![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem abla hoşgeldin... İyi ki varsın... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... actionsmiley789canım saol ben de siteye girmeyi,paylaşımları ve sizleri çok özledim.kuantum düşünce gücüyle ilgilenmeye başlayalıdan bu yana hayatım çok değişti herşeyde fark oldu bunları paylaşıp diğer çıkmazda olan arkadaşlara model ol olmak umutsuzluğa kapılmalarını önlemek için anlatıyorum başımdan geçen olumlu olumsuz olayları... kahvesmileysevgi ve ışıkla kal |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudemcim hoşgeldin.. ben de merakla bekliyorum paylaşımlarını.. Sevgiyle kal..actionsmile |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Evet merakla bekliyoruz sitenin ışık ablası... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... kahvesmileycanımcım çok teşekkürler ışık hanım gibi olmam için çok yol katetmem gerekir.ama yinede çok mutlu oldum.hayran olduğum iki insan ışık hanım ve şanal bey onların sayesinde çok şey öğrendim.ışık ve sevgiyle... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bize de anlatırsanız sevınırız? |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sevgili desert yaklaşık bir senedir burdayım geçenlerde biraz ara verdim pc nin bozulması yüzünden.ama aklım hep burda zaten bütün öğrendikleririmi yaşadıklarımı değişimleri paylaşırım yazılarımı okursan daha hatırlarsın.biraz uzak kaldım yine döndüm.segiyle kalactionsmile |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789geçen gün telefonuma mesaj geldi optiklerde taksit yapılıyormuş kredi kartıma.oğlumada ne zamandır güneş gözlüğü almak istiyordum.kıyafetlerininde giye giye eskidiğini söylüyordu.istanbulun şu bilinen lüks alışveririş merkezlerinden birine götürdübad45.açıkçası tırstım fiatlar oldukça yüksektir tahmin ediyordum.yolda iki nokta yaptım.hpm2uygun fiata istediğim koşullarda isteklerini almak için niyetlendim oğluma çaktırmadan.gözlük içinde.optik nasıl kalabalık bizimle hiç ilgilenen yok.neyse bekledik kendimiz birşeyler seçtik.boşalınca ilgilenmeye başladılar.birtane seçtik tabi benim oğlum mağazanın en iyii rakamıda yüksek olanını seçerderty.karta peşin fiatına 6 taksit yapacaklarını söylediler.içimden indirim yapalım pazarlık etmek geçiyor fakat hiç beceremem.daha ben demeden adam yaklaşık 200tl indirim yaptıy789 kendiliğinden halbuki indirimde yoktu.fırsat ürünleri var ama onlar çok ucuza olanlar.nerdeyse takla atasım geldi dükkandagulensmileyindirimli fiattan taksitte yapıldı ohh çok şükür bu sezonun alışverişinide hayırlısı ile sağ salim kapattık sayılır.giyecekleride çok uygun fiatlarda başka alışveriş merkezinde aynı markaların indirimlisini bulduk.allah bana yardım etti cilgin897hpm2 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ne güzel...bende tam anlasam şu nokta teknığını daha cıddi alanlara kaydırabılsem... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... benimde bunları yaparken sancılı dönemlerim isyanlarım oldu.olumlamaları yaparken konuşurken bilmeden yaptığım yanlışlar olumsuz giden olaylarla karşılaşınca pişmanlıklar ama aştım bunları çabuk toparladım.yalnız olmadığımızı bilmek konuşurken geleceğimizi belirlediğimizi bilmek.hayal kurarken bunların gerçekleştiğine inanmak hepsi zaman alıyor tam dibe vurmak üzereyken birden yükselişe geçmekte çok güzel.dipten gelen darbeyle çıkış muazzam.her inişin çıkışı mutlaka vardır.bunlarla çalışırken iki noktada katmerleyiverdi çalışmalarımı durup dururken olmadı yaklaşık 3 senedir bu işlerin içindeyim.karışık ve içinden çıkılmaz sorunlarımın hepsini bu sayede aştım.kolay olmadı inancımı kaybettiğim isyan ettiğim günler oldu.ama bırakmadım.çevremdeki insanlarıda uyardım belki tuhaf geldi kızdılar bana sözlerimizi eleştiriyor diye ama o kadar yanlışlar yapıyoruz ki engelleri biz yaratıyoruz.en basit bir örnek oğlum.sınawı var bu sınaw zor olur biraz düşük alabilirim diyor.hemen iptal et bunu tersini düşün çok kolay geçer sınıfın en yüksek notunu alırım.seçimini olumlu yap.ne seçersen onu yaşarsın.hemen düzeltiyoruz ve sonuç en yüksek notu alıyor bunu kaç defa yaşadık.hayal kurarken imgeleme yapmayı biliyorsan iki noktaq yapman kaçınılmaz mutlaka başarırsın.bütün iş imgelemeyi başarabilmek bence...kolay gelsin başarmayaı izin veriyorum dersen başarırsın |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ne guzle konuştun şimdi ama benım hayatıma uyarlamam cok zor oluo..--bılıorum zor demekle zoru yapıorum ama gercekten zor.--- |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bad45senin yazılarını geçen sene de okuyordum ama hala umutsuzsun değişen birşey olmamış bak şimdi yine kendin zoru seçtin hatta katmerledin.dahada güçleştirdin.gerçekten zor dersen bunu seçmiş olursun her zorluğun bir çözümü var de.ben böyle herkesi eleştiriyorum hatırlarsan geçen sene bir arkadaşı uyarmıştım kötü oldum.yine yaparım başarı ,işte bu sözlerde saklı.burdan başlıyor ilk adım.iki noktayı ilk okuduğumda a bunu ben yaparım dedim ve yaptım senin gibi bu çok zor gerçekten zor yapamam deseydim yapamazdım biliyorsun neyi düşünürsek seçersek onu yaşarızy789bu cümleyi iptal et.bunu hayatıma geçirmeyi izin veriyorum başarırım kolay de...sevgilerkrzm67 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... denıycem......evet hala aynen devam..bende o yuzdne kendıme kızıyorum zaten bı ınsan bu kadar naısl olumsuz olabılrı die... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... cilgin897cilgin897hayatım izin ver bütün olumlu güzel şeylerin hayatına girmesini ilk önce.bu sözleri mutlaka söyle.mutlu olmayı seç.seni mutlu görmek istiyorum.bırak şu olumsuzlukları hayatından gitmesine izin ver bak nasıl tıpış tıpış gidecek.dertleri zevk edindim bende neşe ne arar deme sakınağla2sapkal89ilk önce 21 gün sabah aynada ben değerliği kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.birkaç kez tekrarlarsan çok yararını göreceksin ben gördüm.herşey kendini sevmekle başlıyor.bunlarla başlayalım sonra iki noktaya sıra gelecek.hayal kurup imgelemede yapmıyosundur sen şimdi.yarıda bırakırsın gerçekten zor deyip şaka yapıyorum seni anlıyoorum diyemicem birsenedir burdasın.yeni girmiş bu konuları bilmiyor olsan hadi neyse düşüncelerini değiştireceğiz birliktey789idea3 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... hmmm..tamam şimdi sadece 21 gun boyunca aynaya bakıp kenımıs evıorum mu dıcem?:) ya bu iştee tuhaf gelıo bana..cnm sudemım ben zaten kendımı cok sevıorum...benım oyle bı derdım yok ki...tamma..sustum:)) evet sole bakalım ne yapmam gerekıo? |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bana da ilkten çok saçma geliyordu bu sözler ama faydasını gördükçe inan herkese silah zoruyla yaptırasım gelior.aslında zorlama yapmak elimde değil inan üzülüyorum çevremde insanların gücün ellerinde olduğunu bunu kullanmayıp kendilerini aciz hissetmeleri beni çok üzüyor.aslında o kadar güçlüyüz ki gücümüzü de kabul etmediğimiz için sıkıntılarla boğuşuyoruz.bu seçiyorum izin veriyorum kelimeleri çok önemli çekim gücü yüksek olumlamalarda tekrar edildikçe enerjisi yükseliyor.ilk başlarda saçma gelebilir ama fayda göreceğine kefilim seçimi sana kalmış.zorlama yok. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ok başlıorum yarıns abah sudem...saol..şimdiden.. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... noktalar 21 gunden sonramı başlıor?sad456 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789olumlu düşünmen ve rahat olman için zamana ihtiyaç vars456 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... hmm oki.yaırn başlıorum... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ben r.şanalgünselinin kitaplarından ve programları vardı tv de ordan öğrendim ayrıca seminerlerine katıldım.çok faydalandım bazı şeyleri bilmeden zaten yapıyormuşum.belgeselleri bilmiyorumne kadar kitabı varsa aldım.herkesede tavsiye ederimy789. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bir iki denemem oldu.tam bilmiyorum. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... İlk defa iki nokta konusunu burada duydum ve yarım yamalak anladığımla yapmayı denedim olunca yazarım.ayrıca Sudem hanıma çoook teşekkür etmek istedim.Merakla her gün girip mutlaka okuyorum. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... dün bende denedim 3 konu üzerinde. sudem hanım iyiki varsınız biliglerinizi takip ediyorum. ama yorum yazmamıştım .sevgiyle kalın... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sürekli küçük şeyler için pratik yaparsanız daha iyi olur.matrixe hükmedin forumda 111den itibaren okuyun daha çok bilgilenirsinizy789 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... teşekkürler rehberliginiz için birincisi oldu çok mutluyummmmm.hemde baya zevkli bişey harikaaa sevgiyle kalın |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... merhaba sudem abla ve arkadaşlar :)) ben de bu konuların sitede sessiz takipçilerindendim.. yazılanları çok dikkatlice okuyup anlamaya çalıştım..bir iki bişey denedim evde ama çok komik oldum yaparken çok güldüm kendime:)))) bugün yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.. malesef sabah geç uyandım ve apar topar evden çıktım..kartlı otobüsle oluyo ya hani para vermiyosunuz işte onlara binmem gerekiyodu.ben sivil kart kullanıyodum ama senenin başında öğrenci almıştım..sürekli paso kontrolü yapıldığı için öğrenci kartımı kullanamıyodum..nese bu sabah cüzdana bi baktım sivil kart sıfırlanmış,öğrenci var sadece otobüste şöförle de muhattap olmak istemiyorumters ters bakıyo iki saat açıklama yap dursadanimterli345.aklıma burada okuduklarım geldi şöförü bi nokta kendimi ikinci nokta olarak düşündüm..otobüse rahatlıkla bindiğimi şöförün hiçbişey sormadığını hayal ettim.ama o anki mutluluğğumu işte yerime oturmamı nereye oturduğuma kadar hayal ettim sonra yürümeye başladım.10 dkka sonra otobüs geldi ve ben sorunsuz bindimsapkal89wave44benden sonra gelenlerden pasolarını göstermesini isteyen şöför bana bişey demedi..çok şaşırdım ve çok mutlu oldum..sonrasında da metroya binmem gerekti..ve geç kalmak üzereydim.hemen yine otobüsteyken metroyu bir nokta kendimi diğer bi nokta olarak düşündüm ve ben gider gitmez metronun geldiğini hiç beklemediğimi hayal ettim..evet bu da oldu ben tam metoya bindim kapıları kapandı ve hareket etti..dersede geç kalmamış oldum..k8908girlhaha bilemiyorum iki nokta mı yaptım kendimce imgeleme miydi anlamadımdusun2. sadece güzel şeyler oldu ..fakat şunu söyleyeyim hayal etmek çok önemli heralde ben çok ayrıntılı hayal ettim.. öle işte bende paylaşmak istedim.. sudem ablam iyi ki varsın ve iyi ki varsınız arkadaşlar |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... çok teşekkürler başardğın içinde seni tebrik ederim.küçük işler için deneyimler yap.olacak mı diye düşünme unut.olduğu zaman aklına gelir.krzm67 |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bu aralar iki nokta deneyimlerimi hızlandırdım.artık her işimde evden dışarı çıkmadan yapar oldum.guitardün oğluma kitap bulmak için yaptım ve istediği konuları birarada tutan kitabı bulduk.o kitapları ararken kendimede birçok kitap aldım.(beşiktaş d&r da matrixe hükmedin vardı birtane.)işe girene kadarda iki noktalarımı yapmaya devam ederim.istediği birkaç yer var.zevk alarak yaparsanız olacağından emin bir şekilde sonu muhteşem.sevgilergirlhaha |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudemciğim hoşgeldin ne mutlu iyiki yeniden geldin. Seni yeniden bu sayfalarda gördüğümde eski bir dostla karşılaşmış kadar mutlu oldum. yazdıkların ve kendinle ilgili gerçekleştirdiğin küçük mucize haberlerinle hepimize umut ve motivasyon aşılıyorsun. Bir daha gitme lütfen. Sen bizlere ışık ve yol göstericisi oldun. İyi bir insansın.. Sevgiler, Teşekkürler... |
|
|
Ne gibi bir olumlama yapması gerekiyor? |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudem hanım açıklayıcı bilgiler için çok teşekkür ederim. önerdiginiz kitabı alacagım mutlaka .ve 5 duyu çok önemli oldugunuda farkına vardım. iyiki varsınız sevgiyle kalın... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789Yaratıcı imgelemeyi kullanmanın en etkin yolu, Taoculuğun özü olan "akışa uymaktır. Bu istediğiniz yere ulaşmak için "çabalamak" zorunda olmamanız; sadece gitmeyi arzuladığınız yerden evreni haberdar etmeniz ve sonra yaşam nehri sizi oraya ulaştırana dek sabırla ve uyum içinde onun akışına katılmanız demektir. Yaşam nehri bazen sizin hedefinize doğru dolambaçlı bir yoldan akabilir. Hatta, geçici olarak, tamamen farklı bir yöne gidiyor gibi de görünebilir; ama uzun vadede bu, mücadele ve zorlamayla gerçekleşecek olandan daha kolay ve uyumlu bir yoldur. Akışa uymak, hedeflerinize (size çok önemli görünseler dahi) hafifçe bağlanmak ve bu arada daha uygun ve doyum verici olanlarla karşılaşırsanız başlangıçtaki hedeflerinizi değiştirmeye gönüllü olmak demektir. Hedefinizi zihninizde net bir biçimde tutma; ama aynı zamanda yol boyunca karşılaştığınız tüm güzel sahnelerin tadını çıkarma ve hatta yaşam sizi farklı bir yöne götürmeye başlarsa hedefinizi değiştirmeye gönüllü olma arasındaki denge budur. Kısacası bu, kararlı, sebatlı ama esnek olun demektir. Eğer hedefinize ulaşmanız için sizi zorlayan bir sürü ağır duyguya sahipseniz (yani, ona ulaşamadığınızda mutsuz olacaksanız), kendinize karşı çalışmaya eğimlisiniz demektir. İstediğinize ulaşamamaktan korktuğunuzda, gerçekte, hedefin kendisine güç verdiğiniz kadar ya da daha fazla, ona ulaşamama fikrini güçlendiriyor olabilirsiniz. Eğer kendinizi bir hedefe duygusal olarak çok bağlanmış hissediyorsanız, önce bu konuyla ilgili duygularınız üzerinde çalışmanız yararlı olur. Önce, hedefe ulaşamamaktan neden korktuğunuzu derinden incelemeniz ve ve kendinizi daha inançlı ve güvenli hissetmenize ya da korkularınızla yüzleşmenize yardımcı olacak onaylamalar yapmanız gerekebilir. Örneğin: Evren mükemmel bir biçimde gelişiyor. Hiçbir şeye bağımlı ve düşkün olmak zorunda değilim. Rahatlayabilir ve her şeyin olduğu gibi olmasına izin verebilirim. Yaşamın akışına uyum sağlayıp onunla birlikte olabilirim. Burada ve şimdinin tadını çıkarmak için her zaman her şeye sahibim. Gereksindiğim tüm sevgiyi yüreğimde taşıyorum. Ben seven ve sevilen bir insanım. Ben kendi içimde bütünüm. Yüce sevgi bana yol gösteriyor ve ben daima korunuyorum. Evren gereksindiğimiz her şeyi daima verir. YARATICI İMGELEME Shakti Gawain alıntıdır |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM. |