Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   asiyah'nın zihinsel mutasyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372298-asiyahnin-zihinsel-mutasyonu.html)

asiyah 08-09-2009 04:08 PM

Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

Daha sonra tekrar yazıcam. Şimdilik biraz karışık duygular içindeyim. yazabildiğim kadar yazıyorum.

blue jaloon 08-09-2009 08:31 PM

iyi olucaksin rabbim yardimcin olsun

asiyah 09-09-2009 06:21 PM

Çok teşekkür ederim.

asiyah 10-09-2009 09:15 PM

Sizi seviyorum sevgili forum üyeleri.

asiyah 12-09-2009 02:05 PM

Yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. İki gündür varlar. İçimdeki kötü düşünceler dışarı çıkıyor.

blue jaloon 12-09-2009 02:14 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475980)
Yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. İki gündür varlar. İçimdeki kötü düşünceler dışarı çıkıyor.

aldigin besin degerlerinden olmasinkhkh56

asiyah 12-09-2009 02:52 PM

khkh56 yok besin :D ne besini anlamadım khkh56

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475982)
aldigin besin degerlerinden olmasinkhkh56

Işıldayan Safir 12-09-2009 04:06 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475772)
Sizi seviyorum sevgili forum üyeleri.

bizde seni seviyoruz balam y789

http://img90.imageshack.us/img90/1706/boeket2nh0.gif

asiyah 14-09-2009 09:00 PM

Değişmem gerektiğini biliyorum. Hala tam olarak düzelmiş olduğumu söyleyemem. Hala çalışıyorum. Ama çok yakında (tahmin ediyorum en fazla 3 ay içinde) çok güzel olacağıma inanıyorum. Hissediyorum bunu. Arınma yapmaya da başlıyorum yakında :) İçim kıpır kıpır aslında. Bazı pürüzler var hayatımda. Kordonu kesmem gerekenler var. Ama tam olarak emin olmak istiyorum önce. Dua ediyorum Allah'a içimdeki kötü duyguları alsın diye.

blue jaloon 14-09-2009 09:02 PM

hallo:)
farkinda olmasanda cici bir hanimsin unutma olurmu

asiyah 14-09-2009 09:09 PM

:) çok incesin kral

asiyah 23-09-2009 01:32 AM

Hala kendimi mutlu, huzurlu ve de özel hissediyorum. Sanırım artık dalgalanmalar yok :)

sudem8 23-09-2009 10:43 AM

Tatlim gelismelere cok sevindim.hepimiz atlattik ilk baslarda dalgalanmalari...bak simdi mutluyuz

asiyah 23-09-2009 04:03 PM

EVET Sudem abla. Çok güzel. Söylediğin kitapları da aldım ve okudum. su anda esyalarımı topluyorum: Daha sonra seninle konuşmak istediklerim var. umarım dinleriz birbirimizi :) çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaa. çok mutluyum

zivzy 25-09-2009 10:39 PM

Asiyah nasılsın..?

Herşey yolundadır inşallah..?

Selam ve sevgilerimi gönderiyorum :)

asiyah 09-10-2009 06:02 PM

evet her şey çok güzel. tek sorun internete giremiyor olmam :( sizleri ve siteyi çok özlüyorum.

blue jaloon 10-10-2009 02:03 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528431)
evet her şey çok güzel. tek sorun internete giremiyor olmam :( sizleri ve siteyi çok özlüyorum.

sen iyi olda internete elbet birgün kavusursun
cok bekletme olurmugirlhaha

asiyah 26-10-2009 01:08 PM

herkese merhaba,
yine internetle ilgili problemlerden dolayı giremiyorum siteye. çok üzülüyorum bunun için ama en kısa zamanda çözücem ve tekrar buraya yazmaya başlıycam. çünkü hepinizi çoooooooook özlüyorum. ve sizleri çoooook seviyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben süperim.

asiyah 27-10-2009 10:59 PM

Herkese merhabaaaaaa!!! :)

Sizleri seviyorum. Mutluluk peşimi bırakmıyor bu telkinler sayesinde. Her gün dinliyorum. Hatta bu aralar Sosyal Fobiyi ve Topluluk Karşısında Konuşma telkinlerini de dinliyorum çünkü fark ettim ki topluluk karşısında konuşmaya başlayınca kalbim küt küt atıyor yanakların kızarıyor ve vücut ısım artıyor. Ama her şeye rağmen kendimi iyi hissediyorum.

herkese büyük teşekkür borçluyum

yeni bir hayat 27-10-2009 11:04 PM

Hoşgeldiniz efenim,şükür kavuşturana:)

Mutluluğunuz daim olsun..sevincli

asiyah 28-10-2009 01:19 AM

çok teşekkür ederim
sizleri çok seviyorum. sevgimden çıkan pozitif enerjim hepinize güzellikler ve mutluluklar enjekte etsin

fgceker 30-11-2009 03:23 PM

Mutlusun; mutluyum...mutluyuz ... girlhaha girlhaha girlhaha

Ne güzellll girlhaha

derya hanim 30-11-2009 04:08 PM

seni tebrik ederim asiyah once tespit etmissin seni rahatsiz eden seyleri onlara cozum aramissin cogunu basarmissin,bendede ayni sorunlar vardi hatta telefonumun sesini kisip,zilimi idirirdim,yorgan yastik elimde tv kumandasi,zaten kimse beni dinlemiyorduki, arkamdan konusacaklar nasil olsa,bu dunyada yanlizim nasil olsa,anam babam bile beni anlamiyor butun bunlar beni daha kotu hasta etmisti,yanlizligimda beni iyilestirmiyordu simdi yanliz degil bir suru tanimasamda arkadasim var ,onlar beni anliyorlar onlar sizlersiniz ve bugune kadar ihmal ettigim ailem,cocuklarim,esim ve arkadaslarim ,komsularim var kendinize iy bakin

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 PM.