![]() |
Cevap: damla damla bir günlük merhaba doris yoluna değiştirmeden devam ety789 |
Cevap: damla damla bir günlük Alıntı:
|
Cevap: damla damla bir günlük slm günlük dostum.. bayadır giremedim foruma ama hep alkımda.ayrı kaldığımda özlüyorum gerçekten.. bugün ve tüm günler güzel geçiyor.. yeni deneyimler yaşıyorum insanların yeni yeni yüzlerini görüyorum.. hepsini artık tebessüm ederek karşılıyorum. herkes kendi dünyasını yaşıyo sonuçta, herkes kendi savaşını veriyor zaten.. bana yaptıkları haksızlıklar ve kötü düşüncelerinden kendi dünyaları etkileniyo aslında haberleri yok, peeeey!!!44a umursamıyorum bile.. ya alıştım artık yada alıştım artık.. keyfimi kimse kaçıramaz... yanlız bugün 1 şey farkettim ben çok sorumlulk alıyorum yani bana ait olmayan rolleri üstleniyorum bi bakıyorum kimse üstlenmiyo, ben feda ediyorum kendimi.. aslında hata yapıyorum kendimi yoruyorum.. tamam şimdi söz veriyorum kendime bidaha yapmıycam 8977 hihi.. mutluyum ve hep mutlu kalmayı seçiyorum.. yazdıkça paylaştıkça dahada artıyo mutluluğum.. hepnizi çoooooook seviyorum.. iyiki varsınız iyiki varım..y789 |
|
Cevap: damla damla bir günlük hey hey!! canım günlüğüm .. evet giremiyorum bayadır şu bilgisayar zımbırtısı tamir olmadı gitti.. sabrediyorum bekliyorum.. geçen günlerde Çanakkaledeydim 18 mart haftası nedeniyle.. harika duygular yaşadım.. milyoların bir araya gelip aynı hedefe yürümelerinin izlerine bakabildik sadece, hayretle izledim. şimdi olsa dedim böyle bi bilinç yaratabilirmiydik biz?.. kendimi sorguladım sonra, değerini biliyormuyum ben yaşadığım ülkenin.. ne kadar biliyorum?? ne biliyorum?.. ne için dikilmiş bu kadar anıt? sadece toprakmıydı şavaşı verilen?.. herşeyi sorguladım bildiğim herşeyi ama herşeyi.. şunu hissettim sonra tepeden tırnağa.. minnettarım atalarıma.. minnettarıM... ülkece minnet duymalıyız onlara... şimdide tutamıyorum yaşları gözümden, ben yaş dökebiliyorum sadece.. atalarım kan döktüler.. tanrım sana sükürler olsun ki böyle atalara sahip bi ülkenin topraklarında doğdum... hoşçakalın.. iyiki varım iyiki varız...actionsmile |
Cevap: damla damla bir günlük BÜTÜN YAZDIKLARIM SİLİNDİ... ACAYİP SİNİR OLDUM UFFFFFFFFF |
|
Cevap: damla damla bir günlük herkesi çok seviyorum... sadece buy789 |
Cevap: damla damla bir günlük evet sevgili günlük yazdıklarımın hepsi yine silindi en baştan yazıyorum amma sabrım tükeniyo bu kaçıncı of sinir oldum yazmıyorum ya.. hadi by ha bu silinmez şimdi |
Cevap: damla damla bir günlük tamam yatıştı gıcıklığım biraz.. sil baştan başladım.. sanırım kötü çekim oluşturuyorum bu yazdıklarımın silinmesi konusunda... iptal iptal heyo96kl evren duy beni... neyse günlük son günler benim için sancılı gidiyo.. acı çekiyorum ama hayatım hakikatten alt üst oldu denecek kadar değişti.. bi yerde okumuştum insanlar hayatlarındaki en zor zamanları en iyi zamnalarından önce yaşarlarmış.. sanırım dibe vurmadan en tepeye sıçrayamıyoruz.. bende çok zor zamanlar geçiriyorum, çok acı çekiyorum.. bi aile kurmakla ilgili tüm hayallerim yıkıldı aslında bu konudaki inancımı yitirdim.. hevesim kaçtı yaşama dair.. ama toplanmalıyım.. sonra biraz düşününce aaslında tüm bunları neden hayatıma çektiğimi farkettim.. bu hayaller ideallerimin önüne geçmişti.. ve tanrı bunu bana acı bişekilde anlattı.. silkelenip ideallerim uğruna koşmaya devam etmeliyim.. böyle düşünüldüğünde acıyla karışık bi hafifleme yaşıyorum aslında.. ve içimdeki sevgi dahada saflaşıyo ve onu hiç bizaman kaybetmiycem hep saklıycam hep benimle kalması için dua edicem.. tüvmeni çok seviyorum.. o da beni çok seviyo biliyorum.. ama hayat yaşamam için beni bekliyo.. koşmalıyım!! hırSla azimle başarmalıyım pes etmeden kalkmalıyım.. bu sevgimi kaybetmeden! evet tüvmene olan sevgimi kaybetmiycem, bu sonsuz sevgi, benim yanlış adımlar atmamım önüne geçicek çünkü.. bu yüzden tüvmene onu sevmeme ve ona aşık olmama izin verdiği için minnettarım.. onu seviyorum.. onun çok mutlu olmasını kendim için istediğim gibi istiyorum.. ve değerli zamanlarımızı birlikte yıllarca daha güzel ve yaşanılır yaptığımız için kendimi çok şanslı hissediyorum.. evet benim için artık bazı kapılar kapandı bidaha açılmamak üzere.. kapılarımı kapadım tüvmen dışındaki herkese.. iyiki tüvmen var olmuş.. iyiki varım!! iyiki varız.. iyiki bu forumdayım.. iyiki.. hepnizi herkesi çok seviyorum.. mutlu kalın.. yorulmayın sizlerde koşun.. tüvmenin herzman bana söylediği gibi sadece çaresizler ağlar AĞLAMAK YOK!! HOŞÇAKALIN.... |
Cevap: damla damla bir günlük güzel bir gün benim için... sporumu yaptım.. arada bir off çeksemde.. gülümsemekten vazgeçmedim henüz.. kendimi seviyorum ve olduğum gibi kabul ediyorum demeyi unutuyorum bu aralar.. bugün bu cümleyi sıkça tekrarladım.. evet harika hissedemesemde çabalıyorum.. inançlarım hergeçen gün yıkılsada.. farkediorum yakalıyorum ve iptal ediyorum.. bay günlük tek bildiğim kendimi kabullenme aşamasında olduğum... ben kendimi olduğum gibi kabul etmessem eğer, kimse olduğum gibi kabul etmez. biliyorum.. çabalıyorum...başarıyorum.. hoşçakalın.. |
Cevap: damla damla bir günlük slm günlük.güzel bir pazar günü öyle diilmi.. bugün bütün kızları topladım fırsat bu fırsat dedim.. araba bana kaldı çok şükür!! babiş izmirde yarışlara gitti.. atlar koşar onlar bakar, bende kaçırırmıyım hiç fırsatı.. böyle mahalle aralarında gezen yeni yetmeler olurya.. onları aratmadık gerçekten sevincli .. insan dostlarıyla olunca çok mutlu oluyo.. mutlu anlardı evet ama içimde hep tüvmen ne yapıyodur şimdi sorusunu bastırmak zorunda kaldım.. bazen uzaaklara daldı gözlerim ama kızlar sağolsunlar moral vermeye çalıştılar... hayat değişiyor hızla hiçbirşey yerinde kalmıyo.. duygular değişiyor.. eşyalar arabalar insanlar bile değişiyor.. benim hüzünüm hiç gitmiycekmiş gibi ama herşey değişicek ama benim hislerim tüvmene hissettiklerim hep aynı kalıcak.. biliyorum ben kendimi.. dışarıdan eve girmek istemiyorum hiç odama girdiğimde değişiyo herşey enerji gidiyo hüzünlerim ve ben kalıyoruz.. herşey yolundaydı hani boğazım niye düğüm oldu peki.. hani hani hani... evet cevabı yok bu soruların yok.. yok bilmiyorum hiç birşey bilmiyorum bilmek istemiyorum... yaşamak zorundayım.. öyle yapıyorum.. |
Cevap: damla damla bir günlük iyi geceler günlüğüm... yıkılan inançlarım, heveslerim, size sesleniyorum... GERİ GELİN !!!!! |
Cevap: damla damla bir günlük iyi geceler olsun günlük.. ne garip bi dünya böyle herzamn yeni kapılar açılıyo gerçekten.. evrenin sonsuz yaratıcılığına bıraktım kendimi gidiyoruz bakalımsevincli... içimde garip bi huzur.. aynı zmanda uyku hali bi hoşum yani.. tüm gün spor yaptım ondan sanırım.. spora verdim kendimi resmen.. neyse ben ruhumu arındırmaya gidiyorum günlük hoşçakalgirlhaha |
Cevap: damla damla bir günlük Seni seviyoruz doris ... |
Cevap: damla damla bir günlük |
özellikle vitamin seni gördüğümde ah benim tatlım foruma girmiş diyorum.. günlüğüme renk kattın aynı zmanda son dönemde renksizleşen hayatıma da.. iyiki varsın.. iyiki varım.. iyiki varız... |
iyiki varsın.. bakın arındım geldim şimdi daha güzel bakıyorum.. herkesi çok seviyorum.. iyi geceler..girlhaha |
Cevap: damla damla bir günlük yihuuuu!!! mutluyum.. güne sevinçle başladım... kimseye bozdurmam keyfimi.. evet kötü düşüncelere son veriyorum. bugünü aklımın tatil günü ilan ediyorum.. tüm kötü enerjileri boşaltıyorum zihnimden.. güne güzel başlıyorum .. bu günü güzel geçirmeyi seçiyorum.. hoşçakalın.. |
|
Cevap: damla damla bir günlük merhabalar "Doris" günlüğüne müthiş bir açılıs yapmıssın bugün canım arkadasım. iyi ki varsın.956k |
Cevap: damla damla bir günlük her gününüz mutlulukla güzel geçsin |
Alıntı:
Alıntı:
bugün ne çok ziyaretçim varsevincli.... enerjim 100 e katlandı gerçekten.. iyiki varsınız dostlarımm. hepinizi çok seviyorum..y789 |
e canım ciddi ciddi çilek çekti şimdi iyimiy789 çok güzel görünüyo bundan sonra çilek yerken seni hatırlıycam.. y789 |
Cevap: damla damla bir günlük ne yalan söliyim canım felaket çilek istedi şimdiiiii....of na yapsakki :) |
Cevap: damla damla bir günlük canım günlük balım günlüky789 felaket yorgun hislerim bugün. evet! ben değil düşüncelerim yorgun.. yarın kaplıcaya gidiyorum, belki atarım yorgunluğu ha ne dersin?... uykum var yarın çok erken kalkıcam... ama arındım yine!! bunu alışkanlık hakine getirmeye çalışıyorum.. çok huzurlu uyuyorum.. allahım sana şükürler olsun.. bana bahşettiklerin için önce bu hayatı bana verdiğin sonra öğrettiklerin için.. şükürler olsun.. ve bana kendimi affetme şansı tanıdığın için... kendimi sevebildiğim için şükürler olsun.. ben çok değerliyim ve çok önemliyim.. en iyiyi hak ediyor ve en iyiye ulaşıyorum!! çok mutluyum ve mutlu olmayı seçiyorum.. hergelen günün bir öncekinden güzel geçmesini diliyorum.. herkesi çok seviyorum .. hoşçakalın!!actionsmile |
Cevap: damla damla bir günlük [quote=doris;601799]ilahi vitamin harikasın ya sevincli e canım ciddi ciddi çilek çekti şimdi iyimi çok güzel görünüyo bundan sonra çilek yerken seni hatırlıycam.. Çilekle hatırlanacağıma çok mutlu oldum canım benim.y789 Çilek mevsimi de yaklaşıyor haniy789. |
Cevap: damla damla bir günlük Doris,yine kıpır kıpırsın,enerjiksin:) herşey dilediğince sana doğru aksın, sevgiler. |
Alıntı:
sizi çok seviyorum..y789 |
Cevap: damla damla bir günlük slm günlük abi sen süt ben sütdilimiy789 aklıma en sevdiğim çikolatanın reklamı geldi iyimi? yok iyi değilm galiba buna saçmalamak deniliyo..sevincli neyse neşem yerimde enazından.. ama artık çalışmaya başlamak istiyorum... evde evkızları gibi hissediyorum kendimi artık.. alışkın değilim ben böyle!! çalışmadığım para kazanmadığımda suçluluk hissediyorum, sorumlu hissediyorum kendimi.. oflayıp puflamıycam ama sıkıldım şu işden habergelsin artık ve şu çekim yasası işle artık duy beni heyooo s456 burdayım.. tüm düşüncelerimi artık bu konuya yoğunlaştırmalıyım düzenli olarak imgeleme yapmalıyım... çooooooook çalışmalıyım çoooooook.. tanrım bunu çok istiyorum.. teşekkür ederim.. hoşçakalın.. |
Cevap: damla damla bir günlük olmaz diyip yine de hayalini kurduklarım bile beni bulabiliyoken, seni kesin bulacaktır güzel hayallerin ;) Gönlüne göre, hayırlısıyla yazılsın işin hayatına;) Amin |
güzel duan için çok teşekkür ederim.. ayrıca verdiğin destek içinde.. iyiki varsın..y789 |
Cevap: damla damla bir günlük Allahım!!! bana verdiğin tüm nimetler için sonsuz şükürler olsun.. Allahım!! beni, ailemi,dostlarımı, arkadaşlarımı,hayatıma giren tüm insanları ve dünya üstünde sana muhtaç olan kullarını koru!! bizleri sevginden ve yolundan ayırma!! tüm dua eden kalplerin dualarını ,dileklerini kabul et.. içimden geçenleri en iyi sen bilirsin... dualarımı kabul eyle... sonsuz şükürler olsun.. beni yolundan ayırma!! bu huzur ve güveni içimden eksik etme!! Allahım sana şükürler olsun!!! AMİN!!!! |
Cevap: damla damla bir günlük amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn..........y789 iyi ki varsınızactionsmile |
Cevap: damla damla bir günlük Aminn ::) İyiki varsınn, Doris sevincli bende sana dua edeceeeemm ::) |
Cevap: damla damla bir günlük öyle güzel bi hayat beni bekliyo ki.. bunu öyle derinden hissediyorum ki günlük.. bu hissiyat bile, deli gibi mutlu etmeye yetiyo beni.. çok hata yaptım!!! hepsinden ders aldım.. hepsini daha iyi versiyonum için yaptığımı öyle iyi anlıyorum ki şimdi.. oysa bir zamanlar ne çok acı ve ızdırap çekip kendimi suçladım hep.. ve şimdi bilincime o zamanlar kazıdığım herşeyi çıkarmakla uğraşıyorum.. bilinç altıma yaptığım tahribat çok büyük, şimdi çok uğraştırıyo beni.. şimidi herşeyi niye yaşadığım konusunda niye böyle hatalar yaptığım konusunda hepsi için bir fikrim var, daha iyi idrak ediyorum.. sorunların ta içine inebiliyorum.. ve anladıkça, bundan sonraki yaşamımda hatasız ve kusursuz devam ediceğimi görüyorum.. evet bundan sonra hataya yer yok hayatımda.. bundan böyle tamda istediğim gibiyim.. ve hergün beni geliştirecek yeni şeyler öğreniyorum.. mutluluğumu vicdan azabı ve suçluluk duygularıyla perdelemekten vazgeçtim.. ben kendimi affettim!!! ben kendimi çok seviyorum!! çok mutlu olmayı seçiyorum!! hoşçakalın!!!!!!!!! |
Cevap: damla damla bir günlük yorucu bir gün geçirdim uyumaya hazırlanırken günlüğüme iyi geceler demek istedim..y789 iyi geceler günlük!! yarının harika birgün olmasını seçiyorum... ve bugün ki gibi yeni farkındalıklar yaşamayı istiyorum.. harikayım.. tek başına öyle güçlüyüm ki..sevincli kendimle gurur duyuyorum. kendim çok seviyorum... hoşçakalıny789 |
Cevap: damla damla bir günlük çok az kaldı ÇOK.. en acilinden bi program yapmalıyım kendime. sürekli erteledim geç kalmak istemiyorum bu defa.. çok çalışmam lazım çokkk.. hoşçakal günlük.. bugünden sonra yorucu zmanlar beni bekliyor olacak ama biliyorum ki emeğimin karşılığını alıcam..y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 AM. |