Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

DeLiTaY21 11-05-2010 08:37 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

valla benimde bilinçaltı kabul etmiyor güzel düşünceleri.onu anladım.bugün kaç defa denediysem olmadı yine işim.ne diyelim hayrlısı...

tugcete 11-05-2010 10:18 PM

Bugün bi bluz almak istiyordum. onu kafamda tasarladım. dedim bu bluzu bu mağazada bluruz. annem yoktur falan dedi. dedim annecim lütfen çekim gücümü bozma :) sonra bi baktım bluz tek kalmış ve beni bekliyordu. aldım ve çıktım. anneme de dedim çekim yasası tüm hızıyla devam ediyor. bugün böyle iki üç şey daha oldu. iNSAN mutlu oluyor. partysmiley

vitamin61 11-05-2010 10:21 PM

Alıntı:

tugcete Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746487)
Bugün bi bluz almak istiyordum. onu kafamda tasarladım. dedim bu bluzu bu mağazada bluruz. annem yoktur falan dedi. dedim annecim lütfen çekim gücümü bozma :) sonra bi baktım bluz tek kalmış ve beni bekliyordu. aldım ve çıktım. anneme de dedim çekim yasası tüm hızıyla devam ediyor. bugün böyle iki üç şey daha oldu. iNSAN mutlu oluyor. partysmiley

İyiymiş...

tugcete 11-05-2010 10:27 PM

Evet canım. Seninde deneyimlerini bekliyorum vitamincin. girlhaha

sudem8 11-05-2010 10:31 PM

Alıntı:

tugcete Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746487)

harikasın tuğçecim,alk78

vitamin61 11-05-2010 10:32 PM

Canım geçen gün çok tatlı bir şeyler çekmişti. Özellikle de çikolata istemişti. O akşam eve çikolata gelmedi malesef:-) Ertesi gün marketten alırım dedim. Okuldan çıktım. Çok yağmur yağıyordu, markete gidemedim, annem almıştır diye düşünmeye başladım. Eve gittim çekmecede bir adet çikolata vardı. Anneme sordum çikolata mı aldın diye yok dedi dolapta bulmuş oraya koymuş. Bundan bir gün sonra da yolda giderken bir arkadaşıma rastladım, beni evine davet etti ve şeker, tatlı bir güzel doyduk tatlıya:-) Yalnız bunlar çekimle mi oldu bilmiyorum ve imgeleme de yapmadım. Sadece içimden çok istedim...

tugcete 11-05-2010 10:37 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746492)
harikasın tuğçecim,alk78

Sağol canım. blissy

tugcete 11-05-2010 10:38 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746493)
Canım geçen gün çok tatlı bir şeyler çekmişti. Özellikle de çikolata istemişti. O akşam eve çikolata gelmedi malesef:-) Ertesi gün marketten alırım dedim. Okuldan çıktım. Çok yağmur yağıyordu, markete gidemedim, annem almıştır diye düşünmeye başladım. Eve gittim çekmecede bir adet çikolata vardı. Anneme sordum çikolata mı aldın diye yok dedi dolapta bulmuş oraya koymuş. Bundan bir gün sonra da yolda giderken bir arkadaşıma rastladım, beni evine davet etti ve şeker, tatlı bir güzel doyduk tatlıya:-) Yalnız bunlar çekimle mi oldu bilmiyorum ve imgeleme de yapmadım. Sadece içimden çok istedim...

Vitamincim çok istemişsin o da olmuş. kalpten istemende önemli burda.

sudem8 11-05-2010 10:40 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746493)

hayatım olmuş işte çekim başlamış artık, bir düğmeye bastın mı devamı gelir.sen onu farkında olmadan imgeleme yapmışsın canın isteyince çikolatanın kokusunu tadını mutlaka aklına getirmişsindir.çok sevindim.kızlar harikasınızsmil56

tugcete 11-05-2010 10:46 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746497)
hayatım olmuş işte çekim başlamış artık, bir düğmeye bastın mı devamı gelir.sen onu farkında olmadan imgeleme yapmışsın canın isteyince çikolatanın kokusunu tadını mutlaka aklına getirmişsindir.çok sevindim.kızlar harikasınızsmil56

Sende harikasın sudecim. hpm2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:55 PM.