![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
cok güzel yazmıssın...pc05 ... bir yanılgı zaman ...afiyet olsun...girlhaha |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) yarın evim bana kalıyor..yarın evim eski huzurlu günlerine dönüyor..bugün ki yağmur da o yüzden olmalı..oleyyy...pazar günü için çok güzel plan yaptım..hem yarın askerden kardeşim izne geliyor..ohhh..ne güzell..hadii..yine anı yaşamyı bırakıp plan yapıyorum bakk..bugün iyiyim yarının müjdecisi gibi sanki.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) cuma günü yarın demiştim ama.... olmadı..olmaması benim planlarımı değiştirmemeilydi kafama koyduğum herşeyi yaptım..planlarmı ertelemedim..çok güzel bir hafta sonu geçirdim..ve bugünde evim bana kaldı..bu dünya kimseye kalmaz sözüyle bitirmek istiyorum bu günkü konuyu..herşey yoluna girmek üzere..en azından neyin ne olduğunu anlamama çok kısa bir zaman kaldı..olacak ne varsa benim hayrıma olacak.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) umut her seydir ..ne olursa olsun basina ne gelirse gelsin hep hayrina yormana hayran kaldim hayat tum guzellikleri sana getirir insallah :) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) sevgili bluegirlx hadi ama lütfen bırakma kendini superxy haklsın oln biten ne varsa senn hayrına olucak oluyorda.. brzdaha bekleyebilirsn bekle tabi mutlu olmayı ama bnce anın tadını çıkar herşey şimdi diyorsak geleceğimizide şimdi oluşturur. şimdide ne kadar mutluysan gelecektede aynı şeyler tezahür edicek yolun açık olsunsapkal89 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çok teşekkürederim yorumlarınız için..ben de öyle yapıyorum dün iyiydim bugün iyiyim yarın iyi olacağım diyordum..kişisel bir durum vr bilenler bilir..bir tohum attım meyve verecek onu bekliyorum sadece yoksa ben onun büyümesinden memnunun beklemektende..herşey akışında akıyor ..ve benim hayrım için gerçekleşiyor.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evimi özlemişim..evimden ayrıldığım günden beri ilk defa evimde yanlız kaldım..evimin dağınıklığı o gürültü beni çok yormuş .şimdi dinleniyorum.yarın ramazan başlıyor herşey daha huzurlu olacak herkes daha huzurlu olacak inanıyorum..i |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Hayırlı huzurlu ramazanlar diliyorum, Evin dağınıklığı yormaz kimseyi :)) eşim memlekette benim salonda koptu gidiyor ama emin olun eve geldiğimde huzur buluyorum... trafik yok, stres yok, işi de eve getirmediysem harika.. Homeoffice mi çalışsam acaba : )))) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Devamm yazmaya, yaşamaya devam, gülümsemeye devam, kaldığı yerde kalmasın güzele doğru akışa devam 956k Öpüyorum seni :zpzp::zpzp: |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) doğru istemeyi öğrendiğim gün hayat bayram yerine döneecek biliyorum..kpss açıklandı..o kadar zor bir zmanda girmiştim ki sınava..plan yapmanın birşeye hazırlanmanın anlamsızlığını düşünmüştüm..günlüğümde yazmışım..yarın sınav var sınavda alacağın puan hayatını işini yaşadığın şehiri değiştirebilir diye..o gece aklımdan tam şunlar geçti ..bari barajı aşabilsem bu moralle..o kadar emek harcamam rağmen çıtayı 70 çekmiştim yani..sonucu açıklıyorum..70,364.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:44 PM. |