![]() |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Daha sonra tekrar yazıcam. Şimdilik biraz karışık duygular içindeyim. yazabildiğim kadar yazıyorum. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu iyi olucaksin rabbim yardimcin olsun |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Çok teşekkür ederim. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Sizi seviyorum sevgili forum üyeleri. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. İki gündür varlar. İçimdeki kötü düşünceler dışarı çıkıyor. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı:
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu khkh56 yok besin :D ne besini anlamadım khkh56 Alıntı:
|
http://img90.imageshack.us/img90/1706/boeket2nh0.gif |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Değişmem gerektiğini biliyorum. Hala tam olarak düzelmiş olduğumu söyleyemem. Hala çalışıyorum. Ama çok yakında (tahmin ediyorum en fazla 3 ay içinde) çok güzel olacağıma inanıyorum. Hissediyorum bunu. Arınma yapmaya da başlıyorum yakında :) İçim kıpır kıpır aslında. Bazı pürüzler var hayatımda. Kordonu kesmem gerekenler var. Ama tam olarak emin olmak istiyorum önce. Dua ediyorum Allah'a içimdeki kötü duyguları alsın diye. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu hallo:) farkinda olmasanda cici bir hanimsin unutma olurmu |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu :) çok incesin kral |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Hala kendimi mutlu, huzurlu ve de özel hissediyorum. Sanırım artık dalgalanmalar yok :) |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Tatlim gelismelere cok sevindim.hepimiz atlattik ilk baslarda dalgalanmalari...bak simdi mutluyuz |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu EVET Sudem abla. Çok güzel. Söylediğin kitapları da aldım ve okudum. su anda esyalarımı topluyorum: Daha sonra seninle konuşmak istediklerim var. umarım dinleriz birbirimizi :) çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaa. çok mutluyum |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Asiyah nasılsın..? Herşey yolundadır inşallah..? Selam ve sevgilerimi gönderiyorum :) |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu evet her şey çok güzel. tek sorun internete giremiyor olmam :( sizleri ve siteyi çok özlüyorum. |
cok bekletme olurmugirlhaha |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu herkese merhaba, yine internetle ilgili problemlerden dolayı giremiyorum siteye. çok üzülüyorum bunun için ama en kısa zamanda çözücem ve tekrar buraya yazmaya başlıycam. çünkü hepinizi çoooooooook özlüyorum. ve sizleri çoooook seviyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben süperim. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Herkese merhabaaaaaa!!! :) Sizleri seviyorum. Mutluluk peşimi bırakmıyor bu telkinler sayesinde. Her gün dinliyorum. Hatta bu aralar Sosyal Fobiyi ve Topluluk Karşısında Konuşma telkinlerini de dinliyorum çünkü fark ettim ki topluluk karşısında konuşmaya başlayınca kalbim küt küt atıyor yanakların kızarıyor ve vücut ısım artıyor. Ama her şeye rağmen kendimi iyi hissediyorum. herkese büyük teşekkür borçluyum |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Hoşgeldiniz efenim,şükür kavuşturana:) Mutluluğunuz daim olsun..sevincli |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorum. sevgimden çıkan pozitif enerjim hepinize güzellikler ve mutluluklar enjekte etsin |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Mutlusun; mutluyum...mutluyuz ... girlhaha girlhaha girlhaha Ne güzellll girlhaha |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu seni tebrik ederim asiyah once tespit etmissin seni rahatsiz eden seyleri onlara cozum aramissin cogunu basarmissin,bendede ayni sorunlar vardi hatta telefonumun sesini kisip,zilimi idirirdim,yorgan yastik elimde tv kumandasi,zaten kimse beni dinlemiyorduki, arkamdan konusacaklar nasil olsa,bu dunyada yanlizim nasil olsa,anam babam bile beni anlamiyor butun bunlar beni daha kotu hasta etmisti,yanlizligimda beni iyilestirmiyordu simdi yanliz degil bir suru tanimasamda arkadasim var ,onlar beni anliyorlar onlar sizlersiniz ve bugune kadar ihmal ettigim ailem,cocuklarim,esim ve arkadaslarim ,komsularim var kendinize iy bakin |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 PM. |