![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Değişim sancılıdır..en üst mertebeyi en çok ben olabileceğim en çok insanlara kendime hayrımın dokunduğu mertebeyi pozisyonu istedim..bu ne çetrefilli bir yoldur..ama herşey benim hayrm için..yeterki sonunda içindeki hayrı görebilecek kadar güçlü kalabileyim..evliliğim bitişini uzaktan izliyorum şimdide..yavaş yavaş sonlanıyor..bizi bağlı tutacak şeylermi gitti, 6 aydan beri tükenen evliliğimiz sıçrayış yapmak düzelmek için dibemi vuruyor.. tabiki zor olacak..tabiki dibe vurana herkes acır..ama değişim zordur..herşey benim en üst seviyeye çıkmam için.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
Bu bitişi göz göre göre izlemek yakışmaz sana.Yıkılmak yılmak sana göre değil tabiki sonunda hayır olsun yaşadıklarının ama mutluluğun sona ermesi hayır değildir.Tabiki çok uğraştın çok çabaladın fakat senin üst seviyeye çıkman için evliliğinin veya hayatında ki başka bişeyin bitmesi gerekmiyor.Senin çok güçlü bir insan olduğuna inanıyorum Çetrefilli yolları hayatında seni yıkacak engeller olarak değil koşarken üzerinden atlayarak gerekirse hayasızca yıkarak bacaklarını güçlendirecek iradeni artıracaksın. Ama kendini salı verme,umutsuz bakıverme düşüverme kalk kalk ta bir bak.Hala yaşıyorsun ve nice ömrün var önünde.Hala neler yaşayabilirsin sana verilen güzelliklere bak. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün tam bir hafta oldu..anı anına yaşıyorum ..yarın daha iyi olacak..bir hafta önce perşembe günü cuma günü öğlene kadar hayatımda olan bebeğim kocam evim hiçbirşey yok şuan..bir ben varım..ayaklara kalkmak için ayaklarım var..kırık bir kalbim..yanan bir yüreğim..bir aksa gözyaşlarım bir boğazımdaki yumruk geçse.. çok şükür hergün yağmur yağıyor benim için..hergün yıkıyor kalbimi..işaret bekleyene işaret çok... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
Yazdıklarını başından beri okudum.Öyle veya böyle yolumuz mutsuzluktan umutsuzluktan bir şekilde geçiyor.Bende eski üye olmama rağmen demekki zamanı değilmiş ki daha önceleri bu kadar yakınlaşmamıştım site ile.Temmuz başlarındaki durumumu anlatamam size.Tam bir yığın halindeydim.Herşeyin beni bulduğunu düşünüp hayata küsmüştüm.Tüm olanları yaşamam gerekliymiş.O kadar doğru bir yerdesiniz ki ben burada olmaktan o kadar mutluyum ki... Size tavsiyem sakın umutsuzluğa kapılmayın.Sizin de şu an yaşadıklarınızı bir şekilde deneyimlemeniz gerekiyormuş.Ama çok doğru bir yerdesiniz. burada herkes o kadar içten,o kadar sevgi dolu ve en önemlisi güvenilir ki bunu çok kısa sürede anlıyacaksınız. Artık asla yalnız değilsiniz.Sorunlarınızı paylaktıkça hep birlikte elimizden geldiğince azaltacağız buna inanın.Bu konuda yetenekli ve bilgili dostlarımız size yol göstereceklerdir.Ben henüz bu aşamada olamadığım için size bir öneride bulunamıyacağım. Söyliyebileceğim tek şey asla umudunuzu kaybetmeyiniz.Burada asla yalnız değilsiniz ve hiçbiryerde bulamıyacağınız koşulsuz dostlarınız sizi sarıp sarmalıyacak. İyiki varsınız, İyiki hayatıma girdiniz. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çok teşekkürederim canım..ben çokta yeni sayılmam.sadece nikimi değiştiremeyip başka bir üyelik açtım.bir senedir site ile beraberim..ve gerçekten çok yardımını gördüm dostlarımın..yazdıkca paylaştıkca iyi geliyor..elimde bir günlük tutuyordum ama olanlardan sonra son verdim..o ona has bir günlüktü sanki o okusun diyeydi ..şimdi toparlanmak için beklediğim işaret hergün daha fazla geliyor..varlığınız için teşekkürler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) yarın sınavım var..tüm kpssye girecek arkadaşlarıma haklarında hayırlsını diliyorum..bir sınav neler mal olabilir..sizi bambaşka bir işte çalışmanıza mal olup olduğunuz yerden siz başka bir yere taşır.....yarınki sınava bunun hayrına inanarak gircem..şuani olduğum ortamdan şehirden işten başka bir işte çalışmak benim hayrımaysa kazanır atanırım..ne zorlu bir yolculuktu benim için..neler neler öğrendim..bir aydır kitap yüzü açmadan nasıl bu kadar huzurluyum bilmiyorum sınav için.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun...olacak..başarılar.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Canım sınavında başarılar diliyorum. Dualarım seninle. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Yüsra'cım bugünkü sınavında başarılar diliyorum sana,istediğinin gerçekleşmesini diliyorum.. Son dönem yaşadıkların üzücü,her üzücü olayın arkasındaki hayrı görebilmek de bir meziyet..Seni tanıdığım kadarıyla,bu hayrın farkında olan birisin..Her daim duları seninle olan meleğinle birliktehttp://img709.imageshack.us/img709/8691/msn525ld.gif tüm isteklerinin senin ve tüm evrenin hayrına olacak şekilde gerçekleşmesini diliyorum..hep böyle bir meleğim olmadığı için üzülürüm.. Hakettiğin mutluluk seninle olsun..ttli3 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) sınav bitti..çok yorucuydu..nasıl geçtiği konusunda herhangi bir fikrim yok..bana destek olacak tüm arkadaşlarıma teşekkürediyorum..herşey gönlünüzce olsun..desteğiniz bana çok iyi geliyor.. tüm siteden bir ricam olacak..bana iyi gelecek bir kitap önerisi istiyorum..aşk gibi bir kitap..özel bir kitap okumak istiyorum..arayış devam ediyor.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evime döndüm........ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 PM. |