Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   damla damla bir günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/463078-damla-damla-bir-gunluk.html)

doris 29-09-2010 04:20 PM

Cevap: damla damla bir günlük

sana yazacak çok şey birikti günlüğüm.. iyiki varsın!!!!!!!! seninle ve yazdıklarımla gurur duyuyorum....
birazdan işler hafiflesin yazıcam kocaman kocaman...

blue jaloon 30-09-2010 07:08 AM

Alıntı:

doris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770879)
sana yazacak çok şey birikti günlüğüm.. iyiki varsın!!!!!!!! seninle ve yazdıklarımla gurur duyuyorum....
birazdan işler hafiflesin yazıcam kocaman kocaman...

bekliyoruz degerli yazilarinit678

doris 02-10-2010 10:20 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771032)
bekliyoruz degerli yazilarinit678

oooooo sevgili dostum.. bu ne büyük şeref günlüğüm sizi çok özlemiş... iyiki geldiniz.. bu arada bin başımı oldun dostum sen?? tebrik ederim..y789y789

doris 02-10-2010 10:23 PM

yalnız sesimi duyan mod lar ben şu rütbelerin altındaki yeşil turuncu çubukların ve en allatki minik yeşil yanyana dizlmiş kerelerin keramatini bir türlü çözemedim... biri bana anlata bilirmi acaba?????????

Işıldayan Safir 02-10-2010 11:06 PM

Merhabalar doris, ttli3

Çubuklar forumdaki aktifliğini gösterirler.

Aşağıdaki 4 yeşil kutucuk senin kocaman bir mücevher olduğunu söylüyor. Kutucuklar arttıkça anlam da değişiyor heralde. Daha önceden hiç ilgimi çekmemişti açıkçası. tender45

Aşağıda bulunan terazi konu ya da mesaj hakkında değerlendirme yapman için vardır. Çok beğendiğin bir konu için evet, değerlendireceğim seçeneğini, beğenmediğin ve rahatsız olduğun bir konu içinse hayır, değerlendirmeyeceğim seçeneğini kullanabilirsin. Ben çok beğendiğim konularda bu butonu kullanıyorum.

Onun yanındaki sarı ve kırmızı kartsa ceza puanı eklemek içindir. Ancak hiç kullanmadım bunu. O nedenle ayrıntılı bir şey söyleyemem. ttli3

Yine kartların yanındaki uyarı levhası ise yazılmış olan mesajı yöneticilere bildirmek için vardır. Zaten üzerlerine geldiğin zaman benzer bir açıklama göreceksindir. ttli3

Sevgilerimle. actionsmile

doris 03-10-2010 04:54 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771642)
Merhabalar doris, ttli3

Çubuklar forumdaki aktifliğini gösterirler.

Aşağıdaki 4 yeşil kutucuk senin kocaman bir mücevher olduğunu söylüyor. Kutucuklar arttıkça anlam da değişiyor heralde. Daha önceden hiç ilgimi çekmemişti açıkçası. tender45

Aşağıda bulunan terazi konu ya da mesaj hakkında değerlendirme yapman için vardır. Çok beğendiğin bir konu için evet, değerlendireceğim seçeneğini, beğenmediğin ve rahatsız olduğun bir konu içinse hayır, değerlendirmeyeceğim seçeneğini kullanabilirsin. Ben çok beğendiğim konularda bu butonu kullanıyorum.

Onun yanındaki sarı ve kırmızı kartsa ceza puanı eklemek içindir. Ancak hiç kullanmadım bunu. O nedenle ayrıntılı bir şey söyleyemem. ttli3

Yine kartların yanındaki uyarı levhası ise yazılmış olan mesajı yöneticilere bildirmek için vardır. Zaten üzerlerine geldiğin zaman benzer bir açıklama göreceksindir. ttli3

Sevgilerimle. actionsmile

canımmmm vakit ayırıp açıkladığın teşekkür ederim.... iyiki varsın...y789

doris 03-10-2010 05:10 PM

ne çok teknik ne çok hikaye var inan günlük yetişemiyorum artık sıkıldım galiba.. bazen durup düşünürüm ben; acayip kişisel gelişm konularına daldığım zamanlrda daha cok.. hepsi ne için? butün bunlar neden var diye.. aslında hepsi içimdeki beni bulmak için ve öze yöenlmek için daha az acı çekmek daha az çektirmek için aslında hepsi mutlu olmak için.. bu kadar zormu ki,? derim çogu zaman.. bu kdar çok teknik bu kadar çok yazar bu kadar cok deneyim paylaşan var...
böyle düşündüğümde garip hissediyorum çogu zaman ve koca bi boşluk ve sadeece huzur birde ben oluyorum sanki....

doris 10-11-2010 11:15 AM

aman tanrım ne kadar uzun zaman olmuş yazmıyorum günlüğüme çok özlemişimmmmmmm...
hayatım değişti günlük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hoşkal şimidilik............. döncem ben sana :))

doris 23-11-2010 06:55 PM

Mutluluk arıyorsan baktığın her yerde
Mutluluk,kendi güler yüzünde
Mutluluk,seni sevenin gözlerinde
Mutluluk, nefes almanın ötesinde

ne hoş bi şiir az önce takıldı gözüme.....

Alexandra 24-11-2010 11:11 AM

Selam Doris,

Mutluluk senin içinde,
Mutluluk senin gözlerinde,
Mutluluk baktığın her şeyde ve herkeste...

Hayata hep böyle musmutlu bakmanı dilerim canım:))

http://img.blogcu.com/uploads/ruzgar...patya-full.jpg

doris 24-11-2010 02:35 PM

harika bir çiçek günlüğümü neşelendirdinz... tesekkür ederim...çok tatlısınızy789

doris 21-12-2010 11:47 PM

insanın bi yerlerde bi günlüğü olduğunu bilmesi ve ihtiyaç duydugu an acıp yazabilmesi ne güzel şey tanrım sana şükürler olsun...

doris 03-02-2011 01:56 PM

niye hayal kuruyorum diye sorguladım az önce.... umut etmeye ihtiyaç duyuyorum her insan gibi...yaşamak için!! henüz gerçeklesmemiş hayalleri olmalı insanın... bi amacı...
benim tek eksik tarafım gerçek bir amacımın olmamsıydı...beni ateşliycek asla vazgeçemiycem düşündükçe uykularımı kaçıran bi hedefim yoktu..
hep değişti hayallerim en ufak şeyfde ben değiştim belkide.. veya zaman içinde o zmana gerekli olan şeylerdi hepsi vakit geçince anlamını yitirdiler..
yani yaşam amacım yoktu net değildi.. örneğin hangi iş beni mutlu eder bunu bile bilmiyordum.. mutlu edeceğini sandğım işlerde mutsuz oldum..
aslında iyi analiz edemedim yanlış adımlar attıkça doğruya yaklaştığımı düşündüm yinede..
şimdi yapamadığım o kuantum sıçarama için kendimi tamemen hazırlıyorum kafamda herşey net ve ne istediğimi iyi biliyorum...
bay günlük.. kendimi patlamaya hazır bombasevincli gibi hissediyorum..
hoşçakal şimdilik..f678h

blue jaloon 03-02-2011 02:31 PM

dönemsel inis cikislari kim yasamiyoki bu yasananlar daha iyiyi bulmak icin degilmi
dogustan bilinseydi zaten bunlar olmayacakti..

doris 28-03-2011 06:54 PM

bu gün öyle güzel haberler aldımki harika bir gün benim için... ayrıca telkinleri hiç aksatmadan dinlediğim için kendimi zaten cooooooooooooookkkkkkk iyi hisseddiyorum.. kendimle gurur duyuyorum ve çok ama çok mutluyum...
VE ..............
TANRIM... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TEŞEKKÜR EDERİM... SONZUZ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM SANA BENİ SEVDİĞİNİ BİLMEK HAYATTA OLDUĞUMU BİLMEK GİBİ RUHUM COK MUTLU TESEKKÜR EDRİM:))))

doris 04-05-2011 04:43 PM

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5722019_n.jpg

bu kare takıldı az önce gözüme..
yaşamda bazı anlar vardır söylenicek söz kalmaz geriye!!!! bu kare bana neler düşündürdü bilmiyorum tek bildiğim hüzünlendirdiği... ama şunuda fark etmememi sağladı.. SEÇİMLER... hayat seçimlerden ibaret... !!!!actionsmile

doris 04-05-2011 04:47 PM

HA BU ARADA BAY GÜNLÜK, HEP BÜYÜDÜN ARTIK DERDİM KENDİME...
BUGÜN ASLINDA DAHA ÇOK KÜÇÜK OLDUĞUMU İTİRAF ETTİRDİM İNATÇI BENLİĞİME..
HEM BÖYLE DÜŞÜNÜNCE İNSANIN KENDİNİ AFFETMESİDE KOLAY OLUYORMUŞ BAŞKALARINIDA.....

hoşçakal :)

doris 04-05-2011 05:00 PM

yüzbaşı doris derki !!!!
kendimi en özgür hissettiğim bu platformdan.. günlüğümü ziyaret edipte üzülen birine ithafen....
onun hayatıma girmesi beni bulması tamamen bir mucizeydi ve hayatımın istediğim gibi değiştiğinin; belkide tanrının bana kocaman bi hediye vererek göstermek istemesiydi o... benim bu hayattaki meleğim oldu... geçmiş tamamen geride kaldı hayatlarımızdaki miladı birlikte açtık.. ona minnettarım çok şey öğreniyorum ve onu çok seviyorum... artık birlikte yaratmanın tadını çıkarıyoruz....
ve TANRIM beni böyle bir melekle ödüllendirdiğin için sana sonsuz şükranlarımı sunuyorum!!!!!!!!!!!!!!O0

meleğin 04-05-2011 05:24 PM

melekler dünyaya insanları korumak mutlu etmek için inermiş,bende bir meleğim ve bunu sadece bir kişi biliyor....
mutlu etmem gereken insanı o kadar çok seviyorum ve ona o kadar çok bağlıyımki bir ömür onun yanında olucam
allahıma şükürler olsunki beni o kişi için gönderdi..
her zaman mutlu huzurlu olucak çünkü elimden geleni layıkıyla yapıcamki zaten bu benim vazifem artık
ona burdan seslenmek istiyorum...
meleğin yanında oldukça hiçbirşeyden korkma üzülme çünkü nereye dönüp baksan o her zaman senin omuzlarında ve kalbinde olucak..

doris 05-05-2011 04:13 PM

ingilizce calışmaktan başım ağrıyor artık .......
ama yakında konusuyor olurumm.. çünkü ertelemekten vazgeçtim.. telkinlerin etkisi buyuk...
hoşçakal bay günlük...

doris 05-05-2011 04:18 PM

haaaa... sunu unuttum aslında mutlu olmak ne kolaymış da boşa arar durumuşum....
sadece seni mutsuz eden faktör kimse,neyse onu hayatından çıkarıyosun ve mutluluk kendiliğinden oluşuyor ...
yani sadece gerekeni yapıyorsun o kadar!!!!!!!! sadece gereğini...

Berilce 05-05-2011 04:40 PM

Mutluluk hep bizimle aslında, sadece seçim, o kadar,
Ben bu gün burada mutlu olmayı, mutlu etmeyi seçiyorum, o kadar.
Gerisi boş...

doris 05-05-2011 06:11 PM

haklısın berilce örneğin ziyaretin beni çok mutlu etti....
tesekkür ederim... iyiki varsın...

doris 09-05-2011 12:34 AM

bazen zamanı yakalıyamıyorum sanki halbuki ne çok yoruluyorum ne çok sey yaptım gibi, aslında pekde bişeyler yapmadım eeeee ama gün bitmek üzere filan derken zamnların günün dünün yarının arasına sıkısmış buluyorum kendimi............ ve böyle bir hafta sonu geçirdim yine...
telkinleri düzenli dinleyemiyorum çünkü düzenli bir hayat sürmüyorum.. bunun etkisinin olduğunu biliyorum... her nedense telkinleri düzenli dinlediğim bir kaç hafta hayattan istediğimden bile cok verim alıyorum... dinleyemediğimde ise sonuç üstte yazdıklarım gibi oluyor...
her neyse yatıp dinlenmem gerek artık ama yazmakda dinlendirdi beni.. sana KOCAMAN İYİKİ VARSIN GÜNLÜĞÜM DEMEK İSTİYORUM...,
günlük notu: bu hafta sonu bi dostumla yasadığm bi gerilim bize birbirimizi ne çok sevdiğimizi hatırmamamızı sağladı.. tanrım sana sükürler olsun ki dostlarım var... ve sükürler olsun ki onları çok seviyorum.... !!!!!!!!!!!!!!!!!
hoşçakal bay günlük.....girlhaha
ha birde meleğimvar!onu zaten seviyorum.. oh oh seviyorum işte..8977

doris 06-06-2011 07:26 PM

kendimi bi konserve kutusuna hapsolmuş sıkıştırılmış gibi hissediyorum.. ama sana yazınca bay günlükm biraz ferahlıyorum.. biliyorum benim aklım farklı çalışıyo farkındayım. ben mantıklı nedenlere göre değerlendiriyorum olayları.. bazen tek mantığım çünkü içimden bunu yapmak geliyor demek oluyor... ama niye?? diye sorduğumda. istemiyorum ,canım istemiyo, sevmiyorum, gibi cümleler beni sinirlendiriyor niye sevmiyosun arkadas neden istemiyosun mantıklı bir neden söyle senin kendi beynini ikna ettiğin sevmemene yada istememene sebep olan o seyi banada söyle bende ikna olayım belki bende sevmem bende gitmiycem belki....
ama yok bu cevaplar sosyal fobi tasıyan insanlara ait olabilir ancak.... sinirlenmeye bile değmicek mevzular için bi ton yazı yazdımmm...
kimseye keyfimi kaçırma hakkını vermiyorum..
keyfim yerinde daha kaçmadan yakaladım...dunk56
bakalım salı günü nasıl bi deneyim yasıycam neler öğreticek hayat bize..
tanrım sana şükürler olsun iyiki üfledin o ruhundan biz insanları ve ögrettin!!!!!!!!!
tesekkür ederim...
hoşçakal by günlüks456

meleğin 07-06-2011 12:20 PM

doriscim sana salı günü için bol şanslar diliyorum canım:))

doris 07-06-2011 01:22 PM

Alıntı:

meleğin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800002)
doriscim sana salı günü için bol şanslar diliyorum canım:))

eksik olma meleğim... iyiki varsın sevincli

prenses1 07-06-2011 02:04 PM

umarım gönlünce güzel deneyimler yaşamısındır ....
sevgi ve ışıkla kal

doris 09-06-2011 05:03 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800010)
umarım gönlünce güzel deneyimler yaşamısındır ....
sevgi ve ışıkla kal

tesekkür ederim prenses gerçekten güzel deneyimler yasadım...
ayrıca ziyaretin beni çok mutlu etti.... iyiki geldiny789

meleğin 09-06-2011 05:32 PM

sevgiyi mutluluğu bulmak o kadar zor ki yakaladığın zaman sımsıkı sarılıp bırakmamak gerekir
herşeyin bir sebebi vardır bu hayatta,yaşananlardan ders çıkarmayıp aynı hataları tekrarlamak akılsız insanların işidir bence
ayrıca bu platformda düşüncelerimi paylaşmak bana iyi gelmeye başladı,beni buraya çeken kişiye teşekkür ediyorum
onun sayesinde devamlı yeni güzellikler öğreniyorum...iyiki varsın..

doris 09-06-2011 05:33 PM

slm günlük kardeş :)
bu gün tüm kpss ders notlarımı kayda aldım dinliyorum artık konuları tekrar ediyorum.. gerçekte işitsel hafızam gelişiyor.. çok mutlu oluyorum kendim için birseyler yaptığımda...
yanlız hava cok sıcak burada patlamak üzereyim.. bende sana yazıyım dedim...
bu hafta ne öğrendim biliyomusun.. önyargının ne kötü birsey oldugunu öğrendim..
salı gece mstafa keser konserine gittik evet ön yargılı gittim. tarzım değil sevmiyorum o adamı falan filan bi ton iştsel hafıza ve beynime kazınanlar..gittik oturduk zorbela en arka sırada yer bulabildik ama farettimki en arkadan harika görünüyor sahne ve isteseydik böyle güzel yer bulamazdık diye düşündüm sonra.. tamam yerdende menunuz artık.. konser şasırtıcı sekilde çok güzel başladı. yumusak bir sesle bayan bir sunucu çıktı sahneye(tam trt ağzı vardı hatta beyazdaki damar damar üstüne falan gibi) arkasından zeybek gösterisi sergilendi kısacık ama cok güzeldi.. ilk yarıdan sonra mstafa keser cıktı sahneye veeeeeee hayatımda gittiğim hatta en eğlediğim konserlerden biriydi ve ayrıca fıkrayı bu kadar güzel anlatan birini daha görmedim.. en önemlisi neydi biliyomusun bay günlük önyargılarım kalktı ortadan.. ve sonra ne dedi bay keser biliyomusun: '' buralara böyle kolay gelmedim.çok çesitli iş yaptım tavernada söyledim, programdan sonra taksicilk yaptım aynı tavernanın önünde, ama hep müzik vardı ilk planda, burada; şimdi durduğum bu sahnede kendim oluyorudm ve tamda burda mutluym dedi.. '' alkış malkış koptu tabi... eminim kimse pek ilgilenmedi klişe laflar gibi millete ve...
''hayatının bir bölümünü basarı uğruna bedel olarak ödemezsen.. basarızılığın bedelini bütün hayatın boyunca ödersin''..... dedi. ve indi sahneden...
(tüylerim diken diken baktım kaldım sadece)ooo67

doris 09-06-2011 06:07 PM

Alıntı:

meleğin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800201)
sevgiyi mutluluğu bulmak o kadar zor ki yakaladığın zaman sımsıkı sarılıp bırakmamak gerekir
herşeyin bir sebebi vardır bu hayatta,yaşananlardan ders çıkarmayıp aynı hataları tekrarlamak akılsız insanların işidir bence
ayrıca bu platformda düşüncelerimi paylaşmak bana iyi gelmeye başladı,beni buraya çeken kişiye teşekkür ediyorum
onun sayesinde devamlı yeni güzellikler öğreniyorum...iyiki varsın..

meleğimmmmmm yine aynı anda.. e bu kadarda da olmaz artık y789dedirtiyo adama.. :) seni çok seviyorum.. hoşçakalgirlhaha
dip not:(ben dersimi aldım bidaha yapmıycamsevincli)

meleğin 23-06-2011 04:20 PM

Keşke yüreğimi görebilsen
Ne kadar zor insanın içindekileri dile getirememesi.Sanki kabaran bir denizim ama kendi içimde..dışarı atamıyorum deli dalgalarımı..kabarıyor ama..
Kendi içimde başka bir dalga olup geri dönüyor..
Boğazım düğümleniyor..gözlerim yaşla doluyken bir damla bile bırakamıyorum...
Sustukça sözlerimi dinletemedim.
Hayatta bir tek sana hükmedemedim.
Nasıl bir kalbin var ki anlamıyorsun
Kimin aşkını kimden yasaklıyorsun?
Yüreğim öyle bir sendeki kelimeler bile yetmiyor bunu anlatmaya..belki de bu yüzden beni anlamıyorsun..sustukça dinlemiyorsun beni..sustukça yalan geliyor gözlerimdeki sevgi..oysa gözler yalan söylemez!ama anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun..benim yüreğim gibi bakmıyorsun bana..ya da engelliyorsun kendini...
Oysa sevgi paylaşmaktır..ben onu bile başaramıyorum..gözlerimden başka dilim yok benim..
Yüreğim öyle büyük ki bir görebilsen! sanırım korkuyorsun kaybolmaktan o büyüklükte..ama ben yanında olacağım kaybolmayacaksın ki..
Korku dedim de kelimelere dökemediğim onca şey yoksa korkumu?işte bunun cevabını bilemiyorum..
Bir sunu biliyor ve dile getirebiliyorum..keşke yüreğimi görebilsen..

meleğin 23-06-2011 04:21 PM

Öyle birini sevin ki, "Çünkü" süz, olsun. Yağmurda
gökkuşağınız, baharda sevdanız, yokluğunda varlığınız,
gözyaşınızda inciniz olsun.
Öyle birine tutulun ki, aramak için uzaklara gitmeyeceğiniz
kadar sizin olsun. Ne zaman aşktan, yana söz duyarsınız
kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin. Gün onunla
başlasın. Gözleriniz uykudan uyandığında aklınıza ilk gelen,
"Sevgilim, Canım" derken; yediverenler, onun kokusunu sunsun
benliğinize. Gün yine onunla bitsin, uyurken ve de "Seni
seviyorum" derken o olsun.
Öyle birine tutulun ki, aramak için uzaklara gitmeyeceğiniz
kadar sizin olsun. Ne zaman aşktan, yana söz duyarsınız
kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin. Onun estirdiği
karayel samyeline, karanlıklar aydınlığa dönüşsün. O varken
"Ümitsizlik" pılını pırtısını toplayıp gitsin. Onunla
zorluklar kolay olsun. Ve de o varsa her şey var olsun.
Öyle birine yürekten sarılın ki, aranızdan rüzgar dahi
geçemesin, kıyametin ayak seslerini duysanız bile o varsa
yanınızda umurunuzda olmasın..
Öyle birinin olun ki, o kalbinizden çıkarsa şayet ruhunuz
bedeninizden sökülecekmiş çesine olsun. "Seni seviyorum"
diyemediğiniz zamanda gözleriniz, ciğeriniz, ruhunuz sevginizi
söyleyip dursun.
Öyle birine bağlanın ki, yüreğinizin adımları onun adına
yürüsün. İçinizden geçen şarkı o olsun ve de.... 'İçimden
geçen şarkı gittiğinde ne yaparım ben! " diyebilirsiniz.
Öyle birine gönül verin ki, gönlünüz onun ardından koşsun,
önünde hiçbir mani olmasın..
Öyle birine Aşık olun ki, şiirinizin ilhamı, duanızın kaynağı
"Seviyor sevmiyor lara" gerek kalmasın onun da sizi sevdiği
biri olsun.
Öyle birine vurulun ki, "Ben seni fakatsız, nedensiz, çünküsüz
seviyorum." Bakma sen şimdiki zaman eki kullandığıma. En geniş
zaman olan sonsuz geniş zamanla diyorum ki "Seni seviyorum".
Adının geçmediği sözü dinlemiyorum. ....
Seni ölesiye ve öylesine çok seviyorum ki birbirimizi bağlayan
ipler görülmeyecek Canımı da, yolumu da, gönlümü de yoluna
döşedim. Bittiğim gün kalbimden çıktığın gündür. Canım benim,
ben senin bana zor gelen taraflarını da seviyorum, her şeyinle;
bilmediğim bilsen ürkeceğim, anlamadığım, anlayamayacağı m
yanlarınla seviyorum. Seni ismin ne "de" haliyle ne de "e"
haliyle seviyorum. Seni yalın halinle seviyorum.
Ben seni sevdiğim yerdeyim, heryerdeyim haykırabilirsiniz.
İŞTE BÖYLE BİRİNİ SEVİN

doris 23-06-2011 04:58 PM

ne güzel seyler paylaşmışsın meleğim...
evet haykırabilirsiniz!!!!!!!!!!!!!
işte böyle birini sevin.....
(buna bayıldım)
tesekkür ederim...

doris 23-06-2011 05:08 PM

mutluluğun resmini ardım az önce google da... bakın hangi kare cıktı karsıma
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...DIIb45C8Z4JcBA ama mutlular sonuçta...
gülmeye kahkaha atmaya ihtiyacım vardı güldürdü beni bu kare.. negatif ruh halimden sıyrıldım böylece...

doris 23-06-2011 05:19 PM

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...op3QonDHEdIh6h
güldüren bi kaç kare:) sanırım az önce bende böyle bakıyodum taki bu fotoyu görene kadar

doris 23-06-2011 05:23 PM

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...VvQu8mrnD4oBtI

doris 23-06-2011 10:26 PM

bazen hayat anlaşılmaz oluyor. insan bazen isyan moduna girebiliyor..
hersey istediğimiz gibi gitmeye biliyor ve biz koca bir hiçin içinde kaybolmuş hissedebiliyoruz kendimzi...şu varki bütün kötü ruh halinden ne yaparsam yapayım çıkamadığım zamnlarda birseyler öğrenmek örneğin ingilizce bir kaç kelime bile olsa insana hayatın amacını hatırlatıyor sanki ve pozitif bir hale giriyorm.. istemeden girdiğim o kütü halden pozitif biri haline gelebiliyorum..
aklıma natıonal geographic chanel da reklamn sonunda bi amca sunu diyodu..
''daha fazla bilmek istiyorsan yasıyorsun''!!!!!!!
çok anlamlı gelmişti bana ve gerçektende öyle..
ne öğrendim biliyomusun bay günlük... değişen hayatıma yeni anlamlar geldi
meleklerle yasamak adlı bir kitap okudum herseye bambaska bakıyorum şimdi. meleklerimden yardım istiyorum, artık hiç bir yerde yanlız değilim bunu biliyorum ve meleklerimin benimle olması bana güven veriyor.. ve onların bana verdiği hediyeleri bir kutum var onun içinde biriktiriyorum, melek kutusu yaptım kendime ve oldukça fazla, hiç beklemediğim kadar melek tüyü gönderdiler bana çok minnettarım onlara, önce rabbime sonra onlara..
tüm yaradılışın özü sevgiymiş, saf sevgi bunu hatırlatıyorlar bana mutlaka yardım ediyorlar.. onları yardıma çağırdığım heran yanımdalar... ama bozuk para bulut ve gökkusagınıda merakla ve heyecanla bekliyorum. güzel meleklerim sizi unutmama izin vermeyin hepinizi çok ama çok seviyorum.. tanrıya sizi farketmeme vesile olan herşey için sonsuz şükranlarımı sunuyorum...
iyiki yasıyorum iyiki varım!!!!
hoşçakalın

doris 06-07-2011 11:35 AM

iyiki varım ben....
kimseye sinirimi bozma hakkını vermiyorum.. kendim için çalışıyorum kendim için çalışmak zorundayım..ve melek kartlarındada yzadığı gibi bir karar vermek zorundayım...
ilk kart huzur kartıydı ve yanlızlığıda seviyorsun yazıyordu
ikinci kart engeller kartıydı ve rafael bana yardımcı olacagını söyledi iyileştirici güç için ondan yardım istemeliyim
üçüncü kart ise basarı kartıydı güzel calışmaya devam et dileğin duan olacak diyordu..
dördüncü kart ise tüm bunlardan sonra önsezine kulak ver ve bir karar ver diyordu....
sanırım suanda calışmaya devametmeliyim.... karar için daha zaman var hoşçakal bay günlük

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 AM.