Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

yesmos 30-12-2009 12:46 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:

momismyhope Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576554)
Geçen hafta yeğenim bizdeydi elektrik kesildi.Ona da 2 nokta tekniğini öğrettim.Elektriklerin gelmesi için bu tekniği kullandı.
Sonuç:Elektrikler geldi.idea3smil56
Gerçekten ufak isteklerden başlayın.Mutlaka sonuç alırsınız.

yaaa bunu ben neden yapamıyorum ki :((((

azime_1 24-01-2010 02:23 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467544)
1-niyetini belirle 2-iki noktayı belirle önce sağ elinle birinci nokta sonra ikinci nokta 3-iki nokta arasında bağ kur.4-niyetini oluş haline getir. 5-gerektiğinde arketipleri ve zaman yolculuğunu kullan 6-tamamen serbest bırak..son basamak çok önemli serbest bırakıp bırakmadıını anlamak için,sık aralıklarla bakayım oldu mu? merak ediyorsan belliki bırakmamışsın.Gerçek bir serbest bırakma; rahat bir umursamazlık halini getirir.Bırakmadıysanız hala o isteği arzuyu serbest bırakmamışsınızdır.Her uygulamadan sonra unutun gitsin...bütün arzular ondan özgürleştiğinde gerçekleşir.serbest bırakmak bütün arzulardan özgürleşmek için, bir basamak.serbest bırakmak arzudan uzaklaşmak değil,arzudan özgürleşmektir bunu unutmayalım...

merhaba sudem paylaşımların için teşekkür ederim. Ben de kitabı okuyanlardanım. İlk sipariş verdiğim kitap geldiğinde daha kitabın sayfasını dahi açmadan siteden öğrendiğim iki nokta ekniği ile cddi bir mide problmi olan aradaşa uygulamıtım. Rast gele yani ama o an etki etti. O an bambaşka bir enerji hissetmiştim. Sonra bir daha bu uygulama bcerisini sergileyemedim. Kitabı okuduktan sonra iyice kafam karıştı zaten. İki nokta arasında bağ kur kelimesini hiç anlamıyorum zaten. Bağ nasıl bir bağdır. İki eli yan yana getirmiştim ben. Böyle bir şey mi yoksa zihinsel bir şey mi.Arkatip ve zaman yolculuğu ne zaman hangi durumda kullanılır. Başlıkları biraz daha açıklayabilmen mümkün mü örneklerle mesela...

azime_1 28-01-2010 02:52 PM

cevap yok muO0agl34

MuminOKAN 28-01-2010 03:08 PM

http://depositfiles.com/files/q8vl1i25h
seminerde kullanıdığım bir slayt, umarım yardımcı olur :)
sapkal89

armoni111 28-01-2010 03:59 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581742)
http://depositfiles.com/files/q8vl1i25h
seminerde kullanıdığım bir slayt, umarım yardımcı olur :)
sapkal89

teşekkürler muminokan indiriyorum şimdi

doris 28-01-2010 04:22 PM

güzel bir slayt olmus emeğinize sağlık

sudem8 30-01-2010 04:09 PM

y789arkadaslar uzun suredir sizlerden ayri kaldim yazamadim.yeni eve tasindim.cok mutluyum.darisi hepinizin basina...hersey uyum icinde sadece bilgisayar eksigim var.ne istersem oluyor.cok sukur.iki bilgisayarimda tamirde.heralde yeni bir laptop almam gerekiyor.kahvesmileysizleri cok ozledim.iki nokta deneyimlerim sayesinde cok mucizeler yasadim.ayrintilari yazarim.hpm2sevgiyle kalin.

ankhca 30-01-2010 04:18 PM

Hoş geldiniz sudem sizin adınıza çok sevindim siz yokken deneyimlerinizden çok faydalandığımı belirtmek isterim çok teşekkür ederim yeni deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Bende kısa bir deneyimimi paylaşmak istiyorum bunda payınız çok olduğu için sayfanıza yazıyorum umarım yanlışlığım yoktur.
Benim bacaklarımda bir sorun var geceleri bazan yatarken yatamaz şekilde ağrır sabaha kadar yatırmazdı. Yatmadan önce deneyimlerinizi okumuştum ağrıdan yatağın içinde dönüp duruyordum. Sonra dedim iki noktayı deneyeceğim yaptım iki dizimde denedim ve inanırmısınız o anda geçti yoktu ağrı nerdeyse 1 hafta oluyor ağrı yok inanamıyorum bel fıtığı için bile gittim doktora mükemmel bir yöntem çok teşekkürler.

sudem8 30-01-2010 04:37 PM

gecmis olsun.cok sevindim fayda gordugunuze.baska islerinizde de kullanin sakin birakmayin.daha dun iki nokta yaptim.kaplicada yazlik kucuk bir evimiz var..oraya camasir makinasi goturecektik.agir nasil tasiriz diye tedirgin oldum.evdeki makinayi tasimamiz icin kim yardimci olur diye cok uzuluyordum.oglumla tasiyamayacacagimizi anladik.benim iki nokta sayesinde iki kisi yardima geldi.yani bonusuyla ben bir kisi istemistim.eve ittik.orda da iki kisi yardima geldi.evin icine kadar tasidilar.cok mutlu oldumy78996kl

Sultan 30-01-2010 04:41 PM

taşınmana çok sevindim ve tekrar hoş geldiny789

ankhca 30-01-2010 04:51 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582044)
gecmis olsun.cok sevindim fayda gordugunuze.baska islerinizde de kullanin sakin birakmayin.daha dun iki nokta yaptim.kaplicada yazlik kucuk bir evimiz var..oraya camasir makinasi goturecektik.agir nasil tasiriz diye tedirgin oldum.evdeki makinayi tasimamiz icin kim yardimci olur diye cok uzuluyordum.oglumla tasiyamayacacagimizi anladik.benim iki nokta sayesinde iki kisi yardima geldi.yani bonusuyla ben bir kisi istemistim.eve ittik.orda da iki kisi yardima geldi.evin icine kadar tasidilar.cok mutlu oldumy78996kl

Harikasınız kesinlikle devam edeceğim şimdilik ufak şeylerde deniyorum. Yeni deneyimlerim olursa gene paylaşırım. Mutluluğunuz hep sürsün.956k

azime_1 30-01-2010 09:56 PM

sudem bana gene cevap yok:(

vitamin61 30-01-2010 10:25 PM

soru neydi?

sudem8 31-01-2010 02:42 AM

Alıntı:

azime_1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582073)
sudem bana gene cevap yok:(

y789azime cevap veremedigim icin ozur dilerim.cevap bir iki cumleyle anlatilacak gibi degil daha onceki aciklamalari okursan daha iyi anlarsin.

sudem8 31-01-2010 09:42 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574717)
Sudemcim merhaba...uzun zamandır yoktun ,özledik seni...

neyse seni görmüşken ,iki nokta deneyimimden bahsedeyim...bu aralar eşimin sağlık sorunları nedeniyle ,yoğun günler geçirmekteyiz...hastaneye gittik ...eşimin sağlık sorunuyla ilgili bir test yaptırması gerekti...doktorun dediğine göre altı aydan önce sıra gelmezmiş test için...ertesi gün arabada giderken bu konu ile ilgili iki nokta yaptımm...doktor o gün gittiğimizde test için yarına gün verdi ...çünkü o gün gelicek hasta iptal etmiş...dl78

şimdi test yapıldı,e sonucu almakta uzun sürüyomuşş...fakat bizim sonucu iki gün sonra aldıksevinclinasıl olduğunu tahmin edin artık...neyse birde tedavi aşamasına geçebilsek...sevgiyleee...y789

gulporcum yeni okudum mesajini gecmis olsun esin nasil oldu?merak ettim...

ComRad3 31-01-2010 09:48 PM

arkadaşlar yardım isteğim bilmem rahatsız eder mi.

benim bilgisayarım çalındı.ortodonti hastasıyım.1 kuruş param yok.kendimi kasa kasa 2 kere kuantum alana zor giriş yaptım ama serberst bırakmayı hiç yapamadım.

iki noktanızla yardım ederseniz sevinirim.

gülpor 01-02-2010 12:53 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582173)
gulporcum yeni okudum mesajini gecmis olsun esin nasil oldu?merak ettim...

Sudemcim çok teşekkür ederim ilgine:)şu an daha iyi...

_pretty_ 01-02-2010 02:32 PM

MERHABA SEVGİLİ İKİ NOKTACIMIZ SUDEM HNM BENDE BU İKİ NOKTA İŞİNİ DÜN AKŞAM DENEYİM DEDİM.HALA BAŞIM ALLAK BULAK BENİ ÇOK OLUMSUZ ETKİLEDİ.BİR KİŞİNİN ARAMASI İÇİN İSTEDİM.TABİ ARAMADI.AMA ARAYACAĞI HİSSİ YÜZÜNDEN OKADAR GERİLDİMKİ.BOYNUM SIZLAMAYA BAŞLADI..BİRŞEYLERİ YANLIŞ YAPTIM SANIRIM.dusun2

fatamorgana 04-02-2010 01:01 AM

ben de uzun bir süre forumu okuduktan sonra iki nokta olayını kavradım. tek sorunum serbest bırakamamak..
bana serbest bırakmak ile ilgili bir link verirseniz sevinirim.
Anlatıldığı gibi benim için önemli olmayan konularda denemeye çalışıyorum. Ama ne olursa olsun iki nokta yaptıktan sonra o şey benim için önemli hale geliyor, merak uyandırıyor. agl34

Ama tabi gelişme gösteriyorum yavaş yavaş.. ümitliyim..

yüsra 08-02-2010 11:23 PM

evet ço köenemli bir konuya değinmişsin ..önemli hale geliyor ..öenmli şeyler olmaz düşüncemizi değiştelim..zor şeyleri evren zor verir düşüncesi bizi bu hale getiriyor.evren küçük ve büyük şeylerde aynı kanunu kullanıyor..

bu sıralar bunu düşünüyorum..nacizanee..

azime_1 12-02-2010 04:54 PM

Alıntı:

azime_1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581065)
merhaba sudem paylaşımların için teşekkür ederim. Ben de kitabı okuyanlardanım. İlk sipariş verdiğim kitap geldiğinde daha kitabın sayfasını dahi açmadan siteden öğrendiğim iki nokta ekniği ile cddi bir mide problmi olan aradaşa uygulamıtım. Rast gele yani ama o an etki etti. O an bambaşka bir enerji hissetmiştim. Sonra bir daha bu uygulama bcerisini sergileyemedim. Kitabı okuduktan sonra iyice kafam karıştı zaten. İki nokta arasında bağ kur kelimesini hiç anlamıyorum zaten. Bağ nasıl bir bağdır. İki eli yan yana getirmiştim ben. Böyle bir şey mi yoksa zihinsel bir şey mi.Arkatip ve zaman yolculuğu ne zaman hangi durumda kullanılır. Başlıkları biraz daha açıklayabilmen mümkün mü örneklerle mesela...

bu konu ile ilgili ban cevap verecek bir hayır sahibi var mı:)

Sultan 12-02-2010 09:55 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574441)
canımya ilk noktayı bulup dileğini imgeleyip ikinci noltayı bulduğunda serbest bırakmakmıdır iki nokta tekniği yada noktaları bulmadan imgeleyip serbest bıraksak oluyormu
sevgiyle mutlu kal.y789

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574445)
yok hayatim nokta bulmak o kadar onemli degil.once niyetini belirliyorsun.sonra bunu olmus gibi hayal ediyorsun,burasi cok onemli ses,koku,goruntu,hisler o anki duyguyu sanki yasiyacaksin olmus gibi sukret,noktalara takilirsan bunlari hissedemezsin.hayal gucu cok onemli
krzm67

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574448)
canım ben onları biliyorum.sadece makrise hükmedin kitabında iki noktayı bulup yapın diyorda sizdemi öyle yapıyorsunuz diye merak ettim cevap için teşekkürler iyiki varsınız ve iyiki tekrar döndünüz....sevgiyle mutlu kalınnny789

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574452)
tabiki biliyorsunuzdur ben butun arkadaslara kolaylik olsun diye basitlestirerek yaziyorum.bizim yazilarimizi okuyup faydalansinlar diye...yoksa sizin bilmediginiz icin degil.ben iki noktayi yapmaya basladigida daha kitabi almamamistim.aldigimda da iyi ki kitabi once okumamisim daha zor gelecekti gozume.ama simdi asil ozunu yazdim pratik yapa yapa bu kaniya vardim.tabiki iki nokta bulunacak ama her arkadas oraya takiliyor asil onemli konuyu atliyor.iki nokta hissettigin icinden gelen herhangi bir yer olabilir.boyle dusunursek herkes daha kolay basarir.amacim bu.sevgiyle kal.

Alıntı:

azime_1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584301)
bu konu ile ilgili ban cevap verecek bir hayır sahibi var mı:)

canım bunlar senin için yeterli olur umarım iyiki varsınızy789

vitamin61 13-02-2010 09:37 AM

ben bu yaptıklarınızı başaramadım artık inanmıyorum ilk başlarda mutlulukla çok azimli bir şekilde denedim ama olmadıkça dileklerimi ümit ettikçe ve olmadıkça daha kötü depresyona girdim. kaç gündür yemeden içmeden kesildim hasta olcam diye çok korkuyorum belki de hasta oldum bile. kusacak gibi oluyorum yemek yiyemiyorum.

vitamin61 13-02-2010 12:11 PM

:(

_pretty_ 13-02-2010 12:13 PM

merhaba vitamin iki noktayla ilgili mi yorumların yoksa telkinlerle ilgilimi? mutsuzluğuna üzüldüm

vitamin61 13-02-2010 12:20 PM

iki noktayla ilgili...

_pretty_ 13-02-2010 12:24 PM

Anladım.Bende başaramadım iki nokta işini.İmgeleme yapıyorum.buda çok mutlu ediyor beni.istediğim şeyleri hayal ediyorum.Onları yaşıyor gibi.Beş duyumla bunuda tavsiye ederim.sevgiler.herşey gönlünce olsun...

vitamin61 13-02-2010 12:44 PM

ben hayal edip elde edemeyince daha kötü oluyorum sanki.diyorum ya yemek yiyemez oldum...

smoke 25-02-2010 02:18 PM

vitamin ben yeni üyeyim ama matrixe hükmedin başlığını ve sudenin günlüğünün tamamını okudum bunların ışığında kısıtlı bilgime dayanarak olmadığında kendini hasta hissedecek kadar düşündüğüne göre belki de serbest bırakamıyosun evrene yollayamıyosun dileğini. Tabi bu benim fikrim. Belkide iki nokta denemesinden önce kendinde de değiştirmen gereken inanç yada kırılması gereken kalıplar vardır başka yollarla kendini rahatlat zihnini boşalt.
Umarım beni yanlış anlamazsın daha ikinci mesajım ahkam kestiğimi düşünme.Belki yardımcı olurum umuduyla cevap verdim.

vitamin61 25-02-2010 05:05 PM

estağfurullah canım

smoke 26-02-2010 03:29 PM

partysmileySudem hanım umarım işlerinizi bir an evvel bitirir günlüğünüze dönersiniz, size sormak istediğim bir küçüçük sorum var?

bozyabgu 13-03-2010 01:54 AM

Ben kitabı okumuştum 2 sene kadar önce o dönem bir gazla iki nokta denedim bir kaç gün sonra işe yaramadığını düşünüp bıraktım. O zman sadece 1 defa anneme denerken tanıtım videolarında olduğu gibi anlık bir gevşeme kas boşalması gibi bir şey oldu ama bir daha yapamadım, onu da annemin yorgun olmasına bağlamıştım.

Geçen tekrar siteye girdiğimde aklıma geldi, ama kitap yanımda değildi. Dün kız arkadaşımla denedik, her seferinde o dediğim kas boşalması olayını yaşadı, Hatta tek elimle 2 nokta buldum onda bile gevşedi :) Buraya kadar güzel ama ötesine geçemiyorum yani niyetle beraber yapamıyorum, yada basit niyetlerle yapıyorum (gülüsmsesin, kötü hislerini bıraksın gibi) zaten o kadar denedim ki sarhoş gibi oldu :)

Galiba beni engelleyen başarısız olma korkusu, yada işe yaramayan bir teknikle uğraşma korkusu, bunları serbest bırakırsam işe yarayacak gibi. Ama bana önereceğiniz başka birşey var mı o anki niyet durumuyla ilgili. Çünkü o anlık bayılma olayı kısa sürede oluyor.

doremifasolasi 13-03-2010 02:08 AM

Great minds think alike

silviya 19-03-2010 11:17 PM

Günlüğü okumayı henüz bitirmedim ama yazmak için bitirmeyide beklemek istemiyorum ve şu an içimden geçenleri yazıyorum...

İçimi pozitif enerjiyle doldurdunuz.Sizi seviyorum. İyi ki varsınız.Paylaştığınız herşey için teşekkürler :)

vitamin61 20-03-2010 12:19 PM

Üst katta çekiçle bir şeyler çakıyorlardı çok ses çıkıyordu ses 10 dakika içinde kesiliyor dedim sakince istedim ama olacağına ihtimal vermiyordum biraz sonra ses kesildi sonra tekrar başladı ama daha az bir ses geliyordu artık ve sonra yine kesildi başarabildim mi yoksa tesadüf mü bilmiyorum...

sudem8 21-04-2010 05:18 AM

956karkadaslar uzun zamandir yazamadigim gunlugume gecici de olsa kavustumf678h firsat bulmusken unutmadan yazmak istiorun.o kadar cok gercklesen dileklerim oldu kiy789yegenim trt de sozlesmesiz calisiyordu.hergun isten cikarilmalar oluyormus kendi cok umutsuzdu.bir nokta yegenim bir nokta trt de sozlesme yapmasi.hatta bahcesi var mi bilmiyorum kazik cakarken hayal ettim ve cok guldum.khkh56su an sozlesmeli calisiyor ve aylik geliride artti sukurler olsun12389

sudem8 21-04-2010 05:30 AM

kahvesmileyyine deneyimlerimden birini paylasmak istiyorum.arkadasimin oglunun durusmasi vardi.ricasi uzerine iki nokta yaptim.davayi acanlar mahkemeye gelmemesi icin.kendimde bu kadarini beklemiyordum.gercekten gelmemisler arkadasim sevincle aradi956k senin iki nokta yine tuttu956kdava lehimize dondu diye..bu olumlu sonuclar mutlu ediyor sevincli

sudem8 22-04-2010 10:45 AM

y789arkadaslar vakit buldukca yazmaya devam edicem bu siteye iyi ki girmisim.iki noktayi ogrenmisim 956kbu zamana kadar ne icin niyetlendiysem oldu.olmayan bir kaci icinde benim bilincalti olmasina inanmadigim icindir.yani bilincalti reddettigi icin olmadi.cok mutluyumy789 ayrica iki nokta yapmaya basladiktan sonra sezgilerim daha artti.bu site kurucularina ve moderator arkadaslara tekrar tekrar tesekkurlerart56art56.ilk girdigim zaman caresiz, mutsuz arayis icerisindeydimagl34.sabirla sorularimiza cevap veren arkadaslara duaciyim.o donemlerde bu siteye benzer bir siteye girmistim.bir soru sordum cevap bile vermediler birakin hosgeldin demeyi.en bunalimli zamanlarimi burada gecirdim ve cozum buldumgirlhaha.yeni giren arkadaslara tavsiye ediyorum.butun paylasimlari okuyup takip etmeleri icin.adi ustunde hayatiniz degisiyor:zpzp:.benim degisti.yeni bir laptop aldigimda hepsini paylasacagim.smil56

sudem8 25-04-2010 01:30 AM

y789çok şükür yeni laptopuma kavuştum.bundan sonra bütün başarılı iki nokta deneyimlerimi paylaşabileceğim için mutluyum.kaç gündür imgelediğim ne varsa hepsi oldu.en basiti dün oğlumla konuştuğumuz yemekleri bu gün ablam yapmış hayretler içerisinde kaldık.artık düşünmek bile yeterli bakıyorum önüme geliyor çok şük
ür.gecikenlerde benin koyduğum engeller sayesinde oluyor.dunk56

sudem8 25-04-2010 03:44 AM

isteklerimizi takıntı haline getirmeden hırslanmadan istersek daha çabuk oluyor kendi deneyimlerimden buldumyrl78..bu sanki anahtar kuralım oldu herkese soylüyorum isteyip niyetlendikten sonra serbest bırakmak bu düşünceyi yada enerjiyi isteklerimiz jet hızıyla gerçekleşiyor.gulensmileyiki noktada aynı düşünce geçerli.kafaya takmadan oldu mu olmadı mı merak etmekle olmuyor.ufak bir hatırlatma yapmak istedim.y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:01 AM.