Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

emine88 16-07-2009 02:00 AM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

selam ben emine iki nokta yapmek ne demek beni aydınlatırsanız sevinirim.
teşekkürler şimdiden

ESOS 16-07-2009 02:06 AM

sudemcim geçmiş olsun tatlım çok şükür geçmiş zaten kaç gündür giremedim çünki tatil dönüşü çok yoğunum çok geç geliyorum bi on dakka açıp bakabiliyorum takip edemedim epeydir sizleri çooooook özledim ama arınmaları hiç aksatmıyorum her gün telkinleri en az beş saat çalışırken dinliyorum hatta telkin açıp yatıyorum sabaha kadar umarım doğrudur yaptığım ........tv az izlerdim şimdi hiç izlemiyorum ......en belirgin olan şey bu oldu .....he bide geçte yatsam zımba gibi kalkıyorum .....biliyorumki dahadagüzel şeyler olacak bu arada hergün yeni farkındalıklar ve harika mucizeler yaşıyorum ......en eğlenceli olanını paylaşmak istiyorum.....tatile giderken yolda dedimki keşke gittiğim yerde telefonum çekmesede müşterilerle oradan kafamı yormasam dedim ve vardıktan tam iki saat sonra canım turp gibi telefonumun meğer sonunu yazmışım .......bu yetmezmiş gibi tabi müşteriler ulaşamasın dedim ya eşimin numarasını biliyor çoğu ardından onun telefonu can verdi ..ben ozaman ne yaptığımın farkına vardım gülimmi ağlimmi ...tabi güldüm ama bunu benim istediğimi eşime söylediğimde bana dediki evren seni hiç anlamıyor açıklama yapmalıydın ...tabi kafa buluyo bunları söylerken ........evet evrende ne istersek veriyor hiç sorgulamadan ağzımızdan çıkana dikkat etmeliyiz ......sizleri seviyorum......ablacım tekrar geçmiş olsun ...saygılar..

sudem8 16-07-2009 02:07 AM

Eminecim konuyu başından itibaren okursan dha iyi anlarsınz..yeni üyesiniz galiba. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html sevgiler..

asiyah 16-07-2009 02:17 AM

Link için teşekkür ederim sudem8 abla. kiss

sudem8 16-07-2009 02:22 AM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471132)
sudemcim geçmiş olsun tatlım çok şükür geçmiş zaten kaç gündür giremedim çünki tatil dönüşü çok yoğunum çok geç geliyorum bi on dakka açıp bakabiliyorum takip edemedim epeydir sizleri çooooook özledim ama arınmaları hiç aksatmıyorum her gün telkinleri en az beş saat çalışırken dinliyorum hatta telkin açıp yatıyorum sabaha kadar umarım doğrudur yaptığım ........tv az izlerdim şimdi hiç izlemiyorum ......en belirgin olan şey bu oldu .....he bide geçte yatsam zımba gibi kalkıyorum .....biliyorumki dahadagüzel şeyler olacak bu arada hergün yeni farkındalıklar ve harika mucizeler yaşıyorum ......en eğlenceli olanını paylaşmak istiyorum.....tatile giderken yolda dedimki keşke gittiğim yerde telefonum çekmesede müşterilerle oradan kafamı yormasam dedim ve vardıktan tam iki saat sonra canım turp gibi telefonumun meğer sonunu yazmışım .......bu yetmezmiş gibi tabi müşteriler ulaşamasın dedim ya eşimin numarasını biliyor çoğu ardından onun telefonu can verdi ..ben ozaman ne yaptığımın farkına vardım gülimmi ağlimmi ...tabi güldüm ama bunu benim istediğimi eşime söylediğimde bana dediki evren seni hiç anlamıyor açıklama yapmalıydın ...tabi kafa buluyo bunları söylerken ........evet evrende ne istersek veriyor hiç sorgulamadan ağzımızdan çıkana dikkat etmeliyiz ......sizleri seviyorum......ablacım tekrar geçmiş olsun ...saygılar..

s45apk Esoscum çok sevindim geldiğine özlemiştim ben de...senin bu gelişmeler beni çok heycanlandırıyor.sanki ben yaşamışım gibi hayatındaki olumlu değişimleri açık açık yaz güzelim. ne kadar doğru yolda olduğumuzu anlayınca, daha şevk içinde çalışıyoruz.çekim yasası arınma hepsi mutlaka güzel sonuçlar doğuruyor.birbirimize güzel gelişmelerimizi anlatırsak, hem moralimiz düzeliyor hem yolumuzda daha bir güvenle ilerliyoruz.insanlar artık olumsuz çaresiz acıklı yazılar yerine bu yoldaki yapılan çalışmaların zaferlerini duymak görmek istiyor.geçen gün donuşturucu arkadaşımızın güzel haberi hepimizi ne kadar motive etti.partysmileyblissyartık forumumuza mutluluk haberleri,yaşanılan mucizeler, iş bulma haberleri,sağlık haberleri akmaya başlayacak ben buna inanıyorum.mısırlar yağın içinde iyice patlama kıvamına geldi.bundan sonra patlamalar başlayacak...alk78hergün bir iki kutlama içime öyle doğmaya başladı.bunu birkez daha söylemiştim...y789sevgiler Esoscum

ESOS 16-07-2009 02:38 AM

hemen bir sağlık haberi vermek istiyorum ablamın ürtikerini geçirdim yaklaşık bir aydır ona devamlı çalışmalar yaptırıyorum çok mutlu yeniden doğmuş gibi ilk önce ismini değiştirdim adı yeter di ama artık yeni adı mutlu bu ad bile onun mutlu olmasına yetti ardından arınmalar ve özgürleşmeler yaptırdım onbeş gündür telkin dinliyor köksalma yapıyor sen bunların hepsini biliyorsun zaten onun için daha iyi anladığını düşünüyorum .....eskiden her gün hastalığı nükseden ablam artık hiç kabartılar yaşamıyor ....onun mutluğunun tarifi mümkün değil ama ben hiç şaşırmıyorum ....allaha şükürler olsun ... okadar çok güzellikler yaşıyorumki....her gün şükür ediyorum hatta şükrede bilmeme bile şükür ediyorum.......çok yakın olduğum bi arkadaşımın iş problemide çözüldü çok şükür .... yani hepsinden haberdar edicem sizleri tam gaz devam........

cemsam 16-07-2009 02:40 AM

yeniyim ilk girdiğimde siz dikkatimi çektiniz iki nokta hk. ne söyleyebilirsiniz.araştırmaya başladım

sudem8 16-07-2009 02:49 AM

Alıntı:

cemsam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471141)
yeniyim ilk girdiğimde siz dikkatimi çektiniz iki nokta hk. ne söyleyebilirsiniz.araştırmaya başladım

hoş geldiniz hayırlı olsun diyelim...biraz araştırıp okumanız gerekiyor ta baştan anlatmam çok zor..y789forumu okuyup incelerseniz,daha iyi anlayabilirsiniz.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html sevgilergirlhaha

sudem8 16-07-2009 02:50 AM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471132)

Esoscum supersin ben de senden yardım isticem ona göre..y789

sudem8 16-07-2009 12:44 PM

arkadaşlar Matrixe hükmedin kitabını tekrar okumaya başladım.zaman yolculuğu ve arketipler üzerinde daha çok bilgi edinmek içiny789daha sonra deneyimlerimi gelişmeleri bildiriirm.son yaptığım iki noktalar zaman alan işlerim içindi.en iyisi zaman açısından kısa sürede gerçekleşecek işlerim için yapmak daha zevkli oluyor.sonuç aldıkça iş oyuna dönüşüyor.girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 AM.