![]() |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı:
Sevmeye devam ediyorum. Beni yaşatan tek şey o çünkü. Pişmanlık duymamak için de suçluluk telkinlerini dinliyorum sürekli y789 |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Ego (Güven) Güçlendirici + Suçluluk Duyguları 15 Temmuz 2009: 8 Saat 16 Temmuz 2009: 8 Saat 17 Temmuz 2009: 10 Saat |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu bişi sorabilir miyim ben telkinleri dinleyeli 2 hafta oldu ama aptal gibi hissediyorum kendimi ders çalışma isteği gitti eskiden böyle değildi daha değişik şeyler yaratıcı şeyler düşünürdüm şimdi bi tuhafım yani bu geçer mi diye soruyorum cevaplarsanız sevinirimhy789 |
Tek yaşatan şey o dediğin zaman kendini dar kalıplara hapsetmiş oluyorsun. Knedine birde şunu demeyi dene: Tamam hatalıyım ama geçmişte yaptığım bu hatamın şu anımı ve geleceğimi engllemesine izin vermeyeceğim. Bak o zaman tedavi sürecin nasıl hızlanıyor. Benim en nefret ettiğim kelime nedir biliyor musun? Keşke... Bana en ağır hakaretlerin yapılmasını bu kelimeyi kullanmaya 1000 kere tercih ederim. Bir zaman bende kullandım bu kelimeyi hayatımın en zor anlarıydı, mehmet o günlerimi iyi bilir. O zamanlar tanışmıştık onla ve Allah tarafından gönderildiğine inanmıştım. Anlamak istememe konusunda ne kadar kalın kafalı olduğumu bile bile ısrarla bana yardım etmek için uğraşmıştı :) Haytında ne yaparsan yap hiç bir zaman keşkelerin olmasın. Ve önemli bir durumda önce keşke deyip demeyeceğini düşün. Pişmanlık duymamak için demişsin. Bu da üstünü örtmeye çalışmadır. Yüzleşememedir. Yaptım kardeşim de. Keşke yapmasaydım demek yerine evet yaptım dediğin an daha iyi hissedeceksin inan. Çünkü arkası çorap söküğü gibi gelecek. |
|
Haklısın keşke demek hiç hoş değil. Pişmanlık duymamak için dedim de çok ciddi değildim ama. Zaten her aklıma geldiğinde hatalarım yüzüme yüzüme vuruyorum. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu 1. Bence seni yaşatan tek şey nefes alıp verebilme kabiliyetin :) 2. Yerine koyacak başka bir şey aklına gelmediği için ya da yerine bir şey koymak aklına gelmediği için tek şey sevgi diyorsun. :) 3. Yüzüne vurmak ikilemesinde vurmak tehlikeli bir kelime. Sertlik oluştırmuş. (niye bu kadar ısrarlıyım biliyor musun? Şu na sen benim daha önce geçtiğim bir yolda ilerliyorsun. Ve |
Israrla devam edicem ben de :) 1- Beni yaşatan tek şey sevgi. Biyolojik bir yaşamdan söz etmiyorum. Tabii ki yaşarım nefes ile hem de ölene kadar :D 2- Yerine koyacak başka bir şey aklıma gelmiyor doğru. Belki beni yaşatan tek şey masadır, koltuktur, elmadır vs. Ama bildiğim, hissettiğim sadece sevgi. 3- Sert söyledim zaten biraz bad45 Tek sizin yolunuzdan mı ki? Ben daha önce geçtiğim yollardan da geçiyorum tekrar tekrar. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu 1. Bence seni yaşatan tek şey nefes alıp verebilme kabiliyetin :) 2. Yerine koyacak başka bir şey aklına gelmediği için ya da yerine bir şey koymak aklına gelmediği için tek şey sevgi diyorsun. :) 3. Yüzüne vurmak ikilemesinde vurmak tehlikeli bir kelime. Sertlik oluştırmuş. Yüzüne vura vura bir zaman sonra o olaydan kaçmaya başlarsın. Şimdi senden bir şey rica etsem yapar mısın? Aynanın karşısına geç. Önce kendine bir bak sonra seni rahatsız eden yaptığını düşündüğün yanlışları hatırlayarak kafanda geçirerek tekrar bak. Rahat rahat bakabiliyor musun? O anki hislerinini yüzüne nasıl yansıdığına bak. O ifadeni kabul ediyor musun? (hangi halin daha güzel sen karar ver) Eğer bakamıyorsan rahatsızlık hissetmeyi bırakana kadar arada sırada yap bunu misal günde 2 3 kere. Önce kendi etrafında kendini hapsettiğin şeffaf naylonu bir yırt, sonra duvaralara sıra gelecek. Naylon seni dışarı, dışardakini sana gösterir ama hareket kabiliyetini engeller. Nefes almayı engeller. Aynanın karşısında nefes al önce. (niye bu kadar ısrarlıyım biliyor musun? Şu an sen benim daha önce geçtiğim bir yolda ilerliyorsun. Ve benim o zaman kurduğum yanlış cümleleri kuruyorsun.) |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu tekrar yazdım :) |
|
|
|
|
Bir daha aynaya baktığında o yüzüne yapışanı görmezsen atlatmışsın demektir. Onu görebildiğin sürece rahat değilsin. |
|
|
|
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Yav sende altı üstü bilmiyorum diyecen :D :D |
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu ölmek istiyorum :) |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu İstersen ölebilirsin. |
Hayat bir öğrenme yeridir. Bir konuyu öğretir başka bir konuya geçer. Ama öğretilerinden birini almadığın zaman tekrar tekrar aynı şeyleri yaşarsın. Bütünlemelerden kalmak gibi bir şey. diyorum ve bu son yazdığım oluyor seni rahat bırakıyorum. :) Umarım çabuk atlatırsın. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu ben süperim şu anda |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu mutlu kılar asiyahı :D şiir yazdım |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Mesajlar nasıl siliniyor? Şu üsttekini silmek istiyorum. Saçmalamışım :S |
|
|
alinti yap cevapla hizli mesaj gibi bölümlerin yaninda düzenle bölümüde var sadece gönderilen mesajlar icin gecerli ama günün birinde biri pisman olurda geri dönüsü olsun diye düsünülmüs anlasilan onlardan biride sensin bak:))) |
|
|
Az önce (3 saat önce) sızmışım. Yeni uyandım şimdi de. Böylesi daha iyi mesela. Gerçi kafam hala bi milyon ama. Kendimi iyi hissediyorum yine de. Ne tuhaf ruyalar gördüm. Yine gittim geçmişime. Henüz bir şeyler de bulamadım ama... |
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Ego (Güven) Güçlendirici + Suçluluk Duyguları 15 Temmuz 2009: 8 Saat 16 Temmuz 2009: 8 Saat 17 Temmuz 2009: 10 Saat 18 Temmuz 2009: 4 Saat |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Dalgalandım da duruldum Yine dalgalanıyorum galiba :S İki gündür tuhaflaştım. Yanlış şeyler yapmak istemiyorum. Kendimi kontrol edemiyorum. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Merhaba sevgili asiyah ve onun arkadaşları, Genel Durumum Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. İkili telkini dinlemeye devam ediyorum. Bugün 5. günüm. Bir beş gün daha dinleyeceğim. Ondan sonra diğer telkinleri de eklemeyi planlıyorum. Bugün kendimi daha enerjik hissettim. Çünkü erken uyandım. Resim yapmaya başladım. Yine bir dalgalanmaya yakalanana kadar bir şeyler yapsam iyi olur. Değişim konusunda: Henüz bir değişim hissetmiyorum. Yani böyle uçuyor gibi hissetmiyorum. Arada bir oluyor ama kalıcı olmadığı sürece değiştiğimi söyleyemem. Zaten sanırım erken onun için. Daha 5 gün oldu. Hem de sadece iki telkin müziğiyle. Artık kendim olmak istiyorum. Şimdi topluma aitmişim gibi hissediyorum. Asıl istediğim toplum bana aitmiş gibi hissetmek. Bu olana kadar bekleyeceğim. Bu arada bende acaba sosyal fobi mi var yaa? Bunda tereddüt ettim biraz. Sosyal fobi hakkında yazıları okudum biraz gerçi pek bana uymuyor, yani tam olarak değil. Ama var sanırım biraz. Ya da belki başka bir şey vardır. Bişey var ama ne bilmiyorum. RÛYALAR Yine bir sürü rûyalar gördüm. Hatırlamıyorum şimdi ama sabah hatırlıyordum. Rûyalar görmeyi çok seviyorum. Beni gerçek hayattan uzaklaştırdığı ve genelde güzel şeyler gördüğüm için kendimi rûyalarda rahat hissediyorum. Kötü rûya gördüğümde yine rûya olduğu için seviniyorum :) Geçen gün rûyamda bir arkadaşımla barıştım hatta. Güzeldi... Ama gerçek hayatta da konuşmak istiyorum onunla. Her neyse... BİR SORUN Benim bir sorunum var. Takıntı gibi bir şey. Mesela biri yemek yerken ya da sakız çiğnerken ağzından çıkardığı seslere dayanamıyorum. Aşırı sinir oluyorum. Yavaş insanlara sinir oluyorum. Bir bulaşığı iki saatte yıkadı diye arkadaşıma çok kızdım. Ve ben çıldırdım resmen. Böyle şeylere tahammül edemiyorum. Bu beni çok rahatsız ediyor. O andaki öfke halime dayanamıyorum. Bu tarz şeylerle nasıl başa çıkabilirim? Ya da bunlar neden oluyor onu nasıl öğrenebilirim? |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Ego (Güven) Güçlendirici + Suçluluk Duyguları 15 Temmuz 2009: 8 Saat 16 Temmuz 2009: 8 Saat 17 Temmuz 2009: 10 Saat 18 Temmuz 2009: 4 Saat 19 Temmuz 2009: 9 Saat |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Ego (Güven) Güçlendirici + Suçluluk Duyguları 15 Temmuz 2009: 8 Saat 16 Temmuz 2009: 8 Saat 17 Temmuz 2009: 10 Saat 18 Temmuz 2009: 4 Saat 19 Temmuz 2009: 9 Saat 20 Temmuz 2009: 12 Saat |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu asiyah1: Kendini nasıl hissediyorsun? asiyah2: Kendimi hissetmiyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 AM. |