![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün daha iyiyim...sınav sitresini attım.eşim eve yeni gelmiş..çokta mutlu değil balık tutmaya gittiği için..çok sormuyorum..oda çok konuşmuyor zaten..şu mizik işini bir halletsem..herşey iyi olacakta başında oturmam gerekiyor..bende ders çalışıyorum başında oturamıyorum.. yeni olumlamam nasıl ama seçim konusundaki..ben çok beğendim..birde evimin istiladan kurtulması için bir olumlama bulsamm...süper olacak.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ben evimi bırakıp gittim..herşey artık su yüzünde..bundan sonra olacaklar değişimin parçası..ya her şey yaşanmaya değer olmalı.....yada hiç birşey yaşanmamalı... tek üzüldüğüm ailem..çok üzüldüler..kendimi çok hata yapmış hissettim..onları hayal kırıklığına uğratmış hissetttim..ama artık o evde kalamadım.. yaşamda hep doğru seçimler yapıyorum ve yaptığım her seçim her zaman benim için mutluluk kaynağı oluyor.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Hayırlısı olsun Üzülme, çaresiz değilsin.. Düşünceler akıp gider sonra geriye yazdıkların kalır. Dilerim ki; değişmez sandığımız hayatımız değişir. Sağlıcakla kal |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
değişir..değişti işte...evimde değilim artık..evimi istiladan kurtaramadım...ve bilgisayara tercih edildim.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Canını sıkma canım..Su akar yolunu bulur.. Olumlaman çok güzel bu arada..Ona tutundukça herşey çok daha kolay birşekilde yoluna girecektir eminim.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) yaşamda hep doğru seçimler yapıyorum ve yaptığım her seçim her zaman benim için mutluluk kaynağı oluyor.. ben özümü kendimi mutsuz eden herşeyi hayatımdan uzaklaştırıyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evime gidip ona not bırakıp hızla çıktım evden..kalmaktan korktuğum için o kadar hızlıydım belkide.....ev boştu..kalsaydım dünkü çabam boşa çıkardım..şimdi ne yapıyor nerede bilmiyorum..eksikliğim evdemi bilmiyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evime geldim.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) nisan benim için bir başlangıç olacak..daha iyiyimm..evim istiladan kurtuldu..ben ve evim..evimiz..eşim ve benim evim yani..çok mu bencilce..ama yaşama alanımın kısıtlanmaması benim en doğal hakkım değil mi..herşeyin kıymetini bilmem içindi bu sınav..ben geçtim mi bilmiyorum..ama savaşmak beni yordu..temelli gittiğini ümit ediyorum.. bilgisayar sorunu devam ediyor..inatla oynamaya devam ediyor..ama aramız daha iyi..inatla benimde oynamamı istiyor..o zaman tartışmayız diyor..çözüm arıyorum..ve düzeltecek bir olumlama arıyorum..ne oluşturdu bu durumu hangi yanlış düşüncem oluşturdu onu arıyorum..ve sonra bulup temizleyip çözüme kavuşturacağım... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) BEN BENİM ÖZÜM, YÜKSEK BENLİĞİM İLE BİRİM RUHEŞİM İLE BERABERİM RUHEŞİM İLE ALIŞ VE VERİŞLERİMİZ DENGEDE, TAM, BÜTÜN BİR BİRİMİZİN YAŞAM ALANLARINA SAYGI DUYUYORUZ BİR BİRİMİZİN SEÇİM VE KARARLARINA SAYGI DUYUYORUZ ARZU ETTİĞİMİZDE ORTAK HEDEFLERİMİZE BİRLİKTE ULAŞIYORUZ BİR BİRİMİZİN GELİŞİMİNE, BİREYSEL YOLCULUKLARINA DESTEK OLUYORUZ, SAYGI DUYUYORUZ. RUHEŞİM İLE OLAN RUHSAL EVLİLİĞİMİZ KOŞULSUZ SEVGİNİN EVRENE YANSIMASI OLUYOR BU RUHSAL EVLİLİK YOLCUĞU İÇİN KENDİME VE RUHEŞİME ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM bu eşim için yapam gereken sanırım..tabi biraz üzerinde oynayıp kendime uyarlamalıyım.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:49 AM. |