![]() |
asiyah'nın zihinsel mutasyonu Merhaba sevgili arkadaşlar, Önce sorunlarımı yazıcam buraya. 1- 9 kilo fazlam var. 2- Ders çalışmıyorum. 3- Kimseyle görüşmüyorum. 4- Anne-babama saygısız davranıyorum 5- Aksi, aşağılayıcı bir tarzım var. 6- Arkadaşlarıma birer böceklermiş gibi davranıyorum ve onları tersliyorum. 7- Düzensiz besleniyorum. 8- Dağınık ve savrukum. 9- Sevgilimi yerden yere vurup aşağılıyorum. Onu kırıyorum ve ona çok kötü davranıyorum. Ona önem vermiyorum. 10- Kitap okumuyorum. 11- Bisiklet sürmüyorum. 12- Kardeşlerimi önemsemiyorum. 13- Dua etmiyorum. 14- Şükretmiyorum. 15- Gururlu davranıyorum. 16- Yapmam gerekenleri sürekli erteliyorum. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu haydi bismillah!...kahvesmiley |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı:
|
Sorunları tespit ettim. Çözüm yolunu da buldum: bu site işte. Şimdi de uygulama faslındayım u859 Bakalım ne kadar sürecek... |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Neler değişmiş.... 1- Bugün diyete başladım. 2- Arkadaşlarımla görüşmek için bir gün ayarladım. 3- Anne ve babamı gülümsettim. 4- Kırdığım arkadaşlarımdan özür diledim. 5- Sevgilime onu sevdiğimi söyledim. Ve yaptığı bir şey konusunda ona yetenekli olduğunu söyledim. 6- Erken uyandım ( Geç yatmama rağmen :( ) |
|
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu bende gec yattim 3.30 tr saati 4.30 erkenden uyandim havalardanmi nedir |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Günlüğün hayırlı olsun kardeş, inşallah gönlünce olur herşey956k |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. serkans674 :) çok teşekkür ederim. Sevgiler. |
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu asiyahçım hoşgeldin günlüğün hayırlı olsun bitanem..bütün bu yazdığın olumsuzlukların farkına varman bile büyük bir başarı...belli ki kendinde memnun değilsin...bu foruma girmemizin nedeni herkes çok dörtdörtlük olduğundan değildi...iyileşmeye izin verdin mi kapılar açılmaya başlıyor..senin açılmış bile...hergeçen gün kendinde daha güzel değişimler farkedeceksin..yeter ki izin ver... sank, senin kendine kızgınlığın var..önce değişime kendini affetmekle başla ben öyle başlamıştım..sonra affedemediklerini..gelişmelerini takip ederiz artık kolay gelsin..sevgiyle kal.. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu sudem8 Tam üstüne bastın! Sen söyleyince daha da bir fark ettim. Gerçekten kendime o kadar kızgınım ki. Günlük tutuyordum. Onu okudum. Bir çok yerinde yaptıklarım/davranışlarım/tepkilerim yüzümden kendime kızmışım. Ve hala tahammül edemiyorum kendime bazı konularda. Kendimi affetmeliyim... Suçluluk duygusunu dinlemeye başladım. Bir iki gündür dinliyorum. Henüz pek bir değişim fark edemedim. Ama en kısa zamanda rahatlayacağıma inanıyorum. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu teşekkür ederim serkan kardeşim. |
|
|
|
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Önemli olan bu sorunların farkında olman zaten... Ve zaten farkında olanlar bu siteyi öyle yada böyle buluyorlar... Sorunun farkına varan çözüme şimdiden ulaşmış demektir... Hepimiz seninleyiz.. Biz de bi'iz ve aynıyız.. Kolay gelsin.. |
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Dün gece sabaha kadar suçluluk telkinini dinledim. Huzursuz edici ruyalar gördüm. Bilmiyorum başka bir şeyin de etkisi olabilir. Benim sorunum aslında hareketsizlik. Yapmam gereken her şeyi biliyorum. neden yapmam gerektiğini ve nasıl yapmam gerektiğini de biliyorum. Materyallerim de var. Her şeye sahibim istediğime ulaşmak için. Ama bir eylem bir icraat yok maalesef. Bunu atlatamıyorum. Tembellik midir bu nedir bilmiyorum da. Uyuşukluk gibi... |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu |
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Redflowers'ın gözünden bir şey kaçar diye beklersen çok beklersin Sudem'cim y789 Tek resim koyarak değerli yazıları önceki sayfalarda bırakmaya çoğumuz sıcak bakmıyoruz, genelde yorumla olursa daha güzel bir görüntü oluyor hem de günlük formatından çıkmamış oluyor. Günlüklerimizi genelde gelişim süreçlerimizi yazmak için kullanırsak çok daha hoş olur. Hem şiirlerimizi yazabileceğimiz, hem resim ekleyebileceğimiz bir dolu başlık var forumumuzda :) Asiyah'cım günlüğün hayırlı olsun tatlım, şimdiye kadar gelemedim kusuruma bakma utananadam Değişimlerini izlemedeyim, sevgiyle kal. |
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Merhaba sudem8 teşekkür ederim çiçek için :) Gerçekten çok naziksin. Bu arada daha önce beni kimse bir nilüfer çiçeğine benzetmemişti :) Teşekkür ediyorum. redflowers ayrıca çok teşekkür ediyorum. Öptüm. |
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Eskiden en küçük şeyde sinirlendiğim zaman başım dönmeye başlıyor ve gözlerimin önünü göremiyordum. Yanaklarım yanmaya başlıyordu. Ama şimdi öfkemi kontrol edebildiğimi fark ettim. Genelde sevgilimle kavga ederken olurdu bu çünkü en çok onunla vakit geçiriyorum. Yani kahrımı en çok çeken insan o. Ama üç gündür onunla konusurken eskiden sinirlendiğim şeylere sinirlenmiyorum. Ve sinirlendiğim bir şey olursa eğer, hemen kendimi kontrol ediyorum ve olumlu düşünmeye yönlendiriyorum kendimi. Bir de sinirlendiğim zaman kendimi sinirlendiğim şeyden uzaklaştırıyorum. Bir süre geçtikten sonra sinirlenmiyorum çünkü. Yani öfkem tamamen gereksiz. |
Dediğin gibi sudem8 ablam, her insan özeldir. Ben de onlardan biriyim sadece. Fazladan bir şeyim yok yani Yalnız şunu söylemek istiyorum (Bu benim için bir yara). Yakınmıyorum ama lütfen yanlış anlaşılmasın. Çocukluğumdan beri yaptığım her şey yadırgandı. Hala öyle. Şu anda üniversite okuyorum ve hocalarım bile beni garipsiyor. Çok kez gitmek istedim hep uzaklara... çok uzaklara. Kimsenin beni tanımayacağı bir yere... |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu kendini nasıl kabul ettirirsen, öyle gider derler..çok doğru canım benim...önce sen kendini olduğun gibi kabul etsen..kendini affetsen..ben buyum dediğin anda herşey değişir..ben ve oğlum farklı olduğumuzu düşünürüz...büyüdüğümüz oturdumuz çevrede..arkadaşlarımla genelde farklı düşünür farklı giyinirim..yaşantımda bazen onlara göre farklı oluyor..ne düşünürsek onu yaşıyoruz ya..burcumda kova geçen bir yazı okudum..hippiler kova burcundan çıkmış genelde..oğlumla çok güldük..biraz kurallara sıradan olan yapmacık olan şeylere pek uyum sağlayamam..buranın gelenek örf adetleri vardır..bana saçma gelir çok abartılı tamamen gösterişten ibarettir..hiç birini uygulamam..oğlumla bu yönden çok uyuşuruz çünkü o nada saçma gelir...yaşıma göre arkadaşlarımla sdece bir iki defa otururum ama hiç uyuşamam..herkes koyun gibi sabit bir siyasi görüş hakim burda, sorgulamadan aynı giyim tarzı..öyle giyinmeyenleri dışlarlar..ben bu yaşta daha çok hissediyorum...ama halimden çok memnunum ben buyum dediğin anda karşındaki insanlarda sana saygı duymak zorunda kalıyor..ama kişisel gelişim için bunu söyleyemem..halen gelişme halinde hergün yeni bilgiler ekleniyor..sen oğlum yaşındasın..senden bile öğrenmem gereken şeyler var..herzaman böyle düşünürüm..hele gençlerin fikirleri benim için çok önemlidir...hiç kendini farklı görme hayatım... içinde yara olmasın..sen özelsin...s45apk |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Hihi tam beni anlattın. Tek fark burcum kova değil ve oğlum yok :))) Evet giyim tarzım, düşünce tarzım aynı senin söylediğin gibi ablacım. Kıyafetime, yaşam tarzıma, söylediklerime, inandıklarıma her şeyime söyleyecekleri bişeyleri var. Ama benim için sorun değil. Benim dayanamadığım ben de sohbet edecek birilerini istiyorum. |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu sen de haklısın, ama mutlaka sohbet edebileceğin fikirlerinin uyuşabileceği birileri çıkar hayatına..çekersin kendin gibi bir arkadaş....bak aynı yaşta olmak bile gerekmiyor..önemli olan senin düşüncelerine saygı duyan birileri olsun..benim bir arkadaşım var şükür..onun da oğlu var.hatta aynı yaştalar benimkiyle...fakat biz hiç olduğumuz yaşta hissetmiyoruz kendimizi.hemen her gün beraberiz..ortak pekçok yönümüz var..bizimle yeni tanışanlar yaşımıza inanmıyorlar.insanlar hissettiği yaşta olurlarmış çok doğru. geçen yaz kuşadasından Sökeye motorsikletin arkasında oğlumla gezdiğimi söylesem buradaki arkadaşlarım kesin bana gülerler,ama bahsettiğim arkadaş da benim kafadan.ara sıra onunla da lise öğrencisi gibi takılırız.iyi ve kötü günlerimizde hep birlikte oluyoruz.ortak zevkler ve düşünceler olunca, paylaşım da zevkli oluyor,darısı başına diyorum.sevgi ve ışıkla kal.. |
asiyah'cığım, ne olduğunu bilmediğin bu hal var ya...buna atalet deniyor. Çoğumuzun yaşadığı bir problem. Üstüne kitap yazılacak problemneseli56...Mümin Sekman bu konuda 'Kişisel Ataleti Yenmek' diye kitap yazmış, çok da güzel anlatmış ve çözüm önermiş. Yararı olabilir... Sevgiler... |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Kitap işe yaramadı... Bugünlerde hayatım çok kötü gidiyor. Anlam veremiyorum. Çok garip şeyler yaşıyorum. Gerçekten anlam veremiyorum. Söylesem kimse inanmaz, dalga geçer. Ben bile inanmıyorum neredeyse! Lütfen bana dua edin. |
|
Dalgalanmalar başlayacaktır. Azimle devam edemezsen, ilk liste daha da kabarabilir :) Çok aceleci ve zorlayıcı davranmamalısın bu sürede kendine.super |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu çok çok çok çok kolay gelsiiinn! =) ben de sıcak bir merhaba demek istedim, hoşgeldin! |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu asiyahçım nerelerdesin kuzum seni merak ediyorum.dalgalanmalar ne durumda gelişmelerini bekliyoruz...sapkal89 |
Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Hiçbir şey planladığım gibi olmuyor. Bu bir şikayet mi isyan mı ben de bilmiyorum. Tek bildiğim ne kadar boş olduğum. Hiçbir işe yaramıyorum. Kendime hiç faydam yok. Yine uyuştu beynim. Hiçbir şey yapmıyorum ya yok böyle bir şey. Bilmem, kendimi yenilemem lazım, değiştirmem lazım ama yerimde saymak bir yana geriliyorum. Zamanı 3 ay geriden takip ediyorum. Ölmek istiyorum artık. Bedenim bana bir yük gibi gelmeye başladı. Kendime bakmıyorum bile! Saçlarımı kestirmem lazım! |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 AM. |