Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

ismira 12-07-2009 11:33 AM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470496)
İsmiracım bu konuda kendime blokaj koydum snırım,sanki yapamam ve ya başarırsam korkusu oluştu.ama kitapta okuduklarımı bazen uyguluyorum.özellikle şifa için annemde çok uyguladım.kökten iyileşme oluyor.oğlumun da sırtı için ergenlik döneminden önceye gittim.sırtında çok sivilceleri var. o kadar doktora gittik... bitkisel ilaçlar iyi gelmedi.geçen çok farketti iyileşme var demişti telofonda.bunu bir kaç kez yapmam gerekiyor.Dr.Richard kaç seasn yaptığı hastaları oluyormuş.tabi kendimi onunla kıyaslamıyorum.olaylar konusunda sadece bu olay olmadan önce nasıldı veya bir sene önce nasıldı gibi sorularla geriye gidebiliyorum.ama heycanlanıyorum galiba gözümün önüne gelen imgeleri de değerlendiirip sorular sormam gerekiyor ne şe yarar bu gibi devam etmeye biraz çekiniyorum.aslında o anda sorulara cevaplarda gelmeye başlıyor.dün evrensel bilinç kavramını okudum.farkındalık çalışmalarına başladım.ilk on dakikadan bunu hergün artırmayı düşünüyorum.birbiriyle alakalı buldum.İsmiracım arkadaşın el yordamıyla NLP ye de el attı.ama çok meraklı olduğum bir konudur kitaplarını okudum ama tekniklerini bilmem.lücid rüyayı bir kez gördüm bir daha olmadı.kendim sınırlıyorum galiba bazı konuları.hani bilinmeyen bölge neyle karşılaşacağımı bilmiyorum.bunları aşarsam gelişmeleri yazarım.blissy

Canım benim, ataklığın ve uygulamaya geçiş hızına hayranım biliyorsun. Bu kadar güzel öğrenme arzusu ve gayretkeşlik de cabası! Ben inanıyorum senin pek çok şeyi halledeceğine. Hani iki noktada imgeleme yapıyorsun ya, ilerideki bir duruma gidip içine giriyorsun. Ee, tamam işte, bunun aynını sadece geriye giderek yapacaksın. Heyecanı bırak, rahatla ve o ileriye gidip yapan, bilen tarafın var ya ona bırak işi. Sen sistemi çözmüşsün zaten, geçmişe adapte edeceksin sadece. Onu mu yapmam gerek, bunu mu sormam gerek diye kasılma, sen daha iyi biliyorsun. Bu sorun olmadan önceki en iyi hal nasıldı onu bul ve gir içine. (12389 Bak ben yapmıyorum ama nasıl yapıldığını biliyorum. Tereciye tere satıyorumgirlhaha)
Hem o çok sıkıntı yaptığın konunda da böyle daha iyi sonuç alabilirsin belki de. O olay olmadan önceki hukuksal, sosyal, ailevi ve mali durumun nasıldı? Ya da bu olay olmasaydı nasıl olurdu?

asiyah 12-07-2009 11:49 AM

Olamaz söylediklerinizi anlamıyorum. Ama sanırım güzel şeyler sevincli

ismira 12-07-2009 11:56 AM

Haa, Sudem'ciğim bir şeyi iletmek istiyorum sana bugün. Bu iletiyi başkalarından da aldın daha önce. Ama bugün sabah içimden geldi benim seninle paylaşmak.

Sen anne olarak da evlat olarak da çok özel bir insansın. Bugün kendi günlüğümde yazarken aklıma geldin. İnsanın kök korkusu, sınırlayıcı inancı kaç yaşlarına kadar etkili oluyor yaşamında.

Şanslıyım ki, çözdüm. Hiç farketmeden muzdarip ola ola ölüp gitmek de vardı. Benim anacığım da öyle özel bir insandır ki... Yazık ki o benden daha ileri yaşlarına kadar aynı derdin muzdaribi olarak yaşadı. Bendeki çözülme zannederim onda da etkisini gösteriyor şimdi ve birlikte sağalıyoruz.

Ama sen ne güzel bir farkındalık ve gayretle oğlunun henüz genç yaşta geçmişin gereksiz yükleri ve acılarından kurtulmasına ön ayak olmuşsun. Anne olarak ne iyi bir bilinçle rehberlik etmişsin. Kendini sağaltıp, annene de yansıtmışsın. Ne mutlu sana da oğluna da anacığına da...

asiyah 12-07-2009 12:12 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470510)
Haa, Sudem'ciğim bir şeyi iletmek istiyorum sana bugün. Bu iletiyi başkalarından da aldın daha önce. Ama bugün sabah içimden geldi benim seninle paylaşmak.

Sen anne olarak da evlat olarak da çok özel bir insansın. Bugün kendi günlüğümde yazarken aklıma geldin. İnsanın kök korkusu, sınırlayıcı inancı kaç yaşlarına kadar etkili oluyor yaşamında.

Şanslıyım ki, çözdüm. Hiç farketmeden muzdarip ola ola ölüp gitmek de vardı. Benim anacığım da öyle özel bir insandır ki... Yazık ki o benden daha ileri yaşlarına kadar aynı derdin muzdaribi olarak yaşadı. Bendeki çözülme zannederim onda da etkisini gösteriyor şimdi ve birlikte sağalıyoruz.

Ama sen ne güzel bir farkındalık ve gayretle oğlunun henüz genç yaşta geçmişin gereksiz yükleri ve acılarından kurtulmasına ön ayak olmuşsun. Anne olarak ne iyi bir bilinçle rehberlik etmişsin. Kendini sağaltıp, annene de yansıtmışsın. Ne mutlu sana da oğluna da anacığına da...

A bak bunu anladım y789

Çok doğru söylüyorsun ismira, gerçekten muhteşem bir insan. Ay heyecanlandım yine.

sudem8 12-07-2009 12:14 PM

İsmiracım çok teşekkür ederim.güzel sözlerin için beni mutlu ettin duygulandırdın.çok müthiş bir gayretim var, birşeyleri değiştirebilme, öğrenmek... olumsuzlukları hiç bir zaman kaderimmiş deyip boyun eğmedim..bir olay olduğunda mutlaka çözümü vardır diye düşünürüm.eşim vefat ettikten sonra sürekli güçlü olmam gerektiğini düşündüm.oğlumun haklarını korumak,babasından kalanları ona daha iyi birşekilde teslim etmek için kaç senedir müteahitliğe başladım.yapım onarım inşaat...benimle dalga geçiyor oğlum 'anne bir pikap alalım inşaat malzemeleri işçileri koy arkaya'hayatımçok şükür iyi gidiyor zevk alıyorum.biliyorsun canımı sıkan olaydan kurtulursam daha mutlu olurum..blissy

sudem8 12-07-2009 12:17 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470513)
A bak bunu anladım y789

Çok doğru söylüyorsun ismira, gerçekten muhteşem bir insan. Ay heyecanlandım yine.

çok tatlısın bayılıyorum sana..s45apk

asiyah 12-07-2009 12:23 PM

Canını sıkan olayı biliyorum sudem abla, kurtulacaksın yakında. Çok az kaldı. İnan bana.

ismira 12-07-2009 12:28 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470507)
Olamaz söylediklerinizi anlamıyorum. Ama sanırım güzel şeyler sevincli

Takma kafaya, sonra anlarsın canım. İki nokta tekniğinin detaylarıyla ilgili konu. Güzel şeyler, haklısıngirlhaha

ismira 12-07-2009 12:35 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470514)
İsmiracım çok teşekkür ederim.güzel sözlerin için beni mutlu ettin duygulandırdın.çok müthiş bir gayretim var, birşeyleri değiştirebilme, öğrenmek... olumsuzlukları hiç bir zaman kaderimmiş deyip boyun eğmedim..bir olay olduğunda mutlaka çözümü vardır diye düşünürüm.eşim vefat ettikten sonra sürekli güçlü olmam gerektiğini düşündüm.oğlumun haklarını korumak,babasından kalanları ona daha iyi birşekilde teslim etmek için kaç senedir müteahitliğe başladım.yapım onarım inşaat...benimle dalga geçiyor oğlum 'anne bir pikap alalım inşaat malzemeleri işçileri koy arkaya'hayatımçok şükür iyi gidiyor zevk alıyorum.biliyorsun canımı sıkan olaydan kurtulursam daha mutlu olurum..blissy

Olamaz böyle bir şey!..khkh56khkh56

Ben inşaat işlerini çok severim, dekorasyon, feng shui falan...

Ne büyüksün Allah'ım, dünden beri içimde ne varsa döktürüyorsun!khkh56khkh56

Ama ben detaylarda eşelenirken sen yine kapıp götürmüşsün. Çatlıycam gülmekten!khkh56

sudem8 12-07-2009 12:59 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470525)
Olamaz böyle bir şey!..khkh56khkh56

Ben inşaat işlerini çok severim, dekorasyon, feng shui falan...

Ne büyüksün Allah'ım, dünden beri içimde ne varsa döktürüyorsun!khkh56khkh56

Ama ben detaylarda eşelenirken sen yine kapıp götürmüşsün. Çatlıycam gülmekten!khkh56

Bende çok severim 6 senedir inşaat işi tamirat çok zevk alıyorum ama..eşim sağken pek birşey yaptıramadık anca onun ruhsal problemleri.sonra hem kendimi oyalamak adına hemde oğluma da faydası olur amacıyla.çok şükür hakettim.şimdi annemin evinin onarımı var.ben pratik sen teorik birbirimizi tamamladık işte iki noktada..asiyahta juniorumuz ikimizin karışımı olsun artık peşimizde nasılsa.s45apk

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 AM.