![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sevgili Gülpor; Kendi hayalini izliyorsun!!Sen yönetmen olmayı seçmişsin Oyuncu olmayı denesen!!Yürürken kendini dışardan izlemiyorsun.Ayaklarını bacaklarını kollarını falan görüyorsun..Önemli olan oynayan kişinin hissettiklerini içinde yaşatabilmen..Mutlu bir haber alınca nasıl seviniyorsun heyecanlanıyorsun onun gibi işte..Umarım yardımcı olabilmişimdir... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... teşekkürler donusturucu ve gülpor...sonunda gülpor beni geçecek artık benim iki noktaları gülpor yapacak... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Öncelikle herkese merhabalar, Benim bir sorum olucak bende elimden geldiği kadar iki noktayla ilgili çalışmalar yapıyorum fakat her yaptığımda daha çok yeniyim ama muthiş uykum geliyor Yoksa yanlışlıklı mı yapıyorum Ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler.............. |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem'ciğim, senin bu pratikliğine bayılıyorum inan!.. Ben de iki nokta'yı uyguladığımda sonuç aldığımı gördüm. Senin deneyimlerini okudukça da bir hevesleniyorum sorma... Fakaaatt, işte o kadar! Bir şey beni engelliyor, bir türlü yapmayı denemiyorum bile. Bak bunu aşarsam, hiç engelim kalmamış olacak... Aha! Ne yapıp edip şu engelden kurtulmuş, keyifle, kolaylıkla ve sebatla iki nokta yapan bana bağlayayım önce kendimi...y789 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem inanki keyifle okudum bir solukta.çok güzel paylaşımlar.smileydance Bende de şu var çok hevesli bir şekilde başlıyorum ve başarıyorum sonunda sevincli(iki nokta vs...) ilk başlarda çok kullanıyorum yöntemi .sonra başka birşeye sarıyorum bütün ilgim ona kayıyor.y789.ama ihtiyaçta ilk imdada koşan yöntemlerden ilki çekiyor benim için iki nokta.mesela dün gece balkonda yatan ve son kuvvetiyle horlayan adamı susturdum.malum yaz hava sıcak pencere açık.aman dilimi ısırayım çok fenaydııııy789y789çok komikti gerçekten, yapıyorum susuyor,ben ayy gene başlamasa bari dememle tekrar,ben tekrar iki nokta...y789.en sonunda tamamen ses kesildi.ohh be dedim.krzm67 Sudem bende tekrar iştah oluşturdun,herşeye iki nokta yapmaya başlıcam gene sevinclismileydance |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... canım mrb! Nedir bu iki nokta? Sevgilimle evlendiğimi hayal edebilir miyim? Çok zor gözüküyor da.Yardım et bana. |
|
Mümin Okan'ında dediği gibi iyi bir şey. İki nokta yaptığınız olayın şifayı aldığının göstergesidir uyku gelmesi. İlk başladığım zamanlarda ben de çok uykuya dalıyordum, şifa uykusu merak edecek bir şey yok :) Sevgiler. |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem yukarda yazdığını okuyunca ,enerjim bir anda arttı(bugün çok yoruldumdasad456)...bayılıyorum senin şu yazdıklarınasmil56,seviyorum Ben seni yaw...sayende ayaklarım yere basmıycak hayal kurmaktann...k8908 |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... hayalimmtatilsmiley...istediğim kitaplar ,abur cuburkhkh56...iki nokta yapacam tamda hayalimi kurmuşkenn...blissy |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... hayal kurmanın önemini şimdi daha çok anlıyorum..oğlum çok olumsuz düşünür her işin başında mutlaka hep kıvranır ya olmazsa, ya batarsa, kırılırsa...bana aradığı bir eşyasını dahi sorarken olumsuz cümleylesorar o an olumsuz düşünüyor ya...ilk baştan biraz sıkıntı çeker ama işleri yoluna girer..halbuki olumlu düşünse daha çabuk olacak..ama hayal etmeye gelince üstüne yok...geçen sene Amerikaya gitmenin hayalini kurdu..hatta maillerine bakıp bana Amerikadan iş teklifleri geliyor diyormuş ev arkadaşına...hergün dalga geçiyormuş..unutmayın dalga geçmek dahi işe yarıyor...birgün bakıyor Amerikadan başvurusu kabul oldu 3 aylığına gitti..ev arkadaşı babası zengin holding sahibi, o çocuk gidemedi benm oğlum gitti..annesi her sene doğum yapmaya Amerikaya gidiyor onun not ortalaması tutmadığı için kabul edilmedi..ama orda da hortum ve fırtına yüzünden çalışamadı..hortumuda çocukluğunda düşünceleriyle çekti...çalıştığı otelden ayrıldı...üç ay tatil yaptı geldi...inanın o hortum, fırtına olayını da, Amerikaya gitmeyi hayal ederken orda hortum ve fırtınayı merak ederek çekti hayatına....inanılmaz bir olay...orda insaanların neler yaptığını çok merak ederdim ne yapıyorlar diye hepsini gördüm ve yaşaddım diyor...çatılar uçuyor hayat duruyor ve insanlar mahzsenlere gizleniyorlarmış..aynı filmlerde merak edip izlediklerini kendi yaşadı ve gördü... |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem ablacım okadar güzel anlatıyorsun ki insana şevk geliyor.Sen bol bol yaz bizde okuyalım.Çok güzel moral oluyor bizlere başabileceğimizi hissettiriyorsun. blissy |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ya bayılıyorum bu sayfaya... lütfen Sudemciğim daha çok yaz... okudukça motive oluyorum.. ben de iki nokta tekniğini yeni uygulamaya başladım..azimliyim.. ufak tefek başarılarım var... iki üç gündür çalışıyorum üzerinde... daha sonra ben de senin gibi daha çok başarı elde edince anlatmayı çok istiyorum... birazcık daha yaz iki noktayı anlat biraz daha.. sen anlattıkça daha iyi öğreniyorum sanki.. bu sayfayı okudğumdan beri ufak tefek başarılar elde etmeye başladım..çok seviyorum bu sayfayı okumayı....ellerine sağlık diline sağlık ne diyeyimkii iyiki yazıyorsun... |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Seni ve tonton anneni çok seviyomgirlhahaannene anne diyebilirmiyim?rt67 kahvesmiley |
iki nokta konusunda biraz daha detaylı bilgiler verirsen sevinirim aynı zamanda bende şu arınma tekniğini öğrene bilirmiyim??? çok teşekkürler....... sevgiyle kalın |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ilk zamanlar hayal kurmakta çok beceriksizdim bende zamanla öğrendim. ama son zamanlarda helede evrene bu kadar çok güvenmeyi öğrendikten sonra allahın her istediğimi vereceğine şüphesiz inancım tamamen oluşunca bu defada hayal ederken ya eksik bir şey istersem ya istediğim gibi olmazsa gibi kuşkularım oluşmaya başladı işte bu sebepten iki nokta yapmaya bile başlamak içimden gelmiyor çoğunlukla başarısız olma korkusundan ziyade başaracağımdan eminim ama ya bir ayrıntı atladıysam telaşı oluşuyor bende. ne isteyeceğime bikle doğru dürüst karar veremediğim zamanlar oluyor.egomu susturamıyorum bu zamanlarda.nasıl bir iş istiyorum nasıl bir evlilik yapmak istiyorum gibi sorular soruyorum kendime ama okadar çok şey bir anda geliyorki aklıma. mesela iş hayal ediyorum ama ya çalışma saatleri bana uymazsa,ya istediğim koşullarla karşılaşamazsam,emeğimin karşılığını alamazsam gibi binlerce şey geliyor aklıma.bunu yenmenin bir yolu varmı bilmiyorum. şimdilik yazılarınızla motive olmakla yetiniyorum :) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... geçenlerde oğlumla İstanbul da geziyoruz..otomobiliyle sahilden sarıyer istinye ortaköy geziyoruz..kuantum yşam okulu seminerine gitmiştim.hem oğlumun evinidüzenlemek işlerini tamamlamak hem özlem gidermek...ben başladım eski yaşadığımız kötü günlerden bahsediyorum nerden aklıma geldiyse oysa anı yaşamak gerekir eskiye takılmamak gerektiğini bildiğim halde...oğlum hemen uyardı...anne senin öğrendiklerinle şu anki yaptığın pek bağdaşmıyor..doğru söylüyordu..hem oğlumu üzüyor, hem kendimi.. o anı yaşamayı kaçırıyordum...halbuki ben en kötü günlerimde bu güzel günlerimin hayalini kurmuştum..hemen toparlandım..oğluma hak verdiğimi söyledim..ortaköyde kumpirlerimizi yerken şükrettik, bol bol analı oğullu...bizim sabrımızı ve mükafatlandırıldığımızı oturduğumuz yerde herkes bilir...oğlumla birlikte çok şeyler yaşadık ve hepsini yüce Allahım sayesinde aştık..ama biz o hayatı kendimize hiç yakıştırmadık kabul etmedik boyun eğmedik..mutlu hayatı yaşamayı seçmişiz bilmeden düşüncelerimizle..zaten yaradanımızda bizden bunu istiyor..aciz değiliz hiç birimiz..güç bizim içimizde kendi gücünden hepimize vermiş.kendimize acıyıp durmayı dertleşmeyi bırakıp,güzel günlerin hayaliyle zamanımızı değerlendirelim.sizlere tek tavsiyem bu...s45apk |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ben bazen düşünüyorum da istemeyimi bilmiyorum diye...çünkü sanki isteyince olackta ya başkasına zarar gelirse diye korkuyorum.. bir çok kez telkinler yaptım hak ettiğime yönelik ama yine de beni sınırlayan birşey var.. sanki bedel ödemek inancım var ve ben bunu nasıl yok edeceğimi bilmiyoum.. arınma, olumlama elimden geleni yapıyorum ama o çekirdek düşünceyi nasıl yopk edeceğimi bilmiyorum..iki noktada isteyip serbest bırakınca yapıyorum ama aklıma ya başka kötü bir şey olursa diye bazen geliyor. neden geliyor bilmiyorum.. anılarımı tarıyorum ama bulamıyorum.. nasıl bu durumdan kurtulacağımı da bilemiyorum... hayal kurarken de hep sanki dışardan kendimi görüyorum. hani hayalin içimde ol diyorlarya ben onu yapamıyorum ...bunun bir yöntemi var mı bilmiyorum.. bu siteden çok şeyler öğreniyorum. iyiki varsınız bana enerji oluyorsunuz... sevgili sudemciğim iyiki bu sayfayı yazıyorsun bana ışık oluyorsun şu an yazdıklarınla teşekkür ederim... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Şanal Beyi ilk defa izlerken oğlumu mutlaka merkezlerine götürmeliyim, o çocukluğundaki kötü anların silinmesi gerektiğini düşünüyordum..daha önce bir hanıma telefon açtım yine bir programda görmüştüm..beş günde binbeşyüz lira istedi..çok fazla geldi...kendi çalışmalarımı kendi kendime bulabbilrdim ama oğlumun acilen ve kısa sürede yardım alması gerekiyordu..benim çocukluğum çok güzel mutlu geçmişti..temel sağlam olunca sonraki sorunlar fazla etkilemiyor..o yüzden güçlü bir yapım var...ama oğlumun temel çürük.birde ergenlik kız arkadaş okul stres eklenince çok kırılgan hemen çöküveriyor..ben sürekli manevi destek olabildiğimce ama yeterli olmuyor...maddi yönden de kiralarımı mı alamama gibi bir durumum olduğundan nasıl gideceğimi düşündüm..ama çok istediğim için kendimi kuantum yaşam merkezinde ve Şanal Beyle tanıştığımızı hayal ettim.. o seminerlere katılmayı o anı yaşamayı hep imgeledim..nasıl oldu benim alacaklar gelmeye başladı ve hemen randovümüzü aldık.bir ay sonra sıra geldi...oğlula gittik şanal Beyle aynı hayal ettiğim gibi tanıştık..daha anne karnındayken yaşamayı reddettiğ çıktı lkbaşlarda..hala devam ediyor..kaç sene önce yaşanan babaanne ve dede arasındaki bir haksızlık olayı dahi çıktı ortaya..şu an oğlumun kız arkadaıyla yaşadığı bir olayı araştırırken..arkadaşlar hak yasası denen bir yasa var..sadece çekim yasasıyla çalışmıyor hayat.atalarımızdan özgürleşmek gerekiyor... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... atalardan özgürleşmek sözünü şanal bey tv programındada çok sık kullanıyor ama ne demek istediğini şimdi dah iyi anladım. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sevgili sudem ben daha bir kez gittim Şanal beyin ışık hanımın seminerine.. yeni atalardan özgürleşme cd sini aldım bir kez dinledim.. daha yeni aidım.. ama hak yayasına inanıyorum.. benim görünürde hiç sorunum yok.. mutlu bir çocukluk mutlu anne baba üzerime titremeler malım tek çocuk olmanın verdiği bir surum.. ama bir şey var hissediyorum ne olduğunu bilmiyorum ama hissediyoum beni yoran bir şey var bakalım ne çıkacak...şu hayal etme işini biraz daha anlatırmısın sedemciğim.. hayallerini anlat nasıl kurduğunu neler başardığını bunlar gerçekten motive edici oluyor...teşekkürler.... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... farkındaysanız olumsuz yaşadığımız ondokuz seneyi fazla yazmak istemiyorum hem yazarak o günlere enerji yüklemek hem hatırlamak istemiyorum..okuduktan sonra kaç gün kendinize gelemezsiniz sizleri üzmek istemem..hayattaki tek inandığım şey olayları mizahi yönden ele alıp mutlaka dalga geçerim..gözünde büyütünce çözümü de güçleşiyor..be güldüğüm zamanlar ablam dahi kızardı.ağlanacak haline gülüyorsun..eee neyapayım oturup ağlasam düzelecek mi çevremdekilere anlatsam çok üzülüyorlar onu da yapamıyorum tek çarem dua etmek ve hayatla gır gır geçmek..herkesin bana acımasını da istemem hiç bir zaman..ben zavallı değilim güçlü bir kadınım..güçlü bir anneyim...kendimi sürekli bu şekilde empoze ediyordum...bir gün eşim vefat ettiğinde oğlumla pskiyarise gittik..adam daha biz bir iki şey anlatmaya başlayınca başladı ağlamaya...oğlum çok üzüldü. doktor bey biz çok iyiyiz inanın o kadar kötü değiliz deyip durdu..bana kızıyor admı üzdük işte keşke anlatmasaydık..kendimizi suçlu hissettik..şimdi hatırladıkça gülüyoruz..işi gırgıra dökmesek kafayı yerdik heralde..üç arkadaş oturuyoruz sim işi yapıyoruz elde bir ara ben çayın yanında yemek için büsküvi almaya bakkala gittim..dükkandayız..arkamdan konuşmuşlar..içimizde en kötü durumu olan o hala nasıl gülebiliyır.bizi de güldürüyor yazık birde acıyorlarmış bana..onların da eşleri iflas etmiş.ellerinde mendiller sürekli ağlıyorlar..ben de şamata gırgır...biri dediki arkandan dedikodu yaptık, yapın dedim kendime o kadar güvenim var ki hiç aklıma gelmiyor benim arkamdan konuşacakları..hiç kötü niyetim olmaz..herkesi de öyle sanırım..işte söylediler.neyse güldük geçtik.neye güveniyorsun bu kadar hayatta güveneceğin bir şeyin yok...hiç geleceğini düşünmüyormusun?endişe etmiyormusun? etmiyorum dedim..Benim Allahım var, nasıl beni yarattı dünyaya getirdiyse elbet benim geleceğimi de garanti altına almıştır..ne zaman işimi yaradana bıraksam sırtımı ona dayasam hiç yanılmadım...bir gün geldi Allah fazlasıyla sigortamı evimi malımı mülkümü fazlasıyla verdi...oğlumu özel okula verdik..evi arabası herkesi şaşırttı..halamızında çocuğu olmayışı benim oğluma sahip çıkması tek şansım oldu..şimdi iki annesi var..biri hala biri ben...çok şükür...sizebelki bunlar ders olur kendinizi aciz hissetmeyin o hep yanımızda bizimle...O0O0O0 |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... çok ilginç gerçekten bu kadar uzun seneler önceki olayın bu şekilde ortaya çıkması inanılır gibi değil. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadaşlar iki nokta derken ne konular çıktı..ama zannediyorum ki her okuyan kendi hayatından bazı noktalar bulacak size belki ışık olacak..şimdi kendimizi anlatırken herşey o kadar güzel o kadar mükemmel ki..yeni tanıyanlar sanıyor ki biz çok zenginiz hayatımız hep mükemmeldi..sanki övünüyorum gibi işte egosunu tatmin ediyor gibi...hiçte kolay olmadı...ama başardığımız için anlatıyorum..demekki hep öyle devam etmiyor..bir zamanlar oğlumla kurban rolü oynarken mutlu olmayı seçtik..kahraman rolüne geçtik..demekki başardık...hayat değişebiliyor...bu benim kaderimmiş deyip arabesk takılsaydık..öyle devam edecekti..size tek tavsiyem acılarınızı çok büyütmeyin gözünüzde kabul edin kucaklayın size misafiir olduğunu bilin salıverin bırakın gitsin..siz bahsettikçe enerji o yöne gidecek sorumluluğunu kabul edip arınmayı da yeni öğrendim...O0 |
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sen gercekten mukemmel bır ınsansın sayende cok sey ogrendık....gunlugunu her actıgımda kapatmak ıstemıyorum.... |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... eczacı olan yeğenim eczaneyi kalfası sayesinde iflas edip kapattı..moraller sıfır..oturup kalkıp birbirlerini suçluyorlar..çocuğu dışlıyorlar..ben de zor zamanlarında yanında olmayı severim kim olursa..yeğenim kendinii suçluyor..askere gitmeye karar verdi...bu arad ben de hem onları teselli etmek,hem de hayal kurdurmak için ileride tekrar eczane açacağını bu günleri anıp,güleceğimizi anlatıyorum.nereye bana düşman gibi bakıyor hepsi..çok gerçekçidirler..hayal mayal basittir onlar için..herşey somuttur..benimle dalga geçerler hayal dünyasında geziyor diye..ama şunu anladım ki sıkıntıda olan kişilere biraz olsun güzel olumlu bir olayı hayal etmelerini sağlamak o anda sanki düğmeye basılmış gibi bir etki yaratıyor.şiddetli olumsuz duygular yaşarken...bunu çok gözlemledim.askerlik için çok tedirgin huzursuz,askere dahi ben uğurladım.ona yeni pijamalar aldım.giyeceklerini ütüledim bavulunu hazırladım...çok güzel rahat bir askerlik yapacağını bu olumsuzlukları orda atıp, kendini daha iyi hissedeceğini anlatıyorum devamlı..beni pek dinlemiyor çok üzgün ama..başardığımı sonra anladım...askerden gelince evleneceğini mutlu bir hayatı olacağını sürekli düşünmesini sağladım..çocuklarda hiç hayal kurmaya yatkın değiller enişte inşaat mühendisi ablam öğretmen...mantıklı düşünürler..beni pek galaya almazlardı...dı diyorum.artık alıyorlar..başta eniştem..yeğenim askerliğini zaten yedeksubay olarak çok rahat yaptı..o kadar güzel geçti ki nerdeyse askerlikte kalacaktı..parasını biriktirdi.babasına ödemek için...askerlik bitti...babada o paraları biriktirdi tekrar eczane açıldı..çok hanım bir kızla evlendi...geçenlerde eniştem ablama diyormuş... o kötü günlerimizde kardeşin bize bunları söylüyordu.bende bizimle kafa buluyor karşımıza geçmiş...ama dedikleri hep çıktı...geçen yeğenimle balkonda oturuyoruz..teyze nasıl bu güzelliklergördün,nasıl bunları bana o kötü anımda düşündürdün..hiç bu günleri görürmüyüm derken dediklerini hep yaşıyorum...demek bir an olsun hayal kurmasını sağlamışım.düğmeye basınca gerisi geliyor...şimdi ne dersem bana inanırlar harfiyen uygularlar...şimdi çok güzel birkaç tane ev ve araba aldı..çok tatlı bir kızı oldu..maşallah çok mutlular..O0allah herkesi sıkıntısından kurtarsın... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bu olumlu gelişmeleri okuyunca kendimi çok iyi hissediyorum. herkes mutluluğu ve huzur içinde yaşamayı hak ediyor.... ve son zamanlarda insanlar çok büyük bir sıçrama yapmaya başladı, artık hayatı nasıl daha mutlu yaşayacağımızı öğreniyoruz..... sevgiyle kalın.... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:32 PM. |