![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
aaaaaaa iileşmiş bileeee ablam:)))) iileşmişşsin ve hemen başkaları ıcın ıkı nokta yapmaya başlamışsın....iileşmeseydin bende sana yapıcaktım:) gercı sen kendıne yapmıssındır:S (benımkıde laf:S ) |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Oh beee!.. Gelmişsin sonunda. Merak etmeye başlamıştımgulensmiley |
|
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... çok sevindim iyi olmana sudem abla. çok çok öpüyorum seni :) |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bu gün çok ilginç bir olay oldu anlatmadan geçemicemy789foruma girer girmez, içimden Redflowers'a beyaz bir gül bırakıp,seni seviyorum demek geldi...hislerimle hareket eden biri olarak...harekete geçtim,krzm67hemen cevap geldi, sevgili arkadaşımdan, o da saolsun bana şifa çalışması yapmış gece,sanki hissettim o enerjiyi...çok etkilendim inanın,hani insanlar artık telapati yoluyla anlaşacaklarmış ya biz başladık sanırım...Redflowers başta olmak üzere bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler ilginiz için yaptığınız çalışmalar gönderdiğiniz enerjiler içinkiss3:zpzp: |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Ayy ne tatlısınız :) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... selam ben emine iki nokta yapmek ne demek beni aydınlatırsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudemcim geçmiş olsun tatlım çok şükür geçmiş zaten kaç gündür giremedim çünki tatil dönüşü çok yoğunum çok geç geliyorum bi on dakka açıp bakabiliyorum takip edemedim epeydir sizleri çooooook özledim ama arınmaları hiç aksatmıyorum her gün telkinleri en az beş saat çalışırken dinliyorum hatta telkin açıp yatıyorum sabaha kadar umarım doğrudur yaptığım ........tv az izlerdim şimdi hiç izlemiyorum ......en belirgin olan şey bu oldu .....he bide geçte yatsam zımba gibi kalkıyorum .....biliyorumki dahadagüzel şeyler olacak bu arada hergün yeni farkındalıklar ve harika mucizeler yaşıyorum ......en eğlenceli olanını paylaşmak istiyorum.....tatile giderken yolda dedimki keşke gittiğim yerde telefonum çekmesede müşterilerle oradan kafamı yormasam dedim ve vardıktan tam iki saat sonra canım turp gibi telefonumun meğer sonunu yazmışım .......bu yetmezmiş gibi tabi müşteriler ulaşamasın dedim ya eşimin numarasını biliyor çoğu ardından onun telefonu can verdi ..ben ozaman ne yaptığımın farkına vardım gülimmi ağlimmi ...tabi güldüm ama bunu benim istediğimi eşime söylediğimde bana dediki evren seni hiç anlamıyor açıklama yapmalıydın ...tabi kafa buluyo bunları söylerken ........evet evrende ne istersek veriyor hiç sorgulamadan ağzımızdan çıkana dikkat etmeliyiz ......sizleri seviyorum......ablacım tekrar geçmiş olsun ...saygılar.. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Eminecim konuyu başından itibaren okursan dha iyi anlarsınz..yeni üyesiniz galiba. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html sevgiler.. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Link için teşekkür ederim sudem8 abla. kiss |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... hemen bir sağlık haberi vermek istiyorum ablamın ürtikerini geçirdim yaklaşık bir aydır ona devamlı çalışmalar yaptırıyorum çok mutlu yeniden doğmuş gibi ilk önce ismini değiştirdim adı yeter di ama artık yeni adı mutlu bu ad bile onun mutlu olmasına yetti ardından arınmalar ve özgürleşmeler yaptırdım onbeş gündür telkin dinliyor köksalma yapıyor sen bunların hepsini biliyorsun zaten onun için daha iyi anladığını düşünüyorum .....eskiden her gün hastalığı nükseden ablam artık hiç kabartılar yaşamıyor ....onun mutluğunun tarifi mümkün değil ama ben hiç şaşırmıyorum ....allaha şükürler olsun ... okadar çok güzellikler yaşıyorumki....her gün şükür ediyorum hatta şükrede bilmeme bile şükür ediyorum.......çok yakın olduğum bi arkadaşımın iş problemide çözüldü çok şükür .... yani hepsinden haberdar edicem sizleri tam gaz devam........ |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... yeniyim ilk girdiğimde siz dikkatimi çektiniz iki nokta hk. ne söyleyebilirsiniz.araştırmaya başladım |
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html sevgilergirlhaha |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadaşlar Matrixe hükmedin kitabını tekrar okumaya başladım.zaman yolculuğu ve arketipler üzerinde daha çok bilgi edinmek içiny789daha sonra deneyimlerimi gelişmeleri bildiriirm.son yaptığım iki noktalar zaman alan işlerim içindi.en iyisi zaman açısından kısa sürede gerçekleşecek işlerim için yapmak daha zevkli oluyor.sonuç aldıkça iş oyuna dönüşüyor.girlhaha |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... kitaptaki şu bölüm ilgimi çekti,birşeyleri hissetmek adına...iki nokta sanatı üzerinde pratik yaptıkça,duyumsal dokunma hareketinizle (iki ellerimin orta parmakları artık hassaslaştı bu konuda,koyduğum anda ikisinde çok hissediyorum etkileşimi)erişebildiğiniz veyapabildiğiniz şeyler açısından,yeni bir paradigma ortaya çıkar.bunu hergün yapmaya uğraşırsanız(benim gibi),sıradan olayların ardındaki karmaşayı ve saklı realiteyi anlayabilirsiniz.(keşke daha önce öğrenseymişim)...y789Artık birşeyler başınıza gelmez.Bunun yerine evrensel enerjinin yaratıcı kullanımınının,yaşamınızın ve geçmişte yaptıklarınızın geri bildirimi olan deneyimlerinizin sorumluluğunu almaya başlarsınız.gerçekten kendimde çok farklılıklar hissediyorum iyi yönde...ooo67fiziksel bir süreç olmadığı ve enerji akışıyla bir ilgisi olmadığını savunuyor kitapta...bu yöntem anlık fakat etkileri uzun süreli olduğu yazıyor tabi bu beni sevindirdi..zaman alan veya enerji akıttığınızı sanıyorsanız deneyiminizin sınırlı kalacağı da belirtilmiş...sınırlarımızın boş ve serbest oluşu daha büyük ve daha güçlü sonuçlar almamızı sağlar...sapkal89 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... VAy canına! Harika! |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... hpm2harika olan sensin bebeğimy789 |
|
|
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sevgili sudem8 bana da iki nokta yap lütfeeeennnnnn...dileklerim gerçekleşsin diye olsun....galiba benim de kendimle ilgili blokajlarım var.. bazı zaman yapıyır bazen tıkanıyorum...ama başkaları için biraz daha iyiyim. arınmalarda artık sana yazdığım ağlamalar bitti sayılır. katılırcasına ağlamıyorum artyık.. biraz da kendimi rahatlamış hissediyorum artıkç uzun zamandır hissedemediğim mutluluğun kıpırtıları içimde canşanıyor bunu da hissediyorum.. herşey içimizde imiş gerçekten.. hayata nasıl bakarsak oda bize öyle bakıyor anladığım.. ikşi noktada sizin kadar iyi değilim ama sizden çok şey öğreniyorum...ben de sizin öğrenci olarak takipçinizim... deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim...iki nokta benim için yaparsan çok sevinirim...ve şimdiden çoookkkk teşekkküüüüür ederim. öptüm sudemciğim... |
poseydon mutlu olsun diye yaptım iki nokta merak etmesmil56... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... parmaklarına yüreğine sağlık sudemciğim...öptüm... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Nasılsın sudem abla? Özledim seni. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789güzelim çok iyiyim annemi parka götürdüm gezdirdim biraz bende seni özledim nasıl gidiyorgirlhaha |
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789arkadaşlar iki nokta, arınma, bağışlama,diğer konuları okudukça kendimde çok farklılıklar hissetmeye başladım.hislerim müthiş kuvvetlendi.arınmanın özellikle çok faydası oldu.değişimler başladı.işlerimde bir gelişme yok ama kendim ruhsal yönden değişmeye başladım.hadi hayırlısı...girlhaha |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadaşlar sizinle harika bir sağlık olayı paylaşmak istedim annem 75 yaşında diabetli onada bu arınmalardan yaptırıyorum çok hevesli ve istekli the reconnection tekniğiyle şifa verdi çok yakın bir arkadaşım şifayı aldıktan sonra annem en az on yaş geri attı eskiden fazla yürüyemezdi şimdi yazlıkta her gün yürüyüşler yapıyo şekeri normal seviyede birde anneme kök salma ve arınmaları öğrettim onları düzenli olarak ablamla birlikte yapıyo buda yetmezmiş gibi misafirliğe gelenlere de öğretmiş anlıycanız gibi çok mutlu tabi bende paylaşmak istedim ..........ışıkla kalın |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... çok hoş sudemcim yaşlı insanlara bayılıyorum çok şeker oluyorlar ben anneme kaynaktan gelen sevgi ve gücü kabul ediyor ve kullanıyorumu ilk söyleyip tekrarlattığımda annem kaymaktan gelen diye en az on kez söyledi neyseki artık kaynak diyor biraz zorlanıyoduk ama yinede fene değil annem olayı biraz komediye ceviriyor yaparken sonra düzeltiyor falan ama nerdeyse yakında beni beğenmeyecek.....darısı sitedeki bütün annelere |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Bu gün Akınım Yıldızım gelmiş çok sevinçliyim.tabi iki nokta yaptım tatile gidenler dönsün diye...hpm2ismiraya da yapıcam şu işleri halletsin biran önce pc nin başına geçsin...gülpor da gelsin yeter artık..khkh56 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadaşlar bu gün kandil dua edip, yaradana yalvarmak için oturdum..tuh788 çok garip birşey oldu.aynı iki noktadaki gibi bağlantıda olduğu gibi bilinç kaybı ve uyku bastırıyor başımı tutamıyorum.sanki derin bir uyku hali oluyor ama aklım başında.sadece başımı tutamıyorum.ben de o şekilde dua ediyorum.sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 PM. |