![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) herşey yüksek hayrıma gerçekleşiyor kabul ediyorum..çok iyiyim..içimdeki sıkıntı geçti..içimdeki herşeyi söyledim..zor bir hafta olacak ama bitince hayatım düzelecek.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Chris Cleave'nin Küçük Arı'sını oku hem gülecek hem ağlayacaksın ama başka bir hayatı tanıyacaksın. gerçekten güzel. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Umarım karşılıklı olaeak herşey söylenip temizlenmiştir. Sonrası yeni bir sayfadır ister birlikte yazaesınız ister ayrı ayrı ama tabiki istenilen birlikter yazılması. Her koşulda herşeyin en güzeli seninle olsun. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evetttt ..ne oluyorsa hayrıma dedim..beklediğim gibi olmaması hayrıma olmadığı anlamına gelmez değil mi:)hergün daha çok düzeliyor hayatım..şimdi önce kendim olmalıyım.....önce ayakta ve dik durmalıyım..olacak herşey benim hayrıma olanlar benim hayrıma biliyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) her geçen gün daha iyi anlıyorum.sanki benim için bir yol çizildi ben ne kadar sapmaya kalksamda yol ayrımlarla birleşiyor..ama herşey benim içinse benim iyiliğim içinse güvende olduğumu unutmam lazım..meleklerden istediğim yardım ne zaman gelecek bilmiyorum.heran gözüm kulağım açık rüyalarımı hatırlamak için çaba sarfediyorum..bir işaret..bir işaretki huzura kavuşayım.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) şöyle bir denize girsemm..biraz açılsam..biraz hırçın olsa deniz..biraz serin belki içimin yanması geçer..geçer yaa..geçmezmi..ben o yüzden seviyorum kışı..bu her tarfı karalarla kaplı şehirden o zaman bıkmıyorum..bir çarpıyor yüzüme rüzgar..özlemiyorum denizi.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Günlüğünü okudum ve çok etkilendim bu kadar bütün kanalları açık , bu kadar öğrenmeye kendini adamış ve bu kadar gelişmeye çalışan birini çok nadir gördüm. Sen de onlardansın lütfen vazgeçme ve güçlü ol. Eminim ki emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın ve hayatın tam istediğin gibi süper olacak... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Bende günlük tutuyorum ama paylaşmayı düşünmedim. Burada samimi bir şekilde paylaşabilmen gerçekten çok hoş. Belki bundan sonra seni örnek alıp, bende karalarım bir şeyler. Selamlar,,, |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) acı tatlı bir günlük işte.. yazmaya başladımmı siz kardeş gördüklerim bilsin istiyorum..bazen yanlızca siz bilin istiyorum..ilginize onayınıza tekrar teşekkürler..günlüğümü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.. evrende duyuyor bana ..cevap verecek yakında..buyur istdiklerin işte diyecek.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bir temmuz ayının sonu..bu ay için beklenditlerim o kadar çoktuki..sınav sonucumu öğrenecek iş yerimi değiştirecek ,tatile gidecektim..hiçbirini yapamadım..bu ay bebeğimi kaybettim,eşimle ayrılık aşamasına geldim ve tatile gidemedim..hala aynı iş yerinde çalışıyorum.. 6 yıl oldu..bir iki aylığın girmiştim 6 yıldır ordayım..oradaki görevimi tamamlamadım demekki daha..:) bir dibe vur uş yaşandı şimdi kalkma zmanı bekle beni ağustoss..belki temmuzun aldıklarını veremezsin geri ama ümitliyim senden.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:50 PM. |