![]() |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu y789ne oldu yine güzel kız yine karamsarlığa düşmüşsün..bad45.hala dalgalanma olmasın...ben de kaç gündür kötüydüm yeni düzeliyorum.takılma artık bu kadar, herşeyin vakti zamanı var.hiç birşey zorla olmaz.actionsmile |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu http://enferparadis.free.fr/s_f_01_10198_01_01.gifhttp://enferparadis.free.fr/s_f_01_10198_01_01.gifhttp://enferparadis.free.fr/s_f_01_10198_01_01.gifAsiyah'a öpücükler.ark5çok özledim...kiss3kiss3kiss3 |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı:
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu güzelim senin kalbin kötü olsa, bu forumda ne işin var? sen bir meleksin... ayrıca çok değerlisin.forumun en cici kızlarındansın...sonra neye göre kötüsün?kime göre kötüsün? niye kendini suçluyorsun? inanmak istemeyişinin nedeni ne ?korkutan ne seni?inanarak mutlu olmaktan mı çekiniyorsun acaba?lütfen bu soruları sor.bunların cevabı sana gelecektir.lütfen kendini suçlama sen benim için çok değerlisin unutmaagl34 |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu yooo hiç de öyle değilim. benim içimde şeytan var. lanetli bir şeytan. nefret ediyorum kendimden. kendime göre kötüyüm. yani daha önce olan bana göre kötüyüm. insanların kötülüğünü istiyorum. herkesi öldürmek istiyorum. yok hiç cevap yok bende. sadece anlamsız havada asılı kalan sorular var. ruhsuz bir insanım işte. ne yapsam boş. hiç hoş değil bence. |
seni seviyorum-özür dilerim-lütfen beni affet-teşekkür ederimcilgin897 |
Haklısın WamPiReLLa kardeş, çok karamsarım. Ruhumu iyileştirmeye çalışıyorum da yanlış yerden işe başlıyorum galiba. Sistem çökmek üzere :P |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Odamın duvarlarını kırmızıya boyattım. Kan kırmızı. Skarlet. Çok güzel oldu :) |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu yorgunum ben tökezlemekten en kötü ihtimali gerçeğe çevirmekten aklımın oyunu bu, sahici değil bilirim çok saçma ama elimde değil |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu bugün kafama gardrop düştü. alnımda kocaman bir yumurta var şimdi. şişlik yani. canım çok yanıyor. gerçi annem buz koydu. başlarda bukalemun görünümüne sahiptim. buzdan sonra daha çok antilopa benzer oldum. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ağla2 |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu geçmiş olsun güzelim8977 |
|
|
biraz zaman ver acelesi yok dimi daha cokk günlerin var allahin izniyle bunlari asicaksin hele takil biraz bosver üzme kendini bugünü tarihe yaz kamil hakliymis diceksin:)) |
canım senin yazdıklarını okuyunca garip ama ,hani yazdıklarınla tezat12389,senin çok iyi bir kız olduğunu düşündüm,kişisel gelişimin adına güzellikler yaşayacağına inanıyorum,sevgilersung66 |
|
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alnım mor ve bir iki kesik var. Kabuk olmuş yaralar. Yaraların kenarları yeşil gibi olmuş. Yani yüzüm yara bere morluk içinde. Sağolsun ablam da bu halde yüzüme bakıp: "Yüzün renk kartelası gibi olmuş." dedi... Gel de moralini yükselt y789 |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu İki haftadır telkinlerden bir dakika bile dinlemiyorum. İki haftadır kendime cehennem azabı yaşatıyorum. Tek kendime de değil, çevremdeki herkese! Ama hala umudum var. Neyse ki o var... Sizce bir psikiyatriste görünmeli miyim? Buna yanıt verirseniz çok sevinirim. Çok önemli benim için. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu asiyah'cım,dalgalanma sürecini mi atlatamadın ,neden böyle hissediyorsun?.. Ya da psikiyatriste görünecek kadar önemli bir sorun mu yaşıyorsun?.. Bazen insan çok sıkılır,önüne geleni yıkıp geçmek ister.bana da olur arada,ama eskiye göre daha az tabii.bazen boşvermek lazım,olumlu düşünmek lazım..Hiçbirşey bu kadar kendini yıpratmaya değmez canım.. |
Ne olduğunu bilmiyorum. Sadece bir şeylerin yanlış ve ters olduğunu biliyorum. Dalgalanma, depresyon... artık adı her neyse. Tam bir boşvermişliğin içindeyim. Kendimi çok çaresiz, çok mutsuz, dünyaya çok fazla hissediyorum. Birçok şeyden kendimi sorumlu tutuyorum. Sürekli sinirliyim. Eskiden enerji dolu olurdum hep. Neşeli ve gülerdim her zaman. Herkesi severdim. Herkes de beni severdi. Şimdi herkesten nefret ediyorum. Herkesi fazlalık olarak görüyorum. Kendim de dahil buna. Ve insanlara sinirli sinirli cevap veriyorum. Bazen küfür ediyorum. Ha bir de çooook kararsız oldum. Karar verme konusunda çok iyiydim ama şimdi zırt pırt fikir değiştiriyorum. Bir türlü son kararı veremiyorum. Bu yüzden bazı konularda askıdayım şimdi. Onun dışında bir iki şey daha var. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Herkesten mümkün olduğunca uzağa kaçmak istiyorum ama tabii bu mümkün değil benim için. Farkında olmadığım daha fazla şey varsa bilmiyorum. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Eğer biliyorsanız, yaşadıysanız üstte yazdıklarımı, bana da ne olduğunu söyler misiniz lütfen? Acil durum |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Her yer karanlık pür nur o mevki Magrip mi yoksa makber mi ya rab? Kabrin çiçekten bir türbe olmuş Dönmüş o türbe bir haclegaha Magrip mi yoksaaaaaaaa makber mi yaaaaaaaaaaaaaa raaaaaaaaaaaaaaab |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu son ruh halin devam mı ediyor asiyah'cım..makberi düşünecek kadar.. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Makberi daha yeni düşünüyorum. bu demek oluyor ki son ruh halimden sıyrılmaya başlıyorum. şükürler olsun. kendimi öncekinden iyi hissediyorum. aslında bu içimdekileri döktükten sonra oldu. yani bir rahatlama geldi üzerime. karışık biraz. tam anlatamıyorum. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu ben aile üyelerini sevmiyorum. sadece aile mantığını sevdiğim için ailemi seviyorum. bireyleri sevmiyorum. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Ben sorunlu bir insanım. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu sudem ablanın söylediği kitaplar hala gelmedi. sipariş verdiğim yer yüz yıl geçti gönderemedi. iptal ettirdim. bugün başka bir yerden sipariş verdim. bakalım o kaç günde gelecek... bir şeyler kitaplara ulaşmamı engelliyor galiba. ya da benim olumsuz enerjim taa oralara kadar gidiyor da aksilik çıkarıyor :) |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu sudemin önerdiği kitaplar nelerdir asiyahcım....12389 merak ettim...dusun2 |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Bir tanesi Zero Limit Diğeri de Kuantum ile alakalı bir kitap. |
sen baya yasli olmalisiny789 |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu asiyah;Makberi daha yeni düşünüyorum. bu demek oluyor ki son ruh halimden sıyrılmaya başlıyorum. şükürler olsun. kendimi öncekinden iyi hissediyorum. aslında bu içimdekileri döktükten sonra oldu. yani bir rahatlama geldi üzerime. karışık biraz. tam anlatamıyorum. asiyahçım merhaba tatlım girlhaha farkında değilsin ama cümlelerin değişiyor zamanla şükürler olsun kendimi iyi hissediyorum demişsin guitar şükürler olsunu hayatının içine almışsın işte buna çok sevindim k8908 bi kağıt al eline veya buraya günlüğüne şükredebildiklerini yaz tek tek.. bak ne kadar huzurlu hissediceksin kendini o zaman,hafiflemiş O0 burası tesadüf değildi,harekete geçmen için bi işaretti belkide sana.. haydi toparlan artık 956k günlüğünü yazdığın ilk günlerdeki gibi madde madde yaz.. seni seviyoruz yalnız değilsin.. önce Tanrı yanında sonra site ailesi unutma sakın tatlım uy897 sevgiyle actionsmile |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu ben de mi bir sorun var acaba |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Merhaba, Uzun zamandır yazamıyorum. Giremiyorum siteye. Pek evde olmuyorum da. Özledim ama burayı çok. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Kendimi Allah'a yakın hissediyorum. Birçok şey okudum şimdiye kadar. Her şey güzel gidiyor. Sadece biraz sıkılmaya başladım. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu bu ne kocaman facebook yazısı? |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Hoşgeldin canım,özlettin kendini..ark5 Ramazan ayı dolu geçiyor sanırım..Onun için gözükmüyorsun. hakikaten bu ne büyük bir yazı böyle,sanırım senin günlüğüne özel girlhaha |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Teşekkür ederim yeni bir hayat. Hoşbuldum. Evet dediğin gibi dolu geçiyor. Az kaldı. Bir ay sonra rahatım :) |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Bakalım neler değişmiş şimdiye kadar... 1- 9 kilo fazlam var. Kilolardan kurtuluyorum. Kilo verme telkinini dinlememe rağmen. Artık sadece 4 kiloluk bir fazlalığım kaldı. Onu da telkinle vericem galiba :) 2- Ders çalışmıyorum. Şu aralar ders çalışmıyorum. Çünkü çalışmaya gerek yok şimdilik. Dersler başlayınca ben de çalışmaya başlayacağım inşallah. 3- Kimseyle görüşmüyorum. Sevdiğim/sevmediğim herkesle görüşüyorum :) 4- Anne-babama saygısız davranıyorum ---- 5- Aksi, aşağılayıcı bir tarzım var. Yok yaa o kadar da kötü değilim şimdi. 6- Arkadaşlarıma birer böceklermiş gibi davranıyorum ve onları tersliyorum. Gayet saygılı davranıyorum. Eğer onlar kaba bir şey derse susup ortamı terk ediyorum. 7- Düzensiz besleniyorum. Beslenme konusunda gayet iyi ve hafif hissediyorum kendimi. Dün yediğim cipsi saymazsak tabii. 8- Dağınık ve savrukum. Bu zaten çözüldü. 9- Sevgilimi yerden yere vurup aşağılıyorum. Onu kırıyorum ve ona çok kötü davranıyorum. Ona önem vermiyorum. Bu çok uzun bir konu. Bu konuda kendimi çok farklı hissediyorum. Benim hayatımı değiştiren insan olduğu için ona artık kendi rızam ile önem vermiyorum. Çünkü benim bütün problemli hallerim ondan kaynaklanıyormuş da haberim yokmuş. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:05 PM. |