Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

yesmos 30-12-2009 12:46 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:

momismyhope Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576554)
Geçen hafta yeğenim bizdeydi elektrik kesildi.Ona da 2 nokta tekniğini öğrettim.Elektriklerin gelmesi için bu tekniği kullandı.
Sonuç:Elektrikler geldi.idea3smil56
Gerçekten ufak isteklerden başlayın.Mutlaka sonuç alırsınız.

yaaa bunu ben neden yapamıyorum ki :((((

azime_1 24-01-2010 02:23 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467544)
1-niyetini belirle 2-iki noktayı belirle önce sağ elinle birinci nokta sonra ikinci nokta 3-iki nokta arasında bağ kur.4-niyetini oluş haline getir. 5-gerektiğinde arketipleri ve zaman yolculuğunu kullan 6-tamamen serbest bırak..son basamak çok önemli serbest bırakıp bırakmadıını anlamak için,sık aralıklarla bakayım oldu mu? merak ediyorsan belliki bırakmamışsın.Gerçek bir serbest bırakma; rahat bir umursamazlık halini getirir.Bırakmadıysanız hala o isteği arzuyu serbest bırakmamışsınızdır.Her uygulamadan sonra unutun gitsin...bütün arzular ondan özgürleştiğinde gerçekleşir.serbest bırakmak bütün arzulardan özgürleşmek için, bir basamak.serbest bırakmak arzudan uzaklaşmak değil,arzudan özgürleşmektir bunu unutmayalım...

merhaba sudem paylaşımların için teşekkür ederim. Ben de kitabı okuyanlardanım. İlk sipariş verdiğim kitap geldiğinde daha kitabın sayfasını dahi açmadan siteden öğrendiğim iki nokta ekniği ile cddi bir mide problmi olan aradaşa uygulamıtım. Rast gele yani ama o an etki etti. O an bambaşka bir enerji hissetmiştim. Sonra bir daha bu uygulama bcerisini sergileyemedim. Kitabı okuduktan sonra iyice kafam karıştı zaten. İki nokta arasında bağ kur kelimesini hiç anlamıyorum zaten. Bağ nasıl bir bağdır. İki eli yan yana getirmiştim ben. Böyle bir şey mi yoksa zihinsel bir şey mi.Arkatip ve zaman yolculuğu ne zaman hangi durumda kullanılır. Başlıkları biraz daha açıklayabilmen mümkün mü örneklerle mesela...

azime_1 28-01-2010 02:52 PM

cevap yok muO0agl34

MuminOKAN 28-01-2010 03:08 PM

http://depositfiles.com/files/q8vl1i25h
seminerde kullanıdığım bir slayt, umarım yardımcı olur :)
sapkal89

armoni111 28-01-2010 03:59 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581742)
http://depositfiles.com/files/q8vl1i25h
seminerde kullanıdığım bir slayt, umarım yardımcı olur :)
sapkal89

teşekkürler muminokan indiriyorum şimdi

doris 28-01-2010 04:22 PM

güzel bir slayt olmus emeğinize sağlık

sudem8 30-01-2010 04:09 PM

y789arkadaslar uzun suredir sizlerden ayri kaldim yazamadim.yeni eve tasindim.cok mutluyum.darisi hepinizin basina...hersey uyum icinde sadece bilgisayar eksigim var.ne istersem oluyor.cok sukur.iki bilgisayarimda tamirde.heralde yeni bir laptop almam gerekiyor.kahvesmileysizleri cok ozledim.iki nokta deneyimlerim sayesinde cok mucizeler yasadim.ayrintilari yazarim.hpm2sevgiyle kalin.

ankhca 30-01-2010 04:18 PM

Hoş geldiniz sudem sizin adınıza çok sevindim siz yokken deneyimlerinizden çok faydalandığımı belirtmek isterim çok teşekkür ederim yeni deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Bende kısa bir deneyimimi paylaşmak istiyorum bunda payınız çok olduğu için sayfanıza yazıyorum umarım yanlışlığım yoktur.
Benim bacaklarımda bir sorun var geceleri bazan yatarken yatamaz şekilde ağrır sabaha kadar yatırmazdı. Yatmadan önce deneyimlerinizi okumuştum ağrıdan yatağın içinde dönüp duruyordum. Sonra dedim iki noktayı deneyeceğim yaptım iki dizimde denedim ve inanırmısınız o anda geçti yoktu ağrı nerdeyse 1 hafta oluyor ağrı yok inanamıyorum bel fıtığı için bile gittim doktora mükemmel bir yöntem çok teşekkürler.

sudem8 30-01-2010 04:37 PM

gecmis olsun.cok sevindim fayda gordugunuze.baska islerinizde de kullanin sakin birakmayin.daha dun iki nokta yaptim.kaplicada yazlik kucuk bir evimiz var..oraya camasir makinasi goturecektik.agir nasil tasiriz diye tedirgin oldum.evdeki makinayi tasimamiz icin kim yardimci olur diye cok uzuluyordum.oglumla tasiyamayacacagimizi anladik.benim iki nokta sayesinde iki kisi yardima geldi.yani bonusuyla ben bir kisi istemistim.eve ittik.orda da iki kisi yardima geldi.evin icine kadar tasidilar.cok mutlu oldumy78996kl

Sultan 30-01-2010 04:41 PM

taşınmana çok sevindim ve tekrar hoş geldiny789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:53 PM.