![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Valla bunları okudukça içim açıldı :) Bende dün teyzemlerdeydim. Kurabiye yapmışlar ve çok beğendim. Tekrar yemek istedim ama utandım. :) biraz daha yesem falan diye düşünüyordum. kendimi çayla yerken hayal ettim. 5 dk sonra teyzem dediki al kurabiyeleri eve götür yersin partysmiley bugün afiyetle yedim. hahaha. böyle şeyler olunca hem şaşırıyorum hem de seviniyorum. Uygulamalarım devam edicek tabiki. s456 |
Ben istediğim otobüsün bir an önce durağa gelmesi için şu cümleyi kuruyorum. "Olanı Olduğu gibi, Olduğu anda Olduğu Hali ile Kabul ediyorum. Şimdi Şu anda ........ giden otobüsün durakta önümde durmasını ve kapılarını sonuna dek önümde açmasını niyet ediyorum. Teşekkür ederim." Otobüs hemen geliyor. Tabii tıklım tıklım hemen aynı cümleyi benim için koltuğun boşalması ve benim oturmam için yapıyorum. "Olanı Olduğu gibi, Olduğu anda Olduğu Hali ile Kabul ediyorum. Şimdi Şu anda otobüste önümdeki koltuğun boşalmasını ve o koltukta oturmayı niyet ediyorum/ seçiyorum." anlık dileklerim için bu niyet cümlesi de çok işime yarıyor.. |
|
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bu sabah annemle kahvelerimizi içerken yeğenimden bahsediyorduk.daha önce yazmıştım benim kızım gibidir ablam çalıştığı için ben büyüttüm.şu anda doktor.ihtisasını yarım bıraktı bazı nedenlerden dolayı.tekrar sınavlara girdi.istediğim dahiliye bölümü tıutmuyor diye üzülüyordu.beyin cerrahisi birkaçı tutuyormuş.bende bu yaptığım çalışmaları ona da yaptırıyorum.ama pek olmlu sonuçlar alamadı bıraktım artık çünkü yaşadığı olumsuzluklardan bilinçaltı reddediyorgüzel düşünceleri...aslında düşünceleriyle çoğu istekleri oldu.mutlu bir evlilik düğün masal gibi ünlü bir otelde istanbulda fakat birazcık eşinin işleri bozulması çok etkiledi.eşini çok sevdiği için onun üzülmesine dayanamıyordu.annemle konuşurken aynı zamanda banu kalaycının yazıları muhteşem onları okuyordum bitaraftanda...yeğenime şu listeyi yapmasını söylesem ama morali bozuk hep söylediklerimin sonucu da çıkmadı.artık bıraktım onu iyileştirme duygumu yani serbest bıraktım ondan umudumu kestiğim anda telim çaldı.teyzecim sana güzel bir haberim var sınav iptal edilmiş.çok sevindim ve banu kalycının isteklerin olması için nasıl liste yapıldığını anlatan çalışmasını yapmasını söyledim.demek ki serbest bırakmak böyle bir şey tam olmaz artık dediğimiz anda yeni bir umut belirdi.hepimiz çok takıntılı birşekilde istedik çünkü 4senelik emeği vardı.olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum niyet ediyorum şimdi şu anda yeğenimin istediği bömü kazanması için. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... başarılar diliyorum yiğeninize |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Bir kaç gecedir babam hep belirli saatlerde feci şekilde öksürüyordu. Nedeni belli;arkadaşlarıyla üst üste nargile içmişler. Dün gece uykum bölündü ve babamın öksürüğünün kesildiğini, evin sessiz ve sakin bir şekilde olduğunu , bizimde uykumuza devam ettiğimizi düşündüm. Bir de babamın boğazıyla benim üzerimde bir nokta belirledim ve yaklaşık 2 dk. sonra babamın öksürüğü kesildi :) |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... valla benimde bilinçaltı kabul etmiyor güzel düşünceleri.onu anladım.bugün kaç defa denediysem olmadı yine işim.ne diyelim hayrlısı... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Bugün bi bluz almak istiyordum. onu kafamda tasarladım. dedim bu bluzu bu mağazada bluruz. annem yoktur falan dedi. dedim annecim lütfen çekim gücümü bozma :) sonra bi baktım bluz tek kalmış ve beni bekliyordu. aldım ve çıktım. anneme de dedim çekim yasası tüm hızıyla devam ediyor. bugün böyle iki üç şey daha oldu. iNSAN mutlu oluyor. partysmiley |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Evet canım. Seninde deneyimlerini bekliyorum vitamincin. girlhaha |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Canım geçen gün çok tatlı bir şeyler çekmişti. Özellikle de çikolata istemişti. O akşam eve çikolata gelmedi malesef:-) Ertesi gün marketten alırım dedim. Okuldan çıktım. Çok yağmur yağıyordu, markete gidemedim, annem almıştır diye düşünmeye başladım. Eve gittim çekmecede bir adet çikolata vardı. Anneme sordum çikolata mı aldın diye yok dedi dolapta bulmuş oraya koymuş. Bundan bir gün sonra da yolda giderken bir arkadaşıma rastladım, beni evine davet etti ve şeker, tatlı bir güzel doyduk tatlıya:-) Yalnız bunlar çekimle mi oldu bilmiyorum ve imgeleme de yapmadım. Sadece içimden çok istedim... |
|
|
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Çok tatlısınız, teşekkür ederim... |
İş bulma ile ilgili ise; Evrendeki tüm iş kapıları önümde sevgiyle açılıyor. Ben Sevdiğim şeyi yaparak bol para kazanıyorum.. Ben işime severek gidiyorum...Ben kendim için çalışıyorum olumlamalarını tekrarlamanı tavsiye ediyorum ama senin iş dediğin başka bir konu galiba.. |
|
Bence bu olumlamalar güme gitmesin.. Devamını da yazıyorum.. Ben kendi yolumu kendim buluyorum. Ben her yerde kendi istediğimi yapıyorum. Ben kendi yolumu kendim açıyorum. Ben kendi işime sahibim. Ben yaptığım ii severek yapıyorum. ...vb sen de çoğaltabilirsin.. Kolay gelsin.. |
|
ama sürekli ve içine oturana dek okumanı tavsiye ediyorum. İşin ne otur oku.. :D Her şey gönlünce olsun... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Merhaba sudem ablaa , telkinlerimi dinliodum ama ne zamandır foruma girmiodum . Dün bişey bakmak için girdim ve tesadüfen senin günlüünü gördüm.. Resmen bağımlılık yaptın ilk 30 sayfayı bi çırpıda okudum girlhaha biriniz bulutlarla ilgili bi deneyimini anlatmıştı bende hemen gidip deniyim dedim , birbirinden uzak iki minik buluta iki nokta uyguladım ve enerji yükledim birbirlerini mıknatıs gibi çektiklerini düşündüm .. hani güneşe çok bakınca baktıımız şeyleri net göremeyiz ya , bulutlar kayboldu bi an , kafamı çevirip tekrar baktıımda bi tanesi dağılmış ve dierine doğru koşuo gibiydi sanki ooo67 ve bi süre sora tamamen birleştiler f678h şaşırdım ve hemen paylaşmak istedim sıcağı sıcağınaa .. burdaki enerjiye bayıldım , yazdıklarınızı okudukça sevgim ve enerjim müthiş çoğaldı ve hepsini sizlerle tekrar paylaşmak istiorummm sizi seviorummmmmmmmm happy6 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bende öğrenmek istiyorum iki noktayıı:D |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... pckopat şu rütbenin altındaki hareketli resme çok güldüm yaa girlhaha canım sıkkındı birascık , görünce bol bol sırıttım sayende smil56 iyi ki varsın ttli3 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ayyy okudum baya bi sayfa destim yoruldum ama degdi cok sey ogrendim tskler sudem abla :):) amaaaa anlayamadgm yda yapamadgm (henuz) tek sey iki nokta .. bulamyorm nereye koycaimi ama dnemeye devamm |
|
|
yook yok o sizinle ilgili degil y789 sanirim arkdaslarn arasnda bi espiri k8908 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... aaaa yaaa çok ilerleme var burda:)) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Bu iki noktanın ne olduğunu ben anlamadım desem... y789 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bende yukaridaki arkadasa eslik etsemmm.... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... 25889Günlerdir okuyorum,önce matrix'e hükmedin sayfası,sonra,alıntıların oldğu bölüm, şimdi de bu sayfalar oku oku bitmeyecek gibiydi...Teşekkürler herkeze, yapmak bana da nasip olsun.Denemelerimde sıkılıp bıraktım hep...Bu gün sadece deneme amaçlı yapiyim dedim başıma müthiş bir ağırlık çöktü tam 3 saat uyudum..uyku falan kalmadı şimdi...Yararlı bilgilerinize çok teşekkürler...SevgilerO0 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... selam arkadaslar sizden bi ricam olacakti.ya bu iki nokta olayini tam olarak anliyamadim.metrixe hukmet de okudum tam olarak anliyamadim.bana kisaca anlatacak bir gonullu varmi.tsk |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Foruma yeni giren arkadaşlar bu konuyu anlamadığınız için sorular sormuşsunuz...Matrixe Hükmedin 111 den itibaren okumaya başlarsanız daha iyi anlarsınız...kitaptan alıntılar ve bu günlüğün başından itibaren deneyimler açıklayıcı olacaktırkrzm67 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sizi gördüğüme çok sevindim uzun zamandır siteye girmediğiniz için üzülüyodum gerçi ben siteye katıldığımda siz yoktunuz ama ben sizin iki nokttacınız geldi başlıklı yazılarınızı ve matrixe hükmedin başlıklı konu ile matixe hükmedin alıntılar başlşıklı konuları baştan sona ezberlercesine okudum çok ilgimi çekti ve sizi çok sevdim siz beni tanımasanızda, sizden öğrendiğim bu iki nokta yöntemiyle çok güzel dileklerim gerçekleşti bunun için size teşekkür etmek istemiştim ama şimdi siz girebiliyosunuz foruma bu seferde ben giremiyorum işten çıktığım için , neyse iki nokta yapıyorum yakında yeni işime başladığımda görüşmek dileğiyle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 PM. |