![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
aaaaaaa iileşmiş bileeee ablam:)))) iileşmişşsin ve hemen başkaları ıcın ıkı nokta yapmaya başlamışsın....iileşmeseydin bende sana yapıcaktım:) gercı sen kendıne yapmıssındır:S (benımkıde laf:S ) |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Oh beee!.. Gelmişsin sonunda. Merak etmeye başlamıştımgulensmiley |
|
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... çok sevindim iyi olmana sudem abla. çok çok öpüyorum seni :) |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bu gün çok ilginç bir olay oldu anlatmadan geçemicemy789foruma girer girmez, içimden Redflowers'a beyaz bir gül bırakıp,seni seviyorum demek geldi...hislerimle hareket eden biri olarak...harekete geçtim,krzm67hemen cevap geldi, sevgili arkadaşımdan, o da saolsun bana şifa çalışması yapmış gece,sanki hissettim o enerjiyi...çok etkilendim inanın,hani insanlar artık telapati yoluyla anlaşacaklarmış ya biz başladık sanırım...Redflowers başta olmak üzere bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler ilginiz için yaptığınız çalışmalar gönderdiğiniz enerjiler içinkiss3:zpzp: |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Ayy ne tatlısınız :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 AM. |