![]() |
Cevap: damla damla bir günlük Alıntı:
|
Cevap: damla damla bir günlük slm günlük yaklaşık 1 hafta oldumu? çok çalıştım gerçekten de ama yorgun düştüm hatta hasta oldum fena halde üşüttüm.. yeni yeni atlatıyorum gibi çok öksürüyorum ya nolucak benim bu halimb456 neyse kafam darma duman çok işim var yine haşçakal şimidilik.. by..y789 |
Cevap: damla damla bir günlük az önce çok ilginç bişey oldu günlük.. google'a hayatım değişti yazıyordum ki günlüğümü ziyaret edeyim dedim yanlış ir bağlantı sonucu harika dörtlükler çıkıverdi karşıma.. paylaşmak istiyorum.. hoşçakal :) HAYATI ISKALAMA LÜKSÜN YOK SENİN ! Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı Öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana.Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası.... Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun asolan yürektir.Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini... NAZIM HİKMET |
Cevap: damla damla bir günlük dün aldığım haber beniçok üzdü.. üniversiteden bi arkadaşım 1 ay kadardaev arkadsı olmuştuk hayatını kaybetmiş biz birazdargın ayrılmıştık okuldan onunla.. çok kötü hissediyorum şimdi.. keşke okul biterken helalleşseydik diyorum şimdi, aksamda rüyamda gördüm onu... çok kötü hissediyorum çok.. çok dua ediyorum ardından özün mekanın cennet olsun arkadaşım.. hiç söyleyemedim ama ben seniçok seviyordum.. belki duyuyorsundur şimdi.. nur içinde yat.. hayat ne garip şey bir aileyi silip gitti bi trafik kazası kocama başlıkla Temde 4 ölü yazılmış.. okurken hıçkırıklarımı tutamadım.. bilmiyorum günlük ölümlü dünya kırgınlıklara hiç gerek yok hepimiz bir avuç toprak olucaz.. ölüm ne zamndır aklıma gelmiyodu keşek gelmeseydi yine.. çok üzgünüm gerçekten anlatmıyorum..karmakarışığım şimdi... |
Cevap: damla damla bir günlük Canım başın sağolsun. Ama arkadaşına yaşarken söylemek istediklerini söyleyememiş olsan bile şu an seni duyuyor o. İyi dileklerini, onun için ettiğin dualarını ve dualarını esirgeme ondan. Sana ihtiyacı var. Sevgilerimle... |
Cevap: damla damla bir günlük canım çok üzüldüm başın sağolsun |
Alıntı:
|
Cevap: damla damla bir günlük canım sımddı haberıde okudumm basın sagolsunnn.... |
Cevap: damla damla bir günlük başın sağolsun |
Alıntı:
|
Cevap: damla damla bir günlük Canımm başınsağolsun...Allah nur içinde yatırsın... |
|
Cevap: damla damla bir günlük Başın sağolsun doris |
|
Cevap: damla damla bir günlük http://img.blogcu.com/uploads/mehtap...r_mutluluk.JPG bu kare beni mutlu etmeye yetti.. mutluluk herşeye rağmen gülümseyebilmekte galiba |
Cevap: damla damla bir günlük garip bi döngü yaşıyorum günlük.. bu hüzün beni delirtiyo artık.. bi eksiklik var içimde bi eksik, bi yetersizlik duygusu hakim bende evet.. kendimi değersiz görüyorum galiba ve bu yüzden de şu kuantum sıçramayı yapamıyorum.. çok sıkıldım artık.. kaç ay oldu kaç ay geçecek böyle evet kendime soruyorum daha ne kadar oyalanıcaksın nereye kadar... başarmalıyım.. önce işe odaklanmalıyım ve artık çalışmaya başlamalıyım.. evet yine çalışıyorum ama istediğim işte değil.. o istediğim departmanda değil... bi yolunu bulmam şart.. artık sıçrayışı yapmam gerek.. yoksa hiç bi zman bu saçma ezik ruh halini atamıycam.. aslında dışardan bakılınca hiç öyle değilim aksine acayip bi özgüven sergiliyorum ama içimi ben biliyorum.. bir tek ben... bu çelişkiden de bıktım niye böyle hissediyorum neden.. sanırım nerden başlıycamı bilemiyorum.. tek sorun bu.. evet başlamam gereken noktayı bulamıyorum dağılıyorum telaşa kapılıyorum ve bi çok şeyi aynı anda yapmaya çalışıyorum.. aklıma yarım bıraktığım o kitap geldi şimdi başatan okursam bu konuda bana yardımcı olucak.. bak yine dağıldım gördünmü.. neyse benim için bu yazdıklarım iyi bir analiz oldu galiba.. şimdi gidip nerden başlıycamı bulmam gerek.. hoşçakal bay günlük... |
Cevap: damla damla bir günlük garip bi huzur hakkim su anda içimde bilmem nedendir bu hal sanki görmüş geçirmiş yaşlı bi insan var içimde .. böyle şeyler işte bay günlük... hani bi şarkı varya kabullendim herşeyi olduğ gibiiii artık kısa cümleler kuruyorum.. gibi bişeyy789 |
Cevap: damla damla bir günlük http://img182.imageshack.us/img182/2...iyebo81rv4.gif bay günlük ve tüm site sakinleri.... |
Cevap: damla damla bir günlük güzel hissediyorum.. ve hep bu enerjide kalmak istiyorum.. artık çok doğru kararlar alıyorum... büyük oynuyorum.. kendi potansiyelimi fark ediyorum.. sevgi doluyum hep gülümsüyorum.. huzurluyum.. daha net görüyorum.. güzel herşeyi yaşantıma çekiyorum.. ve bütün bunlar katlanarak artıyorderty.. hoşçakal bay günlük.. seni seviyorum.. ve herşeyi seviyorum.. tanrım bütün herşey için sana şükrediyorum..128956 |
canımmm iyikiii varsıngirlhaha |
Cevap: damla damla bir günlük Böyle yazıları daha sık görebilmek umuduyla doris ;) alk78 |
|
|
|
|
|
Cevap: damla damla bir günlük Aklımın dinginliğini hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyecek kadar güçlü olmaya Karşılaştığım herkesle sağlık mutluluk ve Başarıdan söz etmeye Tüm arkadaşlarımın kendilerini değerli hissetmelerini sağlamaya Her şeyin aydınlık yüzüne bakmaya ve iyimserliğimin gerçeğe dönüşmesine çabalamaya Yalnız en iyiyi düşünmeye yalnız en iyi için çalışmaya ve en iyiyi beklemeye Başkalarının Başarısından kendiminki kadar coşku duymaya Geçmişin yanlışlarını unutmaya ve gelecekte daha büyük Başarılara ulaşmak için var gücümle çalışmaya Her zaman neşeli bir yüz ifadesine sahip olup selamladığım her canlı varlığa gülümsemeye Kendimi geliştirmeye başkalarını eleştirmeye zaman bırakmayacak kadar çok zaman vermeye Kaygılanmayacak kadar yüreğim geniş kızgınlığa kapılmayacak kadar yüce bozguna uğramayacak kadar güçlü ve üzüntüye kapılmayacak kadar mutlu olmaya KENDİME SÖZ VERİYORUM! ezelinurdan çalıntı...y789teşekkür edrim kendime söz verdim bende sayesinde |
|
Cevap: damla damla bir günlük |
|
Cevap: damla damla bir günlük sanırım içimi tek dökebildiğim yermi acaba bilmiyorum evet bu gün hiç birsey bilmiyorum... berbat hissediyorum.. hiç bi boka yaramıyorum... uğursusuzn tekiyim galiba.. yetersizim.. elimden tek gelen şey ağlamak acizler gibi ağlıyorum evet... o lanet olası bankanın müdürünede kezban hanımada hepsinden nefret ediyorum.. keske gitmeseydim o mülakata... tam bir aptal gibi davrandım... kendimdden utanıyorum.. offffffffff yeter artık...... sadece gereğini yapmam lazım ken niye yapamıyorum... neden... neden bi kısır döngü içinde hapsolmuş hissediyorum.. bu kadar göz yası neden akıyo... ne zaman aklımı başıma alıcam ve belirlediğim hedef için canımı dişime takıcam.. ne zman bi boka yarar hisssedicem kendimi.. bu gün tüm olumsuzluğum üstümde....... hersey olumsuz.. herseyden sıkıldım.. kendimdende.. para kazanmak için keyif alacağm yol hangisi???????????? hangi iş benim için uygun.. çok geç kalmış sorular ve cevapları yok... artık sorularala değil cevaplarla yola devam etmeliyim ama tüm enerjimi dağıtıp israf edip duruyorum.. yoruldummmmmmmmm evet yoruldummmmmmmmm ben sadece cokkk yoruldum... göz yaslarım akmaktan yoruldu gözlerimde...... |
... biran önce kendınee gelmelisinn anlastıkmıııı ?...sen cok degerlısın laf olsun dıee solemıyorummm ..kendın ıcın aslındaa farkında olmadan bırsuru sey yaptıgınaada adım gıbı emınımmm ..aslında bunu sende gayet ıı bılıosunnn.....öle degılmııı O0 |
Cevap: damla damla bir günlük Dışarı at kendini , yazdıklarına çok üzüldüm, sağlıklısın ve ayaktasın bu yeterli değil mi? Ve kısa bir süre sonra toparlayıp tekrar yeniden başlayacaksın . Lütfen silkelen ve kendine gel. Bu kadar aciz olamazsın ve kendin için olmamalısın. Her şey senin elinde , bir insanın en iyi dostu da en kötü düşmanı da kendisidir lütfen en iyi dostun ol. Kalk bakalım ayağa hadi hadi...956k |
Cevap: damla damla bir günlük bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim bigokyanus ve yeldacım.. iyiki varsınız.... ama inanmıycaksınız beni bu gün bu hale getiren malum banka müdürü genel merkezi arayıp yaptığıumız mülakatın olumlu geçtiğini söylemiş ve eğtime başalamadan önce genele merkez görüşmeye çağırdı.. hemde tüm bunlaraı yazdıktan sonra aradılar... inanamadım resmen şok geçirdim... ve dediğiniz gibi topladım kendimi dışarı attım iyiki bizizm kızlar var yani mutluydum... şimidide öyle.. bugünkü tecrübe hafızama iyi kazındı.. hiç bi konuda önceden karar vermek yok bundan böyle sonuna kadar sabırlı olmalıydım.. neyse ama kendimi çok kötü hissettirdiler her soruya verdiğim cevepta salakmışım gibi davrandılar.. ohhhhh rahatladım kendime güvenimi yitiriyordum az daha... şimdi çok mutluyum şükürler olsun....pembiş pembiş yazdım mutluyum yay789 |
Cevap: damla damla bir günlük sen hep pempe penbe yazmaya devaaam et canım ...actionsmile mutluluğun sonsuz olsun... sevgiyle mutlu kal...y789 |
Cevap: damla damla bir günlük en önemli günler vardır ya hani insan hayatında, bay günlük hani konserin olur sınavın mülakatın elemen olur, olur bişeyler hani çok önemlidir o an için ve yanında biri olsun istersin.. en öenmli zmanlarda ihtiyaç duyarsın ona... benim içinde yarın çok önemli ve ihtiyaç duyduğum kişi yanımda yok... o herkesin, yani benim dısında herkesin yanında galiba.. o yüzden artık bende onun yanında olmamaya karar verdim.. bana nasıl davranıyorsa karsılığını aynen alıcak.. her neyse ne kadar yalnız hissedersem o kadar güçlü hissediyorum gariptir ama böyle... yanlız başımayken daha güçlüyüm.. ve yarın benim için yeni bir başlangıç yeni bir süreç başlayacak.. mutluyum, güçlüyüm , hazırım ,süperim süper veeeeee sabırsızlanıyorum.... harika hissediyorum, tanrım tesekkür ederim.........y789 |
Cevap: damla damla bir günlük güzel rüyalar gördüm...heycanla bekliyorum... tanrım.. tesekkür ederim....... |
her şey gönlünce güzel olsun. sevgiyle mutlu kal y789 |
Cevap: damla damla bir günlük Nerelerdesin??? beni yeni üyeyim ve günlüğünü bi çırpıda okudum. o kadar samimi yazmışsınki ve hem özel hem de iş hayatı konusunda aynı şeyleri yaşamışız.. güzel haberlerinin devamını bekliyoruuummm.. iyiki varsın mutlulukla ve sevgiyle kal :)) |
ben unutmusken bir günlüğüm olduğunu.. ziyaretin beni mutlu etti parici.. çok özlemişim sizleri... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:01 AM. |