Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/464002-bluegirlin-yeni-gunlugu.html)

bluegirlx 31-12-2010 01:31 AM

Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

bu yılki tüm izinlerimi kendi işim dışında başka bir iş aramakla geçirdim..neyseki izinle birlikte yılda bittiiiii ve ben bu yılın son gününde şunu öğrendimm..oradan yiyeceğim ekmeğim bitmemiş ve hala orda vereceklerim alacaklarım var..beni çağıran büyütecek olan kısmetime her geçen gün daha hazır olarak yaklaşıyorum . ama henüz hazır değilim.yada orası bana hazır değil.bugün gittiğim görüşme beni çok yorduuuu canımı yaktıııı..hayal kırıklığı yarattıııı...kendimi az gözdüm yetersiz gördümm...ama bana yeni işe girmem için zamana ihtiyacım vavr düşüncesinden kurtardıııı ..ne zamanı zaman insanların uydurmasııı.......benim kendime katmam gereken şeyler var..katmadan hazır olmadan başka yere geçmeme engel olan tüm hikmetlere, iradelere şükürler olsun..ve yeni gelen yılda kendime kattıklarımla olmam gereken yere beni kabul edecek tüm iradeler içinde şükürler olsunnn...iyiki varım, iyiki o iradeler var , ve olacakk..

bluegirlx 31-12-2010 01:49 AM

bu arada ciddi olarak reikiyle ilgili kitap okudum .ve çok etkilendim..reiki eğitimi almak istiyorummm..bu çok etkin ve işime yarayan bir karar olacakk..

bluegirlx 08-01-2011 11:39 PM

bugün ilk defa yeteri kadar param olmadığı için maaşım zamanında yatmadığı için çok isyan ettimmmmm..............kendim için çok önemli birşey yapacaktımm..bugün para bana lazımdııı..yarın gelmesi umrumda değillll bugün lazımdıııı...artık maddiyat hakkında ciddi çalışmalar yapma zamanııı gelddiiiii.................

bluegirlx 15-01-2011 09:14 PM

ne diyeceğimi nasıl anlatacağımı bilemiyorumm...ama sizlerle güzel günlüğümle ve kendimle önemli bir gelişmeyi paylaşacağımm...

herkesin eksik yanının bir parçası bebeği olunca tamamlanırmışş..bende bir parça daha tamamlanacağımı hissediyorumm..bütünün ve benim hayrıma olsunn..yeni misafirimi sevgiyle kabul ediyorumm..onun ve kendim için ne gerekiyorsa yapacağım ..

Bir yerde okumuştum kimse hiçbir zaman dünyaya birini getirme sorumluluğuna hazır olamazmış taki dünyaya gelenee kadar..şimdi o anı bekliyorum..

bu hafta benim için çok güzel geçti..2010 da yarım kalan herşey 2011 de tamamlandı inanırmısınızz..eşimin kardeşi başka bir şehirde iş buldu ..

strongman 15-01-2011 11:57 PM

sayın moderatorumuz hayırlı olsun adınıza çok sevindik darısı isteyenlerin başına:)

Işıldayan Safir 16-01-2011 01:05 AM

Yüsracım olumlamamı yapıyorsun yoksa hamile misin tam olarak anlayamadım. Ancak 2. ihtimalin olmasını diliyorummmm. Eğer öyleyse çooooookkk sevindim senin adına. Her şey gönlünce olsun.

Sevgiler. actionsmile

delimanyak 16-01-2011 01:13 AM

kesinliklikle çok şanslı bir bebek... : )

Allahım sağlık sıhhat versin..

hayırlı ve de uğurlu olsunn ablacııımm...

sevgiler...

bluegirlx 16-01-2011 02:16 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787055)
Yüsracım olumlamamı yapıyorsun yoksa hamile misin tam olarak anlayamadım. Ancak 2. ihtimalin olmasını diliyorummmm. Eğer öyleyse çooooookkk sevindim senin adına. Her şey gönlünce olsun.

Sevgiler. actionsmile

canım çok teşekkürlerr..evet olumlama gibi olmuş anlatmam..ama olumlamalarım bana bir süpriz daha girlhahayaptı ve bebek beklediğimi öğrendim..ayrıca hayatımda eksik olan şeyleri biliyorsun onlarda tamamlandı..şimdi olumlamalarımı sevgiyle gerçeğe dönüşünü izliyorum..yaşıyorum..güzel dileklerin için çok teşekkürler..sevgiler..

bluegirlx 16-01-2011 02:18 PM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787056)
kesinliklikle çok şanslı bir bebek... : )

Allahım sağlık sıhhat versin..

hayırlı ve de uğurlu olsunn ablacııımm...

sevgiler...

canım çok teşekkürlerrr..Allah tüm isteyenlere nasip etsinn..sevgiler..

Işıldayan Safir 16-01-2011 02:35 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787082)
canım çok teşekkürlerr..evet olumlama gibi olmuş anlatmam..ama olumlamalarım bana bir süpriz daha girlhahayaptı ve bebek beklediğimi öğrendim..ayrıca hayatımda eksik olan şeyleri biliyorsun onlarda tamamlandı..şimdi olumlamalarımı sevgiyle gerçeğe dönüşünü izliyorum..yaşıyorum..güzel dileklerin için çok teşekkürler..sevgiler..

Hahaha evet mesajından belli oluyor zaten. Ararım seni konuşuruz. Bir de sesini duyayım. Çoookkk sevindim diğer gelişme için de. :))

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:38 AM.