![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Şimdi tüm sevgi kanallarımı açıyorum.Alma verme dengesinin tam ortasında olmam gerektiği yerde ve durumdayım. Bu oluş düzenin parçası olmamı sağlar. Ve ben rolümü tam olması gerektiği gibi yaparım..Bu ne güzel bir dengedir.. Hayatımdaki insanları kendime uydurmaya çalışmam , bende onlara uymak için bir çaba harcamam..Herkes kendi özelini ve rolünü oynarken neşe sevgi ve güven içinde geçiririm günlerimi. Ve her geçen gün tamamlanırım..Özüm tamamlanır ve düzen benimle birlikte tamamlanır.. bu olumlamayı çok sevdiğim bir arkadaşım ve kendim için yazdım..ama sizlerle paylaşıp size de bir yarar sağlayacaksa paylaşmak istedim..actionsmile |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Kendimizle çelişmemeliyiz.. Bir kararımızı iptal etmeden aynı konuda başka bir karar verirken dikkat etmeliyiz.. Ve hiçbir konuda büyük konuşmamalıyız..(aslaaa.....kesinliklee...vb) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) güzel bir yolculuğun içindeyim..nereye varır bilmiyorum..varsın istiyorum..ve bu yolculuk bu keyifle ve heycanla hep sürsün..ve bittiğinde vardığım yerden geldiğim yolla gurur duyuyayım. bu yolu gideceğim yeiri hayal etmeyi seviyorum.. bazen günlece tıkanıyor zihnim öyle çok şey düşünüyorum ki kelimelere dökülmüyor .en çok ona acıyorum.çünkü öyle aceleci ve acemiyim ki..acami yürümeyi öğrenen bebekler gibi davranıyorum.tutunacak yere koşarak ilerlerken düşü veriyorum. biraz dinlenip emekleyip kalkıyorum. ve bazen sıralıyorum bazen ulaşıyorum istedğim kelimelere..bu ne güzel bir yol böyle..tekrar yürümeyi öğreniyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çok güzel kelimeler, teşekkürler. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) cümle sayısı azz genişş anlamlar ne güzell . |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bu gece benim için özel bir gece.. bir haftalık mecburi izin verdiler işten..izin bile mecburi bu işte ne garip.. içimde güzel bir huzur var..her gelen gün bir diğerinden daha güzel geliyor.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Çok sevindim izinde olduğuna bulegirlx. :) Güzel izinler diliyorum... buarada izin bile zorunlu bu işte ne garip demişsin, pardon hangi işteydin, unuttum. :( |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) hastane personeliyim..yazın izin lamayalım diye şimdi mecburi izin veriyorlar.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) zor bir gündü benim için ..boğazım düğüm düğüm..annem yanımdaydı çok şükürrr..sarılıp öptüm..şükür ettimm..ettim dee..düğüm düğüm bir gündü benim için.. Annesi olmayan çocuklar için burnum sızladı.. Ve çocuğu olmayacak anne yürekliler için..hepsinin yüreğine bir damla ferahlık olması için ettim dualarımı bugün.. ben sevmiyorum özel günleriiiiiiiiiiiiii |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) canımcımm.ne mutlu sana annen yanındaymışş:( ben annemle sadece tel konuştum ama buna bile çok şükürrr tabikii.hayatta olması bileee yetioo |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:52 PM. |