..bir arkdaşım vardı aylarca bir kitabımı emanet etmiştim ona.ama açmadı bile yüzünü. sonra aldım anlaşılan sen okumıyacaksın dedim.git gide durumu kötüleşti. aylar geçti belkide bir yıl.şimdi beni duyacak duruma geldi. elindeki kitaplarını okuyor ve bana okalüt kardeşliği nedir diye sordu..vay canına dedimm..zamanı gelince öğreniyormuş insan..bir metin yazdım ona..haftaya başlayacağız okumaya..ama benim için garip olanı kendim için bir metin yazmak olacak..hergün bir sayfa kadar olumalamalarımı yazıyorum ve şükürlerimi ama baktım ki. şu olsun diye birşey yazmamışım araba istediğim günden beri..heralde az hayal kuruyorumm heralde şimdi isteme vaktii..en yüksek hayrımı istiyorumm.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) kendim için özen gösteriyorum bu günlerde..sinamaya gittim.istediğim cd yi aldım. eski dostlarla görüştüm. kuğlu parkta dolaştım..bir doğum gününe girip iyiki doğdum dedim hem bana hem birine..kendime özen göstermek bana iyi geldi..rüyamda mesajlar geliyor bu günlerde.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) hımm......bugün kocama bir hediye aldım..oda bana haberi yokken 3 tane hediye almış..nasıl olmuş buu..olmuş iştee...ne veriyorsam onu alıyorum ya hayattan..bugünlerde biraz hızlı alıyorum o kadarr... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) karla birlikte yağan kara benzeyen ,karla mutlu olan benden başka biri varmıdır acaba..ne güzel bir bütünleşme ne güzel bir kavuşmaydı bir bilseniz..ellerim uyuşana kadar nasıl üşüdüm..sonra nasıl açıldı tekrar damarlarım ısınınca..içimi temizledi kar..gönlümü temizledi..tertemiz olan kar..içime yağdı adeta..o kızıllık şimdi ,içimi aydınlatıyor..ve sabahı sabırsızlıkla bekleyeceğim bu alt katta olan evim bile daha aydınlık karlı günlerde...güneşli günlerden bile aydınlık.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
Buna benzer duyguları bende düşünmüştüm bugünn :) En favori günlerim karlı günlerim :) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) eee..hepimiz benzeriz birbirimize..aynı kaptan ıslanmışlığımız var nede olsa.. |
|
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) şu demek ..aynı kar yüzünden şükür edip ıslandık..herşey bizi duyduğuna göre birbirimize benzememiz normal.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 PM. |