Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

vitamin61 01-05-2010 04:43 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Sudem abla bu son yazdığın yazı çok güzeldi. Bu konuyla ilgili nereden kitap bulabiliriz, kitap ismi verebilir misin?

sudem8 01-05-2010 06:00 PM

canım o yazı bir alıntı ama D&R larda yaratıcı imgelemeyle ilgili kitap bulabilirsin yada googledende yaratıcı imgeleme diye girdiğindebu konuyla ilgili bilgiler, nasıl yapıldığı çıkacaktır karşına.imgeleme yapmak hem çok zevkli hem çok yaratıcı...krzm67

sudem8 01-05-2010 07:06 PM

sevincliyaratıcı imgeleme nasıl işliyor?enerji bir mıknatıs gibi manyetiktir.belirli bir titreşime sahip enerji kendine benzer titreşimdeki enerjileri kendine çeker.aynı şey duygu ve düşüncelerimiz içinde geçerli.bir hayal yada düşünceyi zihnimizde tutmak bile bir enerjidir.aklımıza gelen olumlu yada olumsuz mutlaka başımıza gelecektir.evren yalnızca sizin gönderdiğiniz titreşime cevap verir.evet inanması güç ama bu kadar basit alıntıdır.

vitamin61 01-05-2010 07:18 PM

Her düşündüğümüz olmaz ki...

sudem8 01-05-2010 07:59 PM

Yaratıcı İmge Nasıl İşliyor?

1. Hedeflerinizi belirleyin: Gerçekleşmesini istediğiniz şeye karar verin. Niyetinizin ne kadar önemli olduğu konusunda endişe etmeyin. Alıştırma olması açısından yakın gelecekte gerçekleşebilecek küçük niyetler ile başlayabilirsiniz. Uzun vadeli hayallerinizi yaratmak için gerekli zihinsel yatırımı yapabilirsiniz.
2. Net Olun: Gerçekleşmesini istediğiniz durum olmasını istediğiniz biçimde ve şu anda zaten gerçekleşmiş gibi hayalinizde canlandırın. Kendinizi o durumun içinde görmeye çalışın ve ayrıntıdan kaçmayın.
3. Odaklanın: Niyetinizi gün boyunca aklınıza gelen her an zihninizde canlandırın. Onun yaşamınızın ayrılmaz bir parçasına dönüşmesine izin verin. Net ama hafif yumuşak bir şekilde odaklanmaya özen gösterin. Unutmayın, bir niyet için çok fazla enerji üretmek yardımdan çok engel oluşturur.
4. Onaylayın: Kendi kendinize olumlu bildirilerde bulunun. Buna onaylamalar adı verilir. Onaylamaları kullanırken kuşku ya da güvensizlik gibi duyguları saf dışı bırakmaya gayret gösterin. Onaylama cümlelerinizi gelecek değil, -mış gibi kullanın ve daima olumlu olmalarına dikkat edin. Olmasını istemediğiniz şeyleri değil, olmasını istediklerinizi dile getirin. Unutmayın,
Yaratıcı imgeleme yalnızca tüm bireylerin en yüksek iyiliği adına kullanıldığında etkili olur. Zararlı ve bir başka varlığın aleyhine amaçlar için kullanıldığında bumerang gibi size dönecektir. Hedefler gerçekleşmeden önce sık sık değişebilecekleri gibi, sizin için eski cazibelerini de yitirebilirler. Bu gibi durumlarda ısrarcı olmayın ve ilginizi yitirmişseniz her zaman yeni bir niyete odaklanabileceğinizi bilin.

--alıntıdır--

ceylan84lum 01-05-2010 09:54 PM

teşekkürler:)

derya88 02-05-2010 12:07 PM

sudem hanım benim için çok önemli bilgilere sahip olan( berna özcan demir blog) yazın ve 1.sıradakini tıklayın. burayı tam anlamıyla bir inceleyin rica edicem harika bilgiler mevcut. ben bu hanımdan reiki1 aldım.ama blogundaki yazılar uzun ve ders verici önemle tavsiye edrim ,bir okuyun.sevgiyle kalın....

sudem8 02-05-2010 05:32 PM

deryacım çok teşekkürler mutlaka incelicem.sürekli bilgileniyoruz.o kadar çok öğreneceğimiz konu var ki 956ksevgileractionsmile

sudem8 06-05-2010 02:20 AM

sevgili günlüğüm çok şükür evime döndüm.otobüste en önden yerimi ayırttım netten.fakat otobüse binmeden önce bir gördüm ki çocuklu bir hanım oturuyor yanımdaki koltukta.hemen iki noktamı yaptım.o koltuğu boş imgeledim.ayaklarımı sanki uzatmış kitap okuyarak gidiyorum.otobüs daha hareket etmeden hanımı kaldırdılar arka sıralardan birine geçirdiler.meğer ön sıralarda çocuklu oturması yasakmış.y789çok ama çok sevindim ayaklarımı uzatmadım ama çok rahat yolculuk yaptım koltukta boştu.

DeLiTaY21 08-05-2010 10:36 AM

offf offff valla okurkenn hem heyecanlanıyor, hem moralim bozuluyor:(çok şey yapmak isteyipte,nereden başlayacağını bilememek o kadar kötü bir şey ki:(

vitamin61 08-05-2010 10:46 AM

Küçük ve senin için çok önemli olmayan şeylerden başla. Böylece olacak mı diye bir endişen olmaz...

DeLiTaY21 08-05-2010 11:15 AM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 744774)
Küçük ve senin için çok önemli olmayan şeylerden başla. Böylece olacak mı diye bir endişen olmaz...

iyi de teknik bilgim sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(

sudem8 08-05-2010 01:16 PM

aman arkadaşlar teknik bilgi deyipte hiç abartılacak zor bir şey değil önemli olan iki durum var bir şimdiki ikinci olmasını istediğiniz.dua ederken bunu yapmıyormuyuz.bunu olmuş gibi düşünmek yani zaman tünelini kullanmak biraz ileriye gidip olmuş gibi görmek.yada hastalık için yapıyorsak geri gidip hastalığın ilk başladığı tarihe gidip o zamanda iyileşmeyi başlatmak.bu arada model semboller kulanmak biraz esprili de olabilir imgeleme yaparken.bunlarada arketipler deniyor.kafanız karışmasın.inanın bunları ben daha sonra öğrendim.ilk önce iki nokta arasındaki bağı titreşimi anlamaya çalıştım.zamanla bu kadar bilgiye sahip oldum.adım adım ilerleyip.diyelim basit bir niyette bulundunuzblookhpm2ilk önce niyet belirleme.daha sonra yapışık iki nokta bunu masa üzerinde yaptım ilkzamanlar şimdi zihnimde yapıyorum sadece olmasını gerekeni düşünmem yeterli oluyor artık.bu arada imgeleme.imgeleme ne:hayalinizi beş duyunuzla kuruyorsunuz koku tat hisler gibi olmuş gibi şükredin.daha sonra serbest bırakın yani unutun.olurmuki olmazmıki düşüncelerinizle serbest kalmaz.olduğu zaman aklınıza gelsin.sanki o isteğiniz olmuş gibi sizi tebrik edenlerin sesini duyun.hepsi zihninizde canlandırma.başka birşey değil,kalpten yürekten gerçekten olacağını bilerek istemek.yaptınız denemeliri yazın başarısızlıklarda olsa yine bana yazın yada hep beraber yapalım burda.kolay gelsin.y789

vitamin61 08-05-2010 01:26 PM

Ben yapışık iki nokta bulmuyorum sadece bir şey istediğimde nasılsa olur diyorum ya da zihnimde bir an canlandırıyorum?

sudem8 08-05-2010 01:38 PM

tabi canım herkes istediği gibi yapabilir sonuç önemli kitapta yapışık iki nokta diyorya ilk başlarda iki nokta arasındaki bağı alglamak için ilk adımlar bunlar.ama sonra kendin geliştirirsin.parmağımı masanın üzerinde gezdiriyordum en hareket edemeyeceği noktada basıyordum.y789sol elim önce sonra olmuş gibi niyetlenip ikinci noktayı.ilk bağlantım başarısızdı ama çok beklemedeydim olacakmı bakalım gibi...başımı tutamıyorum bağlantı esnasında korkunç bir hal alıyorum sanki herkesin yanında yapmıyorum.ama aklım başımda oluyor.girlhahanasıl işsesevincli

vitamin61 08-05-2010 01:40 PM

Ya böyle anlatınca zormuş gibi görünüyor. İşin aslı inanmak değil mi? Yani noktalar önemli mi bu kadar anlamadım ki...

tugcete 08-05-2010 01:48 PM

vitamincim tabiki önemli olan ilk olarak istemek ve olucağına inanmak. bu işin ana temeli. Diğerlerii ise yöntem. bunlarda kişiden kişide değişebilir.girlhaha

sudem8 08-05-2010 03:48 PM

evet önemli, olanlar olacağına inanmak,odaklanmak niyetinin net olması imgeleme,olmuş halini fotoğraflamak iki nokta arasındaki kuantum alan oluşturmak o anda başka birşey düşünemiyorsun zaten herkesin yöntemi farklısevincli

sudem8 08-05-2010 04:17 PM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml arkadaşlar şu linkten itibaren okursanız benim ilk yaptığım çalışmalar bu konudaki yorumları daha iyi anlarsınız. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html bu linktende kitabı bulamayan arkadaşlar faydalanabilir benim ki basit anlatımıyla kendi yöntemlerimle kitaptan daha teknikleriyle araştırmak isteyenler için.

DeLiTaY21 08-05-2010 10:20 PM

Sağ elimi masanın üzerinde gezdidirm.sonra bilmiyorum durdu parmağım.sonra diğer elim ile de aynı şeyi yaptım.oda durdu bir noktada.sağ elimi kendim sol elimi ise isteğim olark düşündüm.ve annemin bana çay getirdiğini düşündüm.5 dk kadar bunu imgeledim.parmaklarım hareket etmek ister gibi oldu.ve yaklaştılar birleştirler.hayal ettim sürekli bana çay geldiğini filan.tadını düşündüm.ama olmadı.sanırım ben yapamadım.yada yanlış yaptım.eğer paylaşabileceğiniz bir video olursa mutlu olurum arkadaşlar...

sudem8 08-05-2010 11:01 PM

olsun bırakma yine devam et ilkinde ben de başarısız olmuştum.bilinçaltında annem şu anda çay zamanı değil acaba getirir mi gibi engeller koydıuysan da olmaz.hemen pes etme devam çalışmalara.linkleri verdim onları mutlaka okumalısın.

DeLiTaY21 08-05-2010 11:10 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746134)
olsun bırakma yine devam et ilkinde ben de başarısız olmuştum.bilinçaltında annem şu anda çay zamanı değil acaba getirir mi gibi engeller koydıuysan da olmaz.hemen pes etme devam çalışmalara.linkleri verdim onları mutlaka okumalısın.

evet abla okuyorum teşekkürler.peki ben doğru mu yaptım yaparken ?

sudem8 09-05-2010 02:08 AM

noktaları biraz yakı mesafede tutarsan (o noktaya bastıracaksın.)ben mesela ilk yaptığımda o bağlantıyı titreşimi hissetmek için yaklaşık on cm.aralıkla iki nokta yapıyordum.ilk önce sol şimdiki durum;sonra sağ istediğim durum.bazen birisinin beni araması için yapıyorum olmuyor.bilinçaltı aramaz diye engel koyuyory789

sudem8 09-05-2010 07:50 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746180)
Ben denedim annemin zili çaldığını imgeledim ve serbest bıraktım.Aradan 10 dk geçti annem zili çaldı.Super birşey ama o imgelemeyi yaparken donup kaldım titreşimden olmalı :D

ooo67çok sevindim ezelinurcum devam hiç bırakmayın sürekli denemeler yapın küçük de ols çok zevk alacaksınız.deneyimlerinizide paylaşın lütfen çok sevinirim blissy

sudem8 09-05-2010 07:57 PM

iki nokta yapmaya başlayınca sezgileriniz artıyor,çekim gücü yani düşüncelerinizle istediğiniz önünüze geliyor hatırlatırım.yan etkileri supeersevinclibu gün anneme balkonda masa hazırladım.özel bir gün olsun herzaman hazırladıklarımdan farklı olsun istedim.balkon sezonunu açtık.evimizde 7.kat olunca manzara çok hoş.dün bir masa aldım.balkonu temizledim.çok güzel oldu fakat masanın üstünde çiçek yok.dünden alsaydım diye hayıflanıyordum ki kapı çaldı.bitişik komşum elinde çiçeklerle geldi.hem şaşırdım hem sevindim.hemen vazoya koydum.diyorum ya hızlandı çekim gücüm.duyurulury789

sudem8 09-05-2010 08:18 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746210)
Supersin super :)

sen de ğyle canım benimsevincli

hayathan 09-05-2010 09:00 PM

Farkındayım, Sevgili sudem08 süper yaratımlardasın..
Bugün mutsuz günümdeyim ama sen yazdıklarınla yine içimi açmayı beni umutlandırmayı başardın..
Ne güzel yürekli insansın sen..
Sevdiklerinle mutlu olabilmen dileğiyle..

DeLiTaY21 09-05-2010 09:13 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746208)
iki nokta yapmaya başlayınca sezgileriniz artıyor,çekim gücü yani düşüncelerinizle istediğiniz önünüze geliyor hatırlatırım.yan etkileri supeersevinclibu gün anneme balkonda masa hazırladım.özel bir gün olsun herzaman hazırladıklarımdan farklı olsun istedim.balkon sezonunu açtık.evimizde 7.kat olunca manzara çok hoş.dün bir masa aldım.balkonu temizledim.çok güzel oldu fakat masanın üstünde çiçek yok.dünden alsaydım diye hayıflanıyordum ki kapı çaldı.bitişik komşum elinde çiçeklerle geldi.hem şaşırdım hem sevindim.hemen vazoya koydum.diyorum ya hızlandı çekim gücüm.duyurulury789

yaaa abla birde benim işim için bir şeyler yap şu işi lütfennnnn :) ben daha acemiyim:)nolurrr ablaaa :)

hayathan 09-05-2010 09:39 PM

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746221)
yaaa abla birde benim işim için bir şeyler yap şu işi lütfennnnn :) ben daha acemiyim:)nolurrr ablaaa :)

Sanırım sen yapamayacağıma odaklanıyorsun. Bunun yerine iki nokta işlemine aşağıda yazacağım olumlama ile başlamanı tavsiye ediyorum. Yapabielceğine dair seni olumlu yönde güdümleyecektir.
"Ben iki nokta ile dileğime ulaşmaya niyet ediyorum/(dileğime ulaşmayı seçiyorum. Seni Seviyorum, Teşekkür ederim..

bir de hırsla ve inatlaşarak değilde severek sevgi ile sanki olmuş gibi huzurlu bir eda ile başla bu işleme..
Kolaylıklar diliyorum.

vitamin61 09-05-2010 09:40 PM

Sudem abla, iki nokta yapmana bile gerek kalmamış...

sudem8 09-05-2010 09:45 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746219)
Farkındayım, Sevgili sudem08 süper yaratımlardasın..
Bugün mutsuz günümdeyim ama sen yazdıklarınla yine içimi açmayı beni umutlandırmayı başardın..
Ne güzel yürekli insansın sen..
Sevdiklerinle mutlu olabilmen dileğiyle..

çok saol nerelerdesin yokluğun hissediliyor.iki nokta yapmakta şart değil bir sınır var sanırım bu çalışmalardan sonra olumlamalar,imgelemeler,düşüncelerin ve konuşmaların değişmesi biraz sabır gerekiyor ben de çok umutsuzluğa düştüğüm zamanlar oldu.boş işlerle uğraşıyorum.hep terslikler beni buluyor diyordum.fakat tam boş dediğim anda bir mucize çıkıyordu.kendimi negatif düşüncelerden konuşmalardan arındırdıkça pozitifler gelmeye başladı.şimdilerde yaptığım tek şey olumsuz düşüncelerimi endişelerimi hemen değiştiriyorum yerine mutlaka olumlu olanı koyuyorum.çok işe yarıyor.senin bilgilerin yanında benimkiler basit ama uygulanan sonucu alınan belki başkalarını da kurtarır ışık olur diye yazıyorum.sevgi ve ışıkla kal.

vitamin61 09-05-2010 09:48 PM

O zaman hayathan sen de paylaş bizimle, yoksa ben kaçırdım mı?:-)

sudem8 09-05-2010 09:48 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746223)
Sanırım sen yapamayacağıma odaklanıyorsun. Bunun yerine iki nokta işlemine aşağıda yazacağım olumlama ile başlamanı tavsiye ediyorum. Yapabielceğine dair seni olumlu yönde güdümleyecektir.
"Ben iki nokta ile dileğime ulaşmaya niyet ediyorum/(dileğime ulaşmayı seçiyorum. Seni Seviyorum, Teşekkür ederim..

bir de hırsla ve inatlaşarak değilde severek sevgi ile sanki olmuş gibi huzurlu bir eda ile başla bu işleme..
Kolaylıklar diliyorum.

iyi ki varsın hayathan

sudem8 09-05-2010 09:54 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746224)
Sudem abla, iki nokta yapmana bile gerek kalmamış...

evet canım bir süre sonra zihninden düşüncelerinle iki nokta yapıyorsun zaten :)

hayathan 09-05-2010 09:59 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746228)
iyi ki varsın hayathan

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah öğrendiklerimi burad öğretenlerin bilgileri ile paylaşıp harmanlamak için daha çok zaman bulabilirim.
Ama ben bu siteden ve sizlerden çok faydalandım..

sudem8 09-05-2010 10:03 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746229)
Yarım saat önce yine bu uygulamayı yaptım.Yaptığım imgleme kabul oldu.Müthiş birşey .Yalnız sorum var imgeleme yaparken bir duruksama oluyor bu normal mi ?

normal yaptıkça ustalaşırsın devam et güzelim

sudem8 09-05-2010 10:14 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746231)
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah öğrendiklerimi burad öğretenlerin bilgileri ile paylaşıp harmanlamak için daha çok zaman bulabilirim.
Ama ben bu siteden ve sizlerden çok faydalandım..

bu bir tesadüf değil hepimizin birbirinden öğreneceği var.siteye ilk girdiğim zamanı hatırladım googleden nasıl karşıma çıktı nasıl üye oldum hepsi mucize.içim yanıyordu acımdan yazarken belki sıkıntımdan uzaklaşırım diyordum.özlem hanım hayat enerjisine güven diyordu o sözü hala aklımdadır.yaşam koçu merto affetmekle başal diyordu.kimine özelden kimine forumdan ulaşmaya çalıştım hepside sağolsun yanıtsız bırakmadılar sorularımı.şimdi tam bir sene olmak üzere aynı şevkle ve mutlu bir şekilde giriyorum siteye...ilk dinlediğimde telkin müziklerini fark etmeye başlamıştı.daha öncesinden de kuantum düşünce ile ilgilendiğim için hepsi pekişti.tekrar teşekkürler.hepinize.özellikle senden aldığım bilgileri iyi ki deftere yazmışım.istanbula gittiğimde o olumlamaları yaptım.hepsi harika bilgilerdi.iyi ki varsın

sudem8 09-05-2010 10:18 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746234)
Peki .Yanıtladığın için çok teşekkür ederimy789

tabi ki yanıtlayacağım,niçin burdayım96klçekinmeden sorabilirsin tatlımgirlhaha

DeLiTaY21 09-05-2010 10:34 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746223)

Kolaylıklar diliyorum.

yeni gördümmm cevap için çok teşekkürler.aynen deneyeceğim:)ama işte bu aralar çok ihtiyacım var böyle bir şeye o yüzdennn dedim ablama yapabilir misin diye:)

DeLiTaY21 10-05-2010 09:01 AM

Bugün sankiyaptım gibi.Ama bakın tesadüfte olabilir.Sabah otobüse bindim oturduğum yer güneşti.Elimde defterim vardı onu koydum önüme hemen önce sol parmağımı,son sağ parmağımı koydum.Dedim ben iki nokta yapmayı seviyorum.ben istediğim herşeyi yapabilirim.şimdi birisi kalksın ve ben gölge yere oturayım.fazla değil 1 durak sonra kalksın ve kimse oturmasın benden başka dedim.aynen öyle oldu.1 durak sonra kalktı bir kişi ve ben hemen oraya oturdum:)yani bu tesadüf mü gerçekten yaptım mı orasını bilemeyeceğim:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 AM.