Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

smoke 26-02-2010 03:29 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

partysmileySudem hanım umarım işlerinizi bir an evvel bitirir günlüğünüze dönersiniz, size sormak istediğim bir küçüçük sorum var?

bozyabgu 13-03-2010 01:54 AM

Ben kitabı okumuştum 2 sene kadar önce o dönem bir gazla iki nokta denedim bir kaç gün sonra işe yaramadığını düşünüp bıraktım. O zman sadece 1 defa anneme denerken tanıtım videolarında olduğu gibi anlık bir gevşeme kas boşalması gibi bir şey oldu ama bir daha yapamadım, onu da annemin yorgun olmasına bağlamıştım.

Geçen tekrar siteye girdiğimde aklıma geldi, ama kitap yanımda değildi. Dün kız arkadaşımla denedik, her seferinde o dediğim kas boşalması olayını yaşadı, Hatta tek elimle 2 nokta buldum onda bile gevşedi :) Buraya kadar güzel ama ötesine geçemiyorum yani niyetle beraber yapamıyorum, yada basit niyetlerle yapıyorum (gülüsmsesin, kötü hislerini bıraksın gibi) zaten o kadar denedim ki sarhoş gibi oldu :)

Galiba beni engelleyen başarısız olma korkusu, yada işe yaramayan bir teknikle uğraşma korkusu, bunları serbest bırakırsam işe yarayacak gibi. Ama bana önereceğiniz başka birşey var mı o anki niyet durumuyla ilgili. Çünkü o anlık bayılma olayı kısa sürede oluyor.

doremifasolasi 13-03-2010 02:08 AM

Great minds think alike

silviya 19-03-2010 11:17 PM

Günlüğü okumayı henüz bitirmedim ama yazmak için bitirmeyide beklemek istemiyorum ve şu an içimden geçenleri yazıyorum...

İçimi pozitif enerjiyle doldurdunuz.Sizi seviyorum. İyi ki varsınız.Paylaştığınız herşey için teşekkürler :)

vitamin61 20-03-2010 12:19 PM

Üst katta çekiçle bir şeyler çakıyorlardı çok ses çıkıyordu ses 10 dakika içinde kesiliyor dedim sakince istedim ama olacağına ihtimal vermiyordum biraz sonra ses kesildi sonra tekrar başladı ama daha az bir ses geliyordu artık ve sonra yine kesildi başarabildim mi yoksa tesadüf mü bilmiyorum...

sudem8 21-04-2010 05:18 AM

956karkadaslar uzun zamandir yazamadigim gunlugume gecici de olsa kavustumf678h firsat bulmusken unutmadan yazmak istiorun.o kadar cok gercklesen dileklerim oldu kiy789yegenim trt de sozlesmesiz calisiyordu.hergun isten cikarilmalar oluyormus kendi cok umutsuzdu.bir nokta yegenim bir nokta trt de sozlesme yapmasi.hatta bahcesi var mi bilmiyorum kazik cakarken hayal ettim ve cok guldum.khkh56su an sozlesmeli calisiyor ve aylik geliride artti sukurler olsun12389

sudem8 21-04-2010 05:30 AM

kahvesmileyyine deneyimlerimden birini paylasmak istiyorum.arkadasimin oglunun durusmasi vardi.ricasi uzerine iki nokta yaptim.davayi acanlar mahkemeye gelmemesi icin.kendimde bu kadarini beklemiyordum.gercekten gelmemisler arkadasim sevincle aradi956k senin iki nokta yine tuttu956kdava lehimize dondu diye..bu olumlu sonuclar mutlu ediyor sevincli

sudem8 22-04-2010 10:45 AM

y789arkadaslar vakit buldukca yazmaya devam edicem bu siteye iyi ki girmisim.iki noktayi ogrenmisim 956kbu zamana kadar ne icin niyetlendiysem oldu.olmayan bir kaci icinde benim bilincalti olmasina inanmadigim icindir.yani bilincalti reddettigi icin olmadi.cok mutluyumy789 ayrica iki nokta yapmaya basladiktan sonra sezgilerim daha artti.bu site kurucularina ve moderator arkadaslara tekrar tekrar tesekkurlerart56art56.ilk girdigim zaman caresiz, mutsuz arayis icerisindeydimagl34.sabirla sorularimiza cevap veren arkadaslara duaciyim.o donemlerde bu siteye benzer bir siteye girmistim.bir soru sordum cevap bile vermediler birakin hosgeldin demeyi.en bunalimli zamanlarimi burada gecirdim ve cozum buldumgirlhaha.yeni giren arkadaslara tavsiye ediyorum.butun paylasimlari okuyup takip etmeleri icin.adi ustunde hayatiniz degisiyor:zpzp:.benim degisti.yeni bir laptop aldigimda hepsini paylasacagim.smil56

sudem8 25-04-2010 01:30 AM

y789çok şükür yeni laptopuma kavuştum.bundan sonra bütün başarılı iki nokta deneyimlerimi paylaşabileceğim için mutluyum.kaç gündür imgelediğim ne varsa hepsi oldu.en basiti dün oğlumla konuştuğumuz yemekleri bu gün ablam yapmış hayretler içerisinde kaldık.artık düşünmek bile yeterli bakıyorum önüme geliyor çok şük
ür.gecikenlerde benin koyduğum engeller sayesinde oluyor.dunk56

sudem8 25-04-2010 03:44 AM

isteklerimizi takıntı haline getirmeden hırslanmadan istersek daha çabuk oluyor kendi deneyimlerimden buldumyrl78..bu sanki anahtar kuralım oldu herkese soylüyorum isteyip niyetlendikten sonra serbest bırakmak bu düşünceyi yada enerjiyi isteklerimiz jet hızıyla gerçekleşiyor.gulensmileyiki noktada aynı düşünce geçerli.kafaya takmadan oldu mu olmadı mı merak etmekle olmuyor.ufak bir hatırlatma yapmak istedim.y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 AM.