Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/463190-yeniden-dogus-surecimi-izledigim-gunlugum.html)

hayallerimgerçekleşiyor 15-03-2010 01:36 PM

Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589611)
Günaydın sevgili günlük..y789
bugün eski ben ile şu anki ben arasında bir karşılaştırma yapmak istiyorum...bu sayede hem kendim ne kadar yol aldığımı göreceğim..hem de günlüğümü takip eden sevgili arkadaşlarımın kendi çalışmalarına devam etmeleri için şevklerinin artmasını sağlayacağım inşallah sevincli

eski ben 2 sene öncesine kadar evin içinde giydiğim kıyafetlere özen göstermezdim ve "nasıl olsa kimse görmüyor" mantığıyla yırtık olan pijamamın bile yenisini almaz onu hala kullanırdım...ayrıca kilolu olduğum için düzgün ve iyi şeyler giymeyi haketmediğimi ve ne giyersem giyeyim hiçbirşeyin yakışmayacağını düşünüyordum...bu yüzden de eskiyen kıyafetlerimin yenisini almıyordum..

yeni ben ise bu düşüncemin kendime en büyük saygısızlık olduğunu ve böyle devam edersem hayalimdeki ben den giderek daha fazla uzaklaşacağımı anladım...gitgide işin daha kötüye saracağını farkettim...nitekim günlük kişisel bakımlarımı bile aksatır hale gelmiştim anlayacağınız kötü enerji kötü enerjileri kendine çekiyor...ve bunun sadece 2 gerekçesi vardı....kilolu olmak ve genelde evde oturuyor olmak (dolayısıyla dışarıda olmadığım için kimseye düzgün görünme zorunluluğumun olmaması) ancak aynaya baktığımda gülümseyemiyordum..çünkü istediğim profil bu değildi...ben de karar vermiştim ve o anki kilom ne olursa olsun bana yakışan renklerde ve daha kaliteli ev kıyafetleri aldım kendime...her ay harçlığımın yeteceği ölçüde evde giymek üzere eksiklerimi aldım...şu an kilom nedeniyle çoğunu giyemiyor veya içinde rahat edemiyor olsamda elimin altında bulundukları için içim rahat...biraz daha incelince rahatlıkla giyebileceğim onları ve gardrobumu açıp onlara baktıkça yaptığım doğru seçimlerden mutlu oluyorum..iyi bir yatırım yaptığıma inanıyorum...tabi ki şu an açıkta değilim..şu anki kilomla rahatça giyebileceğim ev giysileri de aldım kendime ayrıca...aynaya baktığımda artık yüzüm gülüyor çünkü karşımda kendine saygısı olan ve kendine özen gösteren birini görüyorum...

eski ben başkalarının iltifatlarından beslenmeye çalışıyor ve onlardan güzel söz duyabilmek için kendini yırtarcasına zorluyordu

yeni ben ise artık olmadığım gibi görünmeye çalışmanın yorucu olduğunu anladım ve bu davranışımı bıraktım...ve kendimi gerçekten seviyorum...geçmişte ve bugünlerdeki başarılarımı aklımda tutmaya devam ettikçe ve kendime onları hatırlattıkça kendime güvenim arttı...ayrıca insan kendini sevmezse başkaları da onu sevmior..dış dünyanın içimizin aynası olduğunu anladım...o yüzden kendimi seviyorum..ve artık doğru seçimlerim ve başarılarım takdir ediliyor..hem de bu sözleri duyabilmek için hiçbir çaba harcamıyorum....kararsızlık veya kararlarımdan çabuk pişman olma ve diğer seçeneklerde gözümün kalması huylarım da büyük oranda azaldı..kararlarıma güveniyorum artık...

eski ben insanlar tarafından beğenilmek ve kabul görmek için fiziksel görünümümdeki herşeyin kusursuz olması gerektiğini sanır ve ona göre hareket ederdim...hayalimdeki "güzel" profilime erişmeye çalışırdım ancak o da gökyüzündeki ay misali ben ona doğru yürüdükçe o ise uzaklaşıyordu..çünkü o profile sahip bir insan zaten dünya üzerinde yoktu...

yeni ben kendi fiziksel özelliklerimi ve beni diğerlerinden ayıran özelliklerimi kabullenmiş bulunuyorum...onları öyle değilmiş gibi göstermeye çalışmak veya başka kalıplara girmeye çalışmak yerine ben de kendi özelliklerimi değiştirmeden ancak cilalayarak ve ortaya çıkarıyorum...artık kısaboylu olduğum için apartman topuk ayakkabı giymek zorunda hissetmiyorum kendimi...spor ayakkabılarla da dışarı çıktığımda kendimi iyi hissediyorum...ve minyonlara yakışan türde giysiler giyiyorum ve bunları uzunboyluların giyemediği ve yakıştıramadığı şeyler olduğunu düşünürerek mutlu oluyorum...veya kendim esmerken sarışınlar beğeniliyor diye saatlerimi sarı saç için kuaförlerde harcamıyorum artık...doğal saç rengime yakın tonlarda saçlarımı boyuyorum ve saçlarıma gereken özeni ve bakımı gösteriyorum...biraz dökülüyor olsalarda eskisine göre çok daha parlak görünüyorlar...kendi özelliklerimi kabullenmemde bana ilham veren kişi...hayranı olduğum yabancı bir oyuncu...oldukça doğal ancak düzenli spor yaptığı ve kendine iyi baktığı ve sadece kendine yakışanı giydiği ve olmadığı gibi görünmeye çalışmaya kendini zorlamadığı belliydi..burada ismini yazmayacağım ancak kendisine teşekkür etmek istiyorum..her ne kadar beni duyamasa da anlamasa da sevincliişin daha da ilginç yani bu oyuncu bir kadın değil bir erkek...ama olsun yinede ondan birşeyler örnek alabilmişim...bakımlı olmanın formda olmanın spor yapmanın kendine yakışanı giymenin kadını erkeği mi varki hem y789

eski ben herkesi kendimden üstün görürdüm...yeni ben ise artık eskiden gözüme çok önemli görünen insanları bile kendime eşit görmeye başladım...herkesin eksikleri kusurları olabileceğini kabullendim...

dahası da vardır ama şimdilik aklıma gelenler bunlar günlükcüğüm..zaten elimin altındasın yine aklıma birşeyler gelirse ilk sana yazacağım....

dün ne oldu biliyomusun ? tam internetimin hızından sıkılmışken bir kampanyadan haberimiz oldu ve tarifemizi değiştirdik..bu da müşteri hizmetlerinin bizi aramasıyla gerçekleşti..ve şimdi daha hızlı internet kullanıyorum...bu arama bize yapılmadan önce aklımdan da böyle birşey geçirmiştim..acaba çekim yasası mı işledi günlük sevincli yoksa kendim gidip dilekçe verip form doldurup vesaire vesaire yapıp da tarife değiştirmeye asla zahmet etmezdim..fırsat evimin içinde ayağıma geldi sevinclisevincli

bugün yeni bir sorunumu tesbit ettim...hani herşeye yetişemiyorum diyordum ya...işte o sebeplerden birisinin de internet bağımlılığı olduğunu anladım...daha doğrusu birşeyler indirme bağımlılığı...kendimi sürekli onları takip etmek zorundaymışım gibi hissediyorum ve saatlerimi yiyor...bunu anlamamda "hayallerimgerçekleşiyor" arkadaşımın sims oyunu için yazdığı yorum etkili oldu sevincli
bunu birşekilde yenmek istiyorum..çünkü ders başına bile oturamıyorum....evin diğer işlerini öyle veya böyle yapıyorum..spordan da geri kalmıyorum ancak malum derse ve diğer herşeye pek böyle vakit yetmiyor..

Bu kadar güzel analiz yapılır. Sen bence kendine analiz yapmayla alakalı bir iş bulmalısın ilerde. Çünkü bunu keyifle yapabilceğini biliyorumy789 Kesin çok başarılı olursun. Finans uzmanı olabilirsin. Endüstri mühendisliği olabilir.
Bankacılığın içinde analizle ilgili birimlerde çalışabilirsin. Aklıma gelmeyen pek çok meslek var tabiy789 valla tekrar tebrik ediyorum çok güzel ilerlemeler kaydetmişsin darısı başımıza artık956kkahvesmiley

hayallerimgerçekleşiyor 15-03-2010 01:38 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589617)
Değişimin farkındalığına vardığına çok sevindim..Bunlar çok büyük gelişmeler.Ayrıca saçın az dökülsede cildiye bölümüne serum vitaminler yazdırabilirsin faydası oluyor .İsmini özelden yazarım belki yasak olabilir.
Çekim yasası kısmına çok sevindim..İyi ki varsın.

Selam bana da atar mısın özelden ismini rica etsemy789

hayallerimgerçekleşiyor 15-03-2010 01:45 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589692)
Ewet saçı topladığında dökülme oluyor birde saç sağlıklı uzayamıyor.. Saçı toplamamak gerekiyormuş haberlerde duymuştum o günden beri saçımı hiç toplamıyorum..Hiç uzamayan saçım şimdi ise belime kadar uzadı şaşırdım uzamasına :D:D:D

Benim de saçlarım baya uzamıştı ama 6 ayda bir azıcık kestiriyorum uçları sivri sivri çok berbat görünüyordu acayip kırıktı. Sarıya boyattıktan sonra pişman olup tekrar kumrala döndüm ve kırıkları alın dedim zor uzattığım saçımı omuzlarımın azıcık altına kadar kesti. Üstelik azcık kat yap dedim tepeme çıktı katlar:( saçım çok az uzuyor anneminki gibi 2santim uzasa ya 1 cm zor uzuyor. Üf nese ben en iyisi bunada bir olumlama yapım dimiy789

hayallerimgerçekleşiyor 15-03-2010 01:53 PM

Alıntı:

simetra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589741)
imported_Angel benim yazım 06.01.10 tarihindeki üstüne gitmekle alakalı olan yazına cevaptı.mesajımı son sayfada görünce şaşırdım.baktım ki konular bayağı ilerlemiş.ben daha yeni üye oldum da konuları biraz geriden takip ediyorum.. tekrar teşekkürler.

Mesaja cevap yazarken alıntı yap kısmına tıkla ordan cevap yazarsan senin mesajının üstüne Imported Angel ın yazdığı mesajda çıkar böylece neye cevap yazdığın konusunda karışıklık olmaz. Bende senin gibi yeniydim sitede ve en çok Angel'ın yazılarının faydası oldu bu günlüğü en başından sonuna aksatmadan oku. Çok süper bilgiler elde edersinmusic45

imported_Angel 15-03-2010 01:54 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589861)
Bu kadar güzel analiz yapılır. Sen bence kendine analiz yapmayla alakalı bir iş bulmalısın ilerde. Çünkü bunu keyifle yapabilceğini biliyorumy789 Kesin çok başarılı olursun. Finans uzmanı olabilirsin. Endüstri mühendisliği olabilir.
Bankacılığın içinde analizle ilgili birimlerde çalışabilirsin. Aklıma gelmeyen pek çok meslek var tabiy789 valla tekrar tebrik ediyorum çok güzel ilerlemeler kaydetmişsin darısı başımıza artık956kkahvesmiley

teşekkür ederim canım y789 bakalım gelecek bize neler göstericek...belki bütün sorunlarım çözüldükten sonra işe girmeyi kendim isteyecek duruma gelebilirim..her ne kadar şu an evde oturmak daha cazip gelse de y789 güzel sözlerin için çok teşekkür ederim..çok mutlu ettin benisevincli iyiki varsın arkadaşım blissy

hayallerimgerçekleşiyor 15-03-2010 02:06 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589867)
teşekkür ederim canım y789 bakalım gelecek bize neler göstericek...belki bütün sorunlarım çözüldükten sonra işe girmeyi kendim isteyecek duruma gelebilirim..her ne kadar şu an evde oturmak daha cazip gelse de y789 güzel sözlerin için çok teşekkür ederim..çok mutlu ettin benisevincli iyiki varsın arkadaşım blissy

actionsmile Sen de iyiki varsıny789s456

cadi_bm 15-03-2010 02:41 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589611)
Günaydın sevgili günlük..y789
bugün eski ben ile şu anki ben arasında bir karşılaştırma yapmak istiyorum...bu sayede hem kendim ne kadar yol aldığımı göreceğim..hem de günlüğümü takip eden sevgili arkadaşlarımın kendi çalışmalarına devam etmeleri için şevklerinin artmasını sağlayacağım inşallah sevincli

eski ben 2 sene öncesine kadar evin içinde giydiğim kıyafetlere özen göstermezdim ve "nasıl olsa kimse görmüyor" mantığıyla yırtık olan pijamamın bile yenisini almaz onu hala kullanırdım...ayrıca kilolu olduğum için düzgün ve iyi şeyler giymeyi haketmediğimi ve ne giyersem giyeyim hiçbirşeyin yakışmayacağını düşünüyordum...bu yüzden de eskiyen kıyafetlerimin yenisini almıyordum..

yeni ben ise bu düşüncemin kendime en büyük saygısızlık olduğunu ve böyle devam edersem hayalimdeki ben den giderek daha fazla uzaklaşacağımı anladım...gitgide işin daha kötüye saracağını farkettim...nitekim günlük kişisel bakımlarımı bile aksatır hale gelmiştim anlayacağınız kötü enerji kötü enerjileri kendine çekiyor...ve bunun sadece 2 gerekçesi vardı....kilolu olmak ve genelde evde oturuyor olmak (dolayısıyla dışarıda olmadığım için kimseye düzgün görünme zorunluluğumun olmaması) ancak aynaya baktığımda gülümseyemiyordum..çünkü istediğim profil bu değildi...ben de karar vermiştim ve o anki kilom ne olursa olsun bana yakışan renklerde ve daha kaliteli ev kıyafetleri aldım kendime...her ay harçlığımın yeteceği ölçüde evde giymek üzere eksiklerimi aldım...şu an kilom nedeniyle çoğunu giyemiyor veya içinde rahat edemiyor olsamda elimin altında bulundukları için içim rahat...biraz daha incelince rahatlıkla giyebileceğim onları ve gardrobumu açıp onlara baktıkça yaptığım doğru seçimlerden mutlu oluyorum..iyi bir yatırım yaptığıma inanıyorum...tabi ki şu an açıkta değilim..şu anki kilomla rahatça giyebileceğim ev giysileri de aldım kendime ayrıca...aynaya baktığımda artık yüzüm gülüyor çünkü karşımda kendine saygısı olan ve kendine özen gösteren birini görüyorum...

eski ben başkalarının iltifatlarından beslenmeye çalışıyor ve onlardan güzel söz duyabilmek için kendini yırtarcasına zorluyordu

yeni ben ise artık olmadığım gibi görünmeye çalışmanın yorucu olduğunu anladım ve bu davranışımı bıraktım...ve kendimi gerçekten seviyorum...geçmişte ve bugünlerdeki başarılarımı aklımda tutmaya devam ettikçe ve kendime onları hatırlattıkça kendime güvenim arttı...ayrıca insan kendini sevmezse başkaları da onu sevmior..dış dünyanın içimizin aynası olduğunu anladım...o yüzden kendimi seviyorum..ve artık doğru seçimlerim ve başarılarım takdir ediliyor..hem de bu sözleri duyabilmek için hiçbir çaba harcamıyorum....kararsızlık veya kararlarımdan çabuk pişman olma ve diğer seçeneklerde gözümün kalması huylarım da büyük oranda azaldı..kararlarıma güveniyorum artık...

eski ben insanlar tarafından beğenilmek ve kabul görmek için fiziksel görünümümdeki herşeyin kusursuz olması gerektiğini sanır ve ona göre hareket ederdim...hayalimdeki "güzel" profilime erişmeye çalışırdım ancak o da gökyüzündeki ay misali ben ona doğru yürüdükçe o ise uzaklaşıyordu..çünkü o profile sahip bir insan zaten dünya üzerinde yoktu...

yeni ben kendi fiziksel özelliklerimi ve beni diğerlerinden ayıran özelliklerimi kabullenmiş bulunuyorum...onları öyle değilmiş gibi göstermeye çalışmak veya başka kalıplara girmeye çalışmak yerine ben de kendi özelliklerimi değiştirmeden ancak cilalayarak ve ortaya çıkarıyorum...artık kısaboylu olduğum için apartman topuk ayakkabı giymek zorunda hissetmiyorum kendimi...spor ayakkabılarla da dışarı çıktığımda kendimi iyi hissediyorum...ve minyonlara yakışan türde giysiler giyiyorum ve bunları uzunboyluların giyemediği ve yakıştıramadığı şeyler olduğunu düşünürerek mutlu oluyorum...veya kendim esmerken sarışınlar beğeniliyor diye saatlerimi sarı saç için kuaförlerde harcamıyorum artık...doğal saç rengime yakın tonlarda saçlarımı boyuyorum ve saçlarıma gereken özeni ve bakımı gösteriyorum...biraz dökülüyor olsalarda eskisine göre çok daha parlak görünüyorlar...kendi özelliklerimi kabullenmemde bana ilham veren kişi...hayranı olduğum yabancı bir oyuncu...oldukça doğal ancak düzenli spor yaptığı ve kendine iyi baktığı ve sadece kendine yakışanı giydiği ve olmadığı gibi görünmeye çalışmaya kendini zorlamadığı belliydi..burada ismini yazmayacağım ancak kendisine teşekkür etmek istiyorum..her ne kadar beni duyamasa da anlamasa da sevincliişin daha da ilginç yani bu oyuncu bir kadın değil bir erkek...ama olsun yinede ondan birşeyler örnek alabilmişim...bakımlı olmanın formda olmanın spor yapmanın kendine yakışanı giymenin kadını erkeği mi varki hem y789

eski ben herkesi kendimden üstün görürdüm...yeni ben ise artık eskiden gözüme çok önemli görünen insanları bile kendime eşit görmeye başladım...herkesin eksikleri kusurları olabileceğini kabullendim...

dahası da vardır ama şimdilik aklıma gelenler bunlar günlükcüğüm..zaten elimin altındasın yine aklıma birşeyler gelirse ilk sana yazacağım....

dün ne oldu biliyomusun ? tam internetimin hızından sıkılmışken bir kampanyadan haberimiz oldu ve tarifemizi değiştirdik..bu da müşteri hizmetlerinin bizi aramasıyla gerçekleşti..ve şimdi daha hızlı internet kullanıyorum...bu arama bize yapılmadan önce aklımdan da böyle birşey geçirmiştim..acaba çekim yasası mı işledi günlük sevincli yoksa kendim gidip dilekçe verip form doldurup vesaire vesaire yapıp da tarife değiştirmeye asla zahmet etmezdim..fırsat evimin içinde ayağıma geldi sevinclisevincli

bugün yeni bir sorunumu tesbit ettim...hani herşeye yetişemiyorum diyordum ya...işte o sebeplerden birisinin de internet bağımlılığı olduğunu anladım...daha doğrusu birşeyler indirme bağımlılığı...kendimi sürekli onları takip etmek zorundaymışım gibi hissediyorum ve saatlerimi yiyor...bunu anlamamda "hayallerimgerçekleşiyor" arkadaşımın sims oyunu için yazdığı yorum etkili oldu sevincli
bunu birşekilde yenmek istiyorum..çünkü ders başına bile oturamıyorum....evin diğer işlerini öyle veya böyle yapıyorum..spordan da geri kalmıyorum ancak malum derse ve diğer herşeye pek böyle vakit yetmiyor..

Tebrikler yaw ne güzel tespitler bunlar böyle ;) İçim aydınlandı ellerine sağlık , motive oldum.Hep böyle kal devamını bekliyorum ;))) Bana da ışık olsun ....

imported_Angel 15-03-2010 04:26 PM

bugün iyi değilim günlük ağla2ağla2ağla2
beslediğim kuşlardan birisinin halini hiç beğenmedim..hasta görünüyor..ve buralarda hiç veteriner yok..elimden geldiği kadar bakmaya çalışıyorum..üşüyor ve tüylerini kabartıyo..avucumun içine alıp beklettim kaloriferi yaktım üstüne koydum yine de ısınamadı...

lütfen dua edermisiniz..kuşum hasta..ölmesini istemiyorum ağla2

imported_Angel 15-03-2010 04:29 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589878)
Tebrikler yaw ne güzel tespitler bunlar böyle ;) İçim aydınlandı ellerine sağlık , motive oldum.Hep böyle kal devamını bekliyorum ;))) Bana da ışık olsun ....

teşekkür ederim..darısı başına inşallah...senin de güzel gelişmelerini bekliyorum sevincli

imported_Angel 15-03-2010 05:15 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589908)
üzüldüm :( tabi dua ederim.Kuşuna acil şifalar diliyorum.Geçmiş olsun.

teşekkür ederim canım sağol...

imported_Angel 15-03-2010 05:33 PM

merhaba günlük..
içime karabulut gibi bir sıkıntı çöktü bugün...oysa burada hava da limonata kadar nefis...ışıl ışıl güneş var...anacaddede genç insanlar dolaşmakta...kuşlar ötüyor...ama tam tersine bugün benim ruhumda yağmur yapıyor ve şimşekler çakıyor...ve de hava kurşun grisi renginde..

benzer benzeri çeker dedikleri olay bugün de doğrulandı benim için...kuşumun hastalığına üzüldüğüm için ne yapacağımı bilemedim ve bugün diyeti bozdum..ama öyle tatlı çikolata veya pasta olarak değil...1 kutu dolusu meyveli müsli yedim..yine de yapmamam gerekirdi...her içime sıkıntı çöktüğünde ve başedicek bir neden bulamadığımda bunu mu yapmalıydım ? bir tesellim varki kurutahıl ve kurumeyve karşımıdı sadece...yani hazır tatlı değildi.. (benden ilham alan bütün arkadaşlarımdan özür diliyorum onlara iyi bir örnek olamadığım için) sadanim

daha kuşum ölmeden şimdiden yas havasına girdiğimi hissediyorum....çünkü daha öncesinde 1-2 kuşum daha aynı durumlara girip sonradan ölmüştü...tüö çbalara rağmen kurtaramamıştık..aynı şeyin bu kuşta da tekrar etme olasılığı çok yüksek..belki onun da öleceğine kesin gözüyle baktığım için şimdiden yas havasına girmiş olabilirim..sad456

bugün can sıkıntısından yapıcak birşey bulamayıp ardarda en sevdiğim dizilerden biri olan prison break in bölümlerini ardarda izledim..o da sanki yarama daha çok tuz bastı..ne de olsa bir drama dizisi...bazen insan çok sevdiği şeylerin de kötü tarafını göremeyebiliyor..ama dikkatimi çekti...bu diziyi çok sevmeme rağmen ne zaman izlesem üzerime bir gerilim ve kasvet çöküyor ama izlemeden de edemiyorum..bağımlılık yapan bir işlenişi var...bilmiyorum...aslında herkese uygun bir dizi değil gibime geliyor..psikolojik sorunları olanlar depresyonda olanlar kesinlikle izlememeli...beni bile bu kadar etkiliyorsa o durumda olan insanları nasıl etkiler bilemiyorum...ama sabunköpüğü kıvamındaki laylaylom dizileri de ben sevmiyorum...neyse bu konuyu uzatmayım...

değiştirdiğim yeni internet tarifesinin iyi yanlarını görmeye çalışıyorum...bu tarifenin özelliği ayda ilk 15 GB kadar veri indirmeyi saniyede 8 MB hız ile sağlaması ve 15 GB kulanıldıktan sonra ise net hızının ay sonuna kadar512 KB olarak devam etmesi...
işime gelen yanı....bir süredir indirmek isteyip de indiremediğim ve yapılacaklar listemde birikip bekleyen ve bir türlü sıra gelemeyen şeylerin azalmasını sağladı bu hız...bundan sonra olacak olanlar da zaten ayda 15 GB yi bulmayacaktır....hem 15 GB den sonra hızın düşeceğini bildiğim için ve yavaş neti sevmediğim için beni belki biraz netten uzak tutacaktır...yani net hızlıyken işlerimi bitirip diğer yavaş döneminde de netin bana o kadar cazip gelmemesini sağlayacaktır...yani dosya indirmek için iyi...net başında sürekli kalmak için ise böyle kötü tarafı var bu tarifenin...eski tarife yüzünden birikmiş işlerim bir türlü azalmadığı gibi yenisi ekleniyordu....şimdi geçmişten birikenler bitince birikmiş iş de kalmayacak blissy bu durumun lehime olduğunu düşünüyorum belki beni net bağımlılığından kurtarır...interneti sadece dosya indirmek ve sadece kişisel gelişim için kullanmamı sağlar..zaten aslında çok da fazla site yok öyle sürekli girdiğim..

imported_Angel 15-03-2010 06:53 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589923)
Üzülmen çok normal ben bile üzüldüm.sad456Dua ettim.Şimdi durumu nasıl ?

dua için teşekkür ederim canım 12389
bilmiyorum valla birkaç güne belli olur sad456
biyerde okumuştum kuşlar doğal yapıları gereği hasta olsalar da dıştan çok belli etmezlermiş..bunun da nedeni doğadaki düşmanlarına av olmamak içinmiş..
gerçekten de bi anları bi anlarını tutmuyor...bakalım hayırlısı..

imported_Angel 16-03-2010 09:13 AM

Günaydın günlüğüm...
bugün karışık düşünceler içindeyim...o yüzden aklımdan geçenleri burada ifade etmekte biraz zorlanabilirim...
ama elimden geldiği kadar açıkca buraya dökmeye çalışacağım...

her ne kadar bazı konularda ilerlediğimi farketsem de dönem dönem sanki aslında hiç ilerlemediğim ve kendimi kandırdığım hissine kapılabiliyorum...bugün de ona benzer hisler yaşıyorum..belki bunda dün diyetime sadık kalmayıp bozmuş olmamın da etkisi vardır....evet dün bozdum ancak ertesi günden itibaren tekrar sadık kalıcağıma kendi kendime söz vermiştim....ve bunu yapabilirim...ya aslında zaten yapılan işin her adımı da kusursuz işlenecek diye bir kaide de yok öyle değil mi ? 1 kere kaçamak yaptım diye 3 haftalık emeğim birden heba mı oldu ? hayır bence olmadı...sadece o günkü yaptığım sporu yapmamış gibi oldum ve bir de üstüne 1 dilim ekmeği fazla yemiş gibi oldum bence...sonuçta öyle dünyanın kalorisini içeren şeylere saldırmadım...alt tarafı meyveli müsliydi...kutuyu bitirdim ancak o da 350 gram mıydı neydi küçüktü...ama beni rahatsız eden şey hala cazip yiyeceklerin beni tahrik ediyor olması ve üzüntüm sıkıntım biraz yoğun olduğunda diğer yöntemler işe yaramadığında acil yardım kolu olarak mutfağa koşup onu yemem...fakat sevindirici olan tek şey artık kaçamaklarımın türünün değişmiş olması...çikolata veya kurabiye gibi bol şekerli yağlı kaçamaklar yerine işin meyveli müsliye dönmesi olumlu gelişme ama bunu sorun ettim biraz...bunun için eft yapsam iyi olacak y789 düzenli spor yapmak insanda şeker isteğini de azaltıyor...bol şekerli şeyleri istesen de yiyemiyorsun çok tatlı geliyor insana...evet artık çikolata ve kurabiye bana cazip gelmiyor...sporun yararlarından birisi de bu...
diyet ve sporda 4. haftamı yani şu içinde bulunduğum haftayı bitirdikten sonra diyetimin kalorisini düşürmeyi planlıyorum..duruma bakıcam bünyem zorlanmazsa 1500 kaloriyle devam edicem...böylece gözle görülür fiziksel değişimi daha bariz şekilde görebileceğim...şu an metabolizmamdan 100 kalori fazl a alıyorum ancak buna rağmen değişimler var...ve bu hazırlık aşamasıydı...diyetlerde doğru olan da yüksek kaloriyle başlayıp zamanla giderek kaloriyi azaltmakmış..

dün gece saatlerinde internet ve indirme bağımlılığım üzerine düşündüm ve sanırım sebebini buldum...sürekli birşeylere sahip olmak için onları indirip topluyormuşum.. bunun en büyük nedeni sanırım "kayıp zamanlarımı" yani boşa harcadığımı düşündüğüm zamanları ve geçmişte yapmam gerektiğini düşünüp şu an onları yapmadığım için pişmanlık duyduğum şeyleri telafi etmek istercesine internetten ışık hızında sürekli bilgiler topluyor birşeyler indiriyorum..geçmişte kaçırdıklarımı yakalamaya çalışıyorum kendimce..aynı zamandada bugünkü yenilikleri takip etmeye çalışıyorum ancak çok yoruluyorum...
eskiden film izlemeye hiç ilgim olmazdı kendi kişisel sorunlarıma ah vah demekten dolayı gözümü açıp çevreme bakamamıştım...o yüzden çıkanları o zamanlar takip edemiyordum...ancak şimdi topladığım eski filmleri izlerken çok fazla tat alamadığımı itiraf ediyorum...çünkü o zamanın şartlarına hitap ediyor ve o günün espirilerini içeriyor...
ve daha önce izlememiş görmemiş olmama rağmen bana bile eski geliyor...
(aslında bakarsan eski enerji yani bu) yani demek istediğim şu ki....birşey yapılacaksa zamanında yapılmalıymış...yani o an şimdiki an iken yapılmalıymış...herşeyde bu geçerli tabi...
yoksa gazı kaçmış bir kolayı içmekten yada bayatlamış bir ekmeği yemekten farkı kalmıyor...belki de kayıp zamanlarımı telafi etmeye çalışmamalıyım...bugüne mi bakıyım sadece ? ama kendime bir kültür birikimi...bir havuz oluşturmaya çalışıyorum...yani benim yaşıma gelmiş bir insanın bugüne kadar çoktan biliyor olması gereken birtakım şeyler vardır..işte ben bunun eksik kalmasından endişe ediyorum...çünkü farkındalığımın yerinde oluşu sadece son 5 sene içinde falan oldu diyebilirim...yani sanki 5 sene öncesine kadar dünyaya bile gelmemiş gibiydim herşeye ilgisiz ve kapalıydım...hatta bazı insanlar beni otistik falan sanıyorlardı... aynı zamanda 2 farklı zamanla uğraşmak yoruyor...kafam karışık günlük...geçmişte olması gereken birikimlerin şu an bende olmadığını düşünerek bunlar yapıyorum...yapmadığım zaman da sanki bugüne kadar hiçbirşey bilmeyen ve oldukça az birikimi olan birisi gibi kendimi hissetmekten alamıyorum...bilmiyorum...

cadi_bm 16-03-2010 09:29 AM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590074)
dün gece saatlerinde internet ve indirme bağımlılığım üzerine düşündüm ve sanırım sebebini buldum...sürekli birşeylere sahip olmak için onları indirip topluyormuşum.. bunun en büyük nedeni sanırım "kayıp zamanlarımı" yani boşa harcadığımı düşündüğüm zamanları ve geçmişte yapmam gerektiğini düşünüp şu an onları yapmadığım için pişmanlık duyduğum şeyleri telafi etmek istercesine internetten ışık hızında sürekli bilgiler topluyor birşeyler indiriyorum..geçmişte kaçırdıklarımı yakalamaya çalışıyorum kendimce..aynı zamandada bugünkü yenilikleri takip etmeye çalışıyorum ancak çok yoruluyorum...
eskiden film izlemeye hiç ilgim olmazdı kendi kişisel sorunlarıma ah vah demekten dolayı gözümü açıp çevreme bakamamıştım...o yüzden çıkanları o zamanlar takip edemiyordum...ancak şimdi topladığım eski filmleri izlerken çok fazla tat alamadığımı itiraf ediyorum...çünkü o zamanın şartlarına hitap ediyor ve o günün espirilerini içeriyor...
(aslında bakarsan eski enerji yani bu) yani demek istediğim şu ki....birşey yapılacaksa zamanında yapılmalıymış...yani o an şimdiki an iken yapılmalıymış...herşeyde bu geçerli tabi...
yoksa gazı kaçmış bir kolayı içmekten yada bayatlamış bir ekmeği yemekten farkı kalmıyor...belki de kayıp zamanlarımı telafi etmeye çalışmamalıyım...bugüne mi bakıyım sadece ? ama kendime bir kültür birikimi...bir havuz oluşturmaya çalışıyorum...yani benim yaşıma gelmiş bir insanın bugüne kadar çoktan biliyor olması gereken birtakım şeyler vardır..işte ben bunun eksik kalmasından endişe ediyorum...çünkü farkındalığımın yerinde oluşu sadece son 5 sene içinde falan oldu diyebilirim...yani sanki 5 sene öncesine kadar dünyaya bile gelmemiş gibiydim herşeye ilgisiz ve kapalıydım...hatta bazı insanlar beni otistik falan sanıyorlardı... aynı zamanda 2 farklı zamanla uğraşmak yoruyor...kafam karışık günlük...geçmişte olması gereken birikimlerin şu an bende olmadığını düşünerek bunlar yapıyorum...yapmadığım zaman da sanki bugüne kadar hiçbirşey bilmeyen ve oldukça az birikimi olan birisi gibi kendimi hissetmekten alamıyorum...bilmiyorum...

Bu duyguyu tanıyorum. Ama henüz nasıl başetmem gerektiğini
bulamadım. Zamanında yaşamamış olduğum şeyleri şimdi hızlıca yaşayıp arayı kapatma telaşı.

imported_Angel 16-03-2010 09:32 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590077)
Bu duyguyu tanıyorum. Ama henüz nasıl başetmem gerektiğini
bulamadım. Zamanında yaşamamış olduğum şeyleri şimdi hızlıca yaşayıp arayı kapatma telaşı.

aslında bu konu üzerine sitede bi konu açıp tartışma mı başlatsak..belki farklı öneriler falan çıkabilir..yada yaşayıp atlatmış birisi falan vardır dusun2

peki geçmişe ait şeylerin sana da fazla birşey ifade etmediği oluyor mu ?
mesela 70 lere 80 lere hatta 90 lara ait filmlerin bayağı ve basit geldiği falan oluyormu ?

cadi_bm 16-03-2010 09:45 AM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590079)
aslında bu konu üzerine sitede bi konu açıp tartışma mı başlatsak..belki farklı öneriler falan çıkabilir..yada yaşayıp atlatmış birisi falan vardır dusun2

peki geçmişe ait şeylerin sana da fazla birşey ifade etmediği oluyor mu ?
mesela 70 lere 80 lere hatta 90 lara ait filmlerin bayağı ve basit geldiği falan oluyormu ?

Ben filmleri değil de şarkıları takip ediyordum. Sanki o zamanlar eksik dinlemişim gibi. Ama o zamanlar etkilediği gibi etkilemiyor şimdi ve çok şaşırıyorumsmil56 Dinleyip dinleyip çağı yakalama amacım var sankismil56 Bu geç kalmışlık hissi işte nasıl baş etmeli?? Bunu çözen birileri vardır mutlaka di mi yaaaaaa

imported_Angel 16-03-2010 09:51 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590083)
Ben filmleri değil de şarkıları takip ediyordum. Sanki o zamanlar eksik dinlemişim gibi. Ama o zamanlar etkilediği gibi etkilemiyor şimdi ve çok şaşırıyorumsmil56 Dinleyip dinleyip çağı yakalama amacım var sankismil56 Bu geç kalmışlık hissi işte nasıl baş etmeli?? Bunu çözen birileri vardır mutlaka di mi yaaaaaa

ben de tıpkı senin gibi şarkıları takip ediyordum..sonra onu da bıraktım..film takip etmeye de yeni yeni başladım 6 ay falan oluyor sanırım smil56
evet ya hani derler ya "kaçan balık büyük olur" diye...işte bu düşünceyle hareket ediyoruz sanırım...."gözümüzden kaçan güzel birşey varmıydı acaba" diye düşünerek arkamıza bakıyoruz....belki o zamanki kararlarımıza ve vazgeçişlerimize seçimlerimize güvenmiyoruz ve seçmediğimiz seçenekleri gözden geçirmek istiyoruz...

hakikaten de dediğin gibi zamanında çok güzel gelen şarkıları ben de bugün dinlediğimde aynı zevki almıyorum...o günün olağanüstüsü bugünün sıradanı oluyor....en sevdiğim grupların bile eski albumlerine elim gitmiyor artık...dünyadaki gelişmeler de öyle değilmi aslında ? eskiden cep telefonları sadece zenginlerin ve işadamlarının elindeydi..şimdi küçücük çocukların elinde ve evde oturan arkadaşını aşağıya top oynamaya çağırmak için telefon kullanıyor düşünebiliyormusun khkh56

cadi_bm 16-03-2010 10:00 AM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590084)
ben de tıpkı senin gibi şarkıları takip ediyordum..sonra onu da bıraktım..film takip etmeye de yeni yeni başladım 6 ay falan oluyor sanırım smil56
evet ya hani derler ya "kaçan balık büyük olur" diye...işte bu düşünceyle hareket ediyoruz sanırım...."gözümüzden kaçan güzel birşey varmıydı acaba" diye düşünerek arkamıza bakıyoruz....belki o zamanki kararlarımıza ve vazgeçişlerimize seçimlerimize güvenmiyoruz ve seçmediğimiz seçenekleri gözden geçirmek istiyoruz...

hakikaten de dediğin gibi zamanında çok güzel gelen şarkıları ben de bugün dinlediğimde aynı zevki almıyorum...o günün olağanüstüsü bugünün sıradanı oluyor....en sevdiğim grupların bile eski albumlerine elim gitmiyor artık...dünyadaki gelişmeler de öyle değilmi aslında ? eskiden cep telefonları sadece zenginlerin ve işadamlarının elindeydi..şimdi küçücük çocukların elinde ve evde oturan arkadaşını aşağıya top oynamaya çağırmak için telefon kullanıyor düşünebiliyormusun khkh56

O halde açalım mı bu konuyu tartışmaya ne dersin ? Belki çözüm yolu çok yakındadır ;)))

imported_Angel 16-03-2010 10:02 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590089)
O halde açalım mı bu konuyu tartışmaya ne dersin ? Belki çözüm yolu çok yakındadır ;)))

iyi olur valla...sadece 2 kişi olduğumuzu sanmıyorum y789
canım ben biraz yokum spor saatim geldi..dönünce yazarım olur mu ? utananadam

imported_Angel 16-03-2010 11:25 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590083)

açtım konuyu bakalım..hayırlı olsun hepimize y789

imported_Angel 16-03-2010 11:31 AM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590092)
Dün çekim yasası kısmını okurken senin günlüğünde yazılan yazı aklıma geldi sen yazmıştın Kilo vermek için, "kilo vermeye" odaklanmak yerine, size göre
mükemmel kilonuz neyse ona odaklanın.Aslında çekim yasasını uyguluyorsun..Doğru yoldasın..Çünkü çekim yasasında bu yazı geçiyor.Soruların sana doğru yanıtları veriyor..Bu davranışın için kutluyorum seni..Dün gece kendine soru sormuşsun yanıtını almışsın..Yani iyi olmadığına odaklanmamalısın direncinin bir oyunu..Bazen olur böyle şeyler geçiştir.Gerçekten faydalı oluyor hatta o sıkıntını eğlenceli hale getirebiliyorsun...y789Eft ye devam et hatta sedona yöntemiyle soru sorarak istemediğin davranışını serbest bırakabilirsin..y789

sahi mi sevinclisevinclidemek bilmeden uyguluyorum ben bu yasayı...çekim yasası konusu hep bana 10 bilinmeyenli denklem gibi gelmiştir..o yüzden o konunun ayrıntılarına eğilmedim..."secret kitabı da bana biraz yüzeysel gelmişti açıkcası...aynı benzer cümleler tekrar edilmiş ve detaya girilmemiş...
beni kutladığın için teşekkür ederim canım blissy arasıra öyle dirence benzer duygulara da kapılsam, beni çekip içine tamamen almamaları için (bu şeyi çünkü bataklığa benzetiyorum) bataklığa tekrar düşmemek için hemen iyi yönlerini aklıma getirmeye çalışıyorum...evet kaçamak yaptım ama bunu pasta börek şeklinde yapmadım..daha doğal birşeyle yaptım..evet bunu görmek de birşeydir değil mi y789

cadi_bm 16-03-2010 11:37 AM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590114)
açtım konuyu bakalım..hayırlı olsun hepimize y789

Eline sağlık hadi bakalım ;) Çokk ümitliyim ben ;))

hayallerimgerçekleşiyor 16-03-2010 12:49 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589899)
bugün iyi değilim günlük ağla2ağla2ağla2
beslediğim kuşlardan birisinin halini hiç beğenmedim..hasta görünüyor..ve buralarda hiç veteriner yok..elimden geldiği kadar bakmaya çalışıyorum..üşüyor ve tüylerini kabartıyo..avucumun içine alıp beklettim kaloriferi yaktım üstüne koydum yine de ısınamadı...

lütfen dua edermisiniz..kuşum hasta..ölmesini istemiyorum ağla2

iyileştiğini söylediğini ve çok mutlu olduğunu söylediğini ve benimde bunu okuduğumu hayal ettim umarımm geç kalmamışımdır

imported_Angel 16-03-2010 12:59 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590157)
iyileştiğini söylediğini ve çok mutlu olduğunu söylediğini ve benimde bunu okuduğumu hayal ettim umarımm geç kalmamışımdır

şimdilik hala yaşıyor...ama biraz halsiz gözüküyor uyumak istiyor...teşekkür ederim y789

imported_Angel 16-03-2010 01:12 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590168)
Kuşları çok seviyorum..Benim yerime severmisin ?y789

severim tabi zevkle hem de y789

hayallerimgerçekleşiyor 16-03-2010 01:16 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590074)
Günaydın günlüğüm...
bugün karışık düşünceler içindeyim...o yüzden aklımdan geçenleri burada ifade etmekte biraz zorlanabilirim...
ama elimden geldiği kadar açıkca buraya dökmeye çalışacağım...

her ne kadar bazı konularda ilerlediğimi farketsem de dönem dönem sanki aslında hiç ilerlemediğim ve kendimi kandırdığım hissine kapılabiliyorum...bugün de ona benzer hisler yaşıyorum..belki bunda dün diyetime sadık kalmayıp bozmuş olmamın da etkisi vardır....evet dün bozdum ancak ertesi günden itibaren tekrar sadık kalıcağıma kendi kendime söz vermiştim....ve bunu yapabilirim...ya aslında zaten yapılan işin her adımı da kusursuz işlenecek diye bir kaide de yok öyle değil mi ? 1 kere kaçamak yaptım diye 3 haftalık emeğim birden heba mı oldu ? hayır bence olmadı...sadece o günkü yaptığım sporu yapmamış gibi oldum ve bir de üstüne 1 dilim ekmeği fazla yemiş gibi oldum bence...sonuçta öyle dünyanın kalorisini içeren şeylere saldırmadım...alt tarafı meyveli müsliydi...kutuyu bitirdim ancak o da 350 gram mıydı neydi küçüktü...ama beni rahatsız eden şey hala cazip yiyeceklerin beni tahrik ediyor olması ve üzüntüm sıkıntım biraz yoğun olduğunda diğer yöntemler işe yaramadığında acil yardım kolu olarak mutfağa koşup onu yemem...fakat sevindirici olan tek şey artık kaçamaklarımın türünün değişmiş olması...çikolata veya kurabiye gibi bol şekerli yağlı kaçamaklar yerine işin meyveli müsliye dönmesi olumlu gelişme ama bunu sorun ettim biraz...bunun için eft yapsam iyi olacak y789 düzenli spor yapmak insanda şeker isteğini de azaltıyor...bol şekerli şeyleri istesen de yiyemiyorsun çok tatlı geliyor insana...evet artık çikolata ve kurabiye bana cazip gelmiyor...sporun yararlarından birisi de bu...
diyet ve sporda 4. haftamı yani şu içinde bulunduğum haftayı bitirdikten sonra diyetimin kalorisini düşürmeyi planlıyorum..duruma bakıcam bünyem zorlanmazsa 1500 kaloriyle devam edicem...böylece gözle görülür fiziksel değişimi daha bariz şekilde görebileceğim...şu an metabolizmamdan 100 kalori fazl a alıyorum ancak buna rağmen değişimler var...ve bu hazırlık aşamasıydı...diyetlerde doğru olan da yüksek kaloriyle başlayıp zamanla giderek kaloriyi azaltmakmış..

Canım insanın bazen moralinin bozuk olması hemde hiç sebep yokken öyle olmasının nedeni ayın etkisi altında olduğundan olabiliyormuş. Eğer 1 günlük jejimini bozdysan üzülme. Ona şoklama deniyor. Sen 3 haftadır rejim ve spor yapıyorsun hatta belki 4 şoklama yapabilirsin yani bikaç gün çok yersen ertesi günü birden çok fazla kilo düşüyor ama sporu bırakmayacaksın tabi. Unutmadan bugünlerde büyüyen ay fazında olduğumuz için vücudumuz su topluyor bir kaç gün sonra tartılmaya bak şimdi bakarsan moralin bozulabilir. Bizim burda herkesde birden bir karın şişliği oldu. Neden ayın etkisi yanı geçici:) sevgilery789

hayallerimgerçekleşiyor 16-03-2010 01:29 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590092)
Dün çekim yasası kısmını okurken senin günlüğünde yazılan yazı aklıma geldi sen yazmıştın Kilo vermek için, "kilo vermeye" odaklanmak yerine, size göre
mükemmel kilonuz neyse ona odaklanın.Aslında çekim yasasını uyguluyorsun..Doğru yoldasın..Çünkü çekim yasasında bu yazı geçiyor.Soruların sana doğru yanıtları veriyor..Bu davranışın için kutluyorum seni..Dün gece kendine soru sormuşsun yanıtını almışsın..Yani iyi olmadığına odaklanmamalısın direncinin bir oyunu..Bazen olur böyle şeyler geçiştir.Gerçekten faydalı oluyor hatta o sıkıntını eğlenceli hale getirebiliyorsun...y789Eft ye devam et hatta sedona yöntemiyle soru sorarak istemediğin davranışını serbest bırakabilirsin..y789

Ben daha eftyi öğrenmeden matrixi yönetini gördüm onun kitabını almaya karar verdim birde şimdi sedona çıktıy789 bu sitenin hızına yetişmek mümkün mü? Ne çok yöntem yol var.dunk56 kafam allak bullak oldu. partysmiley Ama yakında düzelirim.

imported_Angel 16-03-2010 01:30 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590175)
Canım insanın bazen moralinin bozuk olması hemde hiç sebep yokken öyle olmasının nedeni ayın etkisi altında olduğundan olabiliyormuş. Eğer 1 günlük jejimini bozdysan üzülme. Ona şoklama deniyor. Sen 3 haftadır rejim ve spor yapıyorsun hatta belki 4 şoklama yapabilirsin yani bikaç gün çok yersen ertesi günü birden çok fazla kilo düşüyor ama sporu bırakmayacaksın tabi. Unutmadan bugünlerde büyüyen ay fazında olduğumuz için vücudumuz su topluyor bir kaç gün sonra tartılmaya bak şimdi bakarsan moralin bozulabilir. Bizim burda herkesde birden bir karın şişliği oldu. Neden ayın etkisi yanı geçici:) sevgilery789

teşekkür ederim canım y789 bak unutmuşum doğru ya...ay meselesi vardı girlhaha belki kuşum bile ondan etkileniyodur olabilir valla sevincli dönem geçince o da iyileşebilir evet blissyblissy bakış açımı değiştirdiğin için çok teşekkür ederim k8908

rejimle ilgili tavsiyelerine de uyacağım canım sağol..y789

imported_Angel 17-03-2010 11:07 AM

merhaba sevgili günlük
geçen gün diyetimde kaçamak yaptığımı söylemiştim ya...bunun sebebini buldum...her ne kadar aynı kalori dahilinde de olsa değişim listesi kullanarak diyetime kurukayısı kurüzüm, fındık ve meyveli müslileri sokmak istemiştim...ancak o gün hem içime çöken üzüntü sıkıntı hem de o şeylerin evde duruyor olması beni onların yenmesi gerektiği miktarı aşmamı tetiklemişti...bunlar sevdiğim zevk aldığım yiyeceklerdi ve diyette verilen miktarla yetinmeyeceğim apaçık belliydi....yani bunlar evde durdukça bütün kutuyu bitiresim geldiğini anladım...belki bilinçaltım o kutunun tamamen evden yokolması gerektiğini söylüyordu bana...çünkü varken hepsini sınırsızca istiyorum...o yüzden bu yiyecekler ölçülü yendiği takdirde ne kadar masum olsa da...ne kadar çikolata gibi pasta gibi olmasa da bir süre daha evde bulunmaması hayrıma olacak...zaten belli bir miktarı aşınca kan şekeri dengemi de bozuyorlar biraz kan değerleri konusunda da sağlık sorunlarım var..yani şu an çok hassas terazi üzerinde gezindiğimin farkındayım...ama böyle olması daha iyi...olması gereken miktarı aştığım için bünye beni cezalandırıyor..bu nedenle kaçamak yapmak o kadar da cazip gelmiyor...o sıkıntıları çekeceğimi bildiğim için bu ihtimalden uzak durma şansım yüksek...
kilo verdikçe ve spora devam ettikçe onların da düzeleceğini umuyorum...vucut hatlarım ortaya çıkmaya başladı...bel oyuğumu belirgin bir şekilde ilk bakışta görebiliyorum aynada sevincli

hani geç kalmışlık hislerimden bahsetmiştim ve net bağımlılığının ondan olduğunu falan filan söylemiştim hatta konu olarak tartışmaya açmıştım ya....

bugün indirilmeyi bekleyen şeylerimin listesine tek tek gözattım ve kendime tek tek sordum...

bunu indirmeye harcadığım zamana değecek mi ?

çünkü bilirsin, çoğu zaman indirme süresi izleme süresinden çok daha uzun sürebiliyor..

gerçekten de zevk alarak oturup izleyecek miyim ?

tarzında sorular sordum her biri için içimden...
ve birkaç tanesi için bu sorularıma hayır cevabı verdiğimi gördüm....çünkü filmlerden bazılarının süre bilgilerinde 3 saatin üzerinde oldukları yazılıydı...ve böyle uzun filmlerden çok sıkıldığımı biliyorum....türleri ve temaları da bana hitap etmiyordu...çünkü tarihi filmler ve savaş filmleri ilgimi çekmiyor..genelde süreleri de çok uzun oluyor....bu tarz filmleri hemen indirilecekler listemden sildim....diğer geri kalanlarına da tekrar gözatıp yine kendime aynı soruları soracağım....şimdiden epey yüküm azaldı vallaha sevinclisevinclisevincli

simetra 17-03-2010 01:35 PM

facebook konusu bana hep çok ilginç gelmiştir zaten..hiç başlamadım, başlamadan da bu siteyle tanıştım çok şükür...

YESHAPPY 17-03-2010 02:07 PM

kararların net olsun hep bugünkü gibi ;) Kutuyu bana yolla :D nisanda başlayacağım spora (niye nisan bilmem:) bahar ya herşey ferah ondan belki de)
Ben yiyebilirim dimi :)

hayallerimgerçekleşiyor 17-03-2010 04:12 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590204)
Sorma valla bende yetişemiyorum derslerimden geri kalmadan hepsini öğrenmeliyimy789
Merak ettim : matrixi yönetini gördüm onun kitabını almaya karar verdim
kitabı okursan bizimle paylaşırsan bilgileri seviniriz..

Kitap bir hafta içinde bana gelecek okur okumaz uygular uygulamaz paylaşırım aslında şimdi bile kendimce bişeyler deniyorum oluyor gibi başım ağrıyordu kafamın iki yanında nokta belirleyip o noktların arasında bişey düşünmeden baktım böyle bağlantı gibi bişey oluncada iyi olduğumu imgeledim ve hopppp ağrı durdu sanırım böyle yapıllıyor neyse bakalım kitaptan sonra görücezkrzm67956k

hayallerimgerçekleşiyor 17-03-2010 04:15 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590394)
merhaba sevgili günlük
geçen gün diyetimde kaçamak yaptığımı söylemiştim ya...bunun sebebini buldum...her ne kadar aynı kalori dahilinde de olsa değişim listesi kullanarak diyetime kurukayısı kurüzüm, fındık ve meyveli müslileri sokmak istemiştim...ancak o gün hem içime çöken üzüntü sıkıntı hem de o şeylerin evde duruyor olması beni onların yenmesi gerektiği miktarı aşmamı tetiklemişti...bunlar sevdiğim zevk aldığım yiyeceklerdi ve diyette verilen miktarla yetinmeyeceğim apaçık belliydi....yani bunlar evde durdukça bütün kutuyu bitiresim geldiğini anladım...belki bilinçaltım o kutunun tamamen evden yokolması gerektiğini söylüyordu bana...çünkü varken hepsini sınırsızca istiyorum...o yüzden bu yiyecekler ölçülü yendiği takdirde ne kadar masum olsa da...ne kadar çikolata gibi pasta gibi olmasa da bir süre daha evde bulunmaması hayrıma olacak...zaten belli bir miktarı aşınca kan şekeri dengemi de bozuyorlar biraz kan değerleri konusunda da sağlık sorunlarım var..yani şu an çok hassas terazi üzerinde gezindiğimin farkındayım...ama böyle olması daha iyi...olması gereken miktarı aştığım için bünye beni cezalandırıyor..bu nedenle kaçamak yapmak o kadar da cazip gelmiyor...o sıkıntıları çekeceğimi bildiğim için bu ihtimalden uzak durma şansım yüksek...
kilo verdikçe ve spora devam ettikçe onların da düzeleceğini umuyorum...vucut hatlarım ortaya çıkmaya başladı...bel oyuğumu belirgin bir şekilde ilk bakışta görebiliyorum aynada sevincli

hani geç kalmışlık hislerimden bahsetmiştim ve net bağımlılığının ondan olduğunu falan filan söylemiştim hatta konu olarak tartışmaya açmıştım ya....

bugün indirilmeyi bekleyen şeylerimin listesine tek tek gözattım ve kendime tek tek sordum...

bunu indirmeye harcadığım zamana değecek mi ?

çünkü bilirsin, çoğu zaman indirme süresi izleme süresinden çok daha uzun sürebiliyor..

gerçekten de zevk alarak oturup izleyecek miyim ?

tarzında sorular sordum her biri için içimden...
ve birkaç tanesi için bu sorularıma hayır cevabı verdiğimi gördüm....çünkü filmlerden bazılarının süre bilgilerinde 3 saatin üzerinde oldukları yazılıydı...ve böyle uzun filmlerden çok sıkıldığımı biliyorum....türleri ve temaları da bana hitap etmiyordu...çünkü tarihi filmler ve savaş filmleri ilgimi çekmiyor..genelde süreleri de çok uzun oluyor....bu tarz filmleri hemen indirilecekler listemden sildim....diğer geri kalanlarına da tekrar gözatıp yine kendime aynı soruları soracağım....şimdiden epey yüküm azaldı vallaha sevinclisevinclisevincli

Süper bir temizlik olmuşy789

hayallerimgerçekleşiyor 17-03-2010 04:16 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590398)
Çok güzel konuyu açtın..Şimdi kendine soru sordun ya kendini çok rahat hissettin dimi ??? yükün azaldı demekki arada soru sorarak kendini gözlemleyceksin..Bu gözlemleme davranışına sahipsin.Sedona yöntemi soru sormak gözlemci ile duyguların ayrışması binevi ayrışma uygulaması yaptın.Ve o duygunun yok olduğunu gördün .Sedona yöntemi super mutluluk için hazırlanmış sorular var arada mutsuz olunca soruları sorarsan mutlu olursun.Bu davranışı kullandığın için ve ayırt edebildiğini için tebrik ediyorum..Seni her zaman örnek alıyorum..İyi ki varsın..

y789 Bende sizleri örnek alıyorumhappy6

imported_Angel 17-03-2010 08:23 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590479)
Süper bir temizlik olmuşy789

sağol canım y789

imported_Angel 17-03-2010 08:29 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590398)
Çok güzel konuyu açtın..Şimdi kendine soru sordun ya kendini çok rahat hissettin dimi ??? yükün azaldı demekki arada soru sorarak kendini gözlemleyceksin..Bu gözlemleme davranışına sahipsin.Sedona yöntemi soru sormak gözlemci ile duyguların ayrışması binevi ayrışma uygulaması yaptın.Ve o duygunun yok olduğunu gördün .Sedona yöntemi super mutluluk için hazırlanmış sorular var arada mutsuz olunca soruları sorarsan mutlu olursun.Bu davranışı kullandığın için ve ayırt edebildiğini için tebrik ediyorum..Seni her zaman örnek alıyorum..İyi ki varsın..

teşekkür ederim y789 sedona yöntemi de neymiş ona da bir bakıyım...yine bilmeden onu da mı uygulamışım..çekim yasasını bilmeden uyguladığım gibi girlhaha bütün yöntemlere karşı ilgili olma huyunu çok seviyorum neseli56 sen tanıtana kadar birçok yönteme karşı ilgisiz kalmıştım..beni bunlardan haberdar ettiğin ve sevdirdiğin için teşekkür ederim..iyi ki varsın y789

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590403)
Valla bu siteye üye olduğum andan beri facebooku arada açıyorum :D:D:D Burası daha güzel y789

evet burası bize çok şey katıyor..facebook ise birşey katmıyor..boş muhabbet ve kurugürültü var...bir de onun bunun özelini didiklemek var sadanim

Alıntı:

simetra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590426)
facebook konusu bana hep çok ilginç gelmiştir zaten..hiç başlamadım, başlamadan da bu siteyle tanıştım çok şükür...

aman iyi yapmışsın hiç başlama derim...biz başladık da ne oldu sanki smil56

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590451)
kararların net olsun hep bugünkü gibi ;) Kutuyu bana yolla :D nisanda başlayacağım spora (niye nisan bilmem:) bahar ya herşey ferah ondan belki de)
Ben yiyebilirim dimi :)

tamam canım kutuyu sana gönderiyorum y789 afiyet şeker olsun girlhaha
bu ayın yarısı bitmiş olduğu için belki yeni bir ayda yeni bir başlangıç yapmak istiyor olabilirsin..ondan nisana odaklanmışsındır :)

imported_Angel 18-03-2010 09:47 AM

merhaba sevgili günlüky789
dün buralara çok takılamadım...günlük işlerim yoğundu..o yüzden size zamanında cevap veremediğim için geç kaldığım için özür dilerim arkadaşlar utananadam

dün dışarı çıkıp biraz kendim için alışveriş yaptım...
gardrobumda bahar günlerine uygun renkte giyebileceğim bir ceketim veya montum yoktu...kış rengi olan koyu kahve ve siyahlar vardı...açık renk olan 2-3 kabanım vardı ancak onları sevmiyordum..birisi narçiçeği kırmızısıydı...bu renk sokakta çok dikkat çektiği için giyemiyordum..zaten sevmem yani....diğer 2 si de sert kalıplıydı ve önü kapalıyken hareket ettikçe gövde kısmı da yukarı kayıyordu...böyle ceketlere nasıl sinir oluyorum anlatamam...

ben de gittim kendime krem rengi bir trençkot aldım..düğmeleri de koyu renk...çok hoşuma gitti...ve bunu alırken şu anki gerçek bedenim olan 42 beden değil 40 beden aldım...bunu özellikle yaptım...çünkü bu güzel trençkotun ben zayıfladıktan sonra bol durup çirkin görünme ihtimali vardı....hem o giysiyi rahat giyebilmek için zayıflamama da teşvik olur diye düşündüm y789 bir de baharlık ayakkabı aldım kahverengi renkte (bu arada hiç kahverengi ayakkabım da yokmuş zaten elimde)

ben bu arada güzel ve uyumlu giyinmeyi de öğrenmeye çalışıyorum...bu aldığım trençkot ile kahverengi ayakkabıları birarada giyip nasıl kombin ederim diye düşündüm...trençkotu inceledim önce..kendisi açı krenkti ancak üzerinde koyu renk düğmeler vardı bunu ipucu olarak kabul ettim ve trençkotun içine en çok kahverengi veya mürdüm rengi tişortun yakışacağını keşfettim...ayakkabı da kahverengi zaten....ve mürdüm de ondan çok uzak bir renk tonu değil....neyse...krem trençkot...mürdüm tişort...altına orta koyulukta mavi kotum ve nihayet ayağıma da kahverengi ayakkabılarımı giyip odada aynada baktım...çok güzel birşey çıkmıştı ortayablissy ama kahverengi çantam da olsa iyi olacaktı bi o eksik kalmış...olsun smil56

öğrendiğim bilgilere ve yaptığım denemelere göre koyu kahve ve siyah giysiler ayakkabılar aksesuarlar ve çantalar sonbahar ve kışın uygun oluyor....kahverengi ve krem rengi gibi renklerdeki aksesuarlar giysiler ayakkabılar ise bahara uygun....yazın ise daha açık renkler...beyaz gibi...veya diğer açık renkler...yani mevsim ilerledikçe renkler de koyudan açığa doğru ilerliyor...ona göre eksiklerimi belirleyip tamamlamayı düşünüyorum..zamanında bilinçsizce alışveriş edip sadece 1-2 rengin üzerinde durup ona yüklenmişim y789 yada renkli renkte birşeyler alsam da cart tonlar seçmişim..

ha bu arada artık eskisi kadar netten birşey indirmiyorum..o bağımlılığımı çözme konusunda emin adımlarla ilerliyorum sanırım....dizi ve film izleyerek yaşamadığım hayatı yaşamışım gibi kendimi kandırmanın anlamsız olduğunu anladım...çünkü izlediğim şey bile gerçek değildi bir kurguydu sadece.....yani o oyuncular da zaten orada gösterilen şeyleri gerçekten yaşamıyorlar...yönetmen ne isterse ona göre oynuyorlar...aslında onlar da gerçek hayatı kaçırıyor...eskiden izlerken özenirdim...oh millet ne mekanlarda neler yaşıyor ben de burda ot gibi oturuyorum diyordum...ama sonradan farkettim aslında onlar da yaşamıyor...ben filmde o mekanların güzelliğinin farkına varabiliyorum ancak bu film bir de aksiyon filmiyse oynayan oyuncular çevresindeki güzelliklerin farkında bile olmuyorlardır belki...ve film veya dizi çekilirken geçirdikleri zaman kadar onlar da hayatı kaçırıyorlar..ve belki kimbilir bu kaçan zamanı onlar da birşekilde benim gibi yakalamaya ve telafi etmeye çalışıyorlardır...o yüzden izlediklerime özenip de yakınmayacağım artk y789

imported_Angel 18-03-2010 12:21 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590624)
OOOHHH ne güzel kıyafetler,ayakkabı felan hayırlı olsun.İyi günlerde kullanmanı diliyorum..Darısı bana artık :)

teşekkür ederim..daha güzelleri senin olsuny789

imported_Angel 18-03-2010 12:27 PM

aaaasevincli inanamıyorumm ooo67
günlükler sayfasına bi baktım benim günlük sabit konu olmuş ooo67smil56
böyle olmasına kim karar verdiyse ve sabitlediyse ona çok teşekkür ediyorum blissyutananadam

Belgin ∞ 18-03-2010 02:44 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590633)
aaaasevincli inanamıyorumm ooo67
günlükler sayfasına bi baktım benim günlük sabit konu olmuş ooo67smil56
böyle olmasına kim karar verdiyse ve sabitlediyse ona çok teşekkür ediyorum blissyutananadam

Rica ederim canım, istikrarlı bir yazar olduğundan dolayı bunun sana kolaylık sağlayacağını düşündüm.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:23 AM.