Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/464002-bluegirlin-yeni-gunlugu.html)

Neptün 16-01-2011 03:10 PM

Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

:)))))))))))))))))))))))) Tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm Seni çok seviyorum bluegirlx!!!

Harika bir insan yeryüzünü renklendirecek... senin gibi bir annesi olması ona bunu veriyor. Geçen gün yazamadım sana. İnternete de giremedim dün hiç. Çok çok hayırlı olsun.

yelda_k 16-01-2011 04:07 PM

ayy bebeğimizzz gelioooo..çok tebrik ediyorum .

heyo heyoo..ben havalara girdim teyze olmaya çok meraklıyımdaagirlhaha.

saglıgı yerindee pozitiff bi bebek olur inşllah.gerci senin gibi annesi olucakk daha ne olsunn

cadi_bm 17-01-2011 09:43 AM

Canım benim tekrar tekrar tebriklerrr :) Sağlıklı, neşeli, annesi gibi cici olsun inşallah :))

Parlayan 17-01-2011 11:40 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787034)
ne diyeceğimi nasıl anlatacağımı bilemiyorumm...ama sizlerle güzel günlüğümle ve kendimle önemli bir gelişmeyi paylaşacağımm...

herkesin eksik yanının bir parçası bebeği olunca tamamlanırmışş..bende bir parça daha tamamlanacağımı hissediyorumm..bütünün ve benim hayrıma olsunn..yeni misafirimi sevgiyle kabul ediyorumm..onun ve kendim için ne gerekiyorsa yapacağım ..

Bir yerde okumuştum kimse hiçbir zaman dünyaya birini getirme sorumluluğuna hazır olamazmış taki dünyaya gelenee kadar..şimdi o anı bekliyorum..

bu hafta benim için çok güzel geçti..2010 da yarım kalan herşey 2011 de tamamlandı inanırmısınızz..eşimin kardeşi başka bir şehirde iş buldu ..

Tebrik ediyorum seni arkadaşım,harika bir duygu anne olmak..Eminim mükemmel bir anne olacaksın...Minik meleğinle birlikte sevgiyle kal...

bigokyanus 17-01-2011 01:55 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787082)
canım çok teşekkürlerr..evet olumlama gibi olmuş anlatmam..ama olumlamalarım bana bir süpriz daha girlhahayaptı ve bebek beklediğimi öğrendim..ayrıca hayatımda eksik olan şeyleri biliyorsun onlarda tamamlandı..şimdi olumlamalarımı sevgiyle gerçeğe dönüşünü izliyorum..yaşıyorum..güzel dileklerin için çok teşekkürler..sevgiler..

Nasıl güzel bir haber bu böyle , çok güzel ve çok heyecanlı bir dönem seni bekliyor . Gelişimi izlemek , için de sevgiyle büyütmek kadar yüce bir duygu olamaz.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .

Ola ki bir sorun olursa bana istediğin an ulaşabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

bluegirlx 24-01-2011 12:38 PM

korktumm..korkularım hayatıma hakim olduu.. kendimi kaygılanırken yakalıyordum..bugün için değil yarın için değilll çok sonraları için kaygılanıyordum ister istemez..bilmediğim şey benim için korkutucu geldi ve kaygılandımm..egomm bırr bırrr bırrr beni tahrik etti..oysa aylardır benim için en doğrusunu getireceğini biliyorum diye olumlamalar yapıp tüm inancımı tazeledim..peki sonra ne olduuu...korktummm....korkarken yakaladım defalarca kendimi..çünkü hayatın tüm kontrolünü elimde tutmaya çalışırken bilmediğim şeyler beni korkuttu.. oysa düzene güveniyorum diyordumm.......

şimdi anlıyorum ki düzene daha çok güvenmeliyim..korunduğuma daha çok güvenmeliyim..korunacağımıza daha çok güvenmeliyim..

Alexandra 24-01-2011 01:03 PM

Sakin ol, derin bir nefes al, omuzlar geriye... Dik dur şöyle bir... Güven, kendine de güven, düzene de güven... ama bizi de böyle merakta bırakma.

İyi misin canım benim???

bluegirlx 25-01-2011 01:30 PM

olmadıııı....yine gittiiii...

bluegirlx 27-01-2011 02:20 PM

yarın iş başııı..onunla gitmiştim en son..şimdi yarın onsuz döncem..kimseye açıklama yapmak istemiyorum hatta kimseyle konuşmak istemiyorum bu konuyu..soru istemiyorum..çünkü cevabı yok..cevabı var ..düzenn..ben almam gerekn dersi almadığım için tekerrür eden bir düzen..

hayatın içine karışma vakti..karmaşada acımı kaybetme vakti..

Işıldayan Safir 28-01-2011 03:33 PM

Canım benimmm...

Şuan öğrendim. Çok üzüldümmm... Bu gibi durumlarda söyleyecek hiçbir şey yok. Üzülme, kafana takma da diyemem. Saçmalık olur. Benimle de konuşmak istemezsin diye aramadım. Kimseye bir açıklama yapmana gerek yok canım. Her şeyin en yüksek hayrına olmasını diliyorum yalnızca.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 AM.