Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   damla damla bir günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/463078-damla-damla-bir-gunluk.html)

Elektra 14-01-2010 12:55 PM

Cevap: damla damla bir günlük

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579160)
slm bay günlük.. iyi gitmiyor.. kendimle çelişiyorum.. istemediğim şeyleri hala nasıl çeliyo bu aptal kafam.. kızgınım kendime..
sözüm geçmiyor kendime.. ama artık karralıyım yenibir ben var suandan itibaren daha sıkı daha sağlam hatada olsa arkasında duran.. yeni bir ben yaratıyorm hemen şimdi....
istemediğim hiç birşeyi düşünmüyorum ve artık insanlar hani o çok yanımdalar dı ya onlarıda düşünmüyorum.. tekim yalnızım kabul ediyorum.. ölüm yok dimi yani.. hayat tekde güzel..
ama içim patlıycak sanki.. bööööööh diye kusucam artık o yuttuğum unutmaya çalıştığım herşeyi.. bazen diyorum ki hay kişisel gelişiminede sanada secretında tüvmene de işinedee.. de de de de...
yorgunum.. tükendim sanki..
ama toplarım ben neler atlattım.. kimse farkında değil ama onların sandığından daha güçlüyüm ben.. ben biliyorum bunu..
zaten bundan sonra birtek kendime güveniyorum tek dostum benim diye kucaklıyorum kendimi.. birtek kendime yaslanıyorum ve tökezlediğimde ben tutuyorum ellerimden..
yola devam!!!!

Dolmuşsun baya canım. Ama yavaş yavaşta bilincine varmaya başlamışsın. Kendin ol tatlım sadece kendin. Çünkü yaşayacağın tüm üzüntüler senin olduğu gibi yaşayacağın tüm mutluluklar da yine senin olacak. Sevgiyle kal. Seni seviyorum..actionsmile

doris 14-01-2010 02:20 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579163)
Biz biliyoruz güçlü olduğunu, hayatımda, dediğin herşeyi değiştirebileceğini biliyoruz. . Yaşadıklarının bilinçaltı oyunu olduğunu sen de biliyorsun. Ben de yaşadım, ben de biliyorum. Bu yazıları okuyan herkes biliyor. . Vee sana inanıyor. Güçlü olduğuna inanıyor, başarabileceğini biliyor. . Emin oll, hepimiz ayynı yolda yürüyoruz actionsmile hatta ve hatta aynı kanepede zıplıyoruuuzz happy6happy6 iyi ki varsınn y789 yüzün hepp gülsün smil56

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579165)
aynı kanepede zıplıyoruz girlhahagirlhaha happy6happy6

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579168)
Dolmuşsun baya canım. Ama yavaş yavaşta bilincine varmaya başlamışsın. Kendin ol tatlım sadece kendin. Çünkü yaşayacağın tüm üzüntüler senin olduğu gibi yaşayacağın tüm mutluluklar da yine senin olacak. Sevgiyle kal. Seni seviyorum..actionsmile

iyiki varsınız iyiki....128956128956

Sultan 14-01-2010 02:36 PM

aynaya bak canım sana gerçekten yardım edecek tek kişi orda hep mutlu kalman dileğiyley789

doris 14-01-2010 04:52 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579198)
aynaya bak canım sana gerçekten yardım edecek tek kişi orda hep mutlu kalman dileğiyley789

TEŞEKKÜR EDERİM.. BENGUSU İYİKİ VARSIN.. BAN COK ŞEY KATTIN.. İYİKİ TANIDIM SENİ..t678

doris 14-01-2010 05:16 PM

sen değişince herşey nasılda değişiyo bak gördünmü?( kendime dedim az önce) şimdi cok huzurluyum.. tanrım teşekkür ederim..:)

doris 16-01-2010 11:42 AM

HAYATIMI DEĞİŞTİRİYORUM ARTIK... ARTIK YALNIZIM TAMAMEN HAYRET AMA İNSANLAR ÜZÜLÜR NORMALDE AYRILDIKLARINDA BEN OHHHH DİYORUM.. İÇİM BURUK EVET AMA GÖZYAŞI DÖKMÜYCEM BU DEFA..
çok çaba sarfettim.. çok.. çok.. sevdim.. ama olmadı işte.. sağlık olsun..
tüvmen artık hayatımda değil.. o bilmiyo daha ararsa söyliycem haberi olucak.... acımasız davranmak zorundayım.. önümü görmek zorundayım..
biliyorum bidaha kimseye tüvmenim diyip boynuna atlayamıycam ama ayırmak zorundayım yollarımızı..
mutlu değilim hayatımı zorlaştırıyo tek taraflı yürüyo hep ben fedakarlık etmek zorunda kalıyorum ve evet artık yoruldum..
ne garip insan mutlu edilmeyi bekleyerek başlıyo ilişkilere sonra unutuyo herkesin kendine ait bi bahçesi zaten var.. kendi bahçemi kendim yaratıp kendi bahçemi kendim süslemeliyim...
seneler harcadım seneler,
ama şöyle bi düşünüyorum mutsuz edildiğim, affettiğim zamanlar daha cok
eeee niye sürsün o zman bu adam cocuklarımın babası olamıycaksa neden sürsün...
evet BİTTİ..
BİTTİ..
BİTTİ..
BU DEFA BİTTİ...

not: sanırım ben şimdi çok acı çekiyorum...

doris 28-01-2010 12:09 PM

heyyyyyy döndüm uzun bir tatilden sonra döndüm araniza nasıl özlemişim ya of.....
hepinizi cokkkkkkkkkkkk seviyorum..

Elektra 28-01-2010 01:04 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581698)
heyyyyyy döndüm uzun bir tatilden sonra döndüm araniza nasıl özlemişim ya of.....
hepinizi cokkkkkkkkkkkk seviyorum..

Özlersin tabi. Hatırlanabildik hele şükür. Nerdeydin allasen ya?sevincli

doris 28-01-2010 01:30 PM

valla nerde olayım maviişim.. izne ayrıldım bi süre evde pinekleedim gezdim tozdum hatta izmirin altını üstüne getirdim.. ama internet yoktu evde baglatamadık filan.. ayrı kaldım sizlerden ama fena özlemişim gerçekten... ay nasıl mutluyum ya aranızdayım artık hiç bırakmam sizleri... mucuk mucuk...

Elektra 28-01-2010 01:43 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581708)
valla nerde olayım maviişim.. izne ayrıldım bi süre evde pinekleedim gezdim tozdum hatta izmirin altını üstüne getirdim.. ama internet yoktu evde baglatamadık filan.. ayrı kaldım sizlerden ama fena özlemişim gerçekten... ay nasıl mutluyum ya aranızdayım artık hiç bırakmam sizleri... mucuk mucuk...

Söz mü???

SeLeNaS 28-01-2010 02:06 PM

Canım aynı git gelleri yaşadım.Benden çok şey aldı ..aradan uzun zaman geçti ama bazen hala ruhumdan çaldıkları yüzünden artık hissedemediklerim için acı çektiğim olurDU.
Hayat bir rüya,rüyayı gören sensin gözünü açtığın anda herkes herşey olmayabilir.Rüyadaki ağaç gözünü açtığın anda yoktur.
Asıl olan kendimiziz.Ve hiç birşeyi büyük bir aşk la sevme...Gönlünle ama her an serbest bırakacak şekilde sev...Sana ait olan tek şey sensin...

doris 29-01-2010 11:50 AM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581717)
Canım aynı git gelleri yaşadım.Benden çok şey aldı ..aradan uzun zaman geçti ama bazen hala ruhumdan çaldıkları yüzünden artık hissedemediklerim için acı çektiğim olurDU.
Hayat bir rüya,rüyayı gören sensin gözünü açtığın anda herkes herşey olmayabilir.Rüyadaki ağaç gözünü açtığın anda yoktur.
Asıl olan kendimiziz.Ve hiç birşeyi büyük bir aşk la sevme...Gönlünle ama her an serbest bırakacak şekilde sev...Sana ait olan tek şey sensin...

günlüğümde sizi görmek ne güzel.. evet aynı deneyimler yaşıyoruz.. bi yerlerde yollarımız kesişiyo ve birbirimize destek oluyoruz.. asıl güzel ve önemli olanda bu.. her deneyim bir ders ,her deneyim olduğumuzun bir üst versiyonu yapıyo bizleri.. kaybettikçe öğreniyo insan.. terk ettikçe güçleniyo belki.. ağladıkça daha dik duruyo..
ben artık yaaşamam gerekliymiş yasadım. gördüm. unuttum. diyorum..
mutluluğu hisssetmeye çalışıyorum.. artık bulmaya değil hissetmeye çalışıyorum sadece....
hepnizi çok seviyorum.. herkezi..actionsmile

SeLeNaS 29-01-2010 10:22 PM

Her geçen gün..Her an ..Her şey dah güzel oluyor ;))

doris 01-02-2010 10:21 AM

GÜZEL BİR GÜN AMA HALA UYKUM VAR.. UYŞUKLAR GİBİ OTURMAK İSTEMİYORM OFİSTE.. AMA KOLU KALDIRACAK HALİM YOK.. ESNİYORUM HABİRE...
http://84.16.252.134/i/img/2007/06/2...868_qqd8-b.jpg

OFFFFF UYKUM VARRRRRR.... AMA İÇİMDE GARİP BİR HUZUR DA VAR
SONUÇ: UYKUM VARKENDE MUTLU VE HUZURLUYUM E BİRZDA UYUŞUK TABİy789

genco 01-02-2010 12:27 PM

aynı sorundan muzdaribiz. bu durumun, uykumuzu alamadığımızı düşünmemizden kaynakladıgını dşünüyorum. böyle durumda olunca kendime yağlama yıkama çekiyorum,iltifatlar ediyor, çevremde bulunan herseye merhaba demeye calısıyorum. ama bazen yemiyor:) aklım uykuda kalabiliyor ve gözlerimi açmakta, dinç ve enerjik olabilmekte zorluk çekiyorum. herseyden öte içimizdeki o garip huzur, mükemmel bir duygu. sna bana, ihtiyacı olan herkese ulassın. sevgilerle:)

doris 11-02-2010 10:11 AM

böyle biri aptalca bi şaka yaparda.. bütün sinirlerin alt üst olur aynen o durumdayım şimdi günlük bey.. düşün şimdi sana bile sinir oluyorum mesala.. ya ne dangalaklıktır yarabbim.. ben böyle saçma ötesi bi şakayı nasıl çektim kendime...
gerçekten sabah sabah.. asabım bozuldu feci halde hemde...
ıııııııııııııııııııııı yyyyyyyyyy çok komik çok... allahım sabır yarabbim.... sabırrrrrrrr

cadi_bm 11-02-2010 10:27 AM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584096)
böyle biri aptalca bi şaka yaparda.. bütün sinirlerin alt üst olur aynen o durumdayım şimdi günlük bey.. düşün şimdi sana bile sinir oluyorum mesala.. ya ne dangalaklıktır yarabbim.. ben böyle saçma ötesi bi şakayı nasıl çektim kendime...
gerçekten sabah sabah.. asabım bozuldu feci halde hemde...
ıııııııııııııııııııııı yyyyyyyyyy çok komik çok... allahım sabır yarabbim.... sabırrrrrrrr

Şimdi herşeyy yolunda8977 bu andan itibaren süper herşeyyy8977
Hayat güseeeeelllllllllllll 8977 bak geçti bile di mi 956k

doris 11-02-2010 10:45 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584101)
Şimdi herşeyy yolunda8977 bu andan itibaren süper herşeyyy8977
Hayat güseeeeelllllllllllll 8977 bak geçti bile di mi 956k

evet geçtiy789

doris 12-02-2010 02:00 PM

slm günlük bugün keyfimi hiiiç kimse kaçıramaz valla.. sabah kalktım şöyle güzel bi kahvaltı.. ardından kuaföre bi girdim yeni çıktım.. şimdi saçlarımın yeni renginin tadını çıkarıyorum oturdum ofiste elimde çay.. ohh bir keyif bir keyif..
ya düşünüyorum bi yandanda biz kızlar niye böyleyiz saç rengi değişince sanki bi değişiyoruz... özgüvenim arttı gerçekten..
garip ama iyi hissettiriyo kesinlikle... ay şöyle azcık sarılar arttırdım.. yakıştı bana...
neyse günlük bugün böyle geçiyo bakalım..
hehehe keyifliyim hemde çokkkkkkkk..
hoşçakal.. seni seviyorum..

maviinci 12-02-2010 02:02 PM

Güzele ne yakışmaz y789 İyiki varsın sevincli Herşey gönlünce olsun, hepp mutlu kal blissy

doris 12-02-2010 02:05 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584272)
Güzele ne yakışmaz y789 İyiki varsın sevincli Herşey gönlünce olsun, hepp mutlu kal blissy

tamamdır kesin yakıştı bana bu saç.. baksana iltifatlar gelmeye başladıkhkh56 teşekkür ederim...

doris 20-02-2010 11:30 AM

http://img2.blogcu.com/images/b/i/r/...ci41/hayat.gif

BU GÜN TÜM ENERJİMİ PAYLAŞIYORUM.. TÜM ÖZVERİMİ..
ŞÜKÜR HALİNDEYİM GÜNLÜK..
HOŞÇAKAL ŞİMDİLİK..

doris 22-02-2010 12:20 AM

bu neya böyle bay günlük.. noluyoruz gecenin bu saatinde dimi.. bi efkar bi hüzün...
evet garip bir huzurda var içimde... ama yok böyle olmaz gerçekten... tamamen farklı bi yarın sabah bekliyo beni hergünden farklı.. belki biraz daha yalnız ama daha güçlü.. daha sade daha daha daha işte...
aldığım kararlar ve yarın farklı işte.. yani yarın hayatım değişti dediğim gün olucak...
hoponopono yapıcam yatarken... işe yarıyacaktır zaten.. bunların hepsinden sorumlu olan unuuttuğum içimdeki parça burdan sesleniyorum sana
özür dilerim
lütfen beni affet
seni seviyorum
teşekkür ederim...

cadi_bm 22-02-2010 08:29 AM

günayyyyyyyyddıııııııııııııınnnnnnnnnn Dorissss ;)))

doris 22-02-2010 09:22 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585958)
günayyyyyyyyddıııııııııııııınnnnnnnnnn Dorissss ;)))

günaydın herkese...
biraz garip uyandırıldysamda güzel başlamayı başardım bugüne..
evet hayatım değişti... hemde kökünden tümüyle tamamen heheheh...
ben bile inanamıyorum galiba ama değişti..
işten ayrıldım.. yakında o istediğim beyaz masa departmanında başlıycam..
sonra artık daha yalnızım...
sonra kendime daha fazla vakit ayırıcam..
sonra spor salonuna kaydoldum hergün spor yapıcam e malumunuz yaz yaklaşıyo deniz kum güneş fit olmazsan olmaz yani :)
sonra cumartesi çalışma gibi bi sorunum yok artık
sonra haftanın 1 günü araba tamamen bana ait kızları toplayıp istedğimiz yerin altını üstüne getirebiliyoruz özgürce...
sonra bi süre maaş almıycam ama birikim yaptığım için şükredicem...
sonra eve aileme arkadaşlarıma kendime fazlasıyla zaman ayırmış olucam bi süre..
ve yeni işime başlayana kadar bu süre bana doping etkisi yapıcak..
ha bi de yaza ağustos gibi fast master programım kabul edilmiş AMERİKAya gidiyorum..
ve bu sürede inglizce tekrar pratik yapma fırsatım olucak...
yani bay günlük biraz hüzün versede gariptir bu hüzün ama..
hayatım değişti yuppiiiiiiiiiiiiii
HAYATIM DEĞİŞTİİİİİİİ....blissy
mutluyum hoşçakalın.....

doris 27-02-2010 12:35 PM

miskinim bu aralar bay günlük..
öyle işte canım sıkkın... of puf hallerdeyim yanii..kendimi mutlu edemediğim için kızgınım kendime..
herşey yolunda demek istiyorum ama.. yolunda değilmi acaba..
ağlamak istiyorum özgürce bağırmak haykırmak belki.. yani içimde ki bu hüzünü atmanın bi yolu olmalı mutlaka...
ama biliyomusun yazmak iyi geldi şimdi.. rahatladım sanki bi an..
hayat beni bekliyo dısarıda akan bi hayat ve beni çağırıyo.. ama ben öyle yorgunum ki öyle yıprattım ki kendimi öyle hırpaladım ki ... korkuyorum artık tamir ettiğim şeylerin tekrar bozulmasından.. kabuklarımın tekrar kanatılmasından korkuyorum...
o yüzden açmıyorum içimi hiç kimseye herkesden saklıyorum onu sadece kendime..
hissettiğim şey sadece yorgunluk ve yılgınlık..
çıkmalıyım bu piskolojiden... şiimdi biraz... çakra açıcı nilgün meditasyonu yapıyım... rahatlarım belki...
sonra akşam kızlarla sinemaya gidicez.. komedi filmi olucak kesinlikle..
hoşçakal bay günlük.. umarım toplarım kendimi dua et benim için....

doris 28-02-2010 07:36 PM

iyiyim evet... atıyorum hüzünlerimi.. topluyorum kendimi.. hedeflerime az kaldı.. başarıyorum.
bay günlük dostum herşeyden önemlisi gülümsüyorum... kafa dağıttım biraz, şimdi sıkı sıkıya program yapıp çalışmaya başlamalıyım.... çok sıkı hemde ingilizce makaleler beni bekliyo mesala.. ve şu kpss onuda boşlamıyım madem giriem bu sınava hazırlanmalıyım.. çooooooook çalışmama lazım çooooook.. ama ne güzel ya hedeflerim var benim, yapmak istediklerim, hayallerim....... hepsini kendi üzeriem kurdum hiç yıkılmasınlar hiç kırılmasınlar diye..... harika hissediyorum kendimi..
ama itiraf etmeliyim ki şu çakra açıcı meditasyon çok iyi geldi bana... süper bi deneyimdi..
seni seviyorum günlük.. sonra site sakinlerini seviyorum.. sonra kenidimi, ben içimdeki beni, herşeyi çok seviyorum...
tanrım çok mutluyum şükürler olsun..
hoşçakallllllll..
hadi ama günlükkk sende gülümse :)

doris 06-03-2010 04:24 PM

ne güzel yazmışım yukarda bu gelgitlerden bıktım ama... kendimi yıpratıyorum aptal kafam herşeyi büyütüyorum acı çektiriyorum kendimee.. of içim daralıyo.. akşam fazla kaçırmışım.. başım ağrıyo kız kıza değildik tüvmen eşlik etti bize sonra kavga ettik tabi tüvmen ya kapan git yada adam ol değerimi bil yada bırak beni güç ver yada bırak..
of nekadar zor ya ne kadar zor bu erkekler ne kadar acı veriyorlar..
bardağım doldu taştı hatta kırıldı ama hala üstüne yağıyo yağmur gibi hiç bitmiyo sonu gelmiyo...
yanlış adama aşık oldum ne yazık..
hayallerimi baltalamasına izin vermemeliyim.. vermiyorum aslında.. ama seviyorum kahretsin...of ne bu arabesk takılmalar ya kızıyorum ama kendime... üfffffffff üffffffffff.. ne yazsam rahatlayamıyorum..
velasıl günlük bu ilişkiler zor zanaat.. insan 1 keremi sever acaba 1 kez mi aşık olur..
aman başlıycam aşkından sevgisinden haaaaaa..
hadi kalk çalış koş yorulma.. unutma seni senden başka kimse anlayamaz kendini topla..
yola devam.. ama bıktım bu herdefasında yeniden başlamalardan..
bu kez son elinden geleni yaptın rahat ol...
seni seviyorum kendim.. sarıldım bak kocamamn kucakladım yine kendimi..
kendmi seviyorum....
seviyorum
seviyorum
seviyorum

doris 07-03-2010 05:36 PM

heyooooo günlük.. nasılsın bakalım..
herşey yolunda sadece bilgisayarım çok eski olduğundan çok yvaş siteye giremiyorum çoğu zaman..
laptopum tamirde o bi gelsin bak nasıl altını üstüne getiriyorum sittenin kaçırdığım çok şey var hergeçen gün..
ee böyle işte hayat yaşamaya değer çokseneler var önümde yapmak istediğim çok şeyler hedefler kocaman kocaman hayaller..
secret defteri yapıcam şimdi sonra hayal panosu yapıcam kendime.. olumlamarımı yaızcam sonra..
vedee imgeleme yapıcam istediğim departmandaki iş için..
hayal kurmak tanrının bize verdiği en güzel hediye.. hayallerimiz olmadan yaşayamazdık ki..
iyiki varsınız hayallerim bana güç veriyosunuz hepinizi çok seviyorum tüm hayal ettiklerim bana doğru geliyor bunu biliyorum ve sabırla bekliyorum..
hoşçakal bay günlük senide seviyorum muahhh :)

doris 07-03-2010 05:44 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588168)
Umuyorum Hayalin seni isteklerine yakınlaştırcak...Olumlamarın çooookkk büyük faydası varr iyi ki varsınnny789

iyiki geldin ziyaretime neşe kattın teşekkür ederim..
iyiki varız...t678

Sultan 07-03-2010 05:58 PM

Alıntı:

doris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588165)
heyooooo günlük.. nasılsın bakalım..
herşey yolunda sadece bilgisayarım çok eski olduğundan çok yvaş siteye giremiyorum çoğu zaman..
laptopum tamirde o bi gelsin bak nasıl altını üstüne getiriyorum sittenin kaçırdığım çok şey var hergeçen gün..
ee böyle işte hayat yaşamaya değer çokseneler var önümde yapmak istediğim çok şeyler hedefler kocaman kocaman hayaller..
secret defteri yapıcam şimdi sonra hayal panosu yapıcam kendime.. olumlamarımı yaızcam sonra..
vedee imgeleme yapıcam istediğim departmandaki iş için..
hayal kurmak tanrının bize verdiği en güzel hediye.. hayallerimiz olmadan yaşayamazdık ki..
iyiki varsınız hayallerim bana güç veriyosunuz hepinizi çok seviyorum tüm hayal ettiklerim bana doğru geliyor bunu biliyorum ve sabırla bekliyorum..
hoşçakal bay günlük senide seviyorum muahhh :)

canım benim laptopunun tamirden biran önce gelsin.özlüyoruz seni her şey gönlünce güzel olsun.benim de bir hayal panom var ve dilekler bonusuyla adrese teslim geliyor sevgiyle kal.y789

doris 07-03-2010 06:00 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588177)
canım benim laptopunun tamirden biran önce gelsin.özlüyoruz seni her şey gönlünce güzel olsun.benim de bir hayal panom var ve dilekler bonusuyla adrese teslim geliyor sevgiyle kal.y789

ban güç verdin bengusucum teşekkür ederim...
iyiki varsın.O0

doris 08-03-2010 01:56 PM

güne mis kokulu simitlerle merhaba dedim
harika bi kahvaltı yaptımm
işlerimi tamamladım.. kendime saygı duymam için özen göstermem gerekenleri yaptım..
şimdi spor yapmak için hazırım...bisiklet
şöyle baktım da kendime98569 benden 1 tane daha yok ne kadar özelim dedim..
ne kadar güzel olduğumu düşündüm.. kendimi mutlu edebildiğim için kendimi takdir ettim.. sonra hayal panoma dönüp hepsini hakettiğimi hissettim..
harika bi enerjiyle dışarı çıkmaya hazırlanıyorum şimdi..
bugünü yaşamayı seçiyorum..
geçmişin gölgelerinden uzak gelecek için endişelenmeyi bırakıp sadece bu günü yaşamayı seçiyorum ve bu anın tadını çıkarmayı..
yaşamıma bolluğu bereketi ve hayallerimi çekiyorum..
mutluyum huzurluyum..
kendimle gurur duyuyorum..
iyiki varım iyiki varsınız...y789

hayallerimgerçekleşiyor 08-03-2010 03:01 PM

happy6
Alıntı:

doris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576644)
günaydın günlüğüm.. ee dedim artık bi günlüğüm var madem, ilk iş yazmak bundan sonra.. zaten insan yazınca rahatlıyo.. yanlız şu erteleme alışkanlığından yakamı bi sıyırsam tam süper olacaka ama..
neyse akşam uykuya dalmakta zorlandım biraz.. yine aynı duygu hayata geç kalma duygusu sardı beynimi.. hemen sabah olsun başlıyım bişeylere istedim.. sonra telkinleri düzenli dinleyemiyorum e etkileri düzensiz oluyo haliyle.kızıyorum kendime.. yaşadığım herşeyin tüm sorumluluğunu almak ne zor işmiş.. önceleri hep başkalarını sorumlu tutardım.. hep karşı taraftaydı hata.. hep haklıydım kendimce.. haklıydım ama mutlu değildim işte..
şimdi biliyorum ki, bildiren şeyde şu secret kitabı oldu.. kitap TÜRKİYE ye ilk geldiği gün geçmişti elime :)) sonra şimşekler çaktımıştı kafamda anladım ki tüm yaşananlar benim kendi eserim.. tabi farkındalık arttıkça hayatım değişmeye başladı.. sıfırdan kurdum herşeyimi tüm hayallerimi baştan yarattım.. bana zararı olan herkes ben istemesemde zaten çıkmış oldu hayatımdan.. şimdi metamorfozun kaçıncı aşamasındayım bilmiyorum ama

çok iyi biliyorum ki doğru yoldayım....

dip not:bu siteyi ve burdaki herkesi coook kocaman kocaman seviyorum8977

happy6 Merhaba günlüğün sana mutluluk sevgi bol para bereket sağlık aşk kısaca ne dilersen getirsin, getirdikleri için şimdiden teşekkürler evreney789 Ben şu dediğini anlayamadım "metamorfozun kaçıncı aşamasındayım bilemiyorum" derken ne demek istedin? SevgilerO0

hayallerimgerçekleşiyor 08-03-2010 03:14 PM

Alıntı:

doris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577190)
selam günlük dostum.. 2 saattir arıyorum şöyle kendime uygun olumlamalr filan yok bulamadım... sonra kendi olumlama listemi yapmaya karar verdim benim ihtiyaçlarımı benden başka kimse bilemez çünkü..
ama şu internet zımbırtısı bizileri öyle hazırcılığa alıştırdı ki kopyala yapıştır tamam.. yok dedim, kendi kendime, olmaz böyle ..bi anlamı olmalı.. fakındalık çalışması yaptım bi süre..
evet tüm korkularımı yakaladım, çıkarıp atıyorum sizi hayatımdan dedim.. bu bile rahatlattı gerçekten..sonra olumlama listemi hazırladım oh be ertelemiyorum artık..8977
ha bide istek listesi HAYAL panosu yaptım.. yani artık ne istiyorum çok iyi biliyorum.. kendimi daha iyi tanıyorum.. tanıdıkça daha cok seviyorum..
hoşçakalınt678

hy789 Farkındalık çalışması nasıl yapılır Doris yardımcı olabilir misin?

hayallerimgerçekleşiyor 08-03-2010 03:44 PM

Alıntı:

doris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584271)
slm günlük bugün keyfimi hiiiç kimse kaçıramaz valla.. sabah kalktım şöyle güzel bi kahvaltı.. ardından kuaföre bi girdim yeni çıktım.. şimdi saçlarımın yeni renginin tadını çıkarıyorum oturdum ofiste elimde çay.. ohh bir keyif bir keyif..
ya düşünüyorum bi yandanda biz kızlar niye böyleyiz saç rengi değişince sanki bi değişiyoruz... özgüvenim arttı gerçekten..
garip ama iyi hissettiriyo kesinlikle... ay şöyle azcık sarılar arttırdım.. yakıştı bana...
neyse günlük bugün böyle geçiyo bakalım..
hehehe keyifliyim hemde çokkkkkkkk..
hoşçakal.. seni seviyorum..

y789 Ben de 2 ay önce sapsarı yapmıştım ama şimdi tekrar kendi doğal rengime döndüm oda akıyor 2 haftaya tekrar boyatıcam yada boyarım artık. Dediğin gibi insan bir mutlu oluyor kismileydance

hayallerimgerçekleşiyor 08-03-2010 04:00 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588177)

Bengüsucum merhaba, benimde uzun zamandır ilgilenmediğim bir hayal panom var, şuan üzerinde yapmış olduğum cam boncuklarım var, onları dilemiştim olmuştu, atölye istemiştim oda olmuştu ama bu ara boncuk yapamıyorum,evde değil iş yerine koymak zorunda kalınca olmuyor tabi nese, sen hayal panonu nasıl düzenliyorsun onunla ilgili neler yapıyorsun onu nasıl kullanıyorsun?Teşekkürler onu bana hatırlattığın için. Doris adın sanırım Damla Damlacım günlüğünü takip ediyorum, edeflerinin olması çok güzel, yola devamkrzm67

doris 08-03-2010 09:09 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588424)
Bengüsucum merhaba, benimde uzun zamandır ilgilenmediğim bir hayal panom var, şuan üzerinde yapmış olduğum cam boncuklarım var, onları dilemiştim olmuştu, atölye istemiştim oda olmuştu ama bu ara boncuk yapamıyorum,evde değil iş yerine koymak zorunda kalınca olmuyor tabi nese, sen hayal panonu nasıl düzenliyorsun onunla ilgili neler yapıyorsun onu nasıl kullanıyorsun?Teşekkürler onu bana hatırlattığın için. Doris adın sanırım Damla Damlacım günlüğünü takip ediyorum, edeflerinin olması çok güzel, yola devamkrzm67

canım günlüğüme enerji kattın çok sevindim ziyaretine..iyiki geldin..
metamorfozun kaçıncı aşaması konusunda kafan karışmış şöyle cevaplıyım: en yüksek versiyonuma ulaşmak için yaşadığım deneyimler ve değilşimlerin daha ne kadar süreceğinden bahsetmiştim orada...
farkındalık çalışmasıda bununla bağlantılı aslında geçmişte yaşadıklarım bana ne öğretti bunu sorguladım, sonra korkularım neler? yaşadığım... kendime çektiğim, kötü olayları hatırladım ve kendime olumlama hazırlarken kötü olanların tam tersini düşünerek bu çalışmayı yapmıştım..
ayrıca insan eksiklerini, korkularını tespit edince nereden başlayacağı konusundada rahatlamış oluyo..
hayal poanosuda başlamak için güzel bi yöntem örneğin..
umarım sorularını cevaplandıra bildim..
herkese kocaman sevgilerimi gönderiyorum.. iyiki varım iyiki varsınız..y789

doris 09-03-2010 11:55 PM

bugünü harika geçirdim.. sabah kahvesine davet edildim ve yeni bir arkadaş edindim..
sonra daha iyi bir spor salonu keşfetttim.. evi derleyip topladım. arkadaşımı ağırladım..
şimdide çok güzel bi konferanstan yeni çıktım çok güzel şeyler öğrendim.. harika hissediyorum.. çalışmasamda verimli hissediyorum kendimi..
güzel bir gündü kendimi mutlu etmeyi başarıyorum..
kendime teşekkür ediyorum..
ve yarınında bügünden daha güzel geçmesini seçiyorum..
kendimi keşfetmeyi hayatı keşfetmeyi seçiyorum hergün yeni şeyler öğrenmeyi seçiyorum..
yarınımın ve geçmişimin güzel olması için bu anı güzel ve mutlu geçirmem gerektiğini arık öğrendim..
ve daha öğreniceğim deneyimliyceğim çok şey var hepsini ama hepsini güvenle kucaklıyorum..
kendimi çok seviyorum..ailemi çok seviyorum.. dostlarımı ve arkadaşlarımı çok seviyorum.
çok mutluyum.. şükürler olsun...y789

doris 13-03-2010 12:13 AM

hey hayat sen söyle!!
ne süprizlerin var bana.. bu akşam kötü bi haber aldım şuan kötü ama neye göre kime göre kötü.. belki herşey daha iyi olucaktır...
içim buruldu şimdi neden sen söyle hayat evet sen neden???
kenetledim yine ellerimi birbirine.. yazıktır ki yalnızlık hissediyorum... ama bu yalnızlık daha güçlü bağlıyo beni bana.. daha sıkı sarılıyorum kendime..
kendimi bırakamam.. artık yolum belli vazgeçemem..
tekrar tekrar değiştiremem hayallerimi...
ama nolucak şimdi ??? demekten alamıyorum kendimi...
tanrım sana sonsuz güveniyorum ve sonsuz seviyorum seni..
benim için güzel bi deneyim hazırladığına eminim.. evet bu defa ki sınavda kendi canımı yakmamayı öğrenicem..
tanrım sana şükürler olsun... bana bahşttiğin bu güzel dünya için binlerce kez şükrediyorum...
seni seviyorum....
lütfen beni affet...
özür dilerim..
teşekkür ederim....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:41 PM.