![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... O programı bende seyrettim sudem abla ve şaştım kaldım.Asıl şaşırdığım kız hiç birşey yapmadı ama sorunu anlaşıldı.Yani staj gören kuantum koçları herşeyi yaptı gerçi ben orayı kaçırmıştım.ama sonuçta kız daha şaşkındı. Bu arada sendemi benim gibi uyuyamadın sudem abla.kafamda bir sürü şey var uyuyamadım y789 Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... evet güzelim uyuyamadım.bu arınma beni çok etkiledi bugün.Şanal Bey bu konuda super.eşimin ablasının dahi güven sorununu buldu oğlumun sayesinde.yani halasının.diyorum ya çok gizli bir konu hiç duyulması istenmeyen 54 senelik onu buldu çıkardı.güya kapatılmış hiç söz edilmeyen bir konu oğlumun ilişkisine yansıdı.haksızlıkla ilgili.şimdi çok farketti durum...dışarıdan bakınca çoğu kişiye saçma geliyor ama ben çok inanıyorum bu işlere,kim ne derse desin...sapkal89 |
Gelecekte bir olumlu durum oluşturup bağlıyorsun ya, geçmişteki en olumlu duruma bağlamak da aynı şey gibi geliyor teknik açıdan. "kendimdeki blokajlar içinde o ana gidip temizlemeyi düşünüyorum" Bu gidişle, NLP deki time line terapiyi de bulmuş olacaksın el yordamıyla. Harikasın vallahi! |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... WOOOW sudem8 abla. Çok etkilendim. Mükemmelsin sen! |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:34 AM. |