![]() |
Cevap: damla damla bir günlük iyiki varsın :)) |
Cevap: damla damla bir günlük Alıntı:
|
Cevap: damla damla bir günlük bazen sinirle yazılan şeyler belkide bazı insanların kalbini çok kırıyordur,bir anlık sinir öfke ve hiddet sonradan çok fazla üzülecek durumlar doğurabiliyor,bence hiç moralini bozma çünkü güzellikleri yakalamak kolay değil kaybetmek çok kolay eğerki sen yakaladığını düşünüyorsan peşinden her zaman koş,eminimki meleklerinde böyle düşünüyordur... |
|
Cevap: damla damla bir günlük art56art56SENDE İYİKİ VARSIN |
Cevap: damla damla bir günlük selam bay günlük...... evet karmaşık bir hafta sonuydu en güzel yanı cumartesi sınavdan hafiflemiş sekilde çıkmış olmamdı veeee tabi meleğimin bana yaptığı süpriz doğum günü pastası.. sonrası sıkıcılıktan öteye gitmedi tabi ama meleklerim yanımdaydı bu defa bana al istemediğin kadar tüy sana beğendiğini al beğenmediğini bırak dediler sanki, süper 2 tanesini sectim arasından diğerlerini belki meleklerinden tüy bekliyen baskalarıda vardır diye bıraktım... tabi tüyler yine gri renkteydi :) sanırım benim meleklerimin tüyleri gri y789 böyle işte bu hafta sonu için güzel planlarımız var umarım iptal olmaz iple çekiyorum..... iyiki varım meleklerm iyiki varlar !!!!! (biliyormusunuz tanrı herkese istediği sansı veriyor hemde her defasında) |
Cevap: damla damla bir günlük selam günlük kardeş :) bu sıralar kendime vakit ayırmanın keyfini yasıyorum.. evet kendimle ilgileniyorum sadece kendim... planımı yaptım.. pazartesi salı kendini dinle ve kur sınavına çalış ardameditasyon yap.. çarsamba kuaför manikür pedikür.. persembe annemlerin yanında olmak istiyorum.. cuma günü meleğimin yanında... bu arada yarın sabah spora gitmeyi istiyorum yürüyüşe aslında şimdide gidebirdim ama makinadan çamasırlarımın çıkmasını bekliyorum.. yani günlük kendimi toplamanın zamanını kaçırmışta olsam zararın neresinden dönersem kardır diyorum.. :) ve artık egzersizi hayatıma düzünli bir sekilde sokmanın zamanı geldi geçiyor.. hareket etmek insanı mutlu ediyor... şimid içimden hareketli bişeyler calıp deli gibi dans etmek geliyor... galiba bundan sonra hiç bişey yapamzsam spor olarak göbek atıcam ...:))) buda spor sayılır ... mutluyum günlük hayat güzel artık pozif olmayı basardım sanıyuorum.. şimdi sadece mucizeleri bekliyorum.. biliyorum yoldalar bana geliyorlar.. ve günlük meleğim ve ben birlikte yaratmak için çalışıyorz artık onunda hedefleri var artık oda kafa yoruyor artık oda inanıyor ve çok mutluyuz... bu arada meleklerim bana yine bir sürü bir sürü tüy gönderdiler ayrıca ayvalıkta park yeri ararken benden yardımlarını esirgemediler... tesekkür ederim meleklerim.. iyiki varlar iyiki... tanrım sana sonsuz şükürler olsun !!!!!!!!!!!!! |
Cevap: damla damla bir günlük Süpersin sevincli Bütün güzellikler seninle gülsün :)) |
Cevap: damla damla bir günlük selam günlük..... gecelik... :) kendimi gülümstiym dedim :9 basrdımmı??????? evet :) bu sıralar okuduğum bir kitap beni derinden etkiledi hemde kitaplarını ücretsiz gönderen bir yzarın kitabı bu... bazen hasass olurudm dokunsalar aglıycak gibi herkes bana haksızlık yapıyomuş gibi gelir böyle zamanlarda içimden sebesiz bir ağlama isteği belirirdi su sıralar olduğu gibi işte bu kitapta böyle zamanlarda o kişi iiçin rahmet kapılarının açık olduğu yazılıydı... ve duanın gücünden bahsediyor sonra bildiğimi sandıkça aslında ne az sey bildiğimi fark ettim..evet tamda bunu düşündüm ve daha daha daha isteyen bir beynim olduğunu :) veeeeeeeeeee uzun zamandır günlüğümü unuttuğumuda fark ettim... özlemişim... ha bu arada suanda sevdiğim bir dizi var ama öyle kızdım ki kanal yöneticilerine arkadas biz sizin yayınladığınız dizyi izlemişiz beğenmişiz saygı duymuşsuz takip ediyoruz eeee siz ne yaıpıyosunuz cok tutuldu diye izleyice bu saygısızlık niye 1 saat özet 3 dakka dizi 5 dakka reklam 3 dk dizi 5 dk reklam... sonra düşündüm arkadaş bana saygısızlık yapan beni küçük ahmak gören kanalı niye izliyorumki dizi bağımlısımıyım hayır izlemesem ne kaybederim hiç.. eeeeee niye izliyorum dedim kendi kendime kapattım tvyi kendime vakit ayırdım... hem kendime saygım arttı hem günlüğüme yazma fırsatı buldum... böyle işte günlük... birazda kitap okuyup sonra birasss ing çalışıp sonra dua edip sonra uyurum herhalde... yarın güzel bir gün olsun benim için ve tüm insanlar içinde... hoşçakal.... |
Cevap: damla damla bir günlük selam günlük şu sıralar şükür halindeyim... allahım bana verdiğin bu hayat için şükrediyorum.. eğer hayattaysam hersey mümkün diye düşünüyorum hayatın kendisinin bir mucize olduğunu bazen hetırlamam gerekebiliyo.... aslında gecenlerde bir sey farkettim bilinç altıma kodlanan bir seye neyin sebep olduğunu buldum.. hayat zor öyle kolay değil para kaznmak diye annem söylenip duruyodu ve bu söylentinin ne kadar tanıdık geldiği hatta yıllardır aynı seyleri duyduğumu farkettimki sonra anneme kızdım tabi sus artık dedim fikirlerini kendine sakla.. vicdanım sızladı biraz sert cıktım ama haklıydım... bilinç altı kodları cok önemli annem bunu bilmiyordu tabi.. ama ben cocuklarıma esime bunu yapmıycam.. pozitif olmak öyle önemliki tüm hayatı değiştiren tek şey bu ne olduğu değil nasıl gördüğün ve nasıl tepkiler verdiğin önemli... meleklerim mesala bana hep olumlu dugular veriyorlar iyiki varlar iyiki...... |
Cevap: damla damla bir günlük Hepimiz böyle şeyleri o kadar çok yaşamış oluyoruz ki zamanında neyse ki en azından birisinin farkına varmış şanlı kişilerdensin. İnsanlar her konuda yorum yapmayı kendilerine iş edinmiş. Bu şekilde birbirlerimizin hayatını öyle etkiliyoruz ki bu aileden biri olunca durum daha ciddi çünkü sürekli birliktesin. Oysa herkes birbirine iyi gelecek cümleler kursa harika olurdu. :))) Biz kendi cümlelerimize ve duyup anlamlandırdığımız(içimizde hak verdiğimiz cümlelere) dikkat edelim de. Etraftakilerin kullandıkları cümleleri değiştirmek ikinci adım ve daha zor. |
Cevap: damla damla bir günlük Ana başa tac imiş, her derde ilac imiş, Bir evlat pîr olsa da, anaya muhtac imiş... En büyük melek anadır insanın hayatındaki... Onun kıymetini bilmedikten sonra, ona şükretmedikten sonra, gerisi yalan... Evet, benim annemde öyle. Evet belki cahil, belki okumamış. Kuantum fiziği görmemiş. Ama bilirim ki, benim için önce herşeyin en hayırlısını, sonra en iyisini ister... Önce anamıza, babamıza, atalarımıza saygılı olalım, sevelim. Sonra hangi kapı kapalıysa ardına kadar açılır kendiliğinden... Herşey gönlünüzce olsun. Bol şanslar... |
Cevap: damla damla bir günlük Sevgili Doris günlüğünün tamamını okuma fırsatını bugün buldum. Okuduklarımda bulduğum en güzel şey ne biliyor musun? Hiç vazgeçmeden yoluna devam etmen. İyi ki varsın. Alıntı:
Bugün günlüğüne birşeyler yazdığını görmek de beni mutlu etti. Mutlu kal. |
|
iyiki varsın teşekkür ederim..... melekler seninle olsun.....O0 |
Cevap: damla damla bir günlük silindi bütün yazdıklarım sinir oldum.... |
|
Cevap: damla damla bir günlük sinir olmak yerine vardır onda da bir hayır de. belki de yazmaman gereken şeylerdi gibi düşün :) |
Cevap: damla damla bir günlük her neyse diyordum ki ben vicdan azaplarımı sadece kendime yaptığım hatalardan dolayı yaşıyorum. kimseye bir zararım olmadı kimseye kötülük yapmadım.. kendime yaptım ne yaptysam.. bak günlük kardes herkes hata yapar okeyyy :) evet bende yaptım ama ders aldım.. hatta ders aldım dedim birdaha yaptım budefa gercekten ders almış oldum.. bu gün bunları düşündüm.. sonra kendimi bir kez daha affettim. aynaya baktım, gözlerimin içine kendi gözlerimle baktım.. sımsıkı sarıldım kendime seni seviyorum dedim ayanadakine :) sonra sahip olduğum hersey için şükrettim Allahıma melekleri düşündüm meleğimi düşündüm ailemi düşündüm kendimi düşündüm sonra ne şanslı olduğumu düşündüm.... evet çok şanslıyım dua edebildiğim için ve şükredebildiğim için de çok sanslıyım... ve mutlu edilmeyi beklemeden mutluyum kendi kendine bir sebebp yokken öylesine mutluyum mutluyum mutluyum.... |
tavsiyene uyucam dostum...y789 |
evet iyi oldu aslında toparlamış oldum tam süper oldu sevincli |
Cevap: damla damla bir günlük bencede en iyisi olmuş. mutlusun bak :) |
Cevap: damla damla bir günlük Bıraktığımdan daha iyi daha umutlusun, önceleri daha fazla isyan ediyordun küçük denizkızı :) Hiç bir zaman umudunu kaybetme, en umulmadık anlarda hayat çok büyük sürprizlerle insana bu gezegeni yeniden sevdiriyor. Umarım herşey senin için daha iyi olur. Takip etmeye devam edeceğim seni. Sevgilerimle. |
iyiki varsın |
Cevap: damla damla bir günlük selam günlük... iyiyim hemde çok iyiyim meleklerim ben meleğim mutluyuz. birlikte yaratmanın tadını çıkarıyoruz.... |
Cevap: damla damla bir günlük :) .................................................. .................................................. ... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 AM. |