Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   asiyah'nın zihinsel mutasyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372298-asiyahnin-zihinsel-mutasyonu.html)

sudem8 04-08-2009 12:52 AM

Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

y789ne oldu yine güzel kız yine karamsarlığa düşmüşsün..bad45.hala dalgalanma olmasın...ben de kaç gündür kötüydüm yeni düzeliyorum.takılma artık bu kadar, herşeyin vakti zamanı var.hiç birşey zorla olmaz.actionsmile

sudem8 04-08-2009 01:08 AM

http://enferparadis.free.fr/s_f_01_10198_01_01.gifhttp://enferparadis.free.fr/s_f_01_10198_01_01.gifhttp://enferparadis.free.fr/s_f_01_10198_01_01.gifAsiyah'a öpücükler.ark5çok özledim...kiss3kiss3kiss3

asiyah 04-08-2009 02:29 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473334)
y789ne oldu yine güzel kız yine karamsarlığa düşmüşsün..bad45.hala dalgalanma olmasın...ben de kaç gündür kötüydüm yeni düzeliyorum.takılma artık bu kadar, herşeyin vakti zamanı var.hiç birşey zorla olmaz.actionsmile

Ben hep kötüyüm. Kirli bir kalbim var benim. Kötü. Dalgalanma değil bu benim özüm. Kötü bir insan oldum ben artık.

sudem8 04-08-2009 02:55 AM

güzelim senin kalbin kötü olsa, bu forumda ne işin var? sen bir meleksin... ayrıca çok değerlisin.forumun en cici kızlarındansın...sonra neye göre kötüsün?kime göre kötüsün? niye kendini suçluyorsun?

inanmak istemeyişinin nedeni ne ?korkutan ne seni?inanarak mutlu olmaktan mı çekiniyorsun acaba?lütfen bu soruları sor.bunların cevabı sana gelecektir.lütfen kendini suçlama sen benim için çok değerlisin unutmaagl34

asiyah 04-08-2009 05:14 AM

yooo hiç de öyle değilim. benim içimde şeytan var. lanetli bir şeytan. nefret ediyorum kendimden. kendime göre kötüyüm. yani daha önce olan bana göre kötüyüm. insanların kötülüğünü istiyorum. herkesi öldürmek istiyorum.

yok hiç cevap yok bende. sadece anlamsız havada asılı kalan sorular var. ruhsuz bir insanım işte. ne yapsam boş. hiç hoş değil bence.

Işıldayan Safir 04-08-2009 05:14 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473350)
yooo hiç de öyle değilim. benim içimde şeytan var. lanetli bir şeytan. nefret ediyorum kendimden. kendime göre kötüyüm. yani daha önce olan bana göre kötüyüm. insanların kötülüğünü istiyorum. herkesi öldürmek istiyorum.

yok hiç cevap yok bende. sadece anlamsız havada asılı kalan sorular var. ruhsuz bir insanım işte. ne yapsam boş. hiç hoş değil bence.

ağla2ağla2bu kadar karamsar olmamalısın canım insanların kötülüğünü düşünmen bile bi ruhun olduğu anlamına geliry789 yapman gereken böyle düşünmek yerini ruhunu iyileştirmeye çalışmak:zpzp:
seni seviyorum-özür dilerim-lütfen beni affet-teşekkür ederimcilgin897

asiyah 05-08-2009 09:45 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473397)
ağla2ağla2bu kadar karamsar olmamalısın canım insanların kötülüğünü düşünmen bile bi ruhun olduğu anlamına geliry789 yapman gereken böyle düşünmek yerini ruhunu iyileştirmeye çalışmak:zpzp:
seni seviyorum-özür dilerim-lütfen beni affet-teşekkür ederimcilgin897

Ay böyle ruhu ben alır ateşte yakarım. cızır cızır... yağlı da zaten :D

Haklısın WamPiReLLa kardeş, çok karamsarım. Ruhumu iyileştirmeye çalışıyorum da yanlış yerden işe başlıyorum galiba. Sistem çökmek üzere :P

asiyah 06-08-2009 11:56 AM

Odamın duvarlarını kırmızıya boyattım. Kan kırmızı. Skarlet. Çok güzel oldu :)

asiyah 07-08-2009 01:06 AM

yorgunum ben tökezlemekten
en kötü ihtimali gerçeğe çevirmekten
aklımın oyunu bu, sahici değil
bilirim çok saçma ama elimde değil

asiyah 08-08-2009 12:26 AM

bugün kafama gardrop düştü. alnımda kocaman bir yumurta var şimdi. şişlik yani. canım çok yanıyor. gerçi annem buz koydu. başlarda bukalemun görünümüne sahiptim. buzdan sonra daha çok antilopa benzer oldum.

Işıldayan Safir 08-08-2009 12:41 AM

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ağla2

sudem8 08-08-2009 02:26 AM

geçmiş olsun güzelim8977

asiyah 08-08-2009 01:41 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473742)
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ağla2

teşekkür ederim. dikkat ediyorum işte elimden geldiğince girlhaha

asiyah 08-08-2009 01:41 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473747)
geçmiş olsun güzelim8977

teşekkür ederim ablacım

blue jaloon 09-08-2009 10:04 PM

Alıntı:

ne yaparsan yap kendinden kacamicaksin dönüp dolasip yine kendine geliceksin
biraz zaman ver acelesi yok dimi daha cokk günlerin var allahin izniyle bunlari asicaksin
hele takil biraz bosver üzme kendini
bugünü tarihe yaz kamil hakliymis diceksin:))

gülpor 10-08-2009 06:35 PM

Alıntı:

asiyahçım slm kardeşş,yukarda yazdıklarını okudum dakahvesmiley,pek bi tanıdık geldi yazdıklarıngirlhaha,2o yaşındayken bende günlüğüme böyle şeyler yazardım yahuurt67...aklıma geldi şimdii,eski günlerağla2

canım senin yazdıklarını okuyunca garip ama ,hani yazdıklarınla tezat12389,senin çok iyi bir kız olduğunu düşündüm,kişisel gelişimin adına güzellikler yaşayacağına inanıyorum,sevgilersung66

asiyah 13-08-2009 06:00 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473882)
ne yaparsan yap kendinden kacamicaksin dönüp dolasip yine kendine geliceksin
biraz zaman ver acelesi yok dimi daha cokk günlerin var allahin izniyle bunlari asicaksin
hele takil biraz bosver üzme kendini
bugünü tarihe yaz kamil hakliymis diceksin:))

haklısın. bekliycem mecbur.

asiyah 13-08-2009 06:02 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473981)
asiyahçım slm kardeşş,yukarda yazdıklarını okudum dakahvesmiley,pek bi tanıdık geldi yazdıklarıngirlhaha,2o yaşındayken bende günlüğüme böyle şeyler yazardım yahuurt67...aklıma geldi şimdii,eski günlerağla2

canım senin yazdıklarını okuyunca garip ama ,hani yazdıklarınla tezat12389,senin çok iyi bir kız olduğunu düşündüm,kişisel gelişimin adına güzellikler yaşayacağına inanıyorum,sevgilersung66

Benim çok iyi bi kız olmam gerekiyor, değilim henüz. Ama ya dalgalanma yaşıyorum (sanmıyorum) ya da depresyona düştüm. Ben böyle değilim. Hiç tanıdık gelmiyorum kendime zaten.

asiyah 13-08-2009 06:04 PM

Alnım mor ve bir iki kesik var. Kabuk olmuş yaralar. Yaraların kenarları yeşil gibi olmuş. Yani yüzüm yara bere morluk içinde. Sağolsun ablam da bu halde yüzüme bakıp: "Yüzün renk kartelası gibi olmuş." dedi... Gel de moralini yükselt y789

asiyah 13-08-2009 10:45 PM

İki haftadır telkinlerden bir dakika bile dinlemiyorum. İki haftadır kendime cehennem azabı yaşatıyorum. Tek kendime de değil, çevremdeki herkese! Ama hala umudum var. Neyse ki o var... Sizce bir psikiyatriste görünmeli miyim? Buna yanıt verirseniz çok sevinirim. Çok önemli benim için.

yeni bir hayat 13-08-2009 11:25 PM

asiyah'cım,dalgalanma sürecini mi atlatamadın ,neden böyle hissediyorsun?..

Ya da psikiyatriste görünecek kadar önemli bir sorun mu yaşıyorsun?..

Bazen insan çok sıkılır,önüne geleni yıkıp geçmek ister.bana da olur arada,ama eskiye göre daha az tabii.bazen boşvermek lazım,olumlu düşünmek lazım..Hiçbirşey bu kadar kendini yıpratmaya değmez canım..

asiyah 13-08-2009 11:47 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474326)
asiyah'cım,dalgalanma sürecini mi atlatamadın ,neden böyle hissediyorsun?..

Ya da psikiyatriste görünecek kadar önemli bir sorun mu yaşıyorsun?..

Bazen insan çok sıkılır,önüne geleni yıkıp geçmek ister.bana da olur arada,ama eskiye göre daha az tabii.bazen boşvermek lazım,olumlu düşünmek lazım..Hiçbirşey bu kadar kendini yıpratmaya değmez canım..

Merhaba sevgili yeni bir hayat,

Ne olduğunu bilmiyorum. Sadece bir şeylerin yanlış ve ters olduğunu biliyorum. Dalgalanma, depresyon... artık adı her neyse.

Tam bir boşvermişliğin içindeyim. Kendimi çok çaresiz, çok mutsuz, dünyaya çok fazla hissediyorum. Birçok şeyden kendimi sorumlu tutuyorum. Sürekli sinirliyim. Eskiden enerji dolu olurdum hep. Neşeli ve gülerdim her zaman. Herkesi severdim. Herkes de beni severdi. Şimdi herkesten nefret ediyorum. Herkesi fazlalık olarak görüyorum. Kendim de dahil buna. Ve insanlara sinirli sinirli cevap veriyorum. Bazen küfür ediyorum. Ha bir de çooook kararsız oldum. Karar verme konusunda çok iyiydim ama şimdi zırt pırt fikir değiştiriyorum. Bir türlü son kararı veremiyorum. Bu yüzden bazı konularda askıdayım şimdi. Onun dışında bir iki şey daha var. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Herkesten mümkün olduğunca uzağa kaçmak istiyorum ama tabii bu mümkün değil benim için. Farkında olmadığım daha fazla şey varsa bilmiyorum.

asiyah 14-08-2009 03:14 AM

Eğer biliyorsanız, yaşadıysanız üstte yazdıklarımı, bana da ne olduğunu söyler misiniz lütfen? Acil durum

asiyah 14-08-2009 11:27 PM

Her yer karanlık pür nur o mevki
Magrip mi yoksa makber mi ya rab?

Kabrin çiçekten bir türbe olmuş
Dönmüş o türbe bir haclegaha
Magrip mi yoksaaaaaaaa makber mi yaaaaaaaaaaaaaa raaaaaaaaaaaaaaab

yeni bir hayat 14-08-2009 11:40 PM

son ruh halin devam mı ediyor asiyah'cım..makberi düşünecek kadar..

asiyah 15-08-2009 12:05 AM

Makberi daha yeni düşünüyorum. bu demek oluyor ki son ruh halimden sıyrılmaya başlıyorum. şükürler olsun. kendimi öncekinden iyi hissediyorum. aslında bu içimdekileri döktükten sonra oldu. yani bir rahatlama geldi üzerime. karışık biraz. tam anlatamıyorum.

asiyah 16-08-2009 12:35 AM

ben aile üyelerini sevmiyorum. sadece aile mantığını sevdiğim için ailemi seviyorum. bireyleri sevmiyorum.

asiyah 16-08-2009 02:27 AM

Ben sorunlu bir insanım.

asiyah 17-08-2009 09:56 PM

sudem ablanın söylediği kitaplar hala gelmedi. sipariş verdiğim yer yüz yıl geçti gönderemedi. iptal ettirdim. bugün başka bir yerden sipariş verdim. bakalım o kaç günde gelecek... bir şeyler kitaplara ulaşmamı engelliyor galiba. ya da benim olumsuz enerjim taa oralara kadar gidiyor da aksilik çıkarıyor :)

suzzy 17-08-2009 10:38 PM

sudemin önerdiği kitaplar nelerdir asiyahcım....12389

merak ettim...dusun2

asiyah 18-08-2009 12:23 AM

Bir tanesi Zero Limit
Diğeri de Kuantum ile alakalı bir kitap.

blue jaloon 18-08-2009 12:52 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474755)
sudem ablanın söylediği kitaplar hala gelmedi. sipariş verdiğim yer yüz yıl geçti gönderemedi. iptal ettirdim. bugün başka bir yerden sipariş verdim. bakalım o kaç günde gelecek... bir şeyler kitaplara ulaşmamı engelliyor galiba. ya da benim olumsuz enerjim taa oralara kadar gidiyor da aksilik çıkarıyor :)

yüz yilmi gecti
sen baya yasli olmalisiny789

benvarım 19-08-2009 04:00 AM

asiyah;Makberi daha yeni düşünüyorum. bu demek oluyor ki son ruh halimden sıyrılmaya başlıyorum. şükürler olsun. kendimi öncekinden iyi hissediyorum. aslında bu içimdekileri döktükten sonra oldu. yani bir rahatlama geldi üzerime. karışık biraz. tam anlatamıyorum.

asiyahçım merhaba tatlım girlhaha farkında değilsin ama cümlelerin değişiyor zamanla şükürler olsun kendimi iyi hissediyorum demişsin guitar
şükürler olsunu hayatının içine almışsın işte buna çok sevindim k8908

bi kağıt al eline veya buraya günlüğüne şükredebildiklerini yaz tek tek.. bak ne kadar huzurlu hissediceksin kendini o zaman,hafiflemiş O0

burası tesadüf değildi,harekete geçmen için bi işaretti belkide sana..
haydi toparlan artık 956k günlüğünü yazdığın ilk günlerdeki gibi madde madde yaz..
seni seviyoruz yalnız değilsin.. önce Tanrı yanında sonra site ailesi unutma sakın tatlım uy897

sevgiyle actionsmile

asiyah 07-09-2009 02:09 AM

ben de mi bir sorun var acaba

asiyah 08-09-2009 01:11 AM

Merhaba,

Uzun zamandır yazamıyorum. Giremiyorum siteye. Pek evde olmuyorum da. Özledim ama burayı çok.

asiyah 08-09-2009 01:13 AM

Kendimi Allah'a yakın hissediyorum. Birçok şey okudum şimdiye kadar. Her şey güzel gidiyor. Sadece biraz sıkılmaya başladım.

asiyah 08-09-2009 01:15 AM

bu ne kocaman facebook yazısı?

yeni bir hayat 08-09-2009 01:26 AM

Hoşgeldin canım,özlettin kendini..ark5

Ramazan ayı dolu geçiyor sanırım..Onun için gözükmüyorsun.

hakikaten bu ne büyük bir yazı böyle,sanırım senin günlüğüne özel girlhaha

asiyah 08-09-2009 04:01 PM

Teşekkür ederim yeni bir hayat. Hoşbuldum.
Evet dediğin gibi dolu geçiyor. Az kaldı. Bir ay sonra rahatım :)

asiyah 08-09-2009 04:07 PM

Bakalım neler değişmiş şimdiye kadar...

1- 9 kilo fazlam var.
Kilolardan kurtuluyorum. Kilo verme telkinini dinlememe rağmen. Artık sadece 4 kiloluk bir fazlalığım kaldı. Onu da telkinle vericem galiba :)
2- Ders çalışmıyorum.
Şu aralar ders çalışmıyorum. Çünkü çalışmaya gerek yok şimdilik. Dersler başlayınca ben de çalışmaya başlayacağım inşallah.
3- Kimseyle görüşmüyorum.
Sevdiğim/sevmediğim herkesle görüşüyorum :)
4- Anne-babama saygısız davranıyorum
----
5- Aksi, aşağılayıcı bir tarzım var.
Yok yaa o kadar da kötü değilim şimdi.
6- Arkadaşlarıma birer böceklermiş gibi davranıyorum ve onları tersliyorum.
Gayet saygılı davranıyorum. Eğer onlar kaba bir şey derse susup ortamı terk ediyorum.
7- Düzensiz besleniyorum.
Beslenme konusunda gayet iyi ve hafif hissediyorum kendimi. Dün yediğim cipsi saymazsak tabii.
8- Dağınık ve savrukum.
Bu zaten çözüldü.
9- Sevgilimi yerden yere vurup aşağılıyorum. Onu kırıyorum ve ona çok kötü davranıyorum. Ona önem vermiyorum.
Bu çok uzun bir konu. Bu konuda kendimi çok farklı hissediyorum. Benim hayatımı değiştiren insan olduğu için ona artık kendi rızam ile önem vermiyorum. Çünkü benim bütün problemli hallerim ondan kaynaklanıyormuş da haberim yokmuş.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:05 PM.