![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... konuyu burda örnek vererek çok net açıklamışsın.teşekkürederim. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... hala kimse iki nokta yapmamış :(( |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
:) Ben de dahil olmak üzere sanırım bu sitede en büyük sıkıntımız, başardığımız şeyleri yazmakta dertlerimizi ve sorularımızı yazmak kadar aktif, belki de yetenekli olmayışımız :) Çıkmazdayken kitap dolusu şey yazabiliyoruz ama başarılarımızı beyan etmeyi sevmiyoruz sanırım. Bunun en büyük gerekçelerinden bir tanesi, başarının bizim mi yoksa tesadüf eseri mi geldiğinden emin olamamak galiba. Tevazu da dizboyu olunca çok fazla konu hakkında yazan çizen olmuyor. Bu açıdan bakıldığında buraya birşeyler yazılmamış olması gerçekten başarı oranının yüksek olduğuna da bir işaret gibi algılanabilir :Py789 Yapılan şey her ne olursa olsun, onun gerçekleştiğinden eminseniz oluyor. Ben yaptım. İki nokta teknikleriyle değil ama kendime özgü- ki bu yöntemlerin çoğu kişiye özgüdür der deneyimlerim- bir takım çalışmalarla istediğim bir çok şeyi tezahür ettirebilmeyi başardım. Hastalıkların üzerinde de yaptığım denemelerde çoğunda başarı elde ettim. Ama dediğim gibi, bunu buraya, yaptım, ettim şeklinde yazmak çok zor. Herşeyden önce ciddi bir sorumluluk gerektiriyor. Çünkü ben nasıl yaptım, okuyanlar bilmek isteyecekler ve benim önerdiğim yöntem başkasında işe yaramayabilir ve bu da hayal kırıklığına yol açabilir. Bu sebepledir ki, ben çok fazla yazmıyorum ve tahminimce diğer arkadaşlar da öyledir. Tamamen kişisel fikrimdir. Sevgiyle... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Çok ısrar ettiniz arkadaşlar:)) Müşterilerimi daha aktif duruma getirmek için uyguladığım bir yöntem bu..Benden satın alırlar ama arayıp iyidir ya da kötüdür diye bir geri bildirimde bulunmazlar..Yapanlar varsa da çok azınlıktadır..Takip gerektiren ürünler sattığım için, sürekli benim onları aramam da bana biraz maliyetli oluyor.. İki nokta derken sanırım daha çok imgeleme yapıyorum ben..Bir yerden bir yere parmağımızla yapışkan bir nokta belirlemeyi yapamıyorum..Buna gerek de duymuyorum..Olduğum hali kabullenip,olması gereken durumu hayal edince -ki,burada ciddi konsantrasyon gerekiyor-olay çözülüyor zaten.. Müşterimin beni aradığını imgeliyorum..Telefondaki ses tonu,konuşma metni,hatta mimiklere kadar düşünüyorum..Aradan çok zaman geçmiyor,telefonum çalmaya başlıyor..Geçen akşam 5 sene önceki müşterime odaklandım ve ertesi sabah beni aradı..Bu konuda kendimi daha da geliştirmeye çalışıyorum.. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bu doğru bende yaşadım hatta kendimle övündüğüm ilk şey di baak bende bişey yapabiliyorum diye :) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadaşlar bende 2 haftadır falan yazıları okumaya çalışıyorum bu matrixe hükmedin kitabını aldım ama sonunu getirmeden bıraktım çünkü anlamadıkça strese girdim..bu konuda kuantumla ya da çekim gücüyle alakalı bir çok kitap okudum ama bu iki noktYI kitaptan anlayarak yapmaya çalışmak zor geldi ve bende okuduklarım ve hissettiklerim doğrultusunda iki nokta uygulamasını biraz değiştirerek uyguladım umarım yanlış yönlendirmem kimseyi ama belki başkalarıda bu şekilde faydalanabilir.hem bana kalırsa burda iki nokta bulmanın amacı çekim yasasının hızını ve inandırıcılığını(kendimiz için) arttırmak...hemen örneklerime geçeyim :D istekler gerçekleştikçe heyecanımda arttı açıkçası...dün bizim karşı apartmanda düğün vardı...orkestra tutmuşlar tabi...neyse adam saz çalıp şarkı söylüyo içimden dedim ki(tek dinlediğim türküde odur hani :D) keşke musa eroğlundan telli turnamı çalsalar dedim...o sırada iki nokta geldi aklıma kendimce uyguladığım yöntemle hepsinin karışımı :Pönce sarkıyı hissettim sesini duydum adeta... sonra o sesle aramda bir ışık var o ışıkta ikimizi birbirine çekiyomuş gibi hissettim ve sonrada bıraktım düşünceyi..gözlerimi açtım ve en önemli kısım herkesinde dediği gibi UNUTTUM...arkadaşımla msn de lafa daldık 5 dk geçti geçmedi adam telli turnamı çaldı ama benim tüylerim diken diken oldu inanın...yapabileceğimi pek düşünmüyordum..açıkçası pekte umursamıyodum..diğer denemelerimdeki hatayıda anlamış oldum..oldu mu olacak mı korkusu herşeyi engelliyormuş...sonra ufak tefek denemelerim..her sabah ağzına kadar dolu gelen otobüse aynısını yapıyorum inanın her sabah boş otobüs geliyo oturarak gidiyorum...belki bazıları tesadüf der ama ben öyle olmadığını düşünüyorum çünkü yapmadığım günler tıkış pıkış gdiyorum :) olayları sınıyorum yani...en güzeli de bir eğlence olarak bakıyorum olaya..hayat bir eğlence alanı gibi düşnüyorum o zaman daha seri olmaya başlıyor olaylar..iki nokta bile yapmadan sadece hissediyorum bir şeyi...o ve ben bir bütün gibi oluyorz o zaman herşey birbirini çekiyor...mesela bir arkadaşımı düşünüp ne zamandr görüşmüyoruz yaa dedim geçen gün sonra belki de ses çıkar ondan dedim onun yüzünü gözümün önüne getirdim 2 gün sonra msj attı artık şaşırmaz oldum olaylara...2 nokta olayının olayları hızlandırdığı kesin 2 nokta yapıp bıraktığımda(tabi bu yukarıda bahsettiğim karma değişik yöntemle ) daha hızlı oluyo..ama heyecan yapmamaya çalışıyorum..sanki bir önceki olay tesadüfen olmuş gibi hissediyorum yoksa panik oluyorum tıkıyorum isteklerimi ...denemelerimi yine yazıcam.bu arada yazıların bir kaçında herkesin kendine göre bir yöntemi vardır deniyordu bence bu doğru..çünkü başkalarnın denemelerini taklit ettiğim zaman hiç birşey olmuyordu...bence en önemli etken hissetmek..dileğimizle bir olmak ayrıca onu bir dilek gibi hissetmemek zaten olmuş bir şey gibi onunla bir bütün olmak ;) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... inançlar. . demekki inanınca oluyor :) ben şimdi lusid rüya ve astral seyahate merak saldım :-) onları acayip merak ediyorum bide iki nokta yı tekrar tecrübe edicem uzun zaman oldu yapmayalı zaten yaparken iki nokta olduğunu bilmiyordum o da başka muamma. . neyse iyi geceler ve kolay gelsin :) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Matrixe hükmedinle basladigim yolculugum senin günlügünle devam ediyor.Ara ara deneme yapiyorum ama noktalar arasinda cekim hissedemiyorum.Bakalim denemelerim devam edecek.Ben sadece bu sicak paylasimlarin ve yüreklendirmelerin icin tesekkür etmek istedim.Kucak dolusu sevgiler. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Merhaba arkadaşlar arınma, özünden kopma ve kendini affetme gibi şeyler nasıl oluyor bunlarla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bana yol gösterebilirmi acaba? yada nerden bilgi edinebilrim forumda varmıdır ? |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... merhabalar hayatımda iki nokta yapmaya devam etmekteyim açıkcası her zaman yapıyorum desem yalan olur zaten birçok güzellikleri yakalaya bildime veya mıknatıs misali çektimize inancım fazlaca artttı sanırım neyse zor darda kaldığım anda aklıma gelirse uygulamaya devam etmekteyim bir telefon beklemedeydim istediğim o insanın aramasıydı alacanı istemek baya zordur neyse sadece düşündüm belli noktaları gözlerimle seçtim şimdiki halim ve telefon geldikten sonraki parayı elime alıp kahvemi yudumladığım halim şükredişim toplam sure 1 dakika bile değildi ne oldu şükür arkadaş aradı bankaya paranın yattını istediğm zaman alabileceğimi söyledi bir başka olayımda oğlumun ders çalışmaamsıydı gözümün önüne oğlumu getiridm ve içtenlikle isteklerimi sıraladım senin içinde zor olmayacaksa yardım et evladım dedim belki saçma gelir ama sonuca şaşrıdım şu an haliniz ve olmasını istediniz hal onu bir hamur gibi karıştırın derin bir nefesle tamamlayın oldu anda şükredip en sevdini z şeyi yaptınızı oh dedinizi hayal edin bu kadar basit sağlığım konusunda da uygulamaları m oldu sonuçlar şükür harika daha birçok olaylar var ama yazmaya zamanım elvermiyo siteye bile az ugramaya başladım bu beni üzsede yapabileceğim bişey yok ama her fırsatta yazdıklarınızı takipteyim sevgiyle kaldık |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... alk78arkadaslar yazilarinizin bir kismini okuyabildim.evdeki iki bilgisayarimin arizalanmasi sonucu siteye giremiyorum.aklim hep sizlerde o kadar cok iki nokta deneyimim oldu sizlerle paylasmam gerken onlari bile yazacak zamanim olmuyor.yeni eve tasinmak uzereyim.tadilat isleri yogun en kisa zamanda sorun cozulup araniza donmeyi istiyorum.meydan bos kaldi sanmayiny789y789 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... art56art56centcim herzamanki gibi cok guzel ifade etmissin.senin yontemini de denicem her yigidin bir yogurt yemesi var.2588925889 Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Merhabalar herkese ben matrix'e hükmedin kitabını aldım okuyorum,forumdaki konu ile ilgili msjlarıda okudum lakin henüz iki nokta olayını yapamıyorum.Sizden ricam bunu iyi yapan birisi sağlık konusunda bana iki nokta yapabilirmi.İlgilenen olursa çok sevinirim. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadaslar uzunca bir aradan sonra yazabiliyorum.ama iki noktayi birakmis degilim hayatimin her alaninda iyi niyetli olmak sartiyla kullanabiliyorum.cok guzel olumlu sonuclar alabiliyorum.onemli olan takilip kalmamak.sonuc oldugu zaman iki nkta yaptigimi hatirliyorum.acaba olacak mi sonucunu beklediklerimden sonuc alamiyorum.y789 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... krzm67bu zamana kadar o kadar cok olumlu sonuclar aldim ki artik utaniyorum ben iki nokta yapmistim buna da demeye genelde cevremdeki yakinlarim icin super...en yakin zamanda olan bir kac olayi anlatayim:arkadasimin oglu evleniyor,hazirliklar kosturuyoruz.ev ariyorlar istedikleri fiata ve istedikleri sartlarda bulamiyorlar.aklima geldi hemen iki noktami yaptim.niyet ettim ve arkadasimin beni arayip tm istedigimiz gibi uygun fiata evi bulduk dedigini imgeledim.unuttum yani serbest biraktim.aradan birkac gun gecti kendimde evde tadilat yaptiriyorum arkadasim aradi.imgeledigim ses tonuyla sevincle evi bulduklarini yeni bitmis insaat kira uygun tuttuklarini soyledi.nasil mutlu oldum anltamam.sevincli |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sevgili Sudem merhabalar sayende bu konudan haberim oldu.Olumlamalar ve imgeleme telkin cdleri ile ilgileniyorum ve uyguluyorum.Mutlaka bu yolu da deneyeceğim. Bununla ilgili konuyu okuyayım ondan sonra sorularım olacak? Yolunuz ışıksız kalmasın... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... kahvesmileyyine ayni arkdasim gelin kizi cok uzun boylu gelinlik ve ayakkabi bulmakta zorlaniyorlar daha dogrusu oturdugumuz sehirde bulamiyorlar.onlara bize yakin buyuk bir sehir ismi var orayi onerdim.sozumu dinlediler gittiler, alisverise ama gece yine niyet ettim: oradan beni arayacak uygun fiata aradiklarini bulduklarini soyleyecegini imgeledim.gun icinde kendi islerim ve baska gorusmelerime daldim unuttum.telefonum caldi arkadasim buyuk bir sevincle yine beni aradi bukadar olur art56art56hersey istedigimiz gibi oldu hepsini aldik daha elimizede para kaldi kiyafet eldik.o zaman hatirldim.cok sevindim baskalarina da faydli oldugunu gormek mutluluk verici.f678h |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudemcim harikasın arkadaşına imgeleme yapmışsın. Benim de anne olduğumu imgelermesiny789sana sonucu bilidririm956k |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789hemen yaptim merak etme kucuk bir kiz bebek gordum.girlhaha |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... hpm2arkadaslar gozunuzde buyutmenize gerek yok herkes yapabilir .zaten bunu biz her zaman yapiyoruz.yaradanimiza birsey isterken dua etmiyormuyuz?once niyetimizi belirliyoruz.bir nokta simdiki durumumuz bir nokta olmasini istedigimiz niyeti olmus haliyle gorebilmek,duyabilmek hissedebilmek.yani olmus gibi hayal etmek.hissettigin sevinci o an yasamak.sesi duymak.agzinda o tadi duymak.kokuyu hissetmek.hayalini zorlamak imgelemek.sonra unutmak.duada oyledir olacak mi diye merak edip durursaniz olmaz.tam bu artik olmaycak diye herseyden vazgectiginiz anda oluverir.hepimizin bsina gelmistir.iste bu anda da niyet cok onenmli olacagina gercekten inanirsaniz oluyor.basit islerde deneyin ilk once.oldugu zaman size bir guven geliyor.hepsine olacak gozuyle bakarak yapiyorsunuz.y789noktalar onemli degil.onlara takilmayin herhangi hayali kafanizd da belirleybilirsiniz.onemli olan niyet ve imgeleme ve serbest birakma..kolay gelsin bundan sonra basardiklarinizi yazin bekliyorumyrl78 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... canımya ilk noktayı bulup dileğini imgeleyip ikinci noltayı bulduğunda serbest bırakmakmıdır iki nokta tekniği yada noktaları bulmadan imgeleyip serbest bıraksak oluyormu sevgiyle mutlu kal.y789 |
|
krzm67 |
sen kendinde yapabilirsin.kucaginda bebek mis gibi kokusunu duy.onu besledigini o anki yasayacagin mutlulugu hisset ve olmus gibi sukret.art56art56 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Tamam canım şimdi deneyeceğim çok teşekkürler. Kızım olacak evet buna inanıyorum.Bu müjdeyi duyduğumda seninle paylaşacağım. 2 nokta arasındaki yolculuğunuzda ışığınızidea3 sizi hiç bırakmsın. Sevgiler... |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sevgili sudem az önce konsantrasyonumu toplayıp,Şu anımı ve olmak istedğim anım yani anne olduğum anı hayal ettim.Özellikle bebeğimi emziriken gözlerim doldu. Çok teşekkür ederim sudem.Işıkla kal canım.Bu konuda takibimde artık 25889 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sizlere ornek olsun diye yaziyorum oglum sinawa girmeden once haber verir.diyelim ekonomi dersi sinawi.niyet ederim oglumun bu sinawda basarili olmasi icin.istedigi notu almasi icin.hatta yazarim bazen niyetimi cunku yazmanin gucune inaniyorum.o an oglumu sinawda sorulari yanitlarken hayal ederim.ciktiktan sonra bana telefon acip,annecim cok iyi gitti.hic zorlanmadim.dedigini sevincli bir sekilde beni aradigini imgelerim ve sukrederim olmus gibi en sonunda.noktalara cok takilmayin |
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sevgili Sudem merak etme canım ben sen kız hissettim dediğin için. Bende hedefimi kesinleştirdim. Yoksa bu anne olma yolumda çok uğraştığım için kesinlikle cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Çok teşekkür ederim canım benim hedefim için çalışacağına çok sevindim.956kgulensmiley Işıkla kal canım İyi akşamlar.... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Guzel haberlerini bekliyorum.hayirli ve saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginiziO0 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudemcim merhaba...uzun zamandır yoktun ,özledik seni... neyse seni görmüşken ,iki nokta deneyimimden bahsedeyim...bu aralar eşimin sağlık sorunları nedeniyle ,yoğun günler geçirmekteyiz...hastaneye gittik ...eşimin sağlık sorunuyla ilgili bir test yaptırması gerekti...doktorun dediğine göre altı aydan önce sıra gelmezmiş test için...ertesi gün arabada giderken bu konu ile ilgili iki nokta yaptımm...doktor o gün gittiğimizde test için yarına gün verdi ...çünkü o gün gelicek hasta iptal etmiş...dl78 şimdi test yapıldı,e sonucu almakta uzun sürüyomuşş...fakat bizim sonucu iki gün sonra aldıksevinclinasıl olduğunu tahmin edin artık...neyse birde tedavi aşamasına geçebilsek...sevgiyleee...y789 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem abla merhaba bir türlü fırsat bulup sana tşk edemedim ama konuştuğumuzun ertesi sabahı uyandığımda gözüm çok daha iyiydi bunun için sana sonsuz tşkler :)))) Sen Allahın bir lütfusun ablacım :))) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Geçen hafta yeğenim bizdeydi elektrik kesildi.Ona da 2 nokta tekniğini öğrettim.Elektriklerin gelmesi için bu tekniği kullandı. Sonuç:Elektrikler geldi.idea3smil56 Gerçekten ufak isteklerden başlayın.Mutlaka sonuç alırsınız. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ben de bi insanla barıştığımızı imgeliycem olur di mi:D |
Yani bu defa iki nokta konunuz "siz" ve "büyük bir konuda iki nokta başarınız" olsun :):) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bu yontemi deniyecem gerçekten ilgi çekici:)) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... iki nokta olayı nedir bir çok şeyi denedim ama benim hayatımda hiçbişey değişmedi nedense daha da kötüye gidiyo... ne düşünmediysem hayal bile edemediğim şeyler başıma geldi..ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...ne güzel herşey bişeyler başarmış ama ben bi adım bile gidemedim..yaaa.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 PM. |