Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

sudem8 18-12-2009 03:17 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

hpm2arkadaslar gozunuzde buyutmenize gerek yok herkes yapabilir .zaten bunu biz her zaman yapiyoruz.yaradanimiza birsey isterken dua etmiyormuyuz?once niyetimizi belirliyoruz.bir nokta simdiki durumumuz bir nokta olmasini istedigimiz niyeti olmus haliyle gorebilmek,duyabilmek hissedebilmek.yani olmus gibi hayal etmek.hissettigin sevinci o an yasamak.sesi duymak.agzinda o tadi duymak.kokuyu hissetmek.hayalini zorlamak imgelemek.sonra unutmak.duada oyledir olacak mi diye merak edip durursaniz olmaz.tam bu artik olmaycak diye herseyden vazgectiginiz anda oluverir.hepimizin bsina gelmistir.iste bu anda da niyet cok onenmli olacagina gercekten inanirsaniz oluyor.basit islerde deneyin ilk once.oldugu zaman size bir guven geliyor.hepsine olacak gozuyle bakarak yapiyorsunuz.y789noktalar onemli degil.onlara takilmayin herhangi hayali kafanizd da belirleybilirsiniz.onemli olan niyet ve imgeleme ve serbest birakma..kolay gelsin bundan sonra basardiklarinizi yazin bekliyorumyrl78

Sultan 18-12-2009 03:23 PM

canımya ilk noktayı bulup dileğini imgeleyip ikinci noltayı bulduğunda serbest bırakmakmıdır iki nokta tekniği yada noktaları bulmadan imgeleyip serbest bıraksak oluyormu
sevgiyle mutlu kal.y789

momismyhope 18-12-2009 03:25 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574438)
y789hemen yaptim merak etme kucuk bir kiz bebek gordum.girlhaha

Ciddimisin inanayımmı gerçekten happy6

sudem8 18-12-2009 03:32 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574441)
canımya ilk noktayı bulup dileğini imgeleyip ikinci noltayı bulduğunda serbest bırakmakmıdır iki nokta tekniği yada noktaları bulmadan imgeleyip serbest bıraksak oluyormu
sevgiyle mutlu kal.y789

yok hayatim nokta bulmak o kadar onemli degil.once niyetini belirliyorsun.sonra bunu olmus gibi hayal ediyorsun,burasi cok onemli ses,koku,goruntu,hisler o anki duyguyu sanki yasiyacaksin olmus gibi sukret,noktalara takilirsan bunlari hissedemezsin.hayal gucu cok onemli
krzm67

sudem8 18-12-2009 03:36 PM

Alıntı:

momismyhope Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574442)
Ciddimisin inanayımmı gerçekten happy6

O0tabiki ALLAH bilir ama nedense oyle hissettim iki nokta yaparken.
sen kendinde yapabilirsin.kucaginda bebek mis gibi kokusunu duy.onu besledigini o anki yasayacagin mutlulugu hisset ve olmus gibi sukret.art56art56

momismyhope 18-12-2009 03:41 PM

Tamam canım şimdi deneyeceğim çok teşekkürler.

Kızım olacak evet buna inanıyorum.Bu müjdeyi duyduğumda seninle

paylaşacağım.

2 nokta arasındaki yolculuğunuzda ışığınızidea3 sizi hiç bırakmsın.
Sevgiler...

Sultan 18-12-2009 03:44 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574445)
yok hayatim nokta bulmak o kadar onemli degil.once niyetini belirliyorsun.sonra bunu olmus gibi hayal ediyorsun,burasi cok onemli ses,koku,goruntu,hisler o anki duyguyu sanki yasiyacaksin olmus gibi sukret,noktalara takilirsan bunlari hissedemezsin.hayal gucu cok onemli
krzm67

canım ben onları biliyorum.sadece makrise hükmedin kitabında iki noktayı bulup yapın diyorda sizdemi öyle yapıyorsunuz diye merak ettim cevap için teşekkürler iyiki varsınız ve iyiki tekrar döndünüz....sevgiyle mutlu kalınnny789

momismyhope 18-12-2009 03:55 PM

Sevgili sudem
az önce konsantrasyonumu toplayıp,Şu anımı ve olmak istedğim anım yani anne olduğum anı hayal ettim.Özellikle bebeğimi emziriken gözlerim doldu.
Çok teşekkür ederim sudem.Işıkla kal canım.Bu konuda takibimde artık 25889

sudem8 18-12-2009 03:58 PM

sizlere ornek olsun diye yaziyorum oglum sinawa girmeden once haber verir.diyelim ekonomi dersi sinawi.niyet ederim oglumun bu sinawda basarili olmasi icin.istedigi notu almasi icin.hatta yazarim bazen niyetimi cunku yazmanin gucune inaniyorum.o an oglumu sinawda sorulari yanitlarken hayal ederim.ciktiktan sonra bana telefon acip,annecim cok iyi gitti.hic zorlanmadim.dedigini sevincli bir sekilde beni aradigini imgelerim ve sukrederim olmus gibi en sonunda.noktalara cok takilmayin

sudem8 18-12-2009 04:10 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574448)
canım ben onları biliyorum.sadece makrise hükmedin kitabında iki noktayı bulup yapın diyorda sizdemi öyle yapıyorsunuz diye merak ettim cevap için teşekkürler iyiki varsınız ve iyiki tekrar döndünüz....sevgiyle mutlu kalınnny789

tabiki biliyorsunuzdur ben butun arkadaslara kolaylik olsun diye basitlestirerek yaziyorum.bizim yazilarimizi okuyup faydalansinlar diye...yoksa sizin bilmediginiz icin degil.ben iki noktayi yapmaya basladigida daha kitabi almamamistim.aldigimda da iyi ki kitabi once okumamisim daha zor gelecekti gozume.ama simdi asil ozunu yazdim pratik yapa yapa bu kaniya vardim.tabiki iki nokta bulunacak ama her arkadas oraya takiliyor asil onemli konuyu atliyor.iki nokta hissettigin icinden gelen herhangi bir yer olabilir.boyle dusunursek herkes daha kolay basarir.amacim bu.sevgiyle kal.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 PM.