Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

ismira 02-08-2009 04:44 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Sudem'ciğim, kısa bir aralıkta uğrayıp kahve içmeye geldim kahvesmiley
Benim işler son sürat yoğunlukta gidiyor, iki gün sonra taşınıyorum. Eh biraz da yerleşme telaşı olacak. Sizleri özlüyorum.

Bir avuç da su getirdim kalpten, tüm sıkıntıları damla damla götürsün diyerekten...

http://img183.imageshack.us/img183/7169/0b028yf8.gif

sudem8 02-08-2009 05:21 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473136)
Sudem'ciğim, kısa bir aralıkta uğrayıp kahve içmeye geldim kahvesmiley
Benim işler son sürat yoğunlukta gidiyor, iki gün sonra taşınıyorum. Eh biraz da yerleşme telaşı olacak. Sizleri özlüyorum.

Bir avuç da su getirdim kalpten, tüm sıkıntıları damla damla götürsün diyerekten...

http://img183.imageshack.us/img183/7169/0b028yf8.gif

İsmiram gelmiş ohh birde su getirmiş bütün sıkıntılarım eridi gitti o berrak suyun ve dostluğun içindey789çok çok teşekkürler..

sudem8 02-08-2009 08:04 PM

girlhahabugün iki defa iki nokta yaptım kendim için değil,biri ismira için işleri çabuk bitirsin, yeni evine yerleşsin diye,orda mutlu olsun diye..girlhaha.birde Suzzy' yaptım morali düzelsin iyi olsun mutlu olsun bizlerle paylaşımlar yapsın diye...y789

suzzy 02-08-2009 08:58 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473150)
girlhahabugün iki defa iki nokta yaptım kendim için değil,biri ismira için işleri çabuk bitirsin, yeni evine yerleşsin diye,orda mutlu olsun diye..girlhaha.birde Suzzy' yaptım morali düzelsin iyi olsun mutlu olsun bizlerle paylaşımlar yapsın diye...y789

canımsın..iki nokta yapan ellerin (yada düşüncelerin) sevincli dert görmesin şekerim...

böyle denir herhalde...canım şaka bir yana gerçekten iyi hissediyorum kendimi...

çok teşekkür ederim....bu gün bir ara bende iki nokta yapmaya çalıştım...

çok şükür...y789daha iyiyim...

realbluesky 02-08-2009 09:18 PM

güsel insan varlığın güsellik katıyor sen başlı başına bi hayatsın bunu da biliyosun ne mutlu sana ne mutlu sana seni tanıyanlara

sudem8 03-08-2009 12:19 AM

suzzyicim inan ki yaptım şaka maka değil güzelim üzüldüm durumuna,kendime yapmadım inan ki...girlhahadaha da iyi olacaksın...

O0kiss3kiss3kiss3

sudemcim....canım yaptığın bütün iki noktalar için sonsuz teşekkürler.. actionsmile

ismira 03-08-2009 01:30 AM

Canım, iki noktaların ve tüm desteklerin için çok teşekkür ederim.

İyi ki varsın...

sudem8 03-08-2009 01:34 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473196)
Canım, iki noktaların ve tüm desteklerin için çok teşekkür ederim.

İyi ki varsın...

aman işe yarasın da.bir faydam yok hiç olmazsa iki nokta yapayım y789sen de iyi ki varsın ismiraaa...k8908

cent 03-08-2009 10:03 AM

sudem günlüğünü takipteyim 2 nokta çalışmalarıma devam etmekteyim bende paylaşımlarını okumadan geçmiyorum bilesin cancazım hadi kolay gelsin hepimize

SEVGİYLE KALDIK

alara333 03-08-2009 12:23 PM

bnde bi iki haftadır uyquluyorum bu tekniqi qenelde oluyor..
dün akşam FB-BJK maçına uyqulim dedim sonuç 2-0 sonnda kupayı hakeden kazandı (= tesadüf mü oldu bilmiorum ama çok iyi oldu =)

suzzy 03-08-2009 11:13 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473182)
suzzyicim inan ki yaptım şaka maka değil güzelim üzüldüm durumuna,kendime yapmadım inan ki...girlhahadaha da iyi olacaksın...

O0kiss3kiss3kiss3

sudemcim....canım yaptığın bütün iki noktalar için sonsuz teşekkürler.. actionsmile

http://img326.imageshack.us/img326/4...qmwq5byai0.gif

sudem8 03-08-2009 11:16 PM

Suzzycim pembe gül için teşekkürler,

sudem8 08-08-2009 02:22 AM

12389Bu gün canımı sıkan bir olay için iki nokta yaptım.tam on ikiden vurdum tam istediğim gibi oldu.epeydir yapmyordum.girlhahasonuç beklediğim gibiooo67

mahperi 09-08-2009 01:18 PM

sudem abla merhaba sitenin eski sayılabilecek ama sessiz üyelerinden biriyim aynı zamanda bir sudem fanatiği ve sıkı takipçisiyim:) iki nokta yapmaya çalışıyorum(çok somut sonçlar alamasamda) birkaçgündür sessiz kalınca çok merak etmiştim iyiki geldinnn ve 12 den vurmana çok sevindim darısı başımaaaa... :)

asi akrep 09-08-2009 02:48 PM

İki nokta nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz?sevincli

sudem8 09-08-2009 04:26 PM

Alıntı:

mahperi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473833)
sudem abla merhaba sitenin eski sayılabilecek ama sessiz üyelerinden biriyim aynı zamanda bir sudem fanatiği ve sıkı takipçisiyim:) iki nokta yapmaya çalışıyorum(çok somut sonçlar alamasamda) birkaçgündür sessiz kalınca çok merak etmiştim iyiki geldinnn ve 12 den vurmana çok sevindim darısı başımaaaa... :)

Mahhpericim teşekkürler,misafirlerim var pek giremiyorum foruma...daha çok başarılı deneyimlerim oldu.onlarıda yazarım vaktim olunca.sen de bırakma deneyimlerine devam et.basit konular için yap kısa sürede olabilecek.kolay gelsin sevgileractionsmile

sudem8 09-08-2009 04:28 PM

Alıntı:

asi akrep Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473839)
İki nokta nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz?sevincli

asi akrep sana ta baştan anlatmam mümkn değil.forumu baştan okuman gerekir bu konuyla ilgili...

gülpor 09-08-2009 06:52 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473745)
12389Bu gün canımı sıkan bir olay için iki nokta yaptım.tam on ikiden vurdum tam istediğim gibi oldu.epeydir yapmyordum.girlhahasonuç beklediğim gibiooo67

Sudemcim slm ,görüyorum ki , performansından birşey kaybetmemişsin ,iki noktalar tam isabettu859...ben hala deniyorumb456...

sudem8 10-08-2009 01:11 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473859)
Sudemcim slm ,görüyorum ki , performansından birşey kaybetmemişsin ,iki noktalar tam isabettu859...ben hala deniyorumb456...

yok be güzelim ne performansı yapmıyorum ilkbaşlardaki gibi.takıldım iki sorunuma.onlarda zaman alan problemler.onları bekleme de olmam benim hevesimi kırdı.tabi beklerken serbest bırakamıyorum.seni çok özlemiştim.geldiğine sevindim.sevincli

arztrkm 11-08-2009 04:04 PM

bu iki noktayı öğretebilme imkanınız var mı acaba..
entresan geldi....
yardımcı olabilirmisiniz

sevgiler

MuminOKAN 11-08-2009 04:12 PM

Alıntı:

arztrkm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474040)
bu iki noktayı öğretebilme imkanınız var mı acaba..
entresan geldi....
yardımcı olabilirmisiniz

sevgiler

umarım yardımcı olur. sapkal89

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hukmedin.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html

arztrkm 11-08-2009 04:23 PM

Teşekkürler

hızır gibisin valla:)

MuminOKAN 11-08-2009 04:26 PM

Alıntı:

arztrkm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474045)
Teşekkürler

hızır gibisin valla:)

teşekkür benden sapkal89

sudem8 12-08-2009 02:44 PM

Ben de çok teşekkür ederim Mümin Bey,kaç gündür doğru dürüst giremiyorum foruma.misafirlerim vardı.actionsmile

cent 15-08-2009 07:46 PM

mehabalar sudem tatil tatil nerde derken tatilde yaptık içten istenen istekler geri çevrilmezmiş 2 noktaya devam diyenlerdenim

sevgiyle kaldık

Işıldayan Safir 15-08-2009 08:00 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474042)

ben tam anlamadım desem kızarmısınız sad456 bi şey sorucam belki sorulmuştur ama farketmedim şimdi ben boy uzatma telkini dinliyorum iki noktayı bu amaç için kullanarak telkinin etkisini artırabilirmiyim cevap evetse bunu nasıl yapabilirim acaba ya da bu yöntem başkaları üzerinde mi uygulanıyo utananadam

cent 15-08-2009 10:09 PM

verilen linkleri incelerseniz detaylı bilgiler bulursunuz telkinlerin etkisinin oldunu bizaaat yaşayarak gören biriyim 6 aydan fazla dinledik ailece telkinleri bırakmayınız dinlemeye devam ediniz 2 nokta uygulamaları için verilen linklerde çok ii açıklamalar bulacaksınız hatta kitabı bile almanıza gerek olmadını görürsünüz uygulamalarınızda başarılar dilerim

sevgiyle kaldık

sudem8 15-08-2009 11:21 PM

y789yeni iki nokta haberim var.yeğenimin hastane de nöbetçi olduğu için, gelemeyecekti yanımıza sadece eşi gelecekti.iki nokta aklıma geldi.nöbetini arkadaşına devretmesi için niyetlendim. teyzecim nöbeti ayarladım geliyorum dediğini imgeledim.girlhahabeklenen sonuç geldi.telefonum çaldı yeğenim geliyoruz diye aynı imgelediğim gibiaradı.çok mutlu oldum.buraya da bir iş için bir günlüğne geliyorlar.o iş içinde randevu işi için yaptım.imkansız gibi görünüyordu.bir ay sonraya gün verilirken hemen yarına aldım.Allah'ım a şükürler olsun.iki nokta deneyimimin ikisi de oldu.tekrar hevese geldim.actionsmile

sudem8 15-08-2009 11:23 PM

Alıntı:

cent Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474479)
mehabalar sudem tatil tatil nerde derken tatilde yaptık içten istenen istekler geri çevrilmezmiş 2 noktaya devam diyenlerdenim

sevgiyle kaldık

Sevgili Cent hoşgeldin.şimdi de sıra ben de tatile çıkıyorum.kuşadasına gidiyorum.dediğin gibi iki noktaya devam...y789

sudem8 15-08-2009 11:30 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474483)
ben tam anlamadım desem kızarmısınız sad456 bi şey sorucam belki sorulmuştur ama farketmedim şimdi ben boy uzatma telkini dinliyorum iki noktayı bu amaç için kullanarak telkinin etkisini artırabilirmiyim cevap evetse bunu nasıl yapabilirim acaba ya da bu yöntem başkaları üzerinde mi uygulanıyo utananadam

sevgili Wampirella neye niyetlenirsen o iş için yapabilirsin iki noktayı.bir nokta boyunun uzaması bir nokta sen bağlantı kuracaksın.telkinlerinde faydasıyla bakarsın boyun uzar.sevincli

gülpor 16-08-2009 02:12 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474520)
Sevgili Cent hoşgeldin.şimdi de sıra ben de tatile çıkıyorum.kuşadasına gidiyorum.dediğin gibi iki noktaya devam...y789

Sudemcim sana harika tatiller diliyorumm...iyi eğlenceler...dinlenmeler falan filan iştey789,paylaşımlarından mahrum bırakma biziisad456

cent 16-08-2009 06:47 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474520)

iyi tatiller cancazım darısı tatil yapmayı isteyenlere olsun

sevgiyle kaldık

nahice 10-09-2009 03:04 PM

actionsmileoldukça faydalı bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim,günlüğünüz hayırlı olsun, nasıl noktalama yapılacağı konusunda benimde sorularım vardı 956karkadaşlar sormuşlar ve anlattığınız örnekler çok güzel, aslında farkında olmadan imgeleme yaptığımı anlıyorum aydınlattınız beni sağolun pozitif enerjinizi alıyorum teşekkürler bereketiniz daim olsun:zpzp::zpzp:

asiyah 12-09-2009 02:06 PM

sudem ablayı özledim agl34

cibelce 12-09-2009 10:54 PM

Evet çok uzun sürdü tatili. O şimdi oralarda da herkese ışık saçıyordur.

ESOS 12-09-2009 11:49 PM

merhaba bende özledim sudem ablayıda hepinizide

hayatimdegisti 13-09-2009 11:17 PM

Sudem hn en kısa zamanda dönecektir bekliyoruz.
Bende bekliyorum :)

sudem8 15-09-2009 05:11 AM

956kGeldim arkadaslar,hepinizi cok ozledim.kusadasi'ndan istanbul'a gectim.oglumun evini duzenleyip bayram sonu evime gidecegim.girlhahatatilim cok guzeldi.fakat sizlerden uzak kalmak zor geldi.nete giremedim yazilarinizi kacirdim.ama iki noktaya devam ettim.ne icin yaptiysam oldu...cok eglenceliydi.y789hakkimdaki dusunceleriniz icin tek tek tesekkurler ederim.sevgiyle kalinactionsmile

alestason 15-09-2009 02:24 PM

sizi gördüğüme çok sevindim hoşgeldiniz.

MuminOKAN 15-09-2009 02:57 PM

Hoşgeldiniz Sudem hanım.
sapkal89

Güzel Paylaşımlarınızı Bekliyoruz.
sapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 AM.