Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

cent 20-07-2009 03:09 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

merhabalar öncelikle iki nokta tekniğini iyi uygulayabien arkadaşlara bir sorum olacak bu tekniği başından beri okuyan ve uygulayan biriyim kuantun düşünce dokunuş serbest bırakma arınma yani anlıcanız bir çorba yaptım kendime ii tadımlık bir çorba
sorum iki nokta uygulaması ilk yazıldığı zamanlarda üzerimde noktalar tespit etmek istemedim açıkcası üygulamalarda başka nesneker seçtim
parmaklarımı dedğil sadece gözlerimle seçtiğim 2 nokta ve olumlama birleşme ve derin nefesle tamamladım her zaman ilk 5 deneme hariç her zaman tututrdum mesele şu ilk başlarken tedirğin olduğum için sanırım seçtiğim nesnelere hep birşeyler olmakta nasılmı
mutfakta seçtiğim 2 fayans 1 ay içinde hiç bir neden olmadan düşmesi balkonda seçtiğim duvar çizgileriyle demirlerin yerinden çıkması
tavanda seçtiğim noktalarda aynı yerden çatlakların oluşması halıda desenlerden seçtiğim bölümlerde yanma veya su dökülmesi açıkcası bişeyler oluyo öyle veya böyle ama isteklerim gerçekleşmesi başka mesela bankada denediğim 6 aylık her gidişimde bankada denediğim karolarda bile kabarma olması beni şaşırttı
size sormak istediğim sizinde 2 nokta belirlediniz masada veya her nereyse zarar gördümü veya değişmeler oldumu bilgi verirseniz sevinirim yoksa ben uygulamalarımda acaba yine bişey olacakmı kullandığım nesneye düşüncemdenmi kaynaklanıyor
şunu belirtiyim isteklerimi elde etmekteyim büyük isteklerimde biraz zaman alıyor
küçük isteklerimde zamana gerek kalmıyor

sevgiyle kaldık

sudem8 20-07-2009 05:41 PM

meraba cent şu nickini çok beğeniyorum onu önce söyleyeyim.ben nesneler üzerinde yapmıyorum genelde masa üzerinde yada havada belirliyorum.fakat bulutlar arasında ne zaman yapsam o bulutlar biraraya geliyor.geçen br yazıda okumuştum.bulutlara eneji yükleyin bakın nasıl hareketlenecekler diye.fakat ben bilmeden yapmıştım.iki bulut birbirine geçti.insanlarda yaptığın zamanda insanlar arasında kaynaşma oluyormuş,tabiki fiziksel olarak değil.benim de kolay, küçük isteklerim çabucak geçekleşiyor.zamanı olan büyük işlerim için beklemedeyim.senin eşyalara verdiğin zarar inanılır gibi değil en iyisi havada yap artık noktalarıy789birde geçen bir arkadaş köprü trafiğinin açılması için yapmış.sanki sabunun üstünde kayar gibi gideceğim binada bir nokta beliredim ve hızla kendimi o binanın önünde buldum diye yazmış çok etkilendim çünkü bu tür benzetme espri yada arketiplerde çok etkili oluyor.zaten olayın gerçekleşeceği bağlantısından belli oluyor.teşekkür ederim.sevgilers45apk

asi akrep 20-07-2009 06:23 PM

956kİki nokta tekniği nasıl yapılıyoactionsmiletender45

ayses 20-07-2009 08:10 PM

gercekten cok ılgınc nesneler uzerınde böyle etkısı oldugunu duymamıstım..acıkcası ben kendı uzerımde ıkı nokta belırlemeye alıstım yada yururken genelde elımde ajandam oldugu ıcın bı elımle avuc ıcıme dıgerıyle ajandama yapıyorum mesela...aslında nasıl kendını rahat hıssedıyorsan öle dıyım..kendı uzerımde yaptıgımda vucudumda yaptıgım yerlere baktım senın ıcın bıde meraktan:) ama bıse yok...sukurkı yok:))

bu arada sudem abla bulut olayı ılgımı cektı yarın bunuda deneyımlıcem.......

Alıntı:

cent Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471774)
merhabalar öncelikle iki nokta tekniğini iyi uygulayabien arkadaşlara bir sorum olacak bu tekniği başından beri okuyan ve uygulayan biriyim kuantun düşünce dokunuş serbest bırakma arınma yani anlıcanız bir çorba yaptım kendime ii tadımlık bir çorba
sorum iki nokta uygulaması ilk yazıldığı zamanlarda üzerimde noktalar tespit etmek istemedim açıkcası üygulamalarda başka nesneker seçtim
parmaklarımı dedğil sadece gözlerimle seçtiğim 2 nokta ve olumlama birleşme ve derin nefesle tamamladım her zaman ilk 5 deneme hariç her zaman tututrdum mesele şu ilk başlarken tedirğin olduğum için sanırım seçtiğim nesnelere hep birşeyler olmakta nasılmı
mutfakta seçtiğim 2 fayans 1 ay içinde hiç bir neden olmadan düşmesi balkonda seçtiğim duvar çizgileriyle demirlerin yerinden çıkması
tavanda seçtiğim noktalarda aynı yerden çatlakların oluşması halıda desenlerden seçtiğim bölümlerde yanma veya su dökülmesi açıkcası bişeyler oluyo öyle veya böyle ama isteklerim gerçekleşmesi başka mesela bankada denediğim 6 aylık her gidişimde bankada denediğim karolarda bile kabarma olması beni şaşırttı
size sormak istediğim sizinde 2 nokta belirlediniz masada veya her nereyse zarar gördümü veya değişmeler oldumu bilgi verirseniz sevinirim yoksa ben uygulamalarımda acaba yine bişey olacakmı kullandığım nesneye düşüncemdenmi kaynaklanıyor
şunu belirtiyim isteklerimi elde etmekteyim büyük isteklerimde biraz zaman alıyor
küçük isteklerimde zamana gerek kalmıyor

sevgiyle kaldık

cent 20-07-2009 08:57 PM

sudem ben havada yaptığımda temmuz ayında tam yarım saat fırtınalı yağmur yadı bidaha denemedim açıkcası halıda şekillerde belirleme yapıyorum artık halı yanarsa yansın duvar çatlarsa çatlasın napim ben 2 noktaya başladığım günden beri ya yan etkiis varsa ya bişey olursa zararlı düşüncemle birkilte düşndüğüm için ki buna engel olamamaktayım nedense birden her uygulamamda aklıma geliyo ve sonuç nesnelerde değişim gözlüyorum masam tam 5 kere yandı hahahah eşim yeter yeni masa lazım sana evi yakmada ne yaparsan yap espirisini tekrarlayıp durmakta şimdiye kadar bu konuda kimsenin yazısına denk gelmedim merak ettim
sanırım aklıma yan etkisini getirmemem lazım ama nasıl iptal tuşuna basmak ii olur denim bir haber veririm

alıntı

gercekten cok ılgınc nesneler uzerınde böyle etkısı oldugunu duymamıstım..acıkcası ben kendı uzerımde ıkı nokta belırlemeye alıstım yada yururken genelde elımde ajandam oldugu ıcın bı elımle avuc ıcıme dıgerıyle ajandama yapıyorum mesela...aslında nasıl kendını rahat hıssedıyorsan öle dıyım..kendı uzerımde yaptıgımda vucudumda yaptıgım yerlere baktım senın ıcın bıde meraktan:) ama bıse yok...sukurkı yok:))

ayses iyiki sende olmamış sevindim elinde denedini yazmışın aman şükür

bulut olayında isteklerinizle ilk etepta küçük bulutları dağıtabilir eya bir araya toplayabilirsiniz ben önceleri küçük bulutlarla başladım şimdi bir
iki dakikada büyük bulutların dağılması veya toplanmasına şahit oldum denemesi bedava
sevgiyle kaldık

alestason 20-07-2009 09:04 PM

cent bu gerçekten çok ilginç iki noktayı bende sık sık yapıyorum.
ufak şeylerde bende oldukça başarılıyım gerçi benim için büyük önem taşıyan şeylerde pekte başarılı olamıyorum henüzy789 ama başıma hiç böyle şeyler gelmedi neyseki.annem sık sık birşeyler istiyor iki nokta yap olsun diyor bugün senden bahsettim ama eve bir zarar verme falan demeye başladısmil56
ama bencede bu senin önyargından kaynaklanıyor

sudem8 20-07-2009 09:48 PM

Alıntı:

cent Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471806)
sudem ben havada yaptığımda temmuz ayında tam yarım saat fırtınalı yağmur yadı bidaha denemedim açıkcası halıda şekillerde belirleme yapıyorum artık halı yanarsa yansın duvar çatlarsa çatlasın napim ben 2 noktaya başladığım günden beri ya yan etkiis varsa ya bişey olursa zararlı düşüncemle birkilte düşndüğüm için ki buna engel olamamaktayım nedense birden her uygulamamda aklıma geliyo ve sonuç nesnelerde değişim gözlüyorum masam tam 5 kere yandı hahahah eşim yeter yeni masa lazım sana evi yakmada ne yaparsan yap espirisini tekrarlayıp durmakta şimdiye kadar bu konuda kimsenin yazısına denk gelmedim merak ettim
sanırım aklıma yan etkisini getirmemem lazım ama nasıl iptal tuşuna basmak ii olur denim bir haber veririm

alıntı

ayses iyiki sende olmamış sevindim elinde denedini yazmışın aman şükür

bulut olayında isteklerinizle ilk etepta küçük bulutları dağıtabilir eya bir araya toplayabilirsiniz ben önceleri küçük bulutlarla başladım şimdi bir
iki dakikada büyük bulutların dağılması veya toplanmasına şahit oldum denemesi bedava
sevgiyle kaldık

khkh56cent ben sana iki nokta yapayım aman eşyalara zarar verme...yanlız elini duvardan bile geçirebilirmişsin.o duvarın içinde yada masada nasıl bir akım olduğunu birbilseniz diye bir yazı okumuştum.sanırım.dr.richard yazmış.sadece oğlumu yataktan hoplattım.iki nokta arasındaki kaslar harekete geçmiş.o hoplayınca bende korktum.zaten derin bir uyku hali oluyor ben de sen de oluyor mu?ama aklım başımda fakat bilinç kayıksevincligeçen annemin beline yaptım ellerinden sanki ateş çıkıyordu diyor.nefes çalışması ile birlikte.bağlantı kurunca hiçbişey düşünmüyormusun?yoksa imgeleme imajinasyon arketipleri kullanıyormusun?merak ettim.girlhaha

sudem8 20-07-2009 09:53 PM

Alıntı:

ayses Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471803)

Aysescim iki nokta yaptığına sevindim sadece kendi üzerinde yapma değişik yerlerde dene..ben masa üstündeki yere takıldım.çünkü etkileşimi çok iyi hissediyorum.yada orda otomatiğe baağladım hemen bağlantıya giriyorum.bulutları denemelisin..sevincli

sudem8 20-07-2009 09:59 PM

Alıntı:

asi akrep Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471796)
956kİki nokta tekniği nasıl yapılıyoactionsmiletender45

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html Arkadaşım bu linki tıklarsan daha iyi bilgi edinirsin.yoksa benim başından itibaren anlatmam güç olacak.y789

ayses 20-07-2009 10:01 PM

tamam sudem abla herzamankı gıbı sozunu dınlıcem..bıde bıse daha sormak ıstıyorum sana.sımdı ben bazen baskaları ıcın yapıyorum onları ımgelıyorum ve ıstem dısı ıcımden onların vucudundan bı yer secıyorum oraya odaklanıp ıstedıklerı sey ıcın ıkı nokta yapıyorum...neden bole bıse hıssettıgımı bılmıyordum ama sonradan sordugum zaman kısılere, mesela ıcımden boynuna dokundugumu ımgelıyorum gelen cevap su boyun fıtıgım var benım yada kurek kemıgının altını tuttugumu ımgelıyorum gelen cevap "cok kotu omzum tutulmustu benım" gıbı...yanı o anda o ınsanların zayıf noktalarını hıssedıyorum sankı yada bana oyle gelıyo:s normalmı sudem abla yoksa benmı cok kaptırdım kendımı:D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 PM.