![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
|
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) önerin için çok teşekkürler..zaten boğaz çakramın tıkalı olduğunu söylmişti biri. hayatıma mavi rengi sokarak biraz hafiflettim şimdi tekrar hatırladım..haklı olablirsin..teşekkrüler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bir yandan hayatımdaki herşeyin sorumluluğunu kabulleniyorum bir yandan tüm sorumluluğu üzerime alıyorum bir yandanda suçluluk duygusundan kurtulmaya çalışıyorum..ne zor işmiş benim yaptığımda..kabullenip kabullenip affediyorum..bir kendimi affedemiyorum demekki yakışığınca.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bayram kutlu mutlu olsun..çocuklar şeker almaya ve özenle seçim yapmaya çalışmasalar bayram bizim eve uğramış olmazdı heralde..tatlımı yaptım çukulatamı aldımm..herşey usulune uygun bayram bayram gibi geçmeli artık..yeni aldığımkıyafetlerimi gidip el öpeye gitcem..ama içime hala bayram her neden se gelmiyor.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) koltuktan bana bakıyor..saat 21,30 mesaiye başlayalı 12 saatten fazla olmuş..bir bakışki kaçıp gitmek için benden işaret bekliyor..çok acırmı diye sordu..acır dedim ..sanki acımaz desem gitmeyecekti..çekti gitti..ben yapamıycam dedi..ben acımaz deseydim de gidermiydi diye düşünüyorum şimdi..yada acı göreceli bir kavramdır deseydim beni duyarmıydı..... şimdi anlıyorum ki sormamalı ..acı göreceli bir kavram..gideceksen gitmeli ..kalacaksan kalmalı.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) öğrenmek için dinlemeye gör duyuyorsun ..fısıltıyı duymazsan kasırga geliyor..gitmek için niyet etmeye gör..varıyorsun.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) yarın çok önemli belkide iş yaşantımın seyrini değiştirecek bir görüşmeye gitcem. .içimde yine o heycan var ve ben bu heycanı bu istemeyi özlemişim..birşeyi istemeyeli uzun zaman olmuş..yaşamıma bir yön vermemin zmanı geldi..çok enerjiye ihtiyacım var..tam kendim olmaya ihtiyacım var..yarın özel bir gün olacak..tam istediğim fırsat karşıma çıkacak.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........yeni işim için görüşmem için bir yıldız verdi hayatım değişti sitesi banaaa...yüzbaşı oldum..evet gerçekten içimdekileri açığa çıkardıkça yıldızlar kazanıyorum teşekkürler Hayatım Değişti ..seni seviyorum.. şimdiye kadar dinlediğim tüm telkinler yarın benimle yardımcım olacak ..yarın herkesin enerjisi üstümde olacak.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) merhaba canım.. umarım iş görüşmen tam istediğin gibi gider.. bütün dualarım seninle.. her şey gönlünce güzel olsun sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çok teşekkür ederim hepinize..inanılmaz bir görüşmeydi..bekleme salanunda 1 buçuk saat bekletildim. ve yanıma biri geldi..bana iş arayan bir yakının filan olursa telefonumu ver dedi..bende kendimin iş aradığını söyledim..onada cv mi götürmemei istedi..size bu anlamsız geliyor belki..ama o bekleme boşuna değildi..bu görüşme boşuna değildi..gittiğim yerdeki görüşmeyi alallacele yaptım gittiğim kişi beni pek umursamadı..cv mi alıp bir yere koymuştur muhtemelen..ama ben aradığım işe her geçen gün yaklaşıyorum.. aradığım fırsatlar bekleme salonunda beni buluyor.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:12 AM. |