Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

cibelce 13-07-2009 04:01 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

birde şu iki noktayı yapıp kolumdaki ve elimdeki uyuşmayı geçirebilsem süper olucak. bi kez hissettim kendi üzerimde yaparken. bidaha yapamadım :-(

sudem8 13-07-2009 08:12 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470683)
birde şu iki noktayı yapıp kolumdaki ve elimdeki uyuşmayı geçirebilsem süper olucak. bi kez hissettim kendi üzerimde yaparken. bidaha yapamadım :-(

cibelcecim vekil kullandım yaptım kolundaki uyuşmalar için.şifa olsun canım geçer..en kısa zamanda...hpm2

cibelce 13-07-2009 08:25 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470694)
cibelcecim vekil kullandım yaptım kolundaki uyuşmalar için.şifa olsun canım geçer..en kısa zamanda...hpm2

Canim yaa çok sağol bitanesin sen. Çok teşekür ederim ablacım, sen bir meleksin seni seviyorum.

sudem8 13-07-2009 08:27 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470695)
Canim yaa çok sağol bitanesin sen. Çok teşekür ederim ablacım, sen bir meleksin seni seviyorum.

ben de seni seviyorumO0

ismira 13-07-2009 11:39 PM

Baakk! Boşuna almadım bugün ben bu şiiri kendi günlüğüme. Seni düşünmüştüm oraya aktarırken. Sancılarını hissediyor ve seninle birlikte çekiyordum. Şimdi sana veriyorum:

HİÇBİR AĞAÇ BÖYLE HARİKULADE BİR YEMİŞ VERMEMİŞTİR

Topraktan ateşten ve denizden
doğanların
en mükemmeli doğacak bizden...
.......................................
.......................................
....................................... ve insanlar ellerini
korkmadan
düşünmeden
birbirlerinin ellerine bırakarak
yıldızlara bakarak:
- "Yaşamak ne güzel şey!"
diyecekler;
bir insan gözü gibi derin
bir salkım üzüm gibi serin
bir ferah
bir rahat
bir işitilmemiş şarkı söyleyecekler...
Hiçbir ağaç
böyle harikulâde bir yemiş vermemiş
olacaktır

Ve en vadedici
bir yaz gecesi bile
böyle sesler
böyle inanılmaz renklerle
sabaha ermemiş olacaktır.
Topraktan
ateşten
ve denizden
doğanların
en mükemmeli doğacak bizden...

Nâzım HİKMET
.

sudem8 13-07-2009 11:59 PM

canıım çok teşekkür ederim.okumuştum o şiiri demek bana nasipmiş.ne zamandır bu tekniği uyguladığımızdan beri aklımda, fakat bir türlü cesaret edemiyordum.önce kendimi affetmem gerekir ki, Yaradan beni affetsin.kul hakkı için bile önce hakkı olan kişi affetmeli ki yaradan diyor, sonra ben affedeyim.ben herşeyden önce kendmi affedebilmeliyim.bugün içimden geldi çözüldüm.hep sorunumun sonucuna odaklandığım için, etraflıca düşünemiyorum bazı şeyleri...genelde sonuca odaklı yaşıyorum kaç aydır...ama bu teknik benim doğruları görmemi sağladı.bazı yaptığım hareketleri kendime yakıştıramadığım için kendimi affetmiyordumn9598.bugün yüzleştim.başladım ya arkası gelir...çok teşekkür ediyorum yardımların için arkadaşımkiss3

ismira 14-07-2009 12:19 AM

Papağan gibi tekrarlıyorum bunu ama, bunu aklımda tutmak iyi geliyor. Bilimsel veriler doğrultusunda;

-Beynimizin bilinçli faaliyetlerinin yürütüldüğü korteks denilen bölümü fiziksel olarak beynin %28 lik kısmı iken, bilinçaltı faaliyetlerin olduğu bölüm %72'lik hacme sahip.

-Ve bilinçli aklımızla bir saniyede 15 bitlik veri işleyebilmekteyken bilinçaltımızda 15 milyon bitlik veri işlenmekte.

Böyleyken bilinçaltımızda neyin nasıl kodlandığını, virüsün nereye bulaşıp tepkilerimiz ve yaşamımızı nasıl etkiledini bilmek, kontrol etmek bir yana, tahmin bile edemiyoruz değil mi?

O halde suçluluk da duymamız gerekmiyor. Sadece sorumluluğumuzu üzerimize alıp, bu virüslerden arınabiliriz. Hoop-arın bu yönüyle bilincimizi ve bilinçaltımızı acısız, sevgiyle temizlediği için güzel aynı zamanda. Suçluluk yok, sorumluluk var.

Farkettiklerin ilk etapta üzücü gelse bile hoop-arın etkili bir araç, kısa sürede rahatlatıyor. Bir şeyleri temizlemek, arınmak illa da acı bedel karşılığı olmak zorunda değil ya?
Ohh... İyi arınmalar şekerimy789

sudem8 14-07-2009 12:33 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470732)
Papağan gibi tekrarlıyorum bunu ama, bunu aklımda tutmak iyi geliyor. Bilimsel veriler doğrultusunda;

-Beynimizin bilinçli faaliyetlerinin yürütüldüğü korteks denilen bölümü fiziksel olarak beynin %28 lik kısmı iken, bilinçaltı faaliyetlerin olduğu bölüm %72'lik hacme sahip.

-Ve bilinçli aklımızla bir saniyede 15 bitlik veri işleyebilmekteyken bilinçaltımızda 15 milyon bitlik veri işlenmekte.

Böyleyken bilinçaltımızda neyin nasıl kodlandığını, virüsün nereye bulaşıp tepkilerimiz ve yaşamımızı nasıl etkiledini bilmek, kontrol etmek bir yana, tahmin bile edemiyoruz değil mi?

O halde suçluluk da duymamız gerekmiyor. Sadece sorumluluğumuzu üzerimize alıp, bu virüslerden arınabiliriz. Hoop-arın bu yönüyle bilincimizi ve bilinçaltımızı acısız, sevgiyle temizlediği için güzel aynı zamanda. Suçluluk yok, sorumluluk var.

Farkettiklerin ilk etapta üzücü gelse bile hoop-arın etkili bir araç, kısa sürede rahatlatıyor. Bir şeyleri temizlemek, arınmak illa da acı bedel karşılığı olmak zorunda değil ya?
Ohh... İyi arınmalar şekerimy789

ooo67yalnız bilinçaltı almış götürmüş işi bilinçli faaliyet %28 şunu tersine çevirseyfdik olmazmıydi.bizde bilinçli kısma hizmet edeceğiz diye uğraşıp duruyoruz.deseydinsapkal89 bundan sonra arkadaşlar ben artık bilinçaltına daha çok çalışcam.daha önce yazdıklarını algılayamamışım.bugün zekamda açıldı benim.s45apk

ismira 14-07-2009 01:01 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470733)
ooo67yalnız bilinçaltı almış götürmüş işi bilinçli faaliyet %28 şunu tersine çevirseyfdik olmazmıydi.bizde bilinçli kısma hizmet edeceğiz diye uğraşıp duruyoruz.deseydinsapkal89 bundan sonra arkadaşlar ben artık bilinçaltına daha çok çalışcam.daha önce yazdıklarını algılayamamışım.bugün zekamda açıldı benim.s45apk

Yaaa!.. İşte öyle...

Yalnız dikkatini çekerim:

Hacim olarak %28'e karşılık %72,(bilinçaltı 3 kat fazla)

Faaliyet olarak 15'e karşı 15.000.000! (1 milyon kat daha fazla)

Biz de debelenip duralım bilincimizle her şeyi bileceğimiz safdilliğiyle.y789

Haklısın, bilinçaltına çoook çalışmak lazım... Ayıkana kadar ne badireler atlattık, ne paralar akıttık, yaaaa canım arkadaşım... khkh56

sudem8 14-07-2009 01:17 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470736)
Yaaa!.. İşte öyle...

Yalnız dikkatini çekerim:

Hacim olarak %28'e karşılık %72,(bilinçaltı 3 kat fazla)

Faaliyet olarak 15'e karşı 15.000.000! (1 milyon kat daha fazla)

Biz de debelenip duralım bilincimizle her şeyi bileceğimiz safdilliğiyle.y789

Haklısın, bilinçaltına çoook çalışmak lazım... Ayıkana kadar ne badireler atlattık, ne paralar akıttık, yaaaa canım arkadaşım... khkh56

İsmiracım zararın neresinden dönersen kardır.yanlız neyi farkettim şimdi özümüze yaklaştığımızın kanıtı şuradaki saygı, sevgi, dostluk ortamı işaretlerden biri...tekamülümüzü gerçekleştirmek için özümüze doğru yaklaştıkça ne güzellikler çıkıyor.egonun kapladığı hacim azaldıkça düşmanlık hiç birşey kalmıyor...son yıllarda yaşanan olaylar artık herkesin egoya yenik düşüp oyuna gelmeleriymiş.kıskançlıklar kavgalar özünden uzaklaştıkça neler oluyor..ayy bugün kafam çalışmaya başladı..ooo67

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:34 PM.