![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
bu konu ile ilgili ban cevap verecek bir hayır sahibi var mı:) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ben bu yaptıklarınızı başaramadım artık inanmıyorum ilk başlarda mutlulukla çok azimli bir şekilde denedim ama olmadıkça dileklerimi ümit ettikçe ve olmadıkça daha kötü depresyona girdim. kaç gündür yemeden içmeden kesildim hasta olcam diye çok korkuyorum belki de hasta oldum bile. kusacak gibi oluyorum yemek yiyemiyorum. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... :( |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... merhaba vitamin iki noktayla ilgili mi yorumların yoksa telkinlerle ilgilimi? mutsuzluğuna üzüldüm |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... iki noktayla ilgili... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Anladım.Bende başaramadım iki nokta işini.İmgeleme yapıyorum.buda çok mutlu ediyor beni.istediğim şeyleri hayal ediyorum.Onları yaşıyor gibi.Beş duyumla bunuda tavsiye ederim.sevgiler.herşey gönlünce olsun... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ben hayal edip elde edemeyince daha kötü oluyorum sanki.diyorum ya yemek yiyemez oldum... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... vitamin ben yeni üyeyim ama matrixe hükmedin başlığını ve sudenin günlüğünün tamamını okudum bunların ışığında kısıtlı bilgime dayanarak olmadığında kendini hasta hissedecek kadar düşündüğüne göre belki de serbest bırakamıyosun evrene yollayamıyosun dileğini. Tabi bu benim fikrim. Belkide iki nokta denemesinden önce kendinde de değiştirmen gereken inanç yada kırılması gereken kalıplar vardır başka yollarla kendini rahatlat zihnini boşalt. Umarım beni yanlış anlamazsın daha ikinci mesajım ahkam kestiğimi düşünme.Belki yardımcı olurum umuduyla cevap verdim. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... estağfurullah canım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM. |