Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

ayses 15-07-2009 09:00 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471077)
çok teşekkürler Aysesçim bugün çok şükür iyiyim..y789

aaaaaaa iileşmiş bileeee ablam:)))) iileşmişşsin ve hemen başkaları ıcın ıkı nokta yapmaya başlamışsın....iileşmeseydin bende sana yapıcaktım:) gercı sen kendıne yapmıssındır:S (benımkıde laf:S )

sudem8 15-07-2009 09:01 PM

Alıntı:

anceline Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471009)
Selamlar....günlüğünüz gün gün güzelliklerle dolsun dileğimle başlıyorum.
Ben de bu iki nokta olayına odaklanmış bir site üyesiyim. Hem sitedeki yazıları hem de kiyabı aldım okudum...Dediğiniz gibi kitap belki uslubu açısından çok uygulamaya yönelik gelmedi ama buradaki örneklerden ve sohbetlerden anladğım kadarıyla uygulamaya başladım.
Ben genelde bu iki nokta yöntemini trfaikte kullanıyorum . Malum istanbul trafiği ve özellikle de köprü bakım onarım calışmaları sırasında yogun kuyruklara takılınca bu sihirli oyun çok işime yarıyor. Bir kez bile işe yaramadığını görmedim.
Noktalardan birini seyir halinde olduğum araba üzerinde , diğerini havada yani boşlukta ; gideceğim semtteki bina üzerinde imgeleyerek oluşturuyorum. Gözlerimi kapatıyorum ve sanki varmayı hedeflediğim binanın büyük bir mıknatısla arabamı çektiğini ve köprüyü yolları sanki sabun üzerinde kayarak çabucak geçtiğimi imgeleyerek mutlu bir his haliyle gözlerimi açıyorum. İnanın bunu yeminle söylüyorum gideceğim yere 10 dakikada varmış oluyorum. Bir şekilde herşey rast gidiyor. Tıkalı yollar açılıyor yada başka başka vesilelerle ara yollardan sürpriz geçişler çözümler ortaya çıkıyor. Ve yaradana şükrediyorum . Çünki şunu öğrendim niyet ederken hırs ve olumsuz duygular bizi bir yere ulaştırmıyor. Rahatlık tevekkül ve mutluluk hali içindeyken niyetlendiğimizde Güzel Allahımız nimetlerini önümüze renk renk çeşit çeşit seriyor. İrtibatı kesmemek lazım. Sevgilerimle

çok sevindim,güzel dileklerin için teşekkürler köprü başındaki trafik için ben de uyguladım gerçekten trafik açıldı oğlum hayret etti panik yapıyordu yetişemicez diye..şu sabun olayı çok güzel o tür arketipler espriler kullanınca başarılı oluyor sonucu da..y789

ismira 15-07-2009 09:07 PM

Oh beee!.. Gelmişsin sonunda. Merak etmeye başlamıştımgulensmiley

sudem8 15-07-2009 09:56 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471081)
Oh beee!.. Gelmişsin sonunda. Merak etmeye başlamıştımgulensmiley

canım saol çok iyiyim bugün956k

sudem8 15-07-2009 09:57 PM

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471008)
özledim seni sudam abla gözlerim arıyor inanki.
geçmiş olsun bir an önce iyileşmeni diliyorum.

güzelim burdayım çok şükür iyiyim teşekkürler ilginiz için..y789

sudem8 15-07-2009 09:58 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471004)
Geçmiş olsun sudem abla :(

fıstığım teşekkür edrim iyiyim artık bu kadar ilgiye iyileşmmek mümkün mü?y789

alestason 15-07-2009 10:00 PM

çok sevindim iyi olmana sudem abla.
çok çok öpüyorum seni :)

sudem8 15-07-2009 10:04 PM

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471096)
çok sevindim iyi olmana sudem abla.
çok çok öpüyorum seni :)

ben de seni çok öpüyorum canım benimgirlhaha:zpzp:

sudem8 16-07-2009 12:18 AM

bu gün çok ilginç bir olay oldu anlatmadan geçemicemy789foruma girer girmez, içimden Redflowers'a beyaz bir gül bırakıp,seni seviyorum demek geldi...hislerimle hareket eden biri olarak...harekete geçtim,krzm67hemen cevap geldi, sevgili arkadaşımdan, o da saolsun bana şifa çalışması yapmış gece,sanki hissettim o enerjiyi...çok etkilendim inanın,hani insanlar artık telapati yoluyla anlaşacaklarmış ya biz başladık sanırım...Redflowers başta olmak üzere bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler ilginiz için yaptığınız çalışmalar gönderdiğiniz enerjiler içinkiss3:zpzp:

asiyah 16-07-2009 01:35 AM

Ayy ne tatlısınız :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 AM.