Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   asiyah'nın zihinsel mutasyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372298-asiyahnin-zihinsel-mutasyonu.html)

asiyah 14-07-2009 09:45 PM

Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470848)
girlhaha ilahi asiyah...akşam akşam güldürdün beni...(çok cici görünüyorlardır eminim..)y789

bence devam et...music45 bu iyiye gittiğini gösteriyor...şirin gelişimlerinin devamını bekliyoruz...super

:) evet çok şekerlerdi. girlhaha

asiyah 14-07-2009 09:52 PM

Ego (Güven) Güçlendirici
12 Temmuz 2009: 10 Saat
13 Temmuz 2009: 11 Saat
14 Temmuz 2009: 13 Saat

sudem8 14-07-2009 10:31 PM

sen daha şekersinark5

asiyah 14-07-2009 11:23 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470861)
sen daha şekersinark5

utananadam sizin şekerliğiniz ttli3

ismira 15-07-2009 12:20 AM

Asiyah'cığım, suçluluk telkinini ego ile birlikte dinlemiyor musun?

asiyah 15-07-2009 01:00 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470909)
Asiyah'cığım, suçluluk telkinini ego ile birlikte dinlemiyor musun?

Hayır dusun2

sudem8 15-07-2009 01:10 AM

şekerim suçlulukla ego birlikte dinlemek gerekiyormuş..y789

asiyah 15-07-2009 01:15 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470928)
şekerim suçlulukla ego birlikte dinlemek gerekiyormuş..y789

Yaa gerçekten mi :S Ama ben sırayla dinliyceğimi sanıyordum. Napıcam şimdi? Offf :( Neden öyle yazmıyor ki.

sudem8 15-07-2009 01:18 AM

ilk bir ay suçluluk ego dinlemiştim ben daha sonra istediklerim.

asiyah 15-07-2009 01:32 AM

İkisini birlikte mi dinliycem? Yani müzikçalarda sırayla bi onu bi onu mu?

ismira 15-07-2009 01:53 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470930)
Yaa gerçekten mi :S Ama ben sırayla dinliyceğimi sanıyordum. Napıcam şimdi? Offf :( Neden öyle yazmıyor ki.

(12389 Bir sürü yerde yazıyor aslında.)

Panik yok. Suçluluk telkinini ekleyiver. Aynen dediğin gibi bir onu bir onu çalsın müzikçaların.

Bak günlüğüne not düşmenin yararları y789

asiyah 15-07-2009 02:00 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470937)
(12389 Bir sürü yerde yazıyor aslında.)

Panik yok. Suçluluk telkinini ekleyiver. Aynen dediğin gibi bir onu bir onu çalsın müzikçaların.

Bak günlüğüne not düşmenin yararları y789

Bi daha baktım ama yazmıyor rehberde :S Neyse ekliyeyim. Fazladan dinlerim yine. Çok sağolun.

yeni bir hayat 15-07-2009 07:08 AM

1 ego + 1 suçluluk ya da

2 ego + 2 suçluluk sırasıyla da dinleyebilirsin asiyah..

asiyah 15-07-2009 03:12 PM

Ego (Güven) Güçlendirici + Suçluluk Duyguları
15 Temmuz 2009: 8 Saat

serkans674 15-07-2009 04:39 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470930)

İnsan neyi nasıl anlamak isterse öyle anlarmış sende öyle anlamışın herhaly789
Kardeşlik mutasyon iyi gidiyo gibi (sewerek izliyoruz mutasyonlu diziyi amma biraz atraksiyon eksik yeşil devler,örümcek adamlar filan renk katar programa)khkh56khkh56khkh56

asiyah 16-07-2009 02:23 AM

Alıntı:

serkans674 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471035)
İnsan neyi nasıl anlamak isterse öyle anlarmış sende öyle anlamışın herhaly789
Kardeşlik mutasyon iyi gidiyo gibi (sewerek izliyoruz mutasyonlu diziyi amma biraz atraksiyon eksik yeşil devler,örümcek adamlar filan renk katar programa)khkh56khkh56khkh56

Niye sırayla dinlemeyi anlamak istiyeyim ki? dl67

Aslında söylemediğim şeyler var kardeşlik :) Mesela sırtımda kabuklanmalar olmaya başladı. Güneşe daha bir duyarlı oldum. Ayalarım daha hassaslaştı. Sanırım kertenkeleye dönüşmeme az kaldı khkh56

asiyah 16-07-2009 02:36 AM

Dün gece 3-4 saattir telkinleri dinliyordum. Uzanmış vaziyette. Bi anda bir silahı kavrayıp şakağıma dayadığımı, tetiği çektiğimi ve kurşunun beynimi delip geçtiğini hayal ettim. Ve her ayrıntıyı neredeyse hissederek hayal ettim bunu. Yani silahın soğukluğunu dahi hissettim başımda. Bunu tamamen isteğim dışında hayal ettim. Telkinler yüzünden olabilir mi? Ya gerçekten böyle bir şey yaptırırsa bana?

asiyah 16-07-2009 03:01 AM

Acaba ben psikopat mıyım? belki de bir sorun vardır bilmediğim? Korkuyorum

serkans674 16-07-2009 03:01 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471139)
Dün gece 3-4 saattir telkinleri dinliyordum. Uzanmış vaziyette. Bi anda bir silahı kavrayıp şakağıma dayadığımı, tetiği çektiğimi ve kurşunun beynimi delip geçtiğini hayal ettim. Ve her ayrıntıyı neredeyse hissederek hayal ettim bunu. Yani silahın soğukluğunu dahi hissettim başımda. Bunu tamamen isteğim dışında hayal ettim. Telkinler yüzünden olabilir mi? Ya gerçekten böyle bir şey yaptırırsa bana?

Yok daha neler artık gerçi sen bu suçluluk duygularını dinlemeyi abartıp mutasyona uğradığından olabilirmusic45khkh56
Telkinlerden olduğunu zannetmiyorum kardeşlik benimde başıma gelmişti 5 sene evvel bıçakla ekmek doğrarken bi an bıçağın elimi kestiği hayali canlandı gözümde bir canım acıdı tarifsiz, kesilse o kadar acımazdı yani.O zamandan beri bişey doğramaya korkar oldum.Hem benzeri bikaç şey daha olmuştu gerçek gibi hayal etmek bence çok kafaya takma ama bunların olduğu zamanlar anti depresan kullandığım zamandı eğer sende kullanıyosan onlardan olabilir.

asiyah 16-07-2009 03:04 AM

Alıntı:

serkans674 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471145)
Yok daha neler artık gerçi sen bu suçluluk duygularını dinlemeyi abartıp mutasyona uğradığından olabilirmusic45khkh56
Telkinlerden olduğunu zannetmiyorum kardeşlik benimde başıma gelmişti 5 sene evvel bıçakla ekmek doğrarken bi an bıçağın elimi kestiği hayali canlandı gözümde bir canım acıdı tarifsiz, kesilse o kadar acımazdı yani.O zamandan beri bişey doğramaya korkar oldum.Hem benzeri bikaç şey daha olmuştu gerçek gibi hayal etmek bence çok kafaya takma ama bunların olduğu zamanlar anti depresan kullandığım zamandı eğer sende kullanıyosan onlardan olabilir.

Anlıyorum ama ben antidepresan kullanmıyorum ki. Neden böyle oluyor acaba?

serkans674 16-07-2009 03:15 AM

Walla kardeşlik ben fikrimi söyledimde yanlış yönlendirmede yapmak istemem şimdi hassas konu ama kafaya takma derim bi sefer olmuş bişey için kafa patlatılmaz hem bu kadar iyi imgeleme yapıyosan başka bişeyler imgelemeye çalış bari kuşlar ağaçlar börtü böcük filan hatta mutant arkadaşlarınıda topla, toplu bi imgeleme seansı yapın khkh56
neyse ben kopuyorum iyi geceler ,normal hayaller, tatlı tatlı rüyalar diliyorum sana

asiyah 16-07-2009 03:25 AM

Alıntı:

serkans674 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471150)
Walla kardeşlik ben fikrimi söyledimde yanlış yönlendirmede yapmak istemem şimdi hassas konu ama kafaya takma derim bi sefer olmuş bişey için kafa patlatılmaz hem bu kadar iyi imgeleme yapıyosan başka bişeyler imgelemeye çalış bari kuşlar ağaçlar börtü böcük filan hatta mutant arkadaşlarınıda topla, toplu bi imgeleme seansı yapın khkh56
neyse ben kopuyorum iyi geceler ,normal hayaller, tatlı tatlı rüyalar diliyorum sana

Ya kardeşlik teşekkür ederim. Kafaya taktım. Tedirgin oldum :S Annemi istiyorum.
İyi geceler. Güle güle. Sevgiler...

asiyah 16-07-2009 04:52 AM

Ağlamak istiyorum. Çok hem de. Bugüne kadar sahip olmayı istediğim, hayal ettiğim hiçbir şeyi elde edemedim. Tutkuyla hayal ettiğim hiçbir şeyi... Hep vasat olanına sahip oldum. Neden böyle oldu bilmiyorum. Ama hala değiştirme şansım var sanırım. Ağlamak istiyorum. Canım çok yanıyor. Kendimi eksik hissediyorum. Anlatamıyorum.

zivzy 16-07-2009 10:23 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471139)

Kısa süredir forumda bulunmama rağmen forumun birçok bölümünü inceledim.. Telkinlerin etkileri üzerine de pek çok şey okudum..

Rahat ol.. Anladığım kadarıyla bilinçaltında bir takım değişimler olduğu için gel-gitler yaşıyor olabilirsin.. Telkinlerin etkisi olabilir, olsa bile bunlar geçici.. .. Bu gibi şeyleri fazla kafana takma.. Herşey daha güzel olacak inş.. emin ol.. smileydance

Bu arada günlüğünü takipteyiz.. şimdilik.. t678

Belgin ∞ 16-07-2009 10:40 AM

Canım benim suçluluk duygularını yeni dinlemeye başladın, bunların olması çok normal.

Sana bir örnek veriyim isim vermeden. Forumdan çok sevdiğim bir dostla seminerde görüştük, ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyorlar. Annesi ara ara ziyaretine geliyormuş, telkinleri dinlediği günlerine rast gelmiş ve içinde bir korku. Ya annemi gece kalkıp öldürürsem!!! O kadar sevmesine ve kendi davet etmesine rağmen bu korkuyla yerinden sıçramış ne oluyor diye. Ve sonunda çocukken annesinin kendisi yüzünden ölümden döndüğünü bulmuş yaptığı çalışmalarda. Yani suçluluk duygusu bilinçaltında telkinle açığa çıkmış.

Şimdi bu gibi durumlarda, hayattan vazgeçmek yerine kendini beslemen gerekiyor. Bak forumumuzda yüzlerce olumlama adına yazılmış mesajlarımız var. Eskiden çok dururduk bu konu üzerinde, ama artık işin kolayına kaçılıyor anladığım kadarıyla.

Kendini eksik hissetmen bastırdığın duygularından kaynaklanıyor muhtemelen. Ama canım benim değişim öyle beklemekle olmuyor. Forumda çoğumuz hep bir şeylerle yüzleşerek değişimi deneyimledik. Sen kendinden ne kadar uzaksın ki, tabancanın soğukluğunu hissettiriyorsun kendine? ark5 Yaklaş kendine, değişimin başlıyor, sevgiyle kabul et içindeki her şeyi. Öfkeni, nefretini, sevgini... Kabul et kendini ve kendine de ilet bu sözlerini.

Devir suçlama değil, çözüm bulma devri.
Yeni hayatına hoşgeldin.

Sevgiler.

asiyah 16-07-2009 02:04 PM

Alıntı:

zivzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471158)
Kısa süredir forumda bulunmama rağmen forumun birçok bölümünü inceledim.. Telkinlerin etkileri üzerine de pek çok şey okudum..

Rahat ol.. Anladığım kadarıyla bilinçaltında bir takım değişimler olduğu için gel-gitler yaşıyor olabilirsin.. Telkinlerin etkisi olabilir, olsa bile bunlar geçici.. .. Bu gibi şeyleri fazla kafana takma.. Herşey daha güzel olacak inş.. emin ol.. smileydance

Bu arada günlüğünü takipteyiz.. şimdilik.. t678

Umarım öyledir. Çok teşekkür ederim. Bekliyorum güzellikleri smil56 hasar almadan atlatırsam iyi y789

asiyah 16-07-2009 02:11 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471162)
Canım benim suçluluk duygularını yeni dinlemeye başladın, bunların olması çok normal.

Sana bir örnek veriyim isim vermeden. Forumdan çok sevdiğim bir dostla seminerde görüştük, ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyorlar. Annesi ara ara ziyaretine geliyormuş, telkinleri dinlediği günlerine rast gelmiş ve içinde bir korku. Ya annemi gece kalkıp öldürürsem!!! O kadar sevmesine ve kendi davet etmesine rağmen bu korkuyla yerinden sıçramış ne oluyor diye. Ve sonunda çocukken annesinin kendisi yüzünden ölümden döndüğünü bulmuş yaptığı çalışmalarda. Yani suçluluk duygusu bilinçaltında telkinle açığa çıkmış.

Şimdi bu gibi durumlarda, hayattan vazgeçmek yerine kendini beslemen gerekiyor. Bak forumumuzda yüzlerce olumlama adına yazılmış mesajlarımız var. Eskiden çok dururduk bu konu üzerinde, ama artık işin kolayına kaçılıyor anladığım kadarıyla.

Kendini eksik hissetmen bastırdığın duygularından kaynaklanıyor muhtemelen. Ama canım benim değişim öyle beklemekle olmuyor. Forumda çoğumuz hep bir şeylerle yüzleşerek değişimi deneyimledik. Sen kendinden ne kadar uzaksın ki, tabancanın soğukluğunu hissettiriyorsun kendine? ark5 Yaklaş kendine, değişimin başlıyor, sevgiyle kabul et içindeki her şeyi. Öfkeni, nefretini, sevgini... Kabul et kendini ve kendine de ilet bu sözlerini.

Devir suçlama değil, çözüm bulma devri.
Yeni hayatına hoşgeldin.

Sevgiler.

Demek benim de psikopatik sorunlarım var y789 Henüz anlamıyorum olanı biteni. Forumu biraz daha okuduktan sonra daha iyi anlıycam.

Bir müsamaha gösterebilmeyi öğrensem kendime.... o zaman daha kolay olacak her şey.
Çözümleri de bulucam yakında. Arıyorum henüz.

sudem8 16-07-2009 02:18 PM

asiyahçım sana az önce ikO0i nokta yaptım ki sorma sen mutlu ol diye...girlhaha

asiyah 16-07-2009 02:19 PM

Ruyamı anlatmak istiyorum:

Zamanda yolculuk ediyordum. Lisedeki ilk günüme geldim. Okul binasının dışında duvarın arkasına saklanıp bekledim. Servis aracı geldi. Binanın önünde durdu ve içindeki öğrenciler inmeye başladı. İçlerinden biri bendim. Yani asiyah'nın lisedeki ilk hali. Onu görünce duvarın arkasından çıkıp hemen onun yanına gittim. "Merhaba" dedim. Gülümsedi "merhaba" dedi. "Beni tanıdın mı" dedim. Tanıyamadı. Ama yine benimle gülümseyerek konuşmaya devam etti (tanımadığım ama konuştuğum insanlara yaptığım gibi aynı). Okulun içine girdik.
Ve ruyamdaki asiyah gerçekten benim lisedeki ilk günkü halimdi. Kıyafetim, saçlarım, boyum vs. Ve indiğim servis aracı da gerçekteki servis aracımdı. Ve şimdiki asiyah 6 yıl önceki asiyah ile konuştu. Çok güzel bir duyguydu.

asiyah 16-07-2009 02:20 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471195)
asiyahçım sana az önce ikO0i nokta yaptım ki sorma sen mutlu ol diye...girlhaha

ne kadar tatlısın yaa tam bir meleksin :) O0 Çok teşekkür ederim.

sudem8 16-07-2009 02:22 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471196)

Zamanda yolculuk ediyordum. Lisedeki ilk günüme geldim. Okul binasının dışında duvarın arkasına saklanıp bekledim. Servis aracı geldi. Binanın önünde durdu ve içindeki öğrenciler inmeye başladı. İçlerinden biri bendim. Yani asiyah'nın lisedeki ilk hali. Onu görünce duvarın arkasından çıkıp hemen onun yanına gittim. "Merhaba" dedim. Gülümsedi "merhaba" dedi. "Beni tanıdın mı" dedim. Tanıyamadı. Ama yine benimle gülümseyerek konuşmaya devam etti (tanımadığım ama konuştuğum insanlara yaptığım gibi aynı). Okulun içine girdik.
Ve ruyamdaki asiyah gerçekten benim lisedeki ilk günkü halimdi. Kıyafetim, saçlarım, boyum vs. Ve indiğim servis aracı da gerçekteki servis aracımdı. Ve şimdiki asiyah 6 yıl önceki asiyah ile konuştu. Çok güzel bir duyguydu.

güzelim bu çok güzel bir gelişme işte ikisi birleşip tek olduğu zaman seyreyle gümbürtüyü hatta çocukluğunda katılacak buna onları kucaklayıp bir olduğun zaman muhteşem olur...çok sevindim...smil56

asiyah 16-07-2009 04:40 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471198)
güzelim bu çok güzel bir gelişme işte ikisi birleşip tek olduğu zaman seyreyle gümbürtüyü hatta çocukluğunda katılacak buna onları kucaklayıp bir olduğun zaman muhteşem olur...çok sevindim...smil56

haha nasıl yaa?y789

sudem8 16-07-2009 05:12 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471208)
haha nasıl yaa?y789

senin o zamaanlarda düşünbakalım affedemediğin takılı kalan birşeyler var mı onları düşün affedemediklerini bağışla.kendini de bağışla...sonra çocukluğuna git düşün hayaline çocukluğunla kucaklaş...içindeki çocuğu yaşat onu mutlu et...ben bu yaşta bazen çocukça davranırım anneme...y789çocuklarla oynarım...bunun gibi ama önce kendini affet ve affedemediklerini...O0

asiyah 16-07-2009 05:51 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471217)
senin o zamaanlarda düşünbakalım affedemediğin takılı kalan birşeyler var mı onları düşün affedemediklerini bağışla.kendini de bağışla...sonra çocukluğuna git düşün hayaline çocukluğunla kucaklaş...içindeki çocuğu yaşat onu mutlu et...ben bu yaşta bazen çocukça davranırım anneme...y789çocuklarla oynarım...bunun gibi ama önce kendini affet ve affedemediklerini...O0

O zamanlarda affedemediğim ne var bilmiyorum ki? Nasıl buluyorsunuz bunu? Geçmişimi genelde pek düşünmüyorum. sadece güzel anıları hatırlıyorum. Hem ben hala çocuğum. Yaşımı küçültücem mahkemeye başvurup y789 olmuyor böyle

zivzy 16-07-2009 06:38 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471196)

DAha bu rüyalar filan ne:) o lisedeki asiyah'ı alıp, onunla beraber ilkokuldaki asiyah'ın yanına gideceksiniz.. :) ohoo daha neler neler hazırlıklı ol:)

Bende buna benzer yani geçmişimle alakalı bir rüya görmüştüm, paylaşayım.. Rüyamda üniv. hazırlıkta iken konuştuğum ve konuşurken bir takım sorunlar yaşadığım arkadaşımı gördüm.. Üstelik o arkadaşımla 4 yıldır hiç görüşmüyoruz.. nerdedir.. nasıldır.. hiç bilmiyorum.. ben rüyamda o arkadaşımla çok rahat konuştum.. çok keyifliydi.. ve ben şöyle bi etki olduğunu düşünüyorum.. geçmişte o arkadaşımla konuşurken bi takım sıkıntılar yaşadığım için bilinçaltım devreye girdi ve o kötü anıları iyiye çevirdi.. bilmiyorum artık belkide böyle yorumlamak istediğim için yorumluyorum.

Rüya yorumlamak çok farklı bir konu.. İşin ehli olmak lazım.. Çünkü rüyayı nasıl yorumlarsak öyle zuhur eder. O yüzden rüyaları güvenilir kişilere anlatın deniliyor. Bizler rüya yorumlayacak seviyede değiliz. Ben sadece olası ihtimaller üzerine acaba mı ki diye düşünüyorum dolayısıyla senin rüyanla da alakalı belki okulun ilk günü çekingenlik gibi veya buna benzer bir hal olduysa, bilinçaltı devreye girmiş olabilir. Bilemiyorum artık..

Rüyan hayrolur inşallah.. Yaw bu arada senin günlüğün ne kadar güncel öyle.. geliyorum.. gidiyorum senin günlüğünü hep ana sayfada görüyroum..

Nyse kaçtım.. 956k

asiyah 17-07-2009 12:23 AM

Alıntı:

zivzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471231)
DAha bu rüyalar filan ne:) o lisedeki asiyah'ı alıp, onunla beraber ilkokuldaki asiyah'ın yanına gideceksiniz.. :) ohoo daha neler neler hazırlıklı ol:)

Bende buna benzer yani geçmişimle alakalı bir rüya görmüştüm, paylaşayım.. Rüyamda üniv. hazırlıkta iken konuştuğum ve konuşurken bir takım sorunlar yaşadığım arkadaşımı gördüm.. Üstelik o arkadaşımla 4 yıldır hiç görüşmüyoruz.. nerdedir.. nasıldır.. hiç bilmiyorum.. ben rüyamda o arkadaşımla çok rahat konuştum.. çok keyifliydi.. ve ben şöyle bi etki olduğunu düşünüyorum.. geçmişte o arkadaşımla konuşurken bi takım sıkıntılar yaşadığım için bilinçaltım devreye girdi ve o kötü anıları iyiye çevirdi.. bilmiyorum artık belkide böyle yorumlamak istediğim için yorumluyorum.

Rüya yorumlamak çok farklı bir konu.. İşin ehli olmak lazım.. Çünkü rüyayı nasıl yorumlarsak öyle zuhur eder. O yüzden rüyaları güvenilir kişilere anlatın deniliyor. Bizler rüya yorumlayacak seviyede değiliz. Ben sadece olası ihtimaller üzerine acaba mı ki diye düşünüyorum dolayısıyla senin rüyanla da alakalı belki okulun ilk günü çekingenlik gibi veya buna benzer bir hal olduysa, bilinçaltı devreye girmiş olabilir. Bilemiyorum artık..

Rüyan hayrolur inşallah.. Yaw bu arada senin günlüğün ne kadar güncel öyle.. geliyorum.. gidiyorum senin günlüğünü hep ana sayfada görüyroum..

Nyse kaçtım.. 956k

Çok şaşırdım yazdıklarına. Demek cümbür cemaat gezicez geçmişimde. Kucaklaşıcaz sonra :)
Okul zamanı pek de çekingen değildim aslında. Bilmiyorum belki de öyleydim. Belki de bilmediğim bir şeyler oldu. Yani yaşarken de farkına varmadığım. Neyse bulucaz yakında...

Günlüğüm güncel çünkü ben hala hayattayım.

asiyah 17-07-2009 02:35 AM

Ego (Güven) Güçlendirici + Suçluluk Duyguları
15 Temmuz 2009: 8 Saat
16 Temmuz 2009: 8 Saat

asiyah 17-07-2009 02:42 AM

Sevdiğin şeylerin değerini ancak onu kaybettikten sonra mı anlamak zorundasın illa? Belki de ona sahipken, onu sevmekle çok meşgul olduğundan değerini anlamaya vaktin olmuyordur.

Yine de seviyorum... aşık olmanın da ötesinde.

asiyah 17-07-2009 02:46 AM

Ne kadar uzağım tanrıdan ve onun bana gönderdiklerinden - sevdiklerimden... En iyi yaptığım şey, en çok ihtiyacım olduğu zamanda en çok ihtiyaç duyduklarımdan uzak olmak. Neden yapıyorum bunu hala?

_EliF_ 17-07-2009 04:49 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471310)
Sevdiğin şeylerin değerini ancak onu kaybettikten sonra mı anlamak zorundasın illa? Belki de ona sahipken, onu sevmekle çok meşgul olduğundan değerini anlamaya vaktin olmuyordur.

Yine de seviyorum... aşık olmanın da ötesinde.

Kelimelerinin yerini değiştirecek olursak bence değerini bildiğin için sevmişsindir.
Su akar yolunu bulur derler ya, bence yapmadığın için pişman olduğun şeyleri o zaman yapsaydın yine aynı sonuç olurdu. Ama bahane bu sefer farklı olurdu.
Yaşam çok garip bir şey. Sana bir şeyler öğretiyor sürekli. Öğrenmenin yaşı yoktur kavramı aslında çok geniş.
Sevmeye devam et ama pişmanlık duyma. Adı üstünde geçmiş.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 PM.