![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) BEN BENİM BEN YETENEKLERİM, YAPABİLİRLİKLERİM, BİLGİ, EĞİTİM, DONANIM VE DENEYİMLERİM İLE BÜTÜNÜM, TAMIM. MİSYONUMA ODAKLIYIM, MERKEZİMDE VE DENGEDEYİM KENDİMİ EN İYİ İFADE ETTİĞİM İŞİMDE ÇALIŞIYORUM YAŞAMIM BOYU, ARZU ETTİĞİM SÜRECE, KENDİM VE EVRENİN HAYRINA ARZU ETTİĞİM İŞİMDE ÇALIŞIYORUM. İŞİMİ YAPARAK ÖZÜMÜ PAYLAŞIYORUM HAKEDİŞLERİMİ VE RIZKIMI KABUL EDİYORUM BU ÇALIŞMA BANA HAKEDİŞLERİMİ VE RIZKIMI KAZANDIRIYOR BEN DE BUNU KENDİM VE EVRENİN YÜKSEK HAYRINA KULLANIYORUM ALIYORUM VERİYORUM ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM. buda iş için sanırım..bunu çok etkin buldumm.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) BEN BENİM BU ANA KADAR YAŞADIĞIM TÜM DENEYİMLERİMDE ANLARIN KESİŞTİĞİ TÜM İNSANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ONLARIN EŞLİĞİ İLE YAŞADIĞIM DENEYİLER İLE BİLGE OLUYORUM BU BİLGELİĞİ YANSITIYORUM, PAYLAŞIYORUM BU ANA KADAR BİLGELİK YOLUNDA BİRLİKTE GİTTİĞİM ANNEM BABAM BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM İNSANLARI AFFEDİYORUM VE SALIVERİYORUM GÖRECE GEÇMİŞTEN ÖZGÜRÜM GÖRECE GELECEKTEN ÖZGÜRÜM ANDA MERKEZDE ODAKLI DENGEDEYİM SALIVERİYORUM ÖZGÜRÜM ÖZGÜRÜM ANDAYIM OLUYORUM. bunları ekledim çünkü günlüğümde olsun istedim..belki daha kolay ulaşırım burdan okumak için.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bende program yapacağım.. sabah işe giderken şükür egzersizleri..nefes alma egzersizi ve gözlem..(çevremde olup biten işaretleri gözlemlemek istiyorum) öğlen arası arkadaşlarımla sohbetten sonra en az yarım saat günü değerlendirme ve telkinlerimi dinleme. akşam eve gelirken kendimi şımartacak birşey yapmak. telkinlerle birlikte ders çalışmak..yarım saat yarın için ne istediğimi düşünmek .. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Eveeetttt... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) uzaktan bir yakınım beni rüyasında görmüş..şöyle diyormuşum..ben önemli değilim siz kendinize bakın ben hallederim diyormuşum hastayken..kendimi ihmal ettiğime dair işaretler geliyor..ben mutlu olmak istiyorum..bu evlilik için acaba çok mu fazla özveriliiyim..ama bende bıraksam ..olduğu yerde kalacak..nasıl bir çelişki bu.. yarın izne ayrılıyorum sanıyordum..perşembeye ertelendmiş..kendimi neden kimden nasıl koruyacağımı bilemiyorum... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) günlüğüne sevgilerimi bırakıyorum.. canım arkadaşım.. iyiki varsın.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün izne ayrıldım..bu benim için bir işaret bir fırsat..evime aileme daha fazla vakit ayıracağım..daha verimli ders çalışacağım hatta belki daha iyi bir iş bulurum bu sürede..öylece bırakıp çıktım hastaneyi.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ben iyiyim evimde olmak bana iyi geldi..hiç bir kaygım ve geç kalma korkum olmadan ne zmandır evimde olmamaışım..hesap yapmadan evimdeyim..gezmeye gidiyorum..aileme vakit ayıruyoum..dinlenmiş olarak kursa gidiyorum..iyiyim..kendim iyi olunca hayatımda ki herşey de iyi olacak.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) harikasın.. daha çok mutlu olmanı diliyorum actionsmile |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:11 AM. |