![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... cevap yok muO0agl34 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... http://depositfiles.com/files/q8vl1i25h seminerde kullanıdığım bir slayt, umarım yardımcı olur :) sapkal89 |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... güzel bir slayt olmus emeğinize sağlık |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789arkadaslar uzun suredir sizlerden ayri kaldim yazamadim.yeni eve tasindim.cok mutluyum.darisi hepinizin basina...hersey uyum icinde sadece bilgisayar eksigim var.ne istersem oluyor.cok sukur.iki bilgisayarimda tamirde.heralde yeni bir laptop almam gerekiyor.kahvesmileysizleri cok ozledim.iki nokta deneyimlerim sayesinde cok mucizeler yasadim.ayrintilari yazarim.hpm2sevgiyle kalin. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Hoş geldiniz sudem sizin adınıza çok sevindim siz yokken deneyimlerinizden çok faydalandığımı belirtmek isterim çok teşekkür ederim yeni deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Bende kısa bir deneyimimi paylaşmak istiyorum bunda payınız çok olduğu için sayfanıza yazıyorum umarım yanlışlığım yoktur. Benim bacaklarımda bir sorun var geceleri bazan yatarken yatamaz şekilde ağrır sabaha kadar yatırmazdı. Yatmadan önce deneyimlerinizi okumuştum ağrıdan yatağın içinde dönüp duruyordum. Sonra dedim iki noktayı deneyeceğim yaptım iki dizimde denedim ve inanırmısınız o anda geçti yoktu ağrı nerdeyse 1 hafta oluyor ağrı yok inanamıyorum bel fıtığı için bile gittim doktora mükemmel bir yöntem çok teşekkürler. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... gecmis olsun.cok sevindim fayda gordugunuze.baska islerinizde de kullanin sakin birakmayin.daha dun iki nokta yaptim.kaplicada yazlik kucuk bir evimiz var..oraya camasir makinasi goturecektik.agir nasil tasiriz diye tedirgin oldum.evdeki makinayi tasimamiz icin kim yardimci olur diye cok uzuluyordum.oglumla tasiyamayacacagimizi anladik.benim iki nokta sayesinde iki kisi yardima geldi.yani bonusuyla ben bir kisi istemistim.eve ittik.orda da iki kisi yardima geldi.evin icine kadar tasidilar.cok mutlu oldumy78996kl |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... taşınmana çok sevindim ve tekrar hoş geldiny789 |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudem bana gene cevap yok:( |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... soru neydi? |
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadaşlar yardım isteğim bilmem rahatsız eder mi. benim bilgisayarım çalındı.ortodonti hastasıyım.1 kuruş param yok.kendimi kasa kasa 2 kere kuantum alana zor giriş yaptım ama serberst bırakmayı hiç yapamadım. iki noktanızla yardım ederseniz sevinirim. |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... MERHABA SEVGİLİ İKİ NOKTACIMIZ SUDEM HNM BENDE BU İKİ NOKTA İŞİNİ DÜN AKŞAM DENEYİM DEDİM.HALA BAŞIM ALLAK BULAK BENİ ÇOK OLUMSUZ ETKİLEDİ.BİR KİŞİNİN ARAMASI İÇİN İSTEDİM.TABİ ARAMADI.AMA ARAYACAĞI HİSSİ YÜZÜNDEN OKADAR GERİLDİMKİ.BOYNUM SIZLAMAYA BAŞLADI..BİRŞEYLERİ YANLIŞ YAPTIM SANIRIM.dusun2 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ben de uzun bir süre forumu okuduktan sonra iki nokta olayını kavradım. tek sorunum serbest bırakamamak.. bana serbest bırakmak ile ilgili bir link verirseniz sevinirim. Anlatıldığı gibi benim için önemli olmayan konularda denemeye çalışıyorum. Ama ne olursa olsun iki nokta yaptıktan sonra o şey benim için önemli hale geliyor, merak uyandırıyor. agl34 Ama tabi gelişme gösteriyorum yavaş yavaş.. ümitliyim.. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... evet ço köenemli bir konuya değinmişsin ..önemli hale geliyor ..öenmli şeyler olmaz düşüncemizi değiştelim..zor şeyleri evren zor verir düşüncesi bizi bu hale getiriyor.evren küçük ve büyük şeylerde aynı kanunu kullanıyor.. bu sıralar bunu düşünüyorum..nacizanee.. |
bu konu ile ilgili ban cevap verecek bir hayır sahibi var mı:) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ben bu yaptıklarınızı başaramadım artık inanmıyorum ilk başlarda mutlulukla çok azimli bir şekilde denedim ama olmadıkça dileklerimi ümit ettikçe ve olmadıkça daha kötü depresyona girdim. kaç gündür yemeden içmeden kesildim hasta olcam diye çok korkuyorum belki de hasta oldum bile. kusacak gibi oluyorum yemek yiyemiyorum. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... :( |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... merhaba vitamin iki noktayla ilgili mi yorumların yoksa telkinlerle ilgilimi? mutsuzluğuna üzüldüm |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... iki noktayla ilgili... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Anladım.Bende başaramadım iki nokta işini.İmgeleme yapıyorum.buda çok mutlu ediyor beni.istediğim şeyleri hayal ediyorum.Onları yaşıyor gibi.Beş duyumla bunuda tavsiye ederim.sevgiler.herşey gönlünce olsun... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ben hayal edip elde edemeyince daha kötü oluyorum sanki.diyorum ya yemek yiyemez oldum... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... vitamin ben yeni üyeyim ama matrixe hükmedin başlığını ve sudenin günlüğünün tamamını okudum bunların ışığında kısıtlı bilgime dayanarak olmadığında kendini hasta hissedecek kadar düşündüğüne göre belki de serbest bırakamıyosun evrene yollayamıyosun dileğini. Tabi bu benim fikrim. Belkide iki nokta denemesinden önce kendinde de değiştirmen gereken inanç yada kırılması gereken kalıplar vardır başka yollarla kendini rahatlat zihnini boşalt. Umarım beni yanlış anlamazsın daha ikinci mesajım ahkam kestiğimi düşünme.Belki yardımcı olurum umuduyla cevap verdim. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... estağfurullah canım |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... partysmileySudem hanım umarım işlerinizi bir an evvel bitirir günlüğünüze dönersiniz, size sormak istediğim bir küçüçük sorum var? |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Ben kitabı okumuştum 2 sene kadar önce o dönem bir gazla iki nokta denedim bir kaç gün sonra işe yaramadığını düşünüp bıraktım. O zman sadece 1 defa anneme denerken tanıtım videolarında olduğu gibi anlık bir gevşeme kas boşalması gibi bir şey oldu ama bir daha yapamadım, onu da annemin yorgun olmasına bağlamıştım. Geçen tekrar siteye girdiğimde aklıma geldi, ama kitap yanımda değildi. Dün kız arkadaşımla denedik, her seferinde o dediğim kas boşalması olayını yaşadı, Hatta tek elimle 2 nokta buldum onda bile gevşedi :) Buraya kadar güzel ama ötesine geçemiyorum yani niyetle beraber yapamıyorum, yada basit niyetlerle yapıyorum (gülüsmsesin, kötü hislerini bıraksın gibi) zaten o kadar denedim ki sarhoş gibi oldu :) Galiba beni engelleyen başarısız olma korkusu, yada işe yaramayan bir teknikle uğraşma korkusu, bunları serbest bırakırsam işe yarayacak gibi. Ama bana önereceğiniz başka birşey var mı o anki niyet durumuyla ilgili. Çünkü o anlık bayılma olayı kısa sürede oluyor. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Great minds think alike |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Günlüğü okumayı henüz bitirmedim ama yazmak için bitirmeyide beklemek istemiyorum ve şu an içimden geçenleri yazıyorum... İçimi pozitif enerjiyle doldurdunuz.Sizi seviyorum. İyi ki varsınız.Paylaştığınız herşey için teşekkürler :) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Üst katta çekiçle bir şeyler çakıyorlardı çok ses çıkıyordu ses 10 dakika içinde kesiliyor dedim sakince istedim ama olacağına ihtimal vermiyordum biraz sonra ses kesildi sonra tekrar başladı ama daha az bir ses geliyordu artık ve sonra yine kesildi başarabildim mi yoksa tesadüf mü bilmiyorum... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... 956karkadaslar uzun zamandir yazamadigim gunlugume gecici de olsa kavustumf678h firsat bulmusken unutmadan yazmak istiorun.o kadar cok gercklesen dileklerim oldu kiy789yegenim trt de sozlesmesiz calisiyordu.hergun isten cikarilmalar oluyormus kendi cok umutsuzdu.bir nokta yegenim bir nokta trt de sozlesme yapmasi.hatta bahcesi var mi bilmiyorum kazik cakarken hayal ettim ve cok guldum.khkh56su an sozlesmeli calisiyor ve aylik geliride artti sukurler olsun12389 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... kahvesmileyyine deneyimlerimden birini paylasmak istiyorum.arkadasimin oglunun durusmasi vardi.ricasi uzerine iki nokta yaptim.davayi acanlar mahkemeye gelmemesi icin.kendimde bu kadarini beklemiyordum.gercekten gelmemisler arkadasim sevincle aradi956k senin iki nokta yine tuttu956kdava lehimize dondu diye..bu olumlu sonuclar mutlu ediyor sevincli |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789arkadaslar vakit buldukca yazmaya devam edicem bu siteye iyi ki girmisim.iki noktayi ogrenmisim 956kbu zamana kadar ne icin niyetlendiysem oldu.olmayan bir kaci icinde benim bilincalti olmasina inanmadigim icindir.yani bilincalti reddettigi icin olmadi.cok mutluyumy789 ayrica iki nokta yapmaya basladiktan sonra sezgilerim daha artti.bu site kurucularina ve moderator arkadaslara tekrar tekrar tesekkurlerart56art56.ilk girdigim zaman caresiz, mutsuz arayis icerisindeydimagl34.sabirla sorularimiza cevap veren arkadaslara duaciyim.o donemlerde bu siteye benzer bir siteye girmistim.bir soru sordum cevap bile vermediler birakin hosgeldin demeyi.en bunalimli zamanlarimi burada gecirdim ve cozum buldumgirlhaha.yeni giren arkadaslara tavsiye ediyorum.butun paylasimlari okuyup takip etmeleri icin.adi ustunde hayatiniz degisiyor:zpzp:.benim degisti.yeni bir laptop aldigimda hepsini paylasacagim.smil56 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789çok şükür yeni laptopuma kavuştum.bundan sonra bütün başarılı iki nokta deneyimlerimi paylaşabileceğim için mutluyum.kaç gündür imgelediğim ne varsa hepsi oldu.en basiti dün oğlumla konuştuğumuz yemekleri bu gün ablam yapmış hayretler içerisinde kaldık.artık düşünmek bile yeterli bakıyorum önüme geliyor çok şük ür.gecikenlerde benin koyduğum engeller sayesinde oluyor.dunk56 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... isteklerimizi takıntı haline getirmeden hırslanmadan istersek daha çabuk oluyor kendi deneyimlerimden buldumyrl78..bu sanki anahtar kuralım oldu herkese soylüyorum isteyip niyetlendikten sonra serbest bırakmak bu düşünceyi yada enerjiyi isteklerimiz jet hızıyla gerçekleşiyor.gulensmileyiki noktada aynı düşünce geçerli.kafaya takmadan oldu mu olmadı mı merak etmekle olmuyor.ufak bir hatırlatma yapmak istedim.y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:01 AM. |