![]() |
damla damla bir günlük Bu sabah bi farklı uyandım.. yeni güne merhaba derken yaşadğım deneyimlerin üstümde bi zerafet yarattığını fark ettim sanki.. bi yetişkini zerafetiyle kalktım yataktan.. sonra GEÇ kalıyosun Damla !! çabuk kalk ve harekete geç dedi sanki bi ses kulağıma.. sonra fark ettimki erteliyorum yapmak isteğim şeylerin hemen hepsini erteliyorum ve zaman akıp gidiyo.. ben sadece bakıyorum.. aslında cok yol katettim kendi içimde ama istediğim nokta tam olarak bu değil daha çalışmam lazım.. evet çok çalışmam lazım :) bi günlüğüm olursa kendi değişimlerimide daha iyi farkederim dedim.. ve işe koyuldum hemen.. okuma zahmetinde bulunan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.. bu siteye ve tüm site sakinlerine minnettarım iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.. hoşçakalın..girlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: damla damla bir günlük damla'cıgım günlüğün hayırlı olsun arkadaşım. mutluluk haberlerini bekliyoruz. |
Cevap: damla damla bir günlük Alıntı:
|
Cevap: damla damla bir günlük Gelişmeleriniz Daim Olsun :) sapkal89 |
Cevap: damla damla bir günlük canım günlüğün hayırlı uğurlu olsun hergün yeni bir mutluluğunu görmeyi diliyorum bu sayfada :)) |
Cevap: damla damla bir günlük günlüğün hayırlı olsun ..ne renkli bir günlük bu :) |
Alıntı:
Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşlar... günlüğüme renk kattınızy789 |
Cevap: damla damla bir günlük sevgili damla umarım günlüğününün adı gibi her bi damlada umut,sevgi,huzur,mutluluk olur ve bu damlardandan her gün damlasın gönlüne, ruhuna ,hayatına hep gül... mutlu ol... mutlu kal . ....günlüğünün takpcisiyim :) |
|
Cevap: damla damla bir günlük sende iyiki varsın iyiki varız :) |
Cevap: damla damla bir günlük günlüğün hayırlı olsun canım güzel gelişim haberlerin ile dolsun taşsın kiss3 |
|
Cevap: damla damla bir günlük canım benim günlüğün hayırlı olsunsevincli içi güzel haberlerle dolup taşsın.956k iyiki varsın ve bizimlesin sevgiyle mutlu kaly789 http://i7.glitter-graphics.org/pub/9...akam7fskhn.gifsana uğur getirsin güzelimsmil56 |
Cevap: damla damla bir günlük hep güzel anılarını yazmanı dilerim hayırlı olsun sevgiyle kal... |
Alıntı:
TEŞEKKÜR EDERİM CANLARIM.. İYİKİ SİZİ TANIDIM İYİKİ VARSINIZ.. İYİKİ YANIMDASINIZgirlhahagirlhaha |
Cevap: damla damla bir günlük paylaşım için teşekkürler :) |
Cevap: damla damla bir günlük günaydın günlüğüm.. ee dedim artık bi günlüğüm var madem, ilk iş yazmak bundan sonra.. zaten insan yazınca rahatlıyo.. yanlız şu erteleme alışkanlığından yakamı bi sıyırsam tam süper olacaka ama.. neyse akşam uykuya dalmakta zorlandım biraz.. yine aynı duygu hayata geç kalma duygusu sardı beynimi.. hemen sabah olsun başlıyım bişeylere istedim.. sonra telkinleri düzenli dinleyemiyorum e etkileri düzensiz oluyo haliyle.kızıyorum kendime.. yaşadığım herşeyin tüm sorumluluğunu almak ne zor işmiş.. önceleri hep başkalarını sorumlu tutardım.. hep karşı taraftaydı hata.. hep haklıydım kendimce.. haklıydım ama mutlu değildim işte.. şimdi biliyorum ki, bildiren şeyde şu secret kitabı oldu.. kitap TÜRKİYE ye ilk geldiği gün geçmişti elime :)) sonra şimşekler çaktımıştı kafamda anladım ki tüm yaşananlar benim kendi eserim.. tabi farkındalık arttıkça hayatım değişmeye başladı.. sıfırdan kurdum herşeyimi tüm hayallerimi baştan yarattım.. bana zararı olan herkes ben istemesemde zaten çıkmış oldu hayatımdan.. şimdi metamorfozun kaçıncı aşamasındayım bilmiyorum ama çok iyi biliyorum ki doğru yoldayım.... dip not:bu siteyi ve burdaki herkesi coook kocaman kocaman seviyorum8977 |
Cevap: damla damla bir günlük canım doğru yoldasın. devam et günlüğün güzel haberlerle dolup taşsın. iyiki varsın sevgiyle mutlu kalasın |
Cevap: damla damla bir günlük |
Cevap: damla damla bir günlük damlacığım günlüğün hayırlı olsun hep güzelliklerle güzel paylaşımlarınla dolsun iyiki varsın iyiki buradasın... |
Cevap: damla damla bir günlük günlüğün hayırlı olsun dostumm actionsmile iyi ki varsınn blissy |
Alıntı:
|
Cevap: damla damla bir günlük bugün nasılsın bakalım günlük valla ben bomba gibiyim.. gulensmiley güzel bakıyorum ya bugun hayatata kimsenin bozmasına izin vermiyorum...canımı sıkan bi kaç sey oldu ama yeni bi çözüm buldum kendime hemen maçanın yanında alıyorum soluğu.. MAÇA MI kim ??? maça benim rotweiller cinsi oyuncu ısırgan mavi popolu şebek maymunu köpeciğim y789 ya onu çok seviyorum ben.. atlıyo kucağıma hemen,bi yalanmak bi yulanmak falan beni güldürücek bişey yapıyo mutlaka unutuyorum herşeyi onun yanında.. mesala dün akşam rüyamda aslanlar saldırıyodu bana ağla2ya ne saçma rüya ama gelde sen onu bana anlat, hala etkisindeyim :) sabah maçayı görmesem tüm hayvanlara vahşiymişler bakıcam yani.. :)) normlade cokta rüya görmem ama.. sanıyorumki telkinlerin etkisi atakan beye sorsammı acaba yan etkilerinde aslan saldırması jaguar pençesini havada yakalamak gibi saçma ötesi rüyalar başkalrında da gözlenmişmi?? hehehehy789 zaten böyle bi etkiyide bi tek bende gösterir herelde.. ama yok ben biliyorum neden olduğunu hep o canonun sirk merakı yüzünden öyle gözlerimizin önünde aslan, terbiyecisinin elindeki sopayı bi pençede kırıp adamın suratına kükrerse tabi bu arada salonda cıt yok :) daha çok rüya görürüm ben.. bidaha asla sirk e gitmem.. gitsemde aslanlı olmasın.. ay aslan fobisi oluşturucam nerdeyse yaaa.. tamam iptal iptal.. öyle düşünmüyorum.. bu gün muluyum ve hiç bi aslan da bunu bozmaz.. :))44a ay kesiyim saçmalamayı artık da.. işlerim birikmesin.... sonra görüşürüz yine, tamam maçaya selamlarını iletirim günlük.. senii seviyorum günlüğüm.. sonra tüm site sakinlerini seviyorum. ailemi arkadaslarımı ,maçayı ,tüvmeni herkesi çok seviyorum ve tabiyki kendimi çok seviyorum... hoşçakal.....wave44 |
Cevap: damla damla bir günlük selam günlük dostum.. 2 saattir arıyorum şöyle kendime uygun olumlamalr filan yok bulamadım... sonra kendi olumlama listemi yapmaya karar verdim benim ihtiyaçlarımı benden başka kimse bilemez çünkü.. ama şu internet zımbırtısı bizileri öyle hazırcılığa alıştırdı ki kopyala yapıştır tamam.. yok dedim, kendi kendime, olmaz böyle ..bi anlamı olmalı.. fakındalık çalışması yaptım bi süre.. evet tüm korkularımı yakaladım, çıkarıp atıyorum sizi hayatımdan dedim.. bu bile rahatlattı gerçekten..sonra olumlama listemi hazırladım oh be ertelemiyorum artık..8977 ha bide istek listesi HAYAL panosu yaptım.. yani artık ne istiyorum çok iyi biliyorum.. kendimi daha iyi tanıyorum.. tanıdıkça daha cok seviyorum.. hoşçakalınt678 |
Cevap: damla damla bir günlük Tatlım günlüğün hayırlı olsun yeni gördümmactionsmile |
|
Cevap: damla damla bir günlük ay inanmıyorum yazdığım son şeylerin hepsi gitmiş yaaa.... valla oturup baştan yazamam şimdi.. iyi hissetmem laazım şu girip zımbırtısını atlatmam gerek.. hoşçakal bay günlük.. y789 |
Cevap: damla damla bir günlük sanki zamnda geri gitmiş forumumuz.. ya ben üst teğmen olmuştum.. sevinclimaviscadım beni kutladı spestnaz hediye yolladı.. sonra konser için sesime iyi geliçek tarifler vermişti arkadaşlarımm.. alooooo bay forum kendine gel....y789 |
Cevap: damla damla bir günlük ÇIĞLIKKKKKK ATMAK İSTİYORUM SEVİNÇTEN YAAAAA !!!!!!!! hım... pordon bay günlük merhaba sana da..y789 ama cok acil paylaşmalıyım.. konser harika geçti provalardakinden daha iyi bir performans sergiledim.. Zekai Tunca ve Mustafa Yolaşanla tanışma fırsatı buldum.. ay yok byle bi büyü ya sahnede olmak nasıl bi duygu ya!!!!!! sevincliyanlız varya ego güçlendiricinin etkisi büyük bende nasıl rahattım sahnede görsen .. oh allahım sana şükürler olsun!! sesimde iyileşti ilk defa gribi 3 günde atlattım.. hatta eser kalmadı grip illetinden.. tanrımmmmmm teşekkür ederim..hehe hohoho ohhh..çok mutluyum..hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. 8977blissy ay valla bugünü hayatımın en güzel günü ilan ediyorum.. harikayım.. harikayız.. harikaaa..kendimi tutup tutup mıncıklıyorum heheheh herkesi çok seviyorum..iyiki varız.. y789 |
Cevap: damla damla bir günlük vaoovv gripten 3 günde kurtulmak her babayiğidin harcı değildirry789 hele bir de konserin stresi altındayken!harikasın damlaalk78 gerçi sen bunun farkındasın ama ben de tutamadım kendimigirlhaha Sevgilerrs456 |
Cevap: damla damla bir günlük geçmiş olsun canım k8908 ego güçlendiriciyi bazılarımız her ne kadar esas sorun ettkileri konuya geçmeden önce dinlenmesi "zorunlu" olan bir basamak gibi düşünceler de işin aslı öyle değil...ego güçlendirici telkini dinlemeyi azalttığımda diğer dinlediklerimin de etkisi azalmıştı... sahnede olmak gerçekten çok hoş bir duygu olsa gerek..hem de kendine güvenerek ve dimdik bir şekilde dertyuy897 hastalığı da kısa sürede atlatmış olman bence mutlu olmana ve düşünce gücüne bağlıydı...956k mutluluk daima seninle olsun...sevgilerle blissy |
Cevap: damla damla bir günlük blissyblissygünlüğün hayırlı olsun bütün konserlerin güzel geçip mutluluğun daim olsun sevgilerblissyblissy |
Cevap: damla damla bir günlük Tüvmen'e ithafen................. “Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek. Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? ”Seni seviyorum” sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek. Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek… Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun? Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak. Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun?http://gfx2.hotmail.com/mail/w4/pr01...le_regular.gif Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan yana… Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte. Elimde kır çiçeğiyle seni beklemek… Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek. Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun? Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya anlatmak… Okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin her mısrasında seni bulmak. Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun? Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek. Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak. Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde. Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime. Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun? Nereden bileceksin? Sen benimle hiç olmadın ki. Olsaydın avuçlarım terlemezdi… Isırmazdım dilimin ucunu… Özlemezdim seni yanımdayken.Kıskanmazdım. Korkmazdım yollarda yürümekten. Islanmazdım yağmurlarda… Yıldızlara aya dert yanmaz, böyle her şarkıda sarhoş olmazdım. Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize… Ve her kulaçta haykırırdım seni.. Ama sen hiç benimle olmadın ki… ''YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN…” can yücel 11/01/2010 |
Cevap: damla damla bir günlük Off off öfkarlandırdın sabah sabah beni y789 Güzel bir paylaşım teşekkürler actionsmile |
|
|
Anlayışın için teşekkür ederim. Sevgilerimle. |
Cevap: damla damla bir günlük slm bay günlük.. iyi gitmiyor.. kendimle çelişiyorum.. istemediğim şeyleri hala nasıl çeliyo bu aptal kafam.. kızgınım kendime.. sözüm geçmiyor kendime.. ama artık karralıyım yenibir ben var suandan itibaren daha sıkı daha sağlam hatada olsa arkasında duran.. yeni bir ben yaratıyorm hemen şimdi.... istemediğim hiç birşeyi düşünmüyorum ve artık insanlar hani o çok yanımdalar dı ya onlarıda düşünmüyorum.. tekim yalnızım kabul ediyorum.. ölüm yok dimi yani.. hayat tekde güzel.. ama içim patlıycak sanki.. bööööööh diye kusucam artık o yuttuğum unutmaya çalıştığım herşeyi.. bazen diyorum ki hay kişisel gelişiminede sanada secretında tüvmene de işinedee.. de de de de... yorgunum.. tükendim sanki.. ama toplarım ben neler atlattım.. kimse farkında değil ama onların sandığından daha güçlüyüm ben.. ben biliyorum bunu.. zaten bundan sonra birtek kendime güveniyorum tek dostum benim diye kucaklıyorum kendimi.. birtek kendime yaslanıyorum ve tökezlediğimde ben tutuyorum ellerimden.. yola devam!!!! |
|
Cevap: damla damla bir günlük aynı kanepede zıplıyoruz girlhahagirlhaha happy6happy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:00 AM. |