![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem'ciğim, kısa bir aralıkta uğrayıp kahve içmeye geldim kahvesmiley Benim işler son sürat yoğunlukta gidiyor, iki gün sonra taşınıyorum. Eh biraz da yerleşme telaşı olacak. Sizleri özlüyorum. Bir avuç da su getirdim kalpten, tüm sıkıntıları damla damla götürsün diyerekten... http://img183.imageshack.us/img183/7169/0b028yf8.gif |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... girlhahabugün iki defa iki nokta yaptım kendim için değil,biri ismira için işleri çabuk bitirsin, yeni evine yerleşsin diye,orda mutlu olsun diye..girlhaha.birde Suzzy' yaptım morali düzelsin iyi olsun mutlu olsun bizlerle paylaşımlar yapsın diye...y789 |
böyle denir herhalde...canım şaka bir yana gerçekten iyi hissediyorum kendimi... çok teşekkür ederim....bu gün bir ara bende iki nokta yapmaya çalıştım... çok şükür...y789daha iyiyim... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... güsel insan varlığın güsellik katıyor sen başlı başına bi hayatsın bunu da biliyosun ne mutlu sana ne mutlu sana seni tanıyanlara |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... suzzyicim inan ki yaptım şaka maka değil güzelim üzüldüm durumuna,kendime yapmadım inan ki...girlhahadaha da iyi olacaksın... O0kiss3kiss3kiss3 sudemcim....canım yaptığın bütün iki noktalar için sonsuz teşekkürler.. actionsmile |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Canım, iki noktaların ve tüm desteklerin için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın... |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudem günlüğünü takipteyim 2 nokta çalışmalarıma devam etmekteyim bende paylaşımlarını okumadan geçmiyorum bilesin cancazım hadi kolay gelsin hepimize SEVGİYLE KALDIK |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bnde bi iki haftadır uyquluyorum bu tekniqi qenelde oluyor.. dün akşam FB-BJK maçına uyqulim dedim sonuç 2-0 sonnda kupayı hakeden kazandı (= tesadüf mü oldu bilmiorum ama çok iyi oldu =) |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Suzzycim pembe gül için teşekkürler, |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... 12389Bu gün canımı sıkan bir olay için iki nokta yaptım.tam on ikiden vurdum tam istediğim gibi oldu.epeydir yapmyordum.girlhahasonuç beklediğim gibiooo67 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudem abla merhaba sitenin eski sayılabilecek ama sessiz üyelerinden biriyim aynı zamanda bir sudem fanatiği ve sıkı takipçisiyim:) iki nokta yapmaya çalışıyorum(çok somut sonçlar alamasamda) birkaçgündür sessiz kalınca çok merak etmiştim iyiki geldinnn ve 12 den vurmana çok sevindim darısı başımaaaa... :) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... İki nokta nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz?sevincli |
|
|
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bu iki noktayı öğretebilme imkanınız var mı acaba.. entresan geldi.... yardımcı olabilirmisiniz sevgiler |
umarım yardımcı olur. sapkal89 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hukmedin.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Teşekkürler hızır gibisin valla:) |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Ben de çok teşekkür ederim Mümin Bey,kaç gündür doğru dürüst giremiyorum foruma.misafirlerim vardı.actionsmile |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... mehabalar sudem tatil tatil nerde derken tatilde yaptık içten istenen istekler geri çevrilmezmiş 2 noktaya devam diyenlerdenim sevgiyle kaldık |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... verilen linkleri incelerseniz detaylı bilgiler bulursunuz telkinlerin etkisinin oldunu bizaaat yaşayarak gören biriyim 6 aydan fazla dinledik ailece telkinleri bırakmayınız dinlemeye devam ediniz 2 nokta uygulamaları için verilen linklerde çok ii açıklamalar bulacaksınız hatta kitabı bile almanıza gerek olmadını görürsünüz uygulamalarınızda başarılar dilerim sevgiyle kaldık |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789yeni iki nokta haberim var.yeğenimin hastane de nöbetçi olduğu için, gelemeyecekti yanımıza sadece eşi gelecekti.iki nokta aklıma geldi.nöbetini arkadaşına devretmesi için niyetlendim. teyzecim nöbeti ayarladım geliyorum dediğini imgeledim.girlhahabeklenen sonuç geldi.telefonum çaldı yeğenim geliyoruz diye aynı imgelediğim gibiaradı.çok mutlu oldum.buraya da bir iş için bir günlüğne geliyorlar.o iş içinde randevu işi için yaptım.imkansız gibi görünüyordu.bir ay sonraya gün verilirken hemen yarına aldım.Allah'ım a şükürler olsun.iki nokta deneyimimin ikisi de oldu.tekrar hevese geldim.actionsmile |
|
|
|
sevgiyle kaldık |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... actionsmileoldukça faydalı bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim,günlüğünüz hayırlı olsun, nasıl noktalama yapılacağı konusunda benimde sorularım vardı 956karkadaşlar sormuşlar ve anlattığınız örnekler çok güzel, aslında farkında olmadan imgeleme yaptığımı anlıyorum aydınlattınız beni sağolun pozitif enerjinizi alıyorum teşekkürler bereketiniz daim olsun:zpzp::zpzp: |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudem ablayı özledim agl34 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Evet çok uzun sürdü tatili. O şimdi oralarda da herkese ışık saçıyordur. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... merhaba bende özledim sudem ablayıda hepinizide |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem hn en kısa zamanda dönecektir bekliyoruz. Bende bekliyorum :) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... 956kGeldim arkadaslar,hepinizi cok ozledim.kusadasi'ndan istanbul'a gectim.oglumun evini duzenleyip bayram sonu evime gidecegim.girlhahatatilim cok guzeldi.fakat sizlerden uzak kalmak zor geldi.nete giremedim yazilarinizi kacirdim.ama iki noktaya devam ettim.ne icin yaptiysam oldu...cok eglenceliydi.y789hakkimdaki dusunceleriniz icin tek tek tesekkurler ederim.sevgiyle kalinactionsmile |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sizi gördüğüme çok sevindim hoşgeldiniz. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Hoşgeldiniz Sudem hanım. sapkal89 Güzel Paylaşımlarınızı Bekliyoruz. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 PM. |