![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... cevap yok muO0agl34 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... http://depositfiles.com/files/q8vl1i25h seminerde kullanıdığım bir slayt, umarım yardımcı olur :) sapkal89 |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... güzel bir slayt olmus emeğinize sağlık |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789arkadaslar uzun suredir sizlerden ayri kaldim yazamadim.yeni eve tasindim.cok mutluyum.darisi hepinizin basina...hersey uyum icinde sadece bilgisayar eksigim var.ne istersem oluyor.cok sukur.iki bilgisayarimda tamirde.heralde yeni bir laptop almam gerekiyor.kahvesmileysizleri cok ozledim.iki nokta deneyimlerim sayesinde cok mucizeler yasadim.ayrintilari yazarim.hpm2sevgiyle kalin. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Hoş geldiniz sudem sizin adınıza çok sevindim siz yokken deneyimlerinizden çok faydalandığımı belirtmek isterim çok teşekkür ederim yeni deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Bende kısa bir deneyimimi paylaşmak istiyorum bunda payınız çok olduğu için sayfanıza yazıyorum umarım yanlışlığım yoktur. Benim bacaklarımda bir sorun var geceleri bazan yatarken yatamaz şekilde ağrır sabaha kadar yatırmazdı. Yatmadan önce deneyimlerinizi okumuştum ağrıdan yatağın içinde dönüp duruyordum. Sonra dedim iki noktayı deneyeceğim yaptım iki dizimde denedim ve inanırmısınız o anda geçti yoktu ağrı nerdeyse 1 hafta oluyor ağrı yok inanamıyorum bel fıtığı için bile gittim doktora mükemmel bir yöntem çok teşekkürler. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... gecmis olsun.cok sevindim fayda gordugunuze.baska islerinizde de kullanin sakin birakmayin.daha dun iki nokta yaptim.kaplicada yazlik kucuk bir evimiz var..oraya camasir makinasi goturecektik.agir nasil tasiriz diye tedirgin oldum.evdeki makinayi tasimamiz icin kim yardimci olur diye cok uzuluyordum.oglumla tasiyamayacacagimizi anladik.benim iki nokta sayesinde iki kisi yardima geldi.yani bonusuyla ben bir kisi istemistim.eve ittik.orda da iki kisi yardima geldi.evin icine kadar tasidilar.cok mutlu oldumy78996kl |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... taşınmana çok sevindim ve tekrar hoş geldiny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:53 PM. |