![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) oruç tutmanın nesini seviyorum biliyormusunuz..orucu açarken su ile buluşma anını, oruçken kokusunu duyup istediğim şeylerin artık benim için ulaşılmaz olmamasını..o buluşma anı var ya..bugün farklı bir kıymeti vardı benim için..isteklerin doruğa çıkaracak başka bir ibadet olabilirmi acaba.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) [quote=bluegirlx;766266]oruç tutmanın nesini seviyorum biliyormusunuz..orucu açarken su ile buluşma anını, oruçken kokusunu duyup istediğim şeylerin artık benim için ulaşılmaz olmamasını..o buluşma anı var ya..bugün farklı bir kıymeti vardı benim için..isteklerin doruğa çıkaracak başka bir ibadet olabilirmi acaba Merhaba blue girl ne güzel anlatmışsın.Bu ayı çok seviyorummmmmm ayrı bir maneviyat içinde oluyo insan, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşAllah...96kl |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün sıkıntılı bir klınikte çalıştım sıkıntılı insanlarla çalışınca en zoru ne biliyormsunuz hımm ordamı çalışıyorsun Allah yardımcın olsun diyen bir kitle oluyor..tabi onlar benim koruma kalkanım olduğunu bilmiyorlar.. biraz yoruldum..ama kulaklarımı kapamasaydım olumsuz beni korkutan telkinlere kimbilir başıma ne gelirdi.... yaşasın koruma kalkanım.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
Benim çok dengesiz bir patronum var. Bir günü bir gününe uymuyor.y789 Bir gün bağırıp çağırırken diğer gün "abicim, abicim" diyor bana. :) Artık psikolojik sorunlarının sınırda olduğuna hükmedip onu olduğu gibi kabul ettim. Ama yine de ne yapacağını kestirememek beni bunaltıyor. Bu bahsettiğiniz koruma kalkanı şu telkinlerde olan mı? Eğer öyleyse hemen dinleyeceğim. Sevgiler.actionsmile |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evet koruma kalkanını telkinleri dinliyorum.ve sabah yaptığım olumlamalarla boş sözlerden kendimi koruyor onlardan sıyrılıyorum..böylelikle en zor insanlar bile beni rahatsız etmiyor.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) [quote=serpilb;766276] Alıntı:
Oruç tutmak; her zaman sahip olduğum nimetlerin kat kat farkına varmama sebep oluyor. Normal şartlarda; canım istediği zaman bir bardak soğuk suyu dolaptan alıp içebiliyorum. Ama oruçluyken iftar anına kadar beklemek zorundayım. İşte gün boyu süren bu bekleme sonunda suya kavuştuğum an yaşadığım mutluluk ve haz inanılmaz boyuta çıkıyor. Su ne büyük bir nimetmiş diyorum kendime... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün boğazımda bir düğüm ..bir gitme bir gidememe yine..bir nereye aitim düşüncesi..ney dinliyorum çok iyi geliyor sanki buharlaşıyorum ama sadece koruma kalkanın ney versiyonu var elimde suçluluk duygusu ney açılmıyor bir türlü..kızıyorum buna kendi kendime..bu ne suçlulukmuş arkadaş dinle dinle boğazımdaki düğüm geçmiyor.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bak suçluluk ney indirdim artık bu gazla nasıl uyurum şimdi.... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
|
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) suçluluk dinliyorum bu sıralar sonrada koruma kalkanı..kurtulamadığım suçluluk duygusu ne onuda bilmiyorum aslında..yada kurtuluyormuyum onun belirtisimi bu.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 PM. |