![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Nasılsın sudem abla? Özledim seni. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789güzelim çok iyiyim annemi parka götürdüm gezdirdim biraz bende seni özledim nasıl gidiyorgirlhaha |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789arkadaşlar iki nokta, arınma, bağışlama,diğer konuları okudukça kendimde çok farklılıklar hissetmeye başladım.hislerim müthiş kuvvetlendi.arınmanın özellikle çok faydası oldu.değişimler başladı.işlerimde bir gelişme yok ama kendim ruhsal yönden değişmeye başladım.hadi hayırlısı...girlhaha |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadaşlar sizinle harika bir sağlık olayı paylaşmak istedim annem 75 yaşında diabetli onada bu arınmalardan yaptırıyorum çok hevesli ve istekli the reconnection tekniğiyle şifa verdi çok yakın bir arkadaşım şifayı aldıktan sonra annem en az on yaş geri attı eskiden fazla yürüyemezdi şimdi yazlıkta her gün yürüyüşler yapıyo şekeri normal seviyede birde anneme kök salma ve arınmaları öğrettim onları düzenli olarak ablamla birlikte yapıyo buda yetmezmiş gibi misafirliğe gelenlere de öğretmiş anlıycanız gibi çok mutlu tabi bende paylaşmak istedim ..........ışıkla kalın |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... çok hoş sudemcim yaşlı insanlara bayılıyorum çok şeker oluyorlar ben anneme kaynaktan gelen sevgi ve gücü kabul ediyor ve kullanıyorumu ilk söyleyip tekrarlattığımda annem kaymaktan gelen diye en az on kez söyledi neyseki artık kaynak diyor biraz zorlanıyoduk ama yinede fene değil annem olayı biraz komediye ceviriyor yaparken sonra düzeltiyor falan ama nerdeyse yakında beni beğenmeyecek.....darısı sitedeki bütün annelere |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Bu gün Akınım Yıldızım gelmiş çok sevinçliyim.tabi iki nokta yaptım tatile gidenler dönsün diye...hpm2ismiraya da yapıcam şu işleri halletsin biran önce pc nin başına geçsin...gülpor da gelsin yeter artık..khkh56 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadaşlar bu gün kandil dua edip, yaradana yalvarmak için oturdum..tuh788 çok garip birşey oldu.aynı iki noktadaki gibi bağlantıda olduğu gibi bilinç kaybı ve uyku bastırıyor başımı tutamıyorum.sanki derin bir uyku hali oluyor ama aklım başında.sadece başımı tutamıyorum.ben de o şekilde dua ediyorum.sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 PM. |