![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
Hem o çok sıkıntı yaptığın konunda da böyle daha iyi sonuç alabilirsin belki de. O olay olmadan önceki hukuksal, sosyal, ailevi ve mali durumun nasıldı? Ya da bu olay olmasaydı nasıl olurdu? |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Olamaz söylediklerinizi anlamıyorum. Ama sanırım güzel şeyler sevincli |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Haa, Sudem'ciğim bir şeyi iletmek istiyorum sana bugün. Bu iletiyi başkalarından da aldın daha önce. Ama bugün sabah içimden geldi benim seninle paylaşmak. Sen anne olarak da evlat olarak da çok özel bir insansın. Bugün kendi günlüğümde yazarken aklıma geldin. İnsanın kök korkusu, sınırlayıcı inancı kaç yaşlarına kadar etkili oluyor yaşamında. Şanslıyım ki, çözdüm. Hiç farketmeden muzdarip ola ola ölüp gitmek de vardı. Benim anacığım da öyle özel bir insandır ki... Yazık ki o benden daha ileri yaşlarına kadar aynı derdin muzdaribi olarak yaşadı. Bendeki çözülme zannederim onda da etkisini gösteriyor şimdi ve birlikte sağalıyoruz. Ama sen ne güzel bir farkındalık ve gayretle oğlunun henüz genç yaşta geçmişin gereksiz yükleri ve acılarından kurtulmasına ön ayak olmuşsun. Anne olarak ne iyi bir bilinçle rehberlik etmişsin. Kendini sağaltıp, annene de yansıtmışsın. Ne mutlu sana da oğluna da anacığına da... |
Çok doğru söylüyorsun ismira, gerçekten muhteşem bir insan. Ay heyecanlandım yine. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... İsmiracım çok teşekkür ederim.güzel sözlerin için beni mutlu ettin duygulandırdın.çok müthiş bir gayretim var, birşeyleri değiştirebilme, öğrenmek... olumsuzlukları hiç bir zaman kaderimmiş deyip boyun eğmedim..bir olay olduğunda mutlaka çözümü vardır diye düşünürüm.eşim vefat ettikten sonra sürekli güçlü olmam gerektiğini düşündüm.oğlumun haklarını korumak,babasından kalanları ona daha iyi birşekilde teslim etmek için kaç senedir müteahitliğe başladım.yapım onarım inşaat...benimle dalga geçiyor oğlum 'anne bir pikap alalım inşaat malzemeleri işçileri koy arkaya'hayatımçok şükür iyi gidiyor zevk alıyorum.biliyorsun canımı sıkan olaydan kurtulursam daha mutlu olurum..blissy |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Canını sıkan olayı biliyorum sudem abla, kurtulacaksın yakında. Çok az kaldı. İnan bana. |
|
Ben inşaat işlerini çok severim, dekorasyon, feng shui falan... Ne büyüksün Allah'ım, dünden beri içimde ne varsa döktürüyorsun!khkh56khkh56 Ama ben detaylarda eşelenirken sen yine kapıp götürmüşsün. Çatlıycam gülmekten!khkh56 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 AM. |