Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

azime_1 12-02-2010 04:54 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:

azime_1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581065)
merhaba sudem paylaşımların için teşekkür ederim. Ben de kitabı okuyanlardanım. İlk sipariş verdiğim kitap geldiğinde daha kitabın sayfasını dahi açmadan siteden öğrendiğim iki nokta ekniği ile cddi bir mide problmi olan aradaşa uygulamıtım. Rast gele yani ama o an etki etti. O an bambaşka bir enerji hissetmiştim. Sonra bir daha bu uygulama bcerisini sergileyemedim. Kitabı okuduktan sonra iyice kafam karıştı zaten. İki nokta arasında bağ kur kelimesini hiç anlamıyorum zaten. Bağ nasıl bir bağdır. İki eli yan yana getirmiştim ben. Böyle bir şey mi yoksa zihinsel bir şey mi.Arkatip ve zaman yolculuğu ne zaman hangi durumda kullanılır. Başlıkları biraz daha açıklayabilmen mümkün mü örneklerle mesela...

bu konu ile ilgili ban cevap verecek bir hayır sahibi var mı:)

Sultan 12-02-2010 09:55 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574441)
canımya ilk noktayı bulup dileğini imgeleyip ikinci noltayı bulduğunda serbest bırakmakmıdır iki nokta tekniği yada noktaları bulmadan imgeleyip serbest bıraksak oluyormu
sevgiyle mutlu kal.y789

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574445)
yok hayatim nokta bulmak o kadar onemli degil.once niyetini belirliyorsun.sonra bunu olmus gibi hayal ediyorsun,burasi cok onemli ses,koku,goruntu,hisler o anki duyguyu sanki yasiyacaksin olmus gibi sukret,noktalara takilirsan bunlari hissedemezsin.hayal gucu cok onemli
krzm67

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574448)
canım ben onları biliyorum.sadece makrise hükmedin kitabında iki noktayı bulup yapın diyorda sizdemi öyle yapıyorsunuz diye merak ettim cevap için teşekkürler iyiki varsınız ve iyiki tekrar döndünüz....sevgiyle mutlu kalınnny789

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574452)
tabiki biliyorsunuzdur ben butun arkadaslara kolaylik olsun diye basitlestirerek yaziyorum.bizim yazilarimizi okuyup faydalansinlar diye...yoksa sizin bilmediginiz icin degil.ben iki noktayi yapmaya basladigida daha kitabi almamamistim.aldigimda da iyi ki kitabi once okumamisim daha zor gelecekti gozume.ama simdi asil ozunu yazdim pratik yapa yapa bu kaniya vardim.tabiki iki nokta bulunacak ama her arkadas oraya takiliyor asil onemli konuyu atliyor.iki nokta hissettigin icinden gelen herhangi bir yer olabilir.boyle dusunursek herkes daha kolay basarir.amacim bu.sevgiyle kal.

Alıntı:

azime_1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584301)
bu konu ile ilgili ban cevap verecek bir hayır sahibi var mı:)

canım bunlar senin için yeterli olur umarım iyiki varsınızy789

vitamin61 13-02-2010 09:37 AM

ben bu yaptıklarınızı başaramadım artık inanmıyorum ilk başlarda mutlulukla çok azimli bir şekilde denedim ama olmadıkça dileklerimi ümit ettikçe ve olmadıkça daha kötü depresyona girdim. kaç gündür yemeden içmeden kesildim hasta olcam diye çok korkuyorum belki de hasta oldum bile. kusacak gibi oluyorum yemek yiyemiyorum.

vitamin61 13-02-2010 12:11 PM

:(

_pretty_ 13-02-2010 12:13 PM

merhaba vitamin iki noktayla ilgili mi yorumların yoksa telkinlerle ilgilimi? mutsuzluğuna üzüldüm

vitamin61 13-02-2010 12:20 PM

iki noktayla ilgili...

_pretty_ 13-02-2010 12:24 PM

Anladım.Bende başaramadım iki nokta işini.İmgeleme yapıyorum.buda çok mutlu ediyor beni.istediğim şeyleri hayal ediyorum.Onları yaşıyor gibi.Beş duyumla bunuda tavsiye ederim.sevgiler.herşey gönlünce olsun...

vitamin61 13-02-2010 12:44 PM

ben hayal edip elde edemeyince daha kötü oluyorum sanki.diyorum ya yemek yiyemez oldum...

smoke 25-02-2010 02:18 PM

vitamin ben yeni üyeyim ama matrixe hükmedin başlığını ve sudenin günlüğünün tamamını okudum bunların ışığında kısıtlı bilgime dayanarak olmadığında kendini hasta hissedecek kadar düşündüğüne göre belki de serbest bırakamıyosun evrene yollayamıyosun dileğini. Tabi bu benim fikrim. Belkide iki nokta denemesinden önce kendinde de değiştirmen gereken inanç yada kırılması gereken kalıplar vardır başka yollarla kendini rahatlat zihnini boşalt.
Umarım beni yanlış anlamazsın daha ikinci mesajım ahkam kestiğimi düşünme.Belki yardımcı olurum umuduyla cevap verdim.

vitamin61 25-02-2010 05:05 PM

estağfurullah canım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM.