Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

sudem8 16-09-2009 04:32 AM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:

nahice Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475717)
actionsmileoldukça faydalı bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim,günlüğünüz hayırlı olsun, nasıl noktalama yapılacağı konusunda benimde sorularım vardı 956karkadaşlar sormuşlar ve anlattığınız örnekler çok güzel, aslında farkında olmadan imgeleme yaptığımı anlıyorum aydınlattınız beni sağolun pozitif enerjinizi alıyorum teşekkürler bereketiniz daim olsun:zpzp::zpzp:

y789tesekkur ederim islerimden dolayi fazla giremiyorum siteye gorusmek uzere sevgiler...actionsmile

sudem8 16-09-2009 04:34 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475981)
sudem ablayı özledim agl34

ben de seni ozledim asi kizgirlhaha

sudem8 16-09-2009 04:40 AM

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476440)
sizi gördüğüme çok sevindim hoşgeldiniz.

guzelim hosbulduk ben de cok mutlu oldum ama zamanim dar olunca ayrintili yazamiyorum fazla.sahurdan sonra girebiliyorum sadece.gorusmek uzere...sizleri seviyorum ve aranizda olmaktan mutluyum.sevgi ve isikla kalin.cilgin897

sudem8 16-09-2009 04:48 AM

super
Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476453)
Hoşgeldiniz Sudem hanım.
sapkal89

Güzel Paylaşımlarınızı Bekliyoruz.
sapkal89

Hosbuldum gercekten boyle guzel bir ilgiyle karsilasmak beni cok mutlu etti.aranizda oldugum icin cok sansliyim.tesekkurler...tatilde yaptigim basarili iki nokta deneyimlerim var..:zpzp: daha sonra rahat rahat yazarim.sevgileractionsmile

fgceker 16-09-2009 09:38 PM

Sudemcim hoşgeldin,iyiki geldin,tam zamanında geldin girlhaha girlhaha girlhaha

Sana tam ihtiyacım olduğu anda dönüverdin tatilden ne güzel y789 Çook fazla istedim galiba bir an önce dönüvermeni.uy897 uy897

Canım iki noktayla ilgili yazdıklarını okudum ,konuyla ilgili bazı videolarıda izledim.Saolsun Mümin beyde bir video yolladı kafamın biraz karıştığını söyleyince.Ama ben hala bir türlü nasıl yapacağımı kavrayamadım.
Boy uzatma telkini dinliyorum,Telkinle birlikte kuantum düşünce tekniğinide uyguluyorum--bu teknik içinde mümin beye teşekkürü bir borç biliyorum---

Canım öğrenmek istediğim şey;iki noktayı boyumun uzaması için nasıll kullanabilirim.Redflowerscım saolsun bu konuda bana yardımcı oldu;noktanın birini şimdiki durumum için 2.sinide uzun halim için tutabileceğimi söylemiş ve senin döndüğünü bu konuda daha fazla bilgiyi de işin uzmanından,yani senden alabileceğimi söyledi girlhaha girlhaha girlhaha

sudem8 17-09-2009 11:11 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476634)
Sudemcim hoşgeldin,iyiki geldin,tam zamanında geldin girlhaha girlhaha girlhaha

Sana tam ihtiyacım olduğu anda dönüverdin tatilden ne güzel y789 Çook fazla istedim galiba bir an önce dönüvermeni.uy897 uy897

Canım iki noktayla ilgili yazdıklarını okudum ,konuyla ilgili bazı videolarıda izledim.Saolsun Mümin beyde bir video yolladı kafamın biraz karıştığını söyleyince.Ama ben hala bir türlü nasıl yapacağımı kavrayamadım.
Boy uzatma telkini dinliyorum,Telkinle birlikte kuantum düşünce tekniğinide uyguluyorum--bu teknik içinde mümin beye teşekkürü bir borç biliyorum---

Canım öğrenmek istediğim şey;iki noktayı boyumun uzaması için nasıll kullanabilirim.Redflowerscım saolsun bu konuda bana yardımcı oldu;noktanın birini şimdiki durumum için 2.sinide uzun halim için tutabileceğimi söylemiş ve senin döndüğünü bu konuda daha fazla bilgiyi de işin uzmanından,yani senden alabileceğimi söyledi girlhaha girlhaha girlhaha

guzel sozlerin icin cok tesekkurler...tatilden dondum ama hala evime gelemedim.oglumun evini duzelemekle mesgulum.gece sahurdan sonra birara vakit bulursam giriyorum.boy isine cok guldum.benim boyum da kisa ama hic aklima gelmemisti iki nokta yapmakgirlhaha46 yasindan sonra boy uzar mi kisalir mi cok merak ediyorum gecenlerde ogluma espri yaptim.kemik erimesinden dolayi boy kisaliyormus.daha da kisalirsam beni yerlerde ararsin bulamazsin artik demistim.bir nokta simdiki halin bir nokta da boyunun uzamasi icin niyet edebilirsin.sonucu bende merak ediyorum.ayrica Redflowersima da tesekkur ederim bu isin uzmani degilim sadece bu konuda deneyimlerim fazlaca gerceklesti ben de onlari burda sizlerle paylastim.y789sevgi ve isikla kal.actionsmile

cibelce 18-09-2009 12:01 AM

Hoşgeldin sudem ablacım sefalar getirdin. tüm site ahalisi dört gözle yollarını bekler olduk. Öksüz bıraktın, yokluğunla bizi buralarda. Senin güzel paylaşımlarından mahrum bıraktın bizleri. Fazla uzaklaşma buralardan ağlarız sonra sensiz.

gülpor 18-09-2009 12:05 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476385)
956kGeldim arkadaslar,hepinizi cok ozledim.kusadasi'ndan istanbul'a gectim.oglumun evini duzenleyip bayram sonu evime gidecegim.girlhahatatilim cok guzeldi.fakat sizlerden uzak kalmak zor geldi.nete giremedim yazilarinizi kacirdim.ama iki noktaya devam ettim.ne icin yaptiysam oldu...cok eglenceliydi.y789hakkimdaki dusunceleriniz icin tek tek tesekkurler ederim.sevgiyle kalinactionsmile

Sudemcim slm ,tekrardan hoşgeldinn,iki nokta başarılarını dört gözle bekliyorum!yazdıklarını özlemişim...blissy

fgceker 18-09-2009 12:31 AM

Teşekkür ederim sudemcim;Bu şekilde yapacağım.Bu arada ben 30 umdayım ve telkinlerle ve imgelemeyle tam 2 cm uzadım girlhaha girlhaha İki nokta bu uzamayı 2 katına çıkartıcak eminim.Adı üstünde 2 nokta girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

sudem8 18-09-2009 12:34 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476745)
Sudemcim slm ,tekrardan hoşgeldinn,iki nokta başarılarını dört gözle bekliyorum!yazdıklarını özlemişim...blissy

Gulporcum tatilde yaptigim iki noktalari hatirlamaya calisiyorum not almam gerekiyordu cunku hepsi oldu.956khatirladikca yazarim.ben de hepinizi ozledim.actionsmile

sudem8 22-09-2009 10:04 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476743)
Hoşgeldin sudem ablacım sefalar getirdin. tüm site ahalisi dört gözle yollarını bekler olduk. Öksüz bıraktın, yokluğunla bizi buralarda. Senin güzel paylaşımlarından mahrum bıraktın bizleri. Fazla uzaklaşma buralardan ağlarız sonra sensiz.

hayatim Allah aglatmasin.artik yeter zamaninda cok agladik.mutlulugun sirrini bulduk.kontrol bizde...mutlu olmak hakkimiz.ben de sizleri cok ozledim.sizleri cok ama coook seviyoruuum956k

sudem8 22-09-2009 10:22 PM

y789sizlere ufacik bir iki nokta deneyimimi paylasmak istiyorum.bu sabah telefonun sesiyle uyandirildim.cok gec vakitte yattigim icin biraz keyifsizdim.gozumde agri hissettim.sanki tek gozum disari firlayacak sandim.dayanamadim agrisina.aklima iki nokta yapmak geldi.alnimda iki nokta belirledim.aninda agri kesildi.bazen unutuyorum caresiz kaldigim zamanlarda annem hatirlatiyor...yolculukta feribot kuyrugunda beklememek icin yaptim cok rahat hic beklemeden feribottaydik.tatilde cok basarili deneyimlerim oldu fakat hatirlamakta zorlaniyorum.paylasmak isterdim aslinda...956k

renkli61 22-09-2009 10:49 PM

nasıl yapılıyo bi türlü anlayamadım ben şu iki noktayı:(

sudem8 23-09-2009 11:07 AM

Alıntı:

renkli61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486056)
nasıl yapılıyo bi türlü anlayamadım ben şu iki noktayı:(

basindan itibaren okursan daha iyi anlarsin.takildigin olursa yarimci olurum.kisaca anlatayim.iki nokta belirliyorsun, niyetini soyluyorsun.serbest birakiyorsun cunku olur mu olmaz mi endise edince olmuyor.denemeye deger cok eglenceli,sonucu olumlu oluncay789

asiyah 23-09-2009 03:55 PM

Oleyyyyyy sudem abla gelmişsin!! Görmedim mesajlarını daha önce. hoşgeldin. iyisindir umarım. seni çok özledim!!

sudem8 23-09-2009 07:01 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490586)
Oleyyyyyy sudem abla gelmişsin!! Görmedim mesajlarını daha önce. hoşgeldin. iyisindir umarım. seni çok özledim!!

ben de seni ozledim guzelim 956kcok iyiyim sadece biraz yorgunum.y789

sudem8 23-09-2009 07:12 PM

oglumun disi kac aydir iltihapli sanciyordu.iltihap kurumadigi icin cekemedi doktor.kac kutu antibiyotik kullandi.nihayet bu gun cekildi.fakat izmirdeki dis hekimi gozumuzu cok korkuttu.ameliyat gibi olacak parca parca alinacak.bugun gergin bir vaziyette gittik dis hekimine...ben de moral olsun diye yaninda hazir ve de nazir.girlhahaama ona hissettirmeden iki noktami yaptim.kolay ve hissetmeden cekilsin diyey789cok sukur.kurtuldu,tam istedigim gibi cok cabuk cekildi.annem bile sasirdi ne cabuk geldiniz diye,Allahima sukurler olsun...actionsmile

ayses 24-09-2009 11:07 PM

sudem ablaaaaaaaammmmmmm hosgeldınnnnnn......
bende ne zamandır pek gıremıyordum sıteye ara ara bakabiliyordum şimdi iyice bir baktım gelmişsin:)) sefalar getirmişsin....
hazır gelmişken hemen sorumu sorim ben:)))
ya ben bu ki noktayı yapıyorumda aklıma bişey takıldı ilerde yaşanması muhtemel bir olay üzerindede yapabiliormuyuz..mesela bir arkadaşım mantık evliliği yapmak istemiyor ama şu anda şartlar onu böle bir evliliğe itiyor yinede öyle çok gönlü razı değil.yani böyle bir olayda nasıl bir iki nokta belirlicem ben onu tam çıkaramadım yani böyle evlilik benzeri şeylerde kullanabiliyomuyuz.kitapta her arzu için diyor ama bu soruda takıldım kaldım:SSS

renkli61 28-09-2009 12:21 AM

yaa sudem ablacım hani sordum ya nasıl yapılıyo diye tam anlamadan bi şey yaptım inanamıyorum oldu yaaa hemde olamayacak gibi bi şeydi gerçi şoktayımmmmm...

asi akrep 02-10-2009 04:21 PM

birisi bana bu tekniği anlatabilir mi lütfen ....

OzynS 04-10-2009 04:34 PM

bu teknik ile bedensel değişimlerde yapılabilir mi? mesela boy uzatma, tüylerden kurtulma gibi??

yeni bir hayat 04-10-2009 04:44 PM

Alıntı:

OzynS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495581)
bu teknik ile bedensel değişimlerde yapılabilir mi? mesela boy uzatma, tüylerden kurtulma gibi??

Ağrılar için iki nokta uygulanabiliyor,çok faydalı oluyor..
Bedensel değişim için de destek olarak uygulanabilir,sonuçta bu teknikte de olumlu düşünmek esastır..
Böyle bir deneyimim yok,olan arkadaşlar varsa paylaşımda bulunacaklardır..

Sevgiler..actionsmile

OzynS 05-10-2009 01:12 AM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495582)
Ağrılar için iki nokta uygulanabiliyor,çok faydalı oluyor..
Bedensel değişim için de destek olarak uygulanabilir,sonuçta bu teknikte de olumlu düşünmek esastır..
Böyle bir deneyimim yok,olan arkadaşlar varsa paylaşımda bulunacaklardır..

Sevgiler..actionsmile

teşekkür ederim... bu topicin değerli yazarları lütfen bu konuda yanıtlar verebilirmisiniz???

pembe mutluluk 10-10-2009 04:51 PM

Ben de geldim.Hepinizi çok seviyorum.Bu güzel paylaşımlarınız için hepinize çok teşekkürler.Özellikle pamuk size.Ben de en kısa zamanda iki nokta çalışmaların BAŞLIYORUM.Gelişmeleri sizinle paylaşmaktan sevinç duyarım.
Burada bulunan herkes birer melekO0

ZEYNEP2 10-10-2009 05:14 PM

iki nokta yapmıyorum ama buna benzer deneyimler ben de yaşıyorum şükürler olsun.

birgün işten erken çıkmam lazımdı.ama o gün de fazla mesai var.bir arkadaşımı gözüme kestirdim ve o kalır diye imgeledim.

sonuç: arkadaşım senin kalmana gerek yok , zaten benim de işlerim var.sen çık ben kalırım dedi.
yupppiiiii teşekkür ettim ve normal mesai saati bitiminde çıktım.

OzynS 10-10-2009 06:47 PM

sanırım faydalı bir soru sordum acaba niye yanıt alamıyorum... lütfen yardımcı olurmusunuz?

MuminOKAN 10-10-2009 08:45 PM

Alıntı:

OzynS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528560)
sanırım faydalı bir soru sordum acaba niye yanıt alamıyorum... lütfen yardımcı olurmusunuz?

iki nokta yada -kitapta bahsedilen zamanda yolculuk ile- serçe parmağımdaki ciddi sızıntıyı -yada çatlak ?? bilemiyorum- çok kısa bir sürede onardım. (daha evvel bahsettiğimi hatırlıyorum fakat nereye yazdığımı bulamadım)

darkdays 10-10-2009 11:58 PM

deneyimleriniz gerçekten harika. özeniyorum yapmak istiyorum ama okuyorum pek çözemiyorum bu olayı tam olarak . bu iki noktayı nasıl neye göre belirliyoruz ..bu noktaları hayalimi yapıyoruz.vee bu 2 nokta belirlemeden sadece niyete yoğunlaşınca niyet gerçekleşmezmi iki nokta belirlemede ki amac ne ? valla aklıma takıldı yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim :)

ZEYNEP2 18-10-2009 04:19 PM

ikinoktayı artık ben de yapabiliyorum çok mutluyum..yaptıkça daha da kolaylaşıyor sanki.

sır ; yap - bırak !!!

* dün otobüs beklerken gideceğim yere ait otobüsün hemen gelmesini ve boş olduğunu noktaladım.1 dk içinde otobüs geldi ve boştu :))

* gece film izliyordum.cd salisede bir takılıyor.film de çok güzel. eskiden olsa sinirlenirdim.durdum.hemen noktaladım.birinci nokta cd düzeldi dedim. ikinci nokta ben cd yi gayet net ve mutlu bir şekilde izliyorum dedim.

bir ara bir baktım cd takılmıyor ve gayet net izliyorum...iki nokta yaptığımı unutmuştum bile :))

gurbetçi 18-10-2009 04:31 PM

iki nokta nasıl yapılıyor açıklar mısınız?

darkdays 18-10-2009 04:47 PM

su hayal kurma imgelemeyi anladım ama.. su iki nokta olayını anlyamadım bu noktaları nasıl belirliyoruz biri açıklayailir mi :(

OzynS 18-10-2009 05:20 PM

arkadaşlar bu işi iyi yapıyorum diyenlerden bir ricam var... lütfen bu uygulamayı elinizdeki tüylere karşı denermisiniz? sonucu gerçekten çok merak ediyorum...

ZEYNEP2 18-10-2009 05:22 PM

benim yaptığım sadece şu. şu an ki durumum ve olmasını istediğim durum :))

zamanla oluyor deneyin...

cent 18-10-2009 11:30 PM

Alıntı:

ZEYNEP2 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 534063)
benim yaptığım sadece şu. şu an ki durumum ve olmasını istediğim durum :))

zamanla oluyor deneyin...

zamanla derken ne kadar bir süre
5 dakika içerisinde gerçekleşen isteklerimde oldu
siizn zaman diliminizi yazarmısınız denemelerinizde ne kadar bir zaman geçişi söz konusu

sevgiyle kaldık

sudem8 20-10-2009 11:59 AM

arkasaşlar laptopum arızalı olsuğu için siteye giremıyordum.emektar bılgısayar hiç aklıma gelmemişti.şimdi yapılana kadar hiç olmazsa bununla idare edicem.çok mutluyum sizlerden uzak kalmak benı çok üzüyordu.oğlum hatırlattı.

yeni bir hayat 20-10-2009 12:16 PM

sudem'cim,yeniden yanımızda olduğunu hissetmek çok güzel..oğlun ne güzel akıl etmiş..Bir daha böyle ara verme olur mu?..

Tekrar hoşgeldin.ark5
paylaşımlarını bekliyoruz yine canım,iki noktayı öğrenmek isteyenler çoğaldı girlhaha

sudem8 20-10-2009 02:47 PM

arkadasım güzel sözlerin için tesekkürler

yüsra 28-10-2009 03:58 PM

bende bir günlüğüm olsun isterim ..ama nasıl olacak bilimiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

hayathan 28-10-2009 05:45 PM

Hoşgeldin sudem08 seni burada görmek çok güzel..

ZEYNEP2 28-10-2009 07:02 PM

iki nokta tam olarak nedir ?

* varolan durum ile olması gereken durumu imgeleme ile değiştirmek
* veya varolan durumu düşünüp , bu durumu akışına bırakırsam nasıl olur ?

olay bu mudur ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM.