![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudem bana gene cevap yok:( |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... soru neydi? |
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadaşlar yardım isteğim bilmem rahatsız eder mi. benim bilgisayarım çalındı.ortodonti hastasıyım.1 kuruş param yok.kendimi kasa kasa 2 kere kuantum alana zor giriş yaptım ama serberst bırakmayı hiç yapamadım. iki noktanızla yardım ederseniz sevinirim. |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... MERHABA SEVGİLİ İKİ NOKTACIMIZ SUDEM HNM BENDE BU İKİ NOKTA İŞİNİ DÜN AKŞAM DENEYİM DEDİM.HALA BAŞIM ALLAK BULAK BENİ ÇOK OLUMSUZ ETKİLEDİ.BİR KİŞİNİN ARAMASI İÇİN İSTEDİM.TABİ ARAMADI.AMA ARAYACAĞI HİSSİ YÜZÜNDEN OKADAR GERİLDİMKİ.BOYNUM SIZLAMAYA BAŞLADI..BİRŞEYLERİ YANLIŞ YAPTIM SANIRIM.dusun2 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ben de uzun bir süre forumu okuduktan sonra iki nokta olayını kavradım. tek sorunum serbest bırakamamak.. bana serbest bırakmak ile ilgili bir link verirseniz sevinirim. Anlatıldığı gibi benim için önemli olmayan konularda denemeye çalışıyorum. Ama ne olursa olsun iki nokta yaptıktan sonra o şey benim için önemli hale geliyor, merak uyandırıyor. agl34 Ama tabi gelişme gösteriyorum yavaş yavaş.. ümitliyim.. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... evet ço köenemli bir konuya değinmişsin ..önemli hale geliyor ..öenmli şeyler olmaz düşüncemizi değiştelim..zor şeyleri evren zor verir düşüncesi bizi bu hale getiriyor.evren küçük ve büyük şeylerde aynı kanunu kullanıyor.. bu sıralar bunu düşünüyorum..nacizanee.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM. |