![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... kitaptaki şu bölüm ilgimi çekti,birşeyleri hissetmek adına...iki nokta sanatı üzerinde pratik yaptıkça,duyumsal dokunma hareketinizle (iki ellerimin orta parmakları artık hassaslaştı bu konuda,koyduğum anda ikisinde çok hissediyorum etkileşimi)erişebildiğiniz veyapabildiğiniz şeyler açısından,yeni bir paradigma ortaya çıkar.bunu hergün yapmaya uğraşırsanız(benim gibi),sıradan olayların ardındaki karmaşayı ve saklı realiteyi anlayabilirsiniz.(keşke daha önce öğrenseymişim)...y789Artık birşeyler başınıza gelmez.Bunun yerine evrensel enerjinin yaratıcı kullanımınının,yaşamınızın ve geçmişte yaptıklarınızın geri bildirimi olan deneyimlerinizin sorumluluğunu almaya başlarsınız.gerçekten kendimde çok farklılıklar hissediyorum iyi yönde...ooo67fiziksel bir süreç olmadığı ve enerji akışıyla bir ilgisi olmadığını savunuyor kitapta...bu yöntem anlık fakat etkileri uzun süreli olduğu yazıyor tabi bu beni sevindirdi..zaman alan veya enerji akıttığınızı sanıyorsanız deneyiminizin sınırlı kalacağı da belirtilmiş...sınırlarımızın boş ve serbest oluşu daha büyük ve daha güçlü sonuçlar almamızı sağlar...sapkal89 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... VAy canına! Harika! |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... hpm2harika olan sensin bebeğimy789 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sevgili sudem8 bana da iki nokta yap lütfeeeennnnnn...dileklerim gerçekleşsin diye olsun....galiba benim de kendimle ilgili blokajlarım var.. bazı zaman yapıyır bazen tıkanıyorum...ama başkaları için biraz daha iyiyim. arınmalarda artık sana yazdığım ağlamalar bitti sayılır. katılırcasına ağlamıyorum artyık.. biraz da kendimi rahatlamış hissediyorum artıkç uzun zamandır hissedemediğim mutluluğun kıpırtıları içimde canşanıyor bunu da hissediyorum.. herşey içimizde imiş gerçekten.. hayata nasıl bakarsak oda bize öyle bakıyor anladığım.. ikşi noktada sizin kadar iyi değilim ama sizden çok şey öğreniyorum...ben de sizin öğrenci olarak takipçinizim... deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim...iki nokta benim için yaparsan çok sevinirim...ve şimdiden çoookkkk teşekkküüüüür ederim. öptüm sudemciğim... |
poseydon mutlu olsun diye yaptım iki nokta merak etmesmil56... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... parmaklarına yüreğine sağlık sudemciğim...öptüm... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 AM. |