![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
sevgiyle kaldık |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... actionsmileoldukça faydalı bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim,günlüğünüz hayırlı olsun, nasıl noktalama yapılacağı konusunda benimde sorularım vardı 956karkadaşlar sormuşlar ve anlattığınız örnekler çok güzel, aslında farkında olmadan imgeleme yaptığımı anlıyorum aydınlattınız beni sağolun pozitif enerjinizi alıyorum teşekkürler bereketiniz daim olsun:zpzp::zpzp: |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudem ablayı özledim agl34 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Evet çok uzun sürdü tatili. O şimdi oralarda da herkese ışık saçıyordur. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... merhaba bende özledim sudem ablayıda hepinizide |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem hn en kısa zamanda dönecektir bekliyoruz. Bende bekliyorum :) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... 956kGeldim arkadaslar,hepinizi cok ozledim.kusadasi'ndan istanbul'a gectim.oglumun evini duzenleyip bayram sonu evime gidecegim.girlhahatatilim cok guzeldi.fakat sizlerden uzak kalmak zor geldi.nete giremedim yazilarinizi kacirdim.ama iki noktaya devam ettim.ne icin yaptiysam oldu...cok eglenceliydi.y789hakkimdaki dusunceleriniz icin tek tek tesekkurler ederim.sevgiyle kalinactionsmile |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sizi gördüğüme çok sevindim hoşgeldiniz. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Hoşgeldiniz Sudem hanım. sapkal89 Güzel Paylaşımlarınızı Bekliyoruz. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:14 PM. |