Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

ankhca 30-01-2010 04:51 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582044)
gecmis olsun.cok sevindim fayda gordugunuze.baska islerinizde de kullanin sakin birakmayin.daha dun iki nokta yaptim.kaplicada yazlik kucuk bir evimiz var..oraya camasir makinasi goturecektik.agir nasil tasiriz diye tedirgin oldum.evdeki makinayi tasimamiz icin kim yardimci olur diye cok uzuluyordum.oglumla tasiyamayacacagimizi anladik.benim iki nokta sayesinde iki kisi yardima geldi.yani bonusuyla ben bir kisi istemistim.eve ittik.orda da iki kisi yardima geldi.evin icine kadar tasidilar.cok mutlu oldumy78996kl

Harikasınız kesinlikle devam edeceğim şimdilik ufak şeylerde deniyorum. Yeni deneyimlerim olursa gene paylaşırım. Mutluluğunuz hep sürsün.956k

azime_1 30-01-2010 09:56 PM

sudem bana gene cevap yok:(

vitamin61 30-01-2010 10:25 PM

soru neydi?

sudem8 31-01-2010 02:42 AM

Alıntı:

azime_1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582073)
sudem bana gene cevap yok:(

y789azime cevap veremedigim icin ozur dilerim.cevap bir iki cumleyle anlatilacak gibi degil daha onceki aciklamalari okursan daha iyi anlarsin.

sudem8 31-01-2010 09:42 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574717)
Sudemcim merhaba...uzun zamandır yoktun ,özledik seni...

neyse seni görmüşken ,iki nokta deneyimimden bahsedeyim...bu aralar eşimin sağlık sorunları nedeniyle ,yoğun günler geçirmekteyiz...hastaneye gittik ...eşimin sağlık sorunuyla ilgili bir test yaptırması gerekti...doktorun dediğine göre altı aydan önce sıra gelmezmiş test için...ertesi gün arabada giderken bu konu ile ilgili iki nokta yaptımm...doktor o gün gittiğimizde test için yarına gün verdi ...çünkü o gün gelicek hasta iptal etmiş...dl78

şimdi test yapıldı,e sonucu almakta uzun sürüyomuşş...fakat bizim sonucu iki gün sonra aldıksevinclinasıl olduğunu tahmin edin artık...neyse birde tedavi aşamasına geçebilsek...sevgiyleee...y789

gulporcum yeni okudum mesajini gecmis olsun esin nasil oldu?merak ettim...

ComRad3 31-01-2010 09:48 PM

arkadaşlar yardım isteğim bilmem rahatsız eder mi.

benim bilgisayarım çalındı.ortodonti hastasıyım.1 kuruş param yok.kendimi kasa kasa 2 kere kuantum alana zor giriş yaptım ama serberst bırakmayı hiç yapamadım.

iki noktanızla yardım ederseniz sevinirim.

gülpor 01-02-2010 12:53 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582173)
gulporcum yeni okudum mesajini gecmis olsun esin nasil oldu?merak ettim...

Sudemcim çok teşekkür ederim ilgine:)şu an daha iyi...

_pretty_ 01-02-2010 02:32 PM

MERHABA SEVGİLİ İKİ NOKTACIMIZ SUDEM HNM BENDE BU İKİ NOKTA İŞİNİ DÜN AKŞAM DENEYİM DEDİM.HALA BAŞIM ALLAK BULAK BENİ ÇOK OLUMSUZ ETKİLEDİ.BİR KİŞİNİN ARAMASI İÇİN İSTEDİM.TABİ ARAMADI.AMA ARAYACAĞI HİSSİ YÜZÜNDEN OKADAR GERİLDİMKİ.BOYNUM SIZLAMAYA BAŞLADI..BİRŞEYLERİ YANLIŞ YAPTIM SANIRIM.dusun2

fatamorgana 04-02-2010 01:01 AM

ben de uzun bir süre forumu okuduktan sonra iki nokta olayını kavradım. tek sorunum serbest bırakamamak..
bana serbest bırakmak ile ilgili bir link verirseniz sevinirim.
Anlatıldığı gibi benim için önemli olmayan konularda denemeye çalışıyorum. Ama ne olursa olsun iki nokta yaptıktan sonra o şey benim için önemli hale geliyor, merak uyandırıyor. agl34

Ama tabi gelişme gösteriyorum yavaş yavaş.. ümitliyim..

yüsra 08-02-2010 11:23 PM

evet ço köenemli bir konuya değinmişsin ..önemli hale geliyor ..öenmli şeyler olmaz düşüncemizi değiştelim..zor şeyleri evren zor verir düşüncesi bizi bu hale getiriyor.evren küçük ve büyük şeylerde aynı kanunu kullanıyor..

bu sıralar bunu düşünüyorum..nacizanee..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM.